Tocekica,
Da li i tebi trakica LH nije pokazala O ovaj mjesec a sumnjaš da je O bila??
Printable View
Tocekica,
Da li i tebi trakica LH nije pokazala O ovaj mjesec a sumnjaš da je O bila??
Meni nesto krenulo crvenkasto, mislim da ce sutra biti 1.dc al javim jos :)
Meni je dns pokazala lh trakica pozitivno !!! Znači O je blizu :))
Nadam se da ce upalitiiiii ovaj mjesec :))))))
Pozdrav cure,
evo da vas i ja pozdravim. Malo mi je zatisje pa rekoh da navratim.
Inace u subotu mi pocinju plodni dani ( bar se nadam ) tako da se polako pocinjemo pripremati
Molila bi vas i ovdje pomoc. Vec sam otvorila temu zaradi zaceca I lijekova a kako bi stvarno ponovno poceli raditi na bebi stvarno bih hitno trebala informaciju. Kakos am vec napisala MM boluje od tzv. Cluster glavobolje. Radi se o glavoboljama slicnim migrenama koje se javljaju svake cca dvije godine i upravo smo u toj pazi ( vec tri tjedna ). Poznato mi je sve da kod zena na plod utjecu lijekovi a kako je kod muskaraca? Naime, MM uzma dosta jaku terapiju sa kortizonom te triptaninom i zanima me prilikom zaceca moze li doci do kakvih nepravilnost kod ploda. Zvuci nevjerojatno ali ipak me malo brihe. Inace u utovark idem kod doktorice pa cu pitati ali bilo bi super ukoliko netko zna o tome.
Mona sutra 2.dc!!! :-D
♥Lista za: 22.9.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart:
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 63.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 59.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 46.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :ghug:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 5.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Evo i moje M danas :klap:
MAMI - misliš da je pametno da nakon rendgena ostanem trudna? hmmm
Nisam pametna...
mono - sad u akciju :D
nisam ulovila O s trakicama, odustala sam kad sam potrošila zadnju 10 dc...vidljiva druga crtica je bila 7, 8 i 9 dc.10 dc nije bilo crte ni ujutro, ni popodne. 8 dc je bila najtamnija, ali ne tamna kao kontrola. 0d 12 dc si testiram slinu...i od tada(osim za vikend-15 dc dc kada nisam testirala jer nisam imala mikroskop) ima miješanu paprat i točkice. tako da mogu reći da O nisam ulovila, ni ne znam dal sam ju uopće imala, a ako sam je imala onda je bila ili 8 dc ili 15 dc
Natalie dobrodosla :)
Latice cestitam na visokoj beti. Javi nam se! :*
Narancice napokon stigla vjestica?
Mono primite se posla i dobro pokrijte ovulaciju.
Mona ne brini puno oko HSG-a, proci ce i to. Nije tako strasno kako sam citala po netu.
Hi!
Narancice opet si dokazala da cim se pisne test ili vadi beta evo M!
Nadam se da ce vrkuta pomoci. Kaj ste gledali?
Mona nadam se da ti je ovo zadnja M
Chiara kaj ima kod tebe?
Mono sad samo vrijedno! Zasukati rukave i spustiti hlace :lool:
Ljubicice, ko piski?!
Latica ima poz. betu?! Kaj sam propustila!!
Evo me, prvo sretno od srca starim i novim curama :-)
Evo uspio nam je novi IVF postupak, imam lijepo poduplanu betu, sada čekam prvi UZV za dva tjedna, i molimo Boga da ovaj put bude sve dobro do kraja. Šaljem puno trudnićke prašine * * * * *
Bravooooooooo!!!!
Latice čestitam!
Natalie za ljekove ne znam, ali i mojmuž ima tu glavobolju ali ne koristi ljekove tipa neke terapije. Kad osjeti da počinjr popije tabletu za bolove, malo mu ublaži napad i čeka da prođe, kaf mu je baš koma ode na hitnu na kisik i to je najbolji ljek. Budući da ima tu dijagnozu samo dođe na hitnu s povjesti bolesti i daku mu. Nadam se da će brzo proći, njemu je prošli put trajalo cca 2 mj.
Latice - čestitam, pratim te na potpomognutoj i bila sam presretna kad sam pročitala ;) Javljaj nam sve novosti...
Chiara - koje si nalaze trebala imati za AIH? Mene su na jednom mjestu tražili duplo više toga nego na drugom...
latice cestitam, bas mi je drago
mi polako guramo, stigao nalaz harmonya-sve savrseno
:-D
drzim fige da otvorite cim prije novo odbrojavanje
ljubim vas sve
Mi mi se par godin borili u sloveniji sa zdravstvom i otkada smo u njemackoj je cisto drugacije jer su ovdje znaju z te glavobolje. Imamo doma kisik al ne upali svaki put. Stoga i ima sprej za bolove koji odmah pomaze. I terapiju znaci jake lijekove. Al to je sad druga tema
Latice,
Čestitam !!!
Cure hvala :))
Latice pa ceeeestitam na mrvici!!! Prekrasno, zasluzila si! Nadam se da cemo ti se i mi ubrzo pridruziti na trudnickim temama :)
VUBS nek ostane savrseno do kraja!
Latice cestitam, sretno :) Meni danas 1.dc. vise srece ostalima :)
Natalie - mislim da ne moze utjecati, ali pitaj svakako dr, mozda da pricekate da mu prođu glavoboljeni terapije? Koliko mu to traje?
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Latica, cestitam!!! I veselim se izvjestaju sa uzv!
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Mona ne znam jesi li primjetila, ali i meni je danas krenula M, pa mozes sutra pisati 2.dc
Narancice - vidjela sam ali si taman pisala post kad i ja listu, pa te stavim sutra ;)
AscoTop nasal 5 mg. Spasio nas je taj sprej. dobio je i inekcije ali nije imao dosada potebe za njima. uspijevamo u kombnaciji sa kisikom i tim sprejom. a nema nikakve sanse da dobijete za doma bocu sa kisikom? mi smo dobili uputnicu od kicnog doktora i kisik su nam dovezli doma.
Pozdrav cure!
Dugo nisam pratila temu i sada vidim da je Latica uspjela. :-) Čestitam!!!! :-D
Meni je danas 9. DC
Malo sam popustila u praćenju jer mi je prošli ciklus ponovno bio bez ovulacije. Nadam se da će ovaj biti uspješniji :)
Latice čestitke i od mene!
Meni je zimaaaaaaa brrrrrrr nikako da se naviknem na ova hladna jutra!!!
M ide, osjetim samo da curi, bolova nikakvih, i dalje svaku večer pijem vrkutu sa stolisnikom, vjerujem da olakšava.
Pričala sam s jednom kolegicom koja također nije ostajala dugo vremena trudna, sve i svašta probala, mj dana prije dobitnog ciklusa počela je uzimati ulje noćurka s vit e (od aktivala) - to prvih 10 dana ciklusa, a njen dragi je uzimao koenzim Q10 s vit e (također od aktivala). Od čajeva je pila evin čaj iz ljekarne, al tu naviku je imala mjesecima. Eto, kad mi ponestane pomoćnih preparata, kupujem to dragom i sebi.
latice čestitaaaaam!!
vubs super za nalaz,samo polako i savršeno gurajte do kraja :)
suncokret nadam se da će uskoro ovulacija :fige:
Cure,
Čitala sam da je za spermije jako dobra velika kolicina B12, vec od 1000 mcg dnevno u provedenim istrazivanjima dokazano je da su se povecali i mislim da im je i pokretljivost bolja.
Ja doma MM dajem svaki dan B12 od 1000 i one neke vitamine iz DM - a, koje sadrže cink, selen i ulje bundevih sjemenki koje su dobre za reprodukciju - naštetiti ne može...
Googlajte malo o tom B12.
Čula sam isto tako za to ulje nočurka - samo što je isto potrebna velika kolicina toga, ne znam sad tocno i to je dobro za plodnu sluz.
I čaj od Marulje je jako dobar za plodnu sluz, ali samo do O, nikako kasnije.
Također sam pročitala ( stalno ja čujem i čitam :) ) da ženski orgazam nakon spolnog odnosa, nakon što spermići već cekaju i plivaju prema jajascu , pospjesuje oplodnju zato jer kontrakcijama maternice kod ženskog orgazma oni brze mogu doći u maternicu.
Eto da se zna, možda nekome pomogne :)
Da li držite noge u zraku nakon odnosa??
mono - i moj pije B12 između ostalog. trenutno je popio sve osim tog B12 i još malo selena mu je ostalo, a danas će početi piti encianovu macu potent. tako da ovaj ciklus će samo B12 i macu. nek odmori malo.
za noćurak i ja znam da je super za sluz, i također samo do O, mada ne mogu naći nigdje znanstveni dokaz da je abortiv, al bolje spriječiti...tako da bih ga i ja pila samo prvih 10 dc.
i za ženski orgazam navodno nema znanstvenog dokaza da pomaže spermićima, ali to je svakako nešto što bi trebalo svaki put prakticirati :)
ja ne držim noge u zraku, a tek prošli ciklus sam počela i spermije ostavljati na miru do jutra. inače prije toga sam uvijek se brisala nakon odnosa, i to ne samo izvana već i iznutra koliko sam mogla s vlažnom baby maramicom, jer sam čula kako to nema veze, kad krene da su odmah unutra, što i je donekle istina, al mi je gin rekla da se prestanem brisati! tako da prošli ciklus smo lijepo spermiji i ja do jutra bili na miru. tako ću i dalje.
Moram komentirati ovo za orgazam... :lol:
Te dane kad se "moramo" nema šanse da ja doživim orgazam uz analiziranje u glavi. A pogotovo ne nakon njega... :roll:
Još i to, taman posla :raspa:
Ja sam od onih koje su sa vaginalnim orgazmom na "vi" al zato prvo ja dobijem svoje, onda s novim entuzijazmom dam njemu njegovo hahaha. Raspodjela dobara recimo to tako!
Inace mene pocela kriza bolit i jucer sam sa zlicom jela neku I-cant-believe-its-not-Nutella dakle stize M laganini :lool:
Jel piski ko?!
Ja sam vrlo orgazmična sa svojim dragim (samo s njim i jesam da nebi bilo hahah), i 8 od 10 puta orgazmiram prije njega, od ovih 2 puta jednom poslije a jednom možda ne iz nekih žnj razloga.
Danas mi je bio baš medeni, kažem mu da moramo kupiti nove tabletice za njega, a on uopće ne pita kakve i za što nego se samo veseli i uzbuđen je jer i on nešto pije hihihi miš mali.
Btw, ova M mi je prepuna sluzi! Inače imam tampone al sad mi baš curi pa radije mjenjam uloške nego tampone, i jasno vidim da je jako sluzavo! Jel to dobro/loše/normalno?
♥Lista za: 23.9.2016 ♥
(Ne)čekalice: :uteg:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 47.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :mama:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~9.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 6.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Hvala svima, sretno vam od srca, da što prije
i vi ugledate stupiće :ghug:
Dan svima. Sta preporucavate za piti sto bi pomoglo pri zacecu? Tipa caj vrkute ali sto se moze kupiti u njemackoj? Jel imam kakav posebno naziv ili? Ili eventualno nesto slicno. Hvala
Mona ja sam se prijavila vec za M iako bi voljela da je 32.dc ipak je 2 :/ znaci sutra 3.dc
hahahaha, a ovaj moj...prvo se bunio što mu stalno uvaljujem tablete razne, kao zdrav je on, njemu ništa ne treba...a sada kad se već naviknuo i sam traži svaki dan svoju dozu odabranih tableta :)
Natalie, vrkuta je dobra cijeli ciklus, marulja do O...ne znam kako bi se zvala u njemackoj...googlaj....i neke femisan A kapi isto navodno pomažu, to sam negdje pročitala.