Evo i nas s bumbaricom :D
Rekao gin. debela i poslušna (jer se okrenula prema dolje)
29+4 tt 1500grama
Printable View
Evo i nas s bumbaricom :D
Rekao gin. debela i poslušna (jer se okrenula prema dolje)
29+4 tt 1500grama
:lol: medeno,ja još 10 dana do uzv da vidim koliko je dobila moja bumbarica
A ja se nadala bude mrvica do kraja, čini se ništa od toga :lol:
Čim je krenula s uzv samo je rekla vidim ja ti nju dobro hraniš :lol:
34+3 tt 2470 g
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Moja mrvica je na 29+4 bila 1200 gr :-) Ti svoju stvarno dobro hraniš, Ninunanu :lol:
ahhh znam....pa onda kad se ljudi cudom čude sto sam vegeterijanac :-)
ja se nadala mrvici al cini se nista od toga :lol: al ima još do kraja hehe
Ja evo bila na onaj 4d uzv, nisam mogla izdržat :mrgreen:
al eto presretna sam jer kod moje gin neki prastari uzv pa se nista ni nevidi.
Gin prezadovoljan, dosadna trudnoca :-D
I cini se da moja curica ima namjeru biti jako debela heehe i baš je bilo ljepo vidjeti kako se mršti i igra rucicama, igrali smo se skrivača dok me je masirala koljenima :-D
30+5 1800 grama...reko do 4 ce to dogurati do kraja uffff
35+3 tt=2700 gr
mi smo teška kategorija 31tt 2200g :mrgreen:
Mi smo 33 tt a ultrazvuk pokazuje 35 tt i. 2584 g debeljuca :-)
Došla sam proviriti, ali....
Da se i mi pohvalimo, na 34+3 po ZM, korigirano po prvim UZV 32+3
1.cura 2430 g
2.cura 2200 g
:zaljubljen:
Mi smo jučer na 37+6 bili 3129 g.
Danas na 37+2, cura ima oko 2900g.
39+1 Bumbo procijenjen na 3880g
Rahela, ako nisu pogriješili, velik bi to momak mogao biti!
danas smo na kontroli u 18 i 30 pa vam javim!
Mi smo na 31+3 teški oko 1600 grama :zaljubljen: prema vašim bebama u tim tjednima moja je minijatura! :mrgreen:
nancha nije, mi smo 36+3= 2850 gr
Snupi, ti tvoji tjedni mi se cine tako daleko a zapravo ce proletit vrijeme do tad.. :-) andeo, bas me zanima kolika ce biti razlika na kraju izmedju nasih bebica ;-)
ne želim znati :lol: sigurno bu moja bumbarica od 4200 i baš nisam vesela
Procjena na 35 tt je bila 2500g. Na uzv prije poroda 3200g (40+2 tt), roden s 3100g
Vrci čestitam!! :klap:
Ninunanu - nada umire zadnja :love2: :-)
al opet gledam, beba od 4kg ako i izgubi 200-300grama nista strašno, a sad beba od 2800g hmmm...
Ma samo nek ona meni bude bucmasta i zdrava, a da ja ne završim sa miljon šavova XD
A nema pravila. Mene za mog rezali, kao i curu koja je rodila maloga od 2 kile (rani porod). Rekao mi dr da je tu najbitniji opseg glavice,kad ona izade,tijelo lako isklizne
Ja rodila dvojcu sinova sa po 4 i pol kile, curu malo manja od 4 kg ...nisam bila ni rezana niti popucala... dakle može se....
ljepo je čuti :D
Ja sam evo s pregleda, 32+4tt malo više od 2300grama (dosljedni smo :mrgreen: )
Danas poharala kucu čajeva i opremila se Vrkutom hehe, pa cemo mi laganini to za tjedan dva pocet piti
Ninunanu, što je vrkuta?
Biljka koja je inace odlicna za žene, recimo za gljivice i slicne bakterije koje mi žene cesto imamo, a i zene koje pokusavaju dobit djecu (hormonalni poremecaji)
Al u ovom slucaju je odlicna za grčeve i menstrualne bolove, tako da se preporuca da se pocme piti 20ak dana prije poroda za lakši porod. Fino si skuhaš 1-2 šalice dnevno , a svakom slucaju je bolja od bilo kojeg soka :-)
O, nisam čula za to! Idem sad dalje guglati. Hvala :)
Sarasvati, meni je dosta ljudi preporučilo za porod, pa rekoh nemam sto za izgubit. Ako ne nista barem cu piti manje sokova hehe
Uglavnom ubrzo cemo vidit i rezultate pa javim :-)
Bila sam danas na pregledu, ali nismo radili uzv pa nemam friške mjere. Pretpostavlja se oko 3100g :)