ako računam od zadnje menge bit ću 5+5 tjedana, idem da se uvjerim da je sve ok...
Printable View
ako računam od zadnje menge bit ću 5+5 tjedana, idem da se uvjerim da je sve ok...
Lady jesi u Zg na uzv ili kod sebe doma? Sretno i javi. I ja sam tako isla na uzv. Prerano al definitivno da se uvjerim da je sve na svom mjestu
Kratki pozdrav uz velike čestitke!!!
Bravo, LaraLana!!!
~~~~~~~ za veeeliku betu!!!!
Cure, danas mi je 10dpo odnosno 5dpt dvije blastice a onaj super osjetljivi kućni test je negativan (10mlu).
Da li ima još nade?
Što se tiče simptoma i tempice, šanse su 50:50.
Fakat je rano....
Anka, rano je. Pricekaj bar 7dpt.
Samo mi to i preostaje...
Ne znam da li je rano kad bi inače dobila za 2 dana već...
LaraLana :-D Čestitam!!
anka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag da je bilo prerano!
Evo moja beta na 12 dnt je 139,1 u/l joj sva se tresem :-D
laralana cestitam, pun sreće dalje želim ;-)
Hvala vam cure :*
Žužy tako je....živjeli dvodnevni ~~~~~~~~~~~~
Super LaraLana :) cestitam ti od srca :*
Čestitam novim trudnicama, a vama koje ste u postupcima puuuno sreće!
Ajvi, Žužy - držim fige :-*
Hvala cure moje a ostalim betocekalica drzim fige do neba ~~~~~~~~~~~~~~
Kas sam svo mpo dr i embriologu javila za betu cak su mi rekli da ne moram ponavljati vec da za 10 ak dana odem na uz. Znam da je rano al cu to i postivati sto traze. Tad cu biti 5+4....ovo je po zadnjoj mengi.
Kako se to zapravo tocno racuna?
Bravo LaraLana!!!!
Čestitam , a sad ti želim ono: dooooosadnu trudnoću i ekspresan porod :štrika::coffee:
LaraLana racuna se po zadnjoj menstruaciji
sretnooooo
Hvala njoka :*
saan hvala i tebi....pitam zato jer znam da sam procitala ovdje na forumu al neznam na kojoj temi da su cure pisale da se dr drze datuma transfera pa me je to bunilo malo.
Ja sebi racunam po ovoj tabeli, datumu punkcije.
http://www.wunschkinder.net/interakt...ab=pu&zyklus=6
Vidjet cu sutra kako ce doktor racunati. Tesko mi je po zadnjoj menstruaciji, kad su mi ciklusi totalno razliciti i predugi bili.
A ja prijavljujem neg. test,12. dpo.
Da,nije rano..po svemu kak se osječam,menga samo što nije.
žuži držm fige da nije to što msliš, nego da se za dan-dva iznenadiš pozitivno:love2:
Za srceko je jos prerano, ali iskljuceno je mogucnost vanmatericne trudnoce. Doktor je jako zadovoljan sa svime, sljedeca kontrola za 8 dana. Popodne cu saznati vrijednost bete.
I doktor racuna od dana punkcije, znaci danas sam 5+5 :)
Da, poklapa se :) beta u ponedjeljak popodne 3100, danas 6421 :)
Ej soorry neznam di da pitam...gdi I kako da dodem do kutije klomifena?
Klomifen dobiš na up kod svog primarnog ginekologa.
Imala sam zadnji uzv pred fet, za 4 data mi vraćaju 2 smrzlića. Već sam otpisala uspjeh ovog postupka i planiram što je sljedeće, al ipak se malo nadam. Kak mi ide na živce kad se nadam, a istovremeno znam da neće ništa biti.
Sadie, sretno ~~~~~~~~~~~~~ danas je bio embriotransfer? koji stadij i kakve kvalitete su bili embriji? su ti rekli što? ti si u Betaplus, zar ne? pa onda imaš i slikicu :-)) digni ju ako ti se da ili ju pošalji na pp.
Sretno u svakom slučaju!
Hvala. :)
Prebacili su mi 2 ficleka. Ostala su još 3 ak će trebati za idući put.
Nisu dobri za 5. dan, ali jesu za 4 (1 je napredniji, a 2. još ima oštre obrise stanica). Znači, bili bi dobri da ne kasne s razvojem za 1 dan. Kažu dr. i embriologica da transfer nije uzaludan, da možda to nadoknade pa i bude nešto od njih. Vidjet ćemo 6.8.
Kakve kvalitete su tvoji malci?
Meni je baš dobro na dan transfera. Malo si odspavam kad dođem doma, pa gledam tv, uživam i ima nade da sam trudna, al opet prefriško je sve da bih počela brinuti o ishodu.
Grrrrr. Boli me glava, onak migrenasto. Inace imam migrenu oko pms-a I sad je svarno prerano za to, a fet je bio danas pa ne moze bit in od toga. U zadnjem postupku imala sam migrenu 6 dana zaredom. Valjda mi se to nece ponoviti,