Ovo me podsjetilo. Prošle godine je u vrijeme božićnih blagdana od prjateljice Turkinje, curka 9 godina, išla sa svojom najboljom prijateljicom, mislim Poljakinjom na blagoslov po kućama, jer je prijateljici puno značilo da i ona ide sa njom.
Printable View
Ovo me podsjetilo. Prošle godine je u vrijeme božićnih blagdana od prjateljice Turkinje, curka 9 godina, išla sa svojom najboljom prijateljicom, mislim Poljakinjom na blagoslov po kućama, jer je prijateljici puno značilo da i ona ide sa njom.
nogometna tema se pretvorila u priču koji je nogometaš koliko zgodan, pa sam došla ovdje podijeliti svoju anegdotu od prekjučer. M. se u zadnje vrijeme dosta igra sa jednom susjedom malo starijom od njega, a prekjučer im se u igri pridružio i još jedan dječak iz susjedstva. M.-a je prijateljica odmah "cinkala" da "znaš šta, M. ti ne navija za Hrvatsku i ne gleda nogomet!", a poslije igre dočekalo me pitanje "mama, jesmo li mi Hrvati?" :roll:
Vidim da cu morati poraditi Na empatiji kod svog djeteta. Vaše su skroz uvidavne. Moja nekidan Nije htjela uzeti crtež Koji joj je prijateljica poklanjala čak ni Kad se ova već rasplakala. Divljakuša
iskreno receno "domoljublja" na balkanski nacin se nisam (izravno) doticala, ali izgleda da moram i to jos dodati. :/
Ministar izbacuje zdravstveni i građanski odgoj, ubacuje obaveznu informatiku.
zanimljivo. tek su sada shvatili da ne postoji zakonska regulativa s kojom bi se uveli novi predmeti zbog pune satnice đaka ?
igraju se s obrazovanjem klinaca kako se kojem ministru svidi (da ne kažem koju grublju riječ).
Komu treba zdravstveni i gradjanski odgoj i razvoj kritickog promisljanja!
http://m.youtube.com/watch?v=WA0wKeokWUU
Meni je jučer tlak skočio do neba nakon čitanja Jutarnjeg. Sramotni su! A u ove demante ne vjerujem, to je neko taktiziranje i podilaženje, uf, malo je reci da su sve punte kod mene izgubili.
Sudac transseksualna osoba:
http://m.welt.de/politik/deutschland...umwandeln.html
al zato može i ovako, još više u duhu topika :lool:
:mrgreen:
Da vam malo pokvarim temu :mrgreen:
Dobar članak o biskupu Košiću.
http://www.kriz-zivota.com/jesu-li-v...iskupa-kosica/
Što god sam pročitala s tog portala uvijek mi je bilo jako dobro i jako zanimljivo.
ajd, de.Citiraj:
smatram da je krajnji čas da vjernici laici dignu svoj glas protiv kvazievanđeoskih, nacionalističkih malverzacija klera, osobito biskupa. Nisu oni Crkva – svi smo Crkva i naše je Bogom dano pravo izabrati si vođe koji će nam biti na ponos, a ne na sramotu,
Pa nije to baš samo ajd, de. Taj je portal iznimno kritičan prema crkvi (ne znam više koji se smisao piše velikim, a koji malim slovom). Evo recimo tekst o masturbaciji odmah ispod...
vertex, moj komentar je imao drugi smisao od onog koji si mu ti dala.
isuseibože. upravo sam vidjela reklamu za erste dječju štednju u kojoj medvjedica pjeva medi da joj kupi auto, bicikl i šeširić baš za njen stil, a on joj odgovara da ne bude šašava i da treba štediti pa će joj onda sve kupiti. medvjedica se pritom u reklami vrti oko prometnog znaka u srebrnoj haljinici:gaah::cupakosu:
Upravo vidjela, grozno. Zašto nisi linkala? Evo: erste
Ajmo, pritisak. Pišem Erste i sheram link dalje.
grozno. i to dječja štednja. gledam svoju m i baš mi neka jad i žalost došla, čak ne ni ljutnja. valjda mi je takav dan. zuska, di si pisala erste? na fejsu?
Al ajd, medvjedica bar neće biti sponzorusa. :-/
:-(
Užas.
Evo sad sam pisala na njihovom Fejsu, ali ne vidim objavu. Večeras ću im se obratiti kao klijent, a proslijedim i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova i dječjoj p.
medo stedi za fakultet, a medvjedica za sesiric
Prije par godina smo se bunili i radi onih sisulja u reklami za djeciju stednju, medice su bile u toplesu.
Kad smo kod sisa i toplesa, zamoljena sam u bolnici, odjel pedijatrije da se sklonim dojiti bebu sa stolice u hodniku u sobicak bez prozora i ventilacije, jer mozda nekome smeta. Kao da mi je beba pusac, pa je li, stetim opcem moralu.
ne znam jeste li vidjele i neke druge poruke te reklame. oni "gaze", doslovno gaze konkurenciju - u jednom trenutku medo onako, usput, ni ne trepnuvši okom zgazi jednu pčelicu koja mu se našla na putu. pčelica je, naravno, zabina dječja štednja.
ispravak, ona je zgazi, ne medo. ja sam tu reklamu vidjela prije dosta vremena, nije to nešto novo (bila sam u potrazi za dj št), ali čini mi se da nije bila na tv, samo zagađuje internetski prostor. nismo se ni mi usrećili izborom dj št, upravo nam javili da smanjuju kamatnu stopu, što je bio osnovni razlog zbog kojeg smo ih izabrali, pa sad opet "selimo". zbog ove glupe reklame erste nije ni bila u igri. nisam reagirala, hm, zapravo jesam, samo što oni to ne znaju, drago mi je da ćete ih "oprati".
ta reklama ide na teveu, i to usred jutarnjeg bloka crtica. vec dva dana za redom. očajno.
isss, fakat zgazi pčelu, to mi promaklo. majko moja koja reklama.
da, znam, i ja sam od njih dobila, a sad vidim prednosti fiksne kamate. kod zgažene pčelice smanjena je, ali samo za nove ugovore (što je ok), starim je štedišama ostala ista. pa se ti pomami, no, to je sad previše ot.
jutros sam vidjela na tv, ali onu kraću verziju, samo dio na pozornici.
nešto mi je zvonio taj medo štedo i reklama u stilu da nije faca onaj tko nosi tenisice s placa, pa sam se prisjetila: http://forum.roda.hr/threads/48058-r...o-štedo/page2
zaista su im ti koji osmišljavaju reklame malo "pomaknuti", ili je to namjerno, tek toliko da isprovociraju ili zaista ne kuže, u što nekako ne vjerujem.
Ovo za face i plac bih mozda protumacila i da ih boli briga za klijente koji kupuju tenisice na placu, jer ti ne ostave dovoljno novca u banci na 15-20 godina.
Ali ovaj moment s razmazenom medvjedicom u maniri Paris H. mi nije jasan pa tu im je pola ciljane publike iziritirano. Tako da ne mislim da je to namjerno, al da su kratkovidni i povrsni-jesu, a to nikako nije odlika koju banka mora podijeliti s potencijalnim kupcem. Jedino sto nitko od nas ne misli da je banka tu da s nama podijeli nesto pozitivno.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...ti/757218.aspx
da mi je netko rekao da cu plakati za jovanovićem..
bože, kakav intervju.
.Citiraj:
Ali ako to uklopimo u glazbeni odgoj, i ako se otpjeva "Lijepa naša domovino" uz prikladno tumačenje, to je također za mene dio građanskog odgoja
a kakav je ovo argument.
a ovo:Citiraj:
Zašto ne? Jeste li ikad čuli da je netko iz ekonomskih razloga iz SAD-a emigrirao u Hrvatsku? A jeste li čuli za suprotan primjer?
Citiraj:
Ali zato su u više aspekata najjača nacija u svijetu: košarka, vojska, znanost... Jeste da oni u znanost dovuku najbolje iz čitavog svijeta, ali da su tako loši, ne bi im dolazili.
majko mila.Citiraj:
Svatko može uzeti kredit, postati liječnik, zaraditi milijun dolara i polako taj kredit vraćati.