Meni najveću opasnost predstavljaju ove skroz okomite ljestve :unsure:
Printable View
Meni najveću opasnost predstavljaju ove skroz okomite ljestve :unsure:
Hvala na odgovorima.
Kad upisem u Google Trofast bins izbaci mi fotke zelenih, plavih, crvenih i rozih, ali na hr stranicama plavih nema.
Ja bi kombinirala plave i zelene, ali izgleda cu se morati zbonacat.
E dakle....bila ja u shoppingu u cetvrtak....sve super,divno i krasno,svi ljubazni,nikad ugodniji shopping sa popisom kojeg samo predaš,pa na blagajnu to platit pa salter dostave ugovoriti cuvanje i transfer posiljke za par dana.... (platila lezarinu 10kn po kolicima/danu)...
Bili smo od 10h00-16h00, laganini sve razgledali,zapisivali,jeli objed,curu sprasili u igraonicu kad se uscrvala...
ALI,tu vecer zovu oni mene:znate,dogodila se greska i krevet koji ste platili ipak nemamo na stanju...kad mi je pocela pricati o povratu novca pale su mi persijane....
Rekla sam da mi kamion dolazi po robu za 3dn i da do tada valjda ima vremena da stigne nova posiljka a sve i da ne stigne da sam ga platila,trebam ga i ne dolazi u obzir da mi se vraca novac nego posalje krevet za Du kako god znaju....
U sub sam pokusala dobit call centar,naravno bezuspjesno pa sam poslala mail di sam ponovila sve ovo gore...kamion mi je jutros pokupio robu a da li je u njemu i krevet nemam pojma,vidit cu kad stigne... ako ne bude, bas da vidimo kakav im je customer service i koliko ce im vremena trebati da mi posalju krevet!!!
:-x
A pratila sam stanje danima unaprijed i stalno se vrtilo oko 2-3 kreveta Busunge na stanju, nemogu vjerovati da su to jutro sva 3 prodana,mi smo popis predali oko 13h00...
(i komp im je uredno pokazivao da ga jos ima, a evo i sada kao ima jedan)
Isuse boze...a sjecas se kako smo na rodendanu od legal alien pricali kako su nevjerojatne sanse da nesto platis na kasi a u medjuvremenu dok pokupis toga vise ne bude...aaaaaa
da,da i eto ti,prizvala sam si tu situaciju...MM naravno:jesam ti rekao da smo trebali ranije predat popis...ja mislim da su to oni polaaako skupljali jer smo im rekli da je to sve do ponedjeljka/danas u njih,nije da smo cekali da se kompletiraju artikli sa popisa pa da ih preuzmemo (a to traje cca 1h-1,30h)....jer mene su zvali tek navecer oko 19h00 a otamo smo otisli u 16h00.....
to ti je istina
popis si trebala predati odmah u 10 ujutro
dok ste vi cunjali okolo, netko uletio i uzeo
a ne mijenjaju oni stanje na webu svakih pola sata
Moguće da su plave iz stare kolekcije. Tak i mamut stolove i stolice svako toliko promijene boju. A u subotu sam vidjela dječju fotelju jaje u tamnoplavoj i narandastoj boji, a lani kad smo mi kip ili bile su crveno narandasta i bijelo-svijetloplava.
Konačno sam i ja bila u Ikei, pa da javim da nema nikakve ozbiljnije gužve, a bili smo u subotu popodne.
Bilo je i mjesta na parkingu, na blagajni smo čekali desetak minuta (tj. čekao je MM dok smo curka i ja kupovale hotdogove od tri kune)
Ikea je ista kao uvijek, potpuno shvaćam ljude koji odu prvi puta pa se razočaraju :mrgreen:.
Jeste li možda primjetile u Ikei košare za kućne ljubimce?
Trebala bih promijeniti košaru našem peseku i ne mogu naći ništa primjereno, onako kako on treba, želi...
I da ne košta ko suho zlato.
Ako netko ide ovih dana u Ikeu, trebam par sitnica, pa ako ima neka dobra duša da mi ih uzme. Plaćam i proviziju po dogovoru!
Mi bili jučer, na sreću vozio je mm. Ja sam neugodno iznenađena kako je riješen prilaz, a pogotovo izlaz natrag prema Zg. Nema šanse da bih se ja snašla da sam vozila :-/
Gužva je bila poprilična.
Ja planiram ići, nisam sigurna da ću prije subote, ako ti to nije kasno Deadi.
Evo, i dalje tražim, pa ako netko ide...
Me too... par sitnica... placam postarinu, proviziju, kavu.... :)
Fali vjerojatno još jedan nadvožnjak, jer rade jedan od ikee prema zagrebu.
pitanje, mozda je vec navedeno, ali da ne listam sve steranice, koji su limiti za igraonicu ili ako neko zna link di pise. moji bi klinci isli u igraonicu. da sad nikad ali nikad nisu zeljeli ostati. sad ih lupilo. pa da mozda spojim ugodno s korisnim.
visina 132 cm je maksimum
:shykiss:
mislim da je BC na granici.
Mi smo prvi put totalno fulali izlaz prema Zg nazad, zalutali u neka sela. Jako treba paziti. Nisam sigurna da bih se i sada znala vratiti.
morat ces promijentiti prehranu :P
vidis moramo se vidjeti s ekipom
Kažu da glupa pitanja ne postoje a ne da mi se sad tražit na njihovoj stranici....jel primaju i kartice il samo cash?
Evo i detalja oko načina plaćanja
http://www.ikea.com/ms/hr_HR/service...ing/index.html
Nije ikea, al simpatične su :)
https://www.ponudadana.hr/Krevetic-z...4-10-29_278005
Hvala dragoj Rossi koja mi je kupila dio zeljenih stvari :)
Ovu igracku sam obecala malcu, pa ako nekom bude usput nek mi se javi:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/80256501/
rossa, Mia & Me, i vam ja dugujem zahvalu. :kiss:
S2000, ta blagajna je kod nas doma glavni hit!
ako si ti mogla meni iz graza vući one perle onda smo i mi mogle tebi pokupiti onu sitnicu.
QUOTE=Mojca;2689755]rossa, Mia & Me, i vam ja dugujem zahvalu. :kiss:
S2000, ta blagajna je kod nas doma glavni hit![/QUOTE]
Puno hvala rossi i od mene! Jedva čekam da preuzmem stvari! :heart:
ajme, cure :heart:
Ja se nadam da mi overseas ovaj put nece rasparati kutije :)
I ja sam se zaljubila u blagajnu, nadam se da ce ih opet imati.
Mia and me je bila glavna vozacica, ja sam se samo prikrpala
kad rossa i ja slijedeći put odlučimo u pohod Ikee javimo ti se za blagajnu :)
A u povratku ste pozvane kod mene na kavu, čaj, kolače. :-)
Onda, dogovoreno! :-)