-
Tanita... da od noćas su me počele bradavice žariti .. i sad me onako štrecnu tokom dana. Ujutro me čak i muka prala (ali to sam pripisala nervozi pred pregled)
Ni meni više ništ nije jasno.. lijevi jajnik me rastura.. a ovulacija bila na desnom :facepalm:sva sam smrdana.
Brzo ću ti ja vratiti euforiju xD si sama rekla da kod tebe nakon 8dpo bude zatišje :lool: Molim lijepo ;)
MonaLi ni meni nisu dobro sjeli prošli puta, ali bar znaš da djeluju. Pij puno jogurta i probiotika.. bit će ti bolje
-
Dolazim u napast da popisam taj jeedan test koji imam doma
-
Nivesa pišaj!!!!!! Odma!!!!!! I ja bi da mogu hahaha
-
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 22.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~44.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 28.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice: :love2:
jagodicabobica ~~~~~~~~~23.dc
Ninci~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~8.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 5.dc
-
Ahahahahahha mislim i nema nekog smisla s obzirom na dc i nis od simptoma. Al muci me taj jedan test....
-
Nivesa... već si ionako donjela odluku... pišaj!!! :mrgreen:
-
Jesi piškila... ??? :raspa::coffee:
-
Mona, ja sa sjećam samo tog teškog sjedanja na želudac, za glavobolju ne znam, ali moguće je. Kod gljivica je većinom iscjedak onak, sirast. Bijeli, kao s nekim točkicama.
Goničice piškilica, kaj čekaš?! :storma:
Ives, treba jednostavno prespavati TWW razdoblje :spava:
-
Ma naravno da jesam haha
Nema nis
-
Joj vi ste meni super, nikad nemam test doma. Danas sam mislila kupit i nije bilo onog koji hoću i odustanem, eto nije bilo suđeno.
-
Tanta..prespavati.. da!!! Odo ja bojat svoju bojanku pametnije mi je.. haha!!!
-
-
Ives - Kaj smijem piti jogurt? Rekla mi je gin da ne pijem i ne jedem mliječne proizvode? Hmm
Hoću i ja tu bojanku, sta si rekla di si kupila?
Nivesa - šteta, ima jos vremena za jedan pišanac za koji dan, ti imas duge cikluse jelda?
Ajde cure pisajte... Razveselite me :)
-
MonaLi od malo jogurta ti neće ništa biti.. ja sam pila sve mliječne proizvode..jedino nisam jela slatko.
A bojanku sam si kupila u tisak mediji 79kn od profila.
Imaš puno na izbor.. i meni su melem za mozak i moždane vijuge. :mrgreen:
-
Mona moji ciklusi su bez ikakvog reda i rasporeda. Al sad mi je lakse kad sam.taj test maknula sa grbace :)
-
Koliko čekate trakice s neta?
-
-
Ja sam svoje dobila u roku od 10dana
-
-
Monali i meni negdje zvoni da mlječno nije ok s tim tabletama ali sam 99% sigurna da mi je gin kad sam ih pila rekao da pijem s jogurtom jer teško sjedaju na želudac i ja sam ih tak pila. Pojma nemsm.
-
-
Jutro!
Kava je skuhana.
Ives piši 1dc.
-
Mamai j***m mu .
A bas mi je zao.
-
Kod mene minus! Jutros nisam zaboravila al radila sam test koji nihe bas osjetljivi, tak da sutra ponavljam....
-
Jutro cure!!!
Mami zao mi je zbog vjestice...
Ives :) tvoji simptomi zvuce obecavajuce!!!
Imam jedno pitanje - jel koja od vas koristila Femisan A kapi??? Navodno su protiv cista i mioma, te reguliraju ciklus?? Evo nakon 2 potrosene bocice, na pregledu mi je konstatiran miom (cak sam procitala na forumima da se nekim curama pojavili miomi poslije koristenja :evil:), ali mi se ciklus popravio..evo danas 14 dc i sluz je prisutna vec danima, a jucer nisam bila sigurna jel lh bila pozitivna ali smo ipak pokrili jucerasnji dan :) pa cu danas opet vidjeti kakva ce biti lh... a inace mi je u zadnje vrijeme ovulacija tek 19,20dc..
-
Jutro svima! :bye::coffee:
da se malo javim.. prekjucer me je po noci toliko bolio trbuh u predjelu jajnika, da sam jucer pol dana provela guglajuci informaciju kada nastupa implantacija... po mojem brojanju je od O proslo nekih 6-7 dana, pa ne znam da li je to prerano i da li je moguce.. al nekak se nadam. :) vec sam si umislila pol simptoma, hahahaha, koliko je mozak luda stvar. tak da se samo nadam da nece biti nikakvih iznenadjenja u vidu M.
drzim fige svim cekalicama :fige: i radne akcije sto prije svim trudilicama :ghug:
-
Samo da kazem dobro jutro!
Mami zao mi je zbog M
Ives, drzim fige!
Tanita, nije od iza nego sprijeda, al vise nema znaci cistila se. Self clean cuca!
Mona, drzi se! Ja sam cula da uz svaki antibiotik dobro pit jogurte...
Ninci, sretno!
-
Jutro ekipica :coffee: !!!
Mami baš mi je žao. Gledam sada listu i vidim da bi ti danas bio 28dc.. i sad si malo vrtim..
i zbilja se ne sjećam kad si zadnji put imala takav ciklus. Milsim da stvari idu na bolje
ne daj se . Lijepo si sad naruči te trakice i poprarti si sad ovaj ciklus i u akciju, grlim :love2
Cheerilee, držim :fige: za testić !!!
Limetai ma joj... sve me strah i mislit :drama:
Ja sam pilaFemisan A kapi, 6mj i meni nije pomoglo za PCOS samo mi je malo ublažilo simptome, i nisam
imala više onako bolne menstruacije. Dok su mojoj prijateljici u dva ciklusa totalno osušile endometrijozu i ostala je odmah trudna.. evo sad
se doma bori sa svojim malim čupavcem.. Probaj, ako imaš mogučnosti.. malo jesu skuplje ali ako pomognu i tebi ..vrijedilo je svake pare.
Ninci ti ih možda ni ne umišljaš s obzirom da si 6-7dpo, ja sam 4dpo pa imam 100 simptoma :lol:
Jagodice hvala ti! I ja tebi :*
-
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 23.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~45.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 29.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice: :love2:
jagodicabobica ~~~~~~~~~24.dc
Ninci~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~9.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 6.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
-
Ola, curke!
Ninci, naravno da je moguće, često sam čitala da su cure baš tu impl. bol osjetile tijekom noći, pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je i kod tebe tako.
Mami, žao mi je draga, baš sam se ponadala.
Limeta, nisam pila te, pila sam Evine i unormalile su mi cikluse. E, sad, jesu li kapi povezane s miomom, nemam pojma. Lovi tamo O i za 14 dana plus na sunce :)
Sve vrvi simptomima, kod mene ništa; kao da sam poslije M, a 6dpo sam. Ni cice se još nisu napuhale.
-
I da, upravo popih zadnji antibiotik, tak da se nadam da će se napokon ove gljive prestati množit.Sinoć krenula sa vaginaletama, čini mi se da mi je danas malo bolje.
-
Hvala curke!
Ciklusi mi se popravili od kad pijem ulje noćurka, iako ga pijem samo na početku ciklusa do O, e sad je utjevalo to nemam pojma al jedino je to novo zadnjih 2 ciklusa.
-
Mami sigurna sam da ti je to do kapi. Samo tako nastavi.
Ništa ekipa.. od delat. Tipkamo se kasnije. :ghug:
-
-
Tanita inbox ti je pun. Moras obrisat poruke
-
Nema me jedan dan, vec hrrrrpa poruka :)
Jel me moze netko prosvijetliti - naime, piskim lh trakice od 5dc od kad mi je prestala M, i sve za sad imaju jeeeedva vidljivu svijetlu tanku liniju,samo pod odredenim kutem. Jel to normalno? Kad mogu ocekivat da pocnu tamniti? I da, neznam kad ce mi O, jer su mi ciklusi zbrkani zadnja 2 mj.
-
-
Kod pcosa hoće uvijek biti ta tanka crtica.. ali i kod nekih testova opčenito. Počinju tamniti dan, dva prije "o" barem kod mene.
Eto ja na terenu.. kiša pljušti i baš sam si sva bljak!!!Ko i vrijeme
-
Ja ne znam ni da imam inbox haha!
Kakva je to bol kod implantacije? Ja sam u pon zabiljezila jaku bol, ko ono kad tek procurim pa me rasturi. Trajalo par sec i sve mi slinu u usta potjeralo! Ninci kak je kod tebe bilo?
-
Opa, ovdje trudnica vise no po bolnicama :)
Meni se danas neeeeedaaaa raditi. Jel to simptom?! :D