prag čestitam!
I nadam se da će to krvarenje čim prije stati, znaš već i sama da ne mora značiti ništa loše, beta ti se jako lijepo dupla i eto šaljem ~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
Printable View
prag čestitam!
I nadam se da će to krvarenje čim prije stati, znaš već i sama da ne mora značiti ništa loše, beta ti se jako lijepo dupla i eto šaljem ~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
Prag cestitam ti od srca i nadam se da ce ti prestati što prije to krvarenje, cuvaj se i bit će sve u redu.
Prag cestitke...i neka bude trudnoca lijepa;ljepsa od prve.
I sada gledam onaj kaktus koji je mjesec dana lezao bacen na kamenu pa sam ga frknula u zemlju i sada raste pomladak....hmhm
prag čestitam ti i nek sve bude super!
Po pitanju progesterona, ja sam bila na crinoneu i prestala sam, naravno, odjednom, s obzirom da se stavlja jednom dnevno. Isto me malo to brinulo, al bilo je sve ok.
prag cestitam!!!
a krvarenje sam i ja prosla u prve dvije trudnoce, tako da znam kak ti je
nadam se da ce zavrsiti kao i prvi put, s jednom malim strucom :-)
Muma i ja sam bila na crinoneu i moj mpo-vac mi rekao da mogu vec iza 8 tt prestati
Ja nisam htjela, jer nisam ni prva dva puta pa sam presla na duphastone do 12 tt i lagano prestala
Sad sam opet na njima zbog jakih kontrakcija...
Hocu reci, prestaju cure i ranije i odjednom i sve bude ok
Tako je,ja sam s utricma prestajala kad sam napunila 8tt, s 9tt vise nista, i ispalo je ok
Evo me cure...
Prvo cu cestitati Prag na trudnoci! Nek krvarenje sto prije prestane i da imas skolsku T.
Pa malo o pregledu ;-) danas smo 12+6 veliki smo 6,3 mm i rekla je dr da smo napredni za jedan tjedan. Sve mjere su uredu, nunhalni 1,0 mm. I bas sam happy danas! :-D
stigao moj nalaz! da li je koja imala problema sa bilo kakvim bakterijama? stanje ovakvo leukociti negativni,nitriti negativni, vise od 3 baktrije ne pise koje, 10 na 4 CFU/ml.Ful sam zabrinuta da li mi to utjece na plod i trudnocu?
Prag cestitam na trudnoci!!
snupi a kako još ne znaš koje su zar nisi išla na urinokulturu?
Ja sam imala i još uvijek imam streptokok B kroz trudnoću pila antibiotike i 2 put vaginalete za bakterije i eto sve je OK zasad ali nisu mi testirali u urinu nego u rodnici. Mislim da ti je bitno saznati koje su točno bakterije i napraviti bris rodnice da se vidi jesu li i tamo.
evo me i mene i naravno prvo da :klap: prag na trudnoći!!!!!!
na pregledu je sve bilo ok lijepo rastemo i sve je savršeno!jedino me i dalje u leđima desno boli dr pretpostavlja da su leđa ili išijas ali me isto šalje na uzv bubrega i neka napravim urino kulturu.
a šta se tiče utrića ja sam ih prestala koristit u 12 tt isto naglo i sve je bilo ok.
vatra86 :-D za bebača!!!!!!
Muma hvala na ispravku, da 6,3 cm :-)
Snupi- a koje su to bakterije? To si radila uk?
Zeljkice i za tvojega :-D
Meni je ziher isijas, malo mi je bolje kad setam 2 x na dan.
A ja jedva cekam da se rijesim utrica, najradje bi samo prestala uzimati... Ali ne smijem bez gin..
da radila sam urino kulturu sam pise 3 vrste bakterija ali ne pise koje su.
Prag :-D:-D predivno, čestitam! Nadam se da krvarenje prestaje - da li uzimaš progesteron oralno? Drmni normabel i spavaj, miruj najviše kaj možeš
Vatrice vidiš i kak i ti imaš komada :klap:, čak tjedan dana u plusu, vauu a i NN je savršen. A jel se i ti skidaš? s utrića mislim . i kaj je plan dalje
Željkice :-D
Snupi stvarno čudna urinokultura, a da li piše na kaj reagira ? A mođžda je to i neka uobičajena flora pa oni u tvom labosu tako pišu
Prag, čestitam! :klap: Nek bude dalje sve kako treba.
Vatra,pa to je već pravi mali frajer ili frajerica :)
Željkice, nek i dalje sve ide ko' po špagi ;)
Slijedeci utorak idem kod svog gin i ako me on ne skine, sama cu se skinuti s utrica... Cak sam razmisljala sama si smanjiti na 3 x 1 :-/
Snupi i ja mislim da nije nis strasno s tim nalazom. Kad ces ga odnijeti ginu?
ja sam panicar sutra, ali cu ponovit nalaz jos jednom,da vidim koje bakterije. a panicarim jer sam zbog alergije na pencilin i e coli 2007. bila u bolnici!
Evo i nas izvjestaj, sutra smo punih 30 tt..
Beba je za 2 tjedna veca po uzv, ali sve je proporcionalno, ima oko 1800 gr (plus/minus 200 gr) ...
Lice nam nije htio nikako pokazati, stalno se pokriva rukicama, ali zato pišu pokazuje bez imalo srama :lol:
I skakao je po trbuhu od polaska na pregled, kao da zna kuda ide :-)
kak je lijepo čitati takve divne vijesti sa pregleda,samo nek se tako nastavi......
cure bravo za vaše bebače,lijepo rastu,uživajte!!!
prag čestitke na trudnoči,nek krvarenje čim prije prestane i dalje bude sve školski!
ja sam na utičima bila do 16tt i nisam se postepeno skidala nego odjedanput i sve je ispalo super!!!
puno pusa svima!
Bravo Bubimitka za tvojeg velikog bebača! :-D
Nadam se da ću i ja sutra nastaviti niz super velikih i aktivnih vijesti...
Vecer cure..vidim danas ste bile aktivne, super da su pregledi prosli najbolje sto su mogli i da ste zadovoljne! Mi sutra idemo i nadam se javiti dobre vijesti, opet me kontrakcije zafrkavaju pa sam zabrinuta jer neznam koliko su opasne u 25 tt ?
Lijepo nanajte i pomazite buse!
evo i mene nazad :-D
vidim veselo je bilo... čitala sam sve, al mi se nije dalo tipkati preko moba.... čestitke svim novim mamicama :klap:
kod mene nije ni godišnji mogao proći bez komplikacija, al sve ok, malo smo se namučili tražeći privatnog doktora i privatni lab po dalmaciji... državne bolnice bolje da ne spominjem, njih i u zg-u izbjegavam u širokom luku, al ono "dole" je posebna priča, od doktora koji veli: pa kud si trudna na put išla do sestre koja se tek vratila sa godišnjeg pa eto.. gdje sam baš na nju naletila :roll:
uglavnom.. jedva sam dočekala povratak doma jer sad kreće uređenje baby sobice... dolaze mi moleri, namještaj je izabran i naručen, kolica su izabrana... dragi mi je dao pozamašnu svotu za shopping za bebu tak da krećem već idući tjedan :-D
:-* svima
Blue lijepo te vidjeti natrag i nadam se da taj problem nije bilo nekaj grdo, neg samo tak da vidiš čari zdravstvenog turizma na moru
komadi dobro juttro, ajme kako je padala kiša i ja ponovo dospavala do jutra, OK jesam se budila to kada je grmilo i nakraju je cucak završio s nama u krevetu koliko se tresao (samo kaj je on nakraju zauzeo trećinu kreveta)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve preglede danas
dobro jutro cure
prag bez nervoze sve ce to biti u redu vec si jednom to prosla , samo lezi i uzivaj
vatra kod tebe ce izgleda biti prava momcina , samo nek raste.
pa mene sada to čak i brine , vatra i ja u dan iste a njena beba 1cm veća - a moja je cura a njezin dečko
jutro ooo nema kavice pa evo stiže :coffee:
Bluebella dobro nam došla natrag, nadam se da je sad sve ok i da se neće ponovit to dalmatinsko iskustvo!
muma sretno na pregledu danas!
jesam ja to nešto propustila Lina tebi stiže curka a Vatri frajer????????
to ja zbog mjera, njezina beba je veća pa onda mora biti frajer a moja je male curica
Mislim da već oko tog 11-12 tj idu razlike u veličini beba. Prvo se sve podjednako razvijaju, a onda u skokovima
e boss baš ti je dobar post, istu hranu i smještaj
preporodila sam se od kada ne koristim više utriće, em samo malo vodenastog isjcedka, ne nosim više dnevne uloške, imala sam osjećaj da si stalno smrdim dole a o osjećaju curenja da ne govorim
a opet sam na duphostanu tako da mi je srce na mjestu glede zaštite
moram si naći neku zanimaciju koja ne uključuje F58-)
jutro i od mene,eh i ja sam se naspavala ovu noć,osim nakratko kad me grmljavina probudila.
linalena nek se želja ostvari pa da stvarno bude mala curica :-)
onima koje idu na preglede-sretno i čekamo opet lijepe vijesti!!!!
idem se družiti sa svojim majstorima opet,uh jedva čekam da mi naprave kupionu cijeli dan ču biti u njoj i uživati..........
Cure danas je dan kad dosta nas puni tjedne tako da Linalena i ja punimo 12+0.. :-D mi stalno kad pricamo o bebici govorimo u muskom rodu tako da linalena neka ostvari ono sta si rekla..
Bluebella nek si se ti nama vratila i
da ne bude nikakvih komplikacija vise
Butterfly drzim fige da bude sve ok
Medonija??? Jel se mazite?
Evo i mene na 15+0. Danas za slavlje doma radim pizzu :-)
Više ne znam što sam kojoj htjela komentirati...trudnički mozak :lol: