spajka, marta :D
anci s kojim tezinama si radila? meni je ovaj zwow 59 super, radila sam ga dosta puta
Printable View
spajka, marta :D
anci s kojim tezinama si radila? meni je ovaj zwow 59 super, radila sam ga dosta puta
Sad me sram :lool:
Prije s jednim utegom (2.5 kg) a sad sam uzela dva, dakle, 5 kg.
zasto te sram? :lool:
ja radim sa 2x3, to su jedini koje imam
Ma nisu neke tezine. Ali ipak- nije mi bilo lako s ova dva zajedno.
Kupila bih si girju, a najmanja je od 8 kg pa mi se to cini puno. I nije na snizenju :D
da, i ja bi girju. a prije pola godine nisam mogla ni zamislit da vjezbam kod kuce :lool:
Danči, može meni fotke :-) . Svaka čast na biciklistićkim rutama. Žao mi je zbog slomljene ruke :love2:
Ja kupila badić i sad vježbam plivajući . I samo da znaš spajalice da vrijedi i ovo naše vježbanje :angel:, imam puno više kondicije, a i badić bolje stoji :angel: tj. ono sto ispada bolje stoji :mrgreen: Već pri prvom povratku s plaže nisam ni osjetila uspon koji moram odvoziti s biciklom. A i odmah sam mogla dužu rutu otplivati nego prijašnjih godina.
evo ja se pokrenula Speed1 T25. nisam sigurna da li mi se svidja ili ne.
ajde probam cijeli tjedan pa njurgam.
od 25 min aktivno prateci ih izdrzala do 4:25 onda sam usporila.
sad se osjecam kao prevrtljivica, fale mi utezi, a ne samo :preskaceuze:
idem sad zicati jednog smajlica sa utezima. mislim red je da i mi dobijemo jednog prigodnog, sta ne?
Oj curke!
Prijavak i odjavak na tjedan dana...picim u inostranstvo sa svojom cergom pa ne znam hocu li stici ista, osim trcati za njima (a i to je nesto)
spajka :-P ja sam si sva vazna kak vjezbam :mrgreen:
jos da me cardio ne dotuce, di bi mi bio kraj...
Danci, ja nisam dobila link
Anci, stvarno...vjezbas, citas i jos po kinu hodas, tcccccc
Otiso mi post, a za nisam dodala za Danci - bas mi zao za ruku
I bicom do Groznjana :drama:
Danci, bas koma za tm! Utjesi ga mojom zivotnom pricom, ja sam u 5om osnovne slomila obe ruke u razmaku tjedan dana :biser jadrana:
Danas kod mene deadlift 40kg i opet zuljevi. I onda opet secer za kraj, 10 minuta hodajuceg swinga (12kg) a svake 2 minute 5 burpeeja :lool:
Cure koje ste na moru i odmoru, uzivajte i za nas koje pamuk beremo
Ginger, dobar provod!
Betty, tebe covjek vise ne moze pratiti!
Ja sam danas poted onog zwow-a od jutros dodala sernju s djecom i one zuzine manje vjezbe.
Jedna je ona koju je neki dan linkala vikki i sad je uopce ne mogu naci, radi se s girjom (ja s utegom) i sve su usmjerene na butt :D
Napravila sam tri runde, 10 ponavljanja svaka vjezba.
I onda sam ovo: http://www.zuzkalight.com/workouts/h...f-flabby-arms/ ali samo jednu rundu.
Probajte jer su super, nije prezahtjevno, a vjerujem da je ucinkovito.
Malo me boli rodjeni butt od jucerasnjeg zwow 62 i danas jos ovo.
Edit: nasla sam ktbl vjezbe, jednostavne, a odlicne: http://www.zuzkalight.com/workouts/4-kettlebell-exercises-for-butt/
anci svaka cast!
aj lakse mi je kad i tebe boli butt :lool:
betty :naklon:
ginger uzivaj na putu :klap: di idete
ja danas odmaram :mrgreen: aj vozila sam biciklu do posla i nazad, ukupno 15 min :lool:
Betty :lol: Ja se pakiram i preksutra idem :-D
Danči, baš mi je žao TM, najgore što se taj oporavak oduži, nadam se d aće biti dobro i šo prije opet u formi
Nisam prijavila prepisivanje, ali mislim da je to očito, ja sam od Anci prepisivala i prije nego što sam se priključila temi :-)
Sinoć trčanje, nije bilo ni dugo ni brzo, ali je bilo užasno teško, par puta sam stala, drugi dan periode valjda ili sparina, nemam pojma. I jutros mi je bila neka mučnina. Danas sam mislila Zuzi, ali trebam odmor.
Anci, girja od 8 kg ti ne bi bila previše, ja sam svoju mjesecima gledala dok se nisam usudila početi raditi, brzo se navikneš. Ako nešto baš ne mogu, zamijenim je utegom od 3 kg.
Sviđaju mi se ove Zuzine vježbe za ruke što si linkala. Kakva je uopće razlika između diamond push upa i običnog?
Kod diamonda bi trebala skroz pribliziti ruke, kao da s rukama napravis oblik dijamanta. Znaci, uski sklekovi. Ja ih radim uglavnom na koljenima. Inace su mi preteski.
Edit: prepisivacice :*
Preteško, mislim, ali probat ću. Uopće nisam skužila gledajući.
Prepisujem od tebe jer sam slično radila prije trudnoće, a ne trebam trošiti vrijeme na guglanje :)
Evo nešto za trkače: http://www.runnersworld.com/workouts...runners?page=1
pozdrav utegnute! :*
tu i tamo vas cirnem ali mi glupo pisat kad ne mogu pratit redovno ko prije..
no sad mi upo u oko post od Anci pa reko da napisem...
Anci vjeruj mi nije ti to puno! ja swingam sa 12kg,8ica mi je vec skoro prelagana za swing,no ostale vjezbe radim sa 8icom...(tipa russian twist itd...)
pocetnice krenu swingat sa 6kg a ti to definitivno nisi tako da ju slobodno uzmi!
ja i dalje vjezbam doma,skoro svaki dan; malo TRX malo girje,nekako brljavim sto mi padne na pamet...
radije bi nesto vodjeno i planski ali nemam zivaca za Zusku & co pa eto sama smisljam tokom vjezbanja...
Ja od jucerasnje zuzke imam laganu ulalu misica....ne pamtim da sam ikako to imala otkad sam pocela vjezbati...valjda je to od male pauze ovaj tjedan kad nista nisam stigla od pustih proslava rodendana... danas bijah na satu summer body mixa...joj uzasno je vruce u dvorani iako je vecernji termin.
Skulirana, mozes pogledati ona kratka videa zuzke di objasnjava odredene vjezbe, cisto da dobijes inspiraciju za neke nove stvari...
Znaci girja id 8 kg je ok?
pohvale svim vrijednim curama, mantra mi se od vasis brzina i duljina :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
o, skulirana, dođi nam češće. nema ni kod mene nekih velikih novosti i odstupanja (osim da gledam fitness opremu :D)...
dakle, cure, imam nešto super za vas! jedan stari Zuzin wo: http://www.bodyrock.tv/2010/03/12/banging-body-workout/
The workout looks like this:
1. Kettlebell swing – 20 reps (or alternative exercise for those who don’t have a kettlebell, example: Jump Squats)
2. One leg Elevated Push Ups – 5 reps on each leg
3. Kettlebell swing – 20 reps
4. Side Plank Lift – 5 reps on each side
5. Kettlebell swing – 20 reps
6. Turkish Get Up – 3 reps on each side
7. Kettlebell Swing – 20 reps
napravila sam tri runde za 22 minute (otprilike) i super je! mokra sam skroz, ali baš zadovoljna. koristila sam težinu od 5 kg. mislila sam prvo da će mi ovi turski get upsi bolje ići, kao samo po 3 svaak strana :lool:
krepala, krepala. posebno s lijevom rukom.
tko će probati: vikki, mb, a i sasi bi se svidjelo!
Bas bih taj mogla probati. Iako sam za danas vec nasla i zshred i zwow. Vidjet cu sto cu iskombinirati.
Pitanje za milijun dolara:
Kile iste, centimetri isto, a ja si izgledam bolje.
Lastane, jesam li normalna? :)
Uglavnom, taman kad sam pomislila da će se opseg trbuha napokon malo smanjiti, našla sam kose trbušne mišiće.
Nisam ih do sada imala. :mrgreen:
Tek sad razumijem Inesicu i njene postove o vaganju, mjerenju...
Djeca su mi na moru pa nemam apsolutno nikakvog izgovora za neredovitost. Pa sam redovita. I sve me boli.
Chalene mi je super, super. Družit ću se s njom još neko vrijeme, a onda ću najvjerojatnije BR.
Imam neopisivu želju odraditi ga.
Vi što svingate :) i mašete ciglama po plaži... moj naklon.
Danci, možda ne možeš bic na krov, al sigurno možeš u auto.
Jedino ako ne želiš bez muža. To mi je razumljivo.
Hahaha :)
Super ideja!
anci, ima li negdi video ili samo ovako u slikama objasnjeno?
cubana bravo za vjezbanje i trbusne misice :klap:
ja sam danas zwow 23 napravila, burpee torture, ajme!!
ma mene ona jaaaako nervira,moram si nac neku simpaticniju demonstratoricu...
a nemos imat samo jednu nikako....:) neke su vjezbe teze a neke lakse,kad sam isla na funkcionalne nismo nikad radili trening sa samo jednom tezinom...
ja kombiniram nesto sa 2x4, pa predjem na 8icu i swing sa 12-tkom....
radije onda za pocetak kupi 6icu pa za koji mjesec upgrade na 8icu!
mislim da sam citala negdje da se min 6mj moze radit s jednom kilazom.... i da su za zene girje od 6-16kg....
evo nasla link: http://www.myomytv.com/a-guide-to-yo...ht-what-style/
dakle,bolje za pocetak laksi dok se ne savlada forma!
Kaze link: "Don’t be afraid to increase the weight once you can perform 12 “easy” reps of an exercise, or 30 “easy” seconds of a swing"
Izgleda da je meni opet vrijeme za kupovinu,radim neke vjezbe serije po 20 ponavljanja relativno lako....
Eto zasto je progresivan trening kompliciran u kucnoj radinosti...:-x
Necu rec skup jer sam do sada ipak potrosila manje novaca nego da sam svo ovo vrijeme isla u gym....
Napravila sam ovaj tvoj. 19:40.
Ktbl 7,5.
Super je. Bas mi je pasao.
na kraju nisam niti radila ove koje sam planirala.
budem sutra, treba mi terasa za jump rope, a sve je mokro.
anci nabrzinu sam s mob dns pogledala, sutra cu trazit video, tnx!
vjezbe se cine zanimljive.
danas me umorio onaj jedan zwow, krepala sam bome!
ja vec tri mjeseca keshiram 240 kn za 2 put tjedno fitnesa....
kad zavrsi porodiljni cini mi se da to necu stici.
ionako muzu tesko padaju i ova dva sata..a meni dodu ko apaurin... ja bi bila spremna i cuvalicu platiti da mogu dvaput tjedno vjezbati....
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nisam stigla danas, ali probat ću svakako idućih dana, muči me jedino ovo tursko dizanje (mada se stoput dnevno dignem s poda iz iskoraka sa svojim devetkilašem u ruci, dođe mi ko girja, zato me i bole koljena :lool:)
Jesi :), to se traži, mislim da je u tome poanta!
Već guštam :dancingfever: Samo se bojim da će tada biti previše prometno za đir do Zlarina zbog glisera i teretnjaka :/
Zhang, super brojka!
Mb, bacila sam oko na 23 i ona radi 50 burpija u komadu?!
Traz nesto da si pristedim lower :lool:
anci ja sam radila po 10 pa bi napravila 20ak sekundi pauze da dodjem do zraka. cini mi se da je i ona tako, bar u onom videu koji sam ja pogledala
al vam zavidim!!!!!!!!!! Vrijednice :klap:
Ja prijavljujem 3. dan nula bodova, skršila me upala grla. Kad se tome pridoda i polomljeni, eto mi ga jackpot!!
danci ~~~~~~~~ozdravi brzo!
danas pauziram jer idem dat krv, sutra cu nesto lagano, primam sugestije za prepisivanje :mrgreen:
Danci, gledaj sa vedrije strane: bar ste skrseni u isto vrijeme :mrgreen:
Drzite se :-*
Danci, drzi nam se :)
Danas sam radila malo upper. I uspjela per pravih diamond pushup-a. Nije puno, ali meni super. I radila meke Zuzine yoga vjezbe. Prevario me maziv :lool: teze su nego normalne.
Za rucak pravim savrsene jamie oliver hamburgere, zenski rucak :). Poslije idemo frizeru :D
Tae hambije i moji vole. Ja jos stavim sira u uredinu pa bude cheese. I dobiju servirano u pecivu, sa salatom...sve kak se sika :-)
Meni vise pase bez sira. I ja stavim salate, bude ko neboder visoko :lool:
Jedino vade van luk- koji ja obozavam! Zato mi muz navecer kaze- ajd se okreni prema zidu :lool:
E tak ti ja volim cesnjak :mrgreen: