ja palačinke pečem na maslu - kokosovo mi je za to preskupo.
Nekad ga stavim u tijesto za palačinke, a nekad i u biskvit. No najfinije mi je u kavi. I tada mora biti s mirisom
Printable View
ja palačinke pečem na maslu - kokosovo mi je za to preskupo.
Nekad ga stavim u tijesto za palačinke, a nekad i u biskvit. No najfinije mi je u kavi. I tada mora biti s mirisom
a za kaj ide ono kokosovo bez mirisa?
mislim da njega koriste ljudi koji ne vole miris kokosa
Npr prženje u dubokom. Ja ne koristim tako, zato imam mast
ja mislim da je rafiniran, mada ga nisam probala, mislim nisam ni djevičasnki s mirisom. ja ne pečem u dubokom ulju, kod mene sve na plitko:mrgreen:
gdje je najbolji izbor nika patika?
moja kći ih nekako najviše voli
u intersportu smo gledale, ima dosta modela, ali bi pogledale još negdje
po mogućnosti u gradu
west gate i rosses i ti udaljeni centri mi nisu opcija
ima li u shoosteru što?
shoe be do ?
Ajde pomagajte!
Gdje kupiti Frozen Elsinu čarobnu rukavicu, neku koja štrca snijeg/led (tako su mi objasnili)?
Google je ne nalazi u Hrvatskoj, je li uopće bila kod nas u prodaji?
Možda ima u Mulleru
Gdje kupiti finu mađaricu? Po mogućnosti u centru grada. Sin ima rođendan a to je jedini kolač koji jede. Nemam vremena sama spremati.
Meni su dobre u Pan-Peku
Hvala!
Gdje kupiti zavjese koje se kace kvacicama (onako po starinski)? Trebaju mi gotove zavjese, ne da mi ih sivaju i stavljaju trakice.
Ikeine često imaju dva načina.
Ne mogu sve. Provjeri značajke.Citiraj:
- Zavjese se mogu objesiti na karnišu ili na vodilicu za zavjese.
- Zahvaljujući traci za zavjesu, lako možete kreirati nabore s pomoću RIKTIG kuka za zavjesu.
- Zavjese možete objesiti na karnišu s pomoću skrivenih proreza ili s pomoću kopči i kukica.
ok. thnx
Zna li netko, koji butik u Areni prodaje odjeću robne marke metamorphoza?
Gdje kupiti kožne cipelice za prohodavanje za bebu a da ne dođu 150-200 kuna.
Nešto tipa ovih:http://rozi-step.hr/robeez-shop/cijena/robeez-becky
(I da, vidim da su na akciji, ali voljela bi ispod 100 kuna naći.)
U Baby centru mi se ne sviđaju.
cathy, je li to neka dobra cipelica, ta robeez?
gledala sam pediped pa si mislim moraju li te prohodavajuće biti prek 300?!
mogla sam i sama proguglat prije. je, vidim da su ok k'o prohodavajuće cipelice :-)
Ja sam svojoj prije 5.godina doduše naručila hr verziju tih papučica -mišulice. Na nekom hr web shopu -ne znam jel to još ima gdje-bile su 60-70kn..isto kožne..isti kroj..mogao si birati dezen..
I samo dodatak..oboma sam bila kupila te pediped ali za doma za parket te su se pokazale katastrofa-iako su deklarirane kao protuklizne mali se klizao u njima do te mjere da nije mogao uopće hodati u njima pa sam ih onda odnijela postolaru da zalijepi tanku gumu na đon pa je bilo ok. Za po vani ok. Za doma su mi bile bolje one protuklizne čarapice i to one sa silikonima na tabanu preko cijelog ( ne točkice), bilo je od sterntallera u baby magicu takvih. A viđala sam i bebe i vani u tim čarapicama.. kad je suho..Kupis dva para-da imas za promijeniti.
Jel zna netko gdje se (povoljno, ofkors) mogu kupiti ukrasi? Dekoracije razne. Naime, trebam nešto (uopće nemam ideju što) za ukrasiti livadicu s drvećem za dječji rođendan, neke visuljke papirnate, ili tako nešto, šta ja znam. Nešto što možeš povješati po granama ili tog tipa. I ako netko ima ideju općenito, neka ne bude škrt. :mrgreen:
napravite zvjezdice od papira https://www.google.hr/search?q=zvjez...84cX1BE55v1TM: lanas od krep ili papira u boji https://www.google.hr/search?q=lanac...EXt_ef-Asn1jM:
U Ikei ali je skupo http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/ca...oration/25227/
a isplati se pogledati i u Offertisimi, oni znaju imati vrlo povoljne kojekakve ukrase.
Joj, Offertisima, fakat!
Jest da bih teoretski mogla pristupiti sama tome (fala jelena), ali praktično radije ne bih. :mrgreen:
Al' nije ni to loše...
Pa nije, posebno su ovi papirnati lanci jako jednostavni za napraviti, možeš zaposliti dijete, a fora su.
naravno da ćeš zaposliti djete, možda i susedovo, pa nije tvoj ročkas , ili možda je?
moji to vole raditi skupa, počne klinka, pa se klinac pridruži, pa i veliki, za ćas to napravite, serijski rad, jedan reže, drugi lijepi i gotovo
Pukao mi je kotačić na gornjoj košari Candy perilice suđa, gdje bi mogla nabaviti drugu tu plastiku na kojoj se držao kotačić?
Trebam za rođendan kupiti žensku Converse majicu.... gdje se u centru Zagreba može kupiti takva majica? treba mi danas, tako da web shopovi ne igraju.........puno hvala :)