U Gajevoj ima Conversov outlet, možda tamo?
Printable View
U Gajevoj ima Conversov outlet, možda tamo?
thanks! bum pogledala
stavila sam pitanje tamo na kolicima, al evo i ovdje
gdje kupiti kotac ili samo gumu za maxi cosi mura 3 kolica?
Pitaj njih:
https://www.svijet-beba.hr/maxi-cosi/40/30
hvala Cathy, budem!
imas iskustva s njima?
ak je netko vec mijenjao, svakako javite
svejedno hvala
gdje se mogu kupiti one rodine majice: ne po guzi, mamino sunce, moje malo čudo(vište) itd. s tim i sličnim nazivima? mogu li se igdje naručiti, ako ih nema više u webshopu?
Gdje kupiti dječji realov dres tj. samo majicu sa modrićem? Hitno nam je pa ako je neko naručivao sa neke stranice molim iskustva i preporuke..
Ja sam našla neku stranicu klubovidresovi ali ne kužim otkud šalju, koliko se čeka,ostala izgubljena u prijevodu:roll:
Ja sam naručivala od Ferivi sporta mislim da su oni iz Osijeka negdje i dođe za 2 - 3 dana, a naručivala sam i preko stranice Hrvatskog sportskog saveza daj si proguglaj, ako ne nađeš budem ti ja, sad sam s mobitela pa mi je nezgodno. To su original dresovi ako si to trebala.
Ajme nisam vidjela ovo Real, samo Modrić, a sve ostalo sam pretpostavila, haha, sorry, ništa onda.
Znate li možda može li se u supermarketima konkretno u Tommy dućanima kupiti kvinoja, heljda, sjemenke lana, suncokreta, buče? Dolazimo u Hrvatsku na godišnji pa ne znam moram li tegliti sve to sa sobom. To nam je jedini dućan u relativnoj blizini. Obično MM ide u shopping, ali on se ne može sjetiti je li toga bilo u ponudi prethodnih godina. Hvala :)
Tog ima u svakom manjem Konzumu pa bi trebalo bit i u Tommyu, a ako ništa drugo uzmete telefon točno tog dućana i nazovete.
Tnx! Budemo.
Mislila sam da Konzum više ništa ne prodaje :)
Ne znam ni sama kako još uvijek šljakaju, ali ovdje su police uobičajeno krcate.
... konjića na štapu??? Hitno je!
Na Dolcu, ulaz sa strane od katedrale ima jedan koji prodaje košare i daske za rezanje i cini mi se da sam vidjela i igracke, a i na Tresnjevackom placu isto ima jedan kiosk sa sličnim. U Nami na trgu na odjelu igracaka sam nedavn kupila plišanog konjica na stapu koji je rzao i micao straznjicom, na baterije.
Hvala Happy!
... batić za meso?
I kakav vam je najbolji?
ma šta ga koristi još netko osim mene? :lool: stvarno ga viđam posvuda, od interšpara do tako tih dućana, plodina ili bilo koji veći šta drži kućanske potrepštine. ti ga ne nalaziš?
ja imam drveni, nikad nisam imala drugi, ali to je stvar navike. viđala sam metalne, ali oni su promjerom manji. pa već kad pitaš za batić, onda bi ti taj manji i trebao, drveni su veći.
meni je najbolji od Ikee http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70152740/
E, to te ja pitam!
Šta bi Ikea bila daleko, ništa u Hrvatskoj nije daleko :mrgreen:
Još sad kad sam pročitala da ga je Hakan dizajnira.
Osim u Nami na Trgu, gdje bi mogla pogledati za Kometove grudnjake?
Gdje na brzinu kupiti beze kore?
U vinceku
Zna li netko gdje se može izraditi betonski ugradbeni sudoper po mjeri za vanjsku kuhinju, a da cijena nije astronomska? Može i kameni, ali obično su oni jako skupi.
Lokacije koje nam odgovaraju zbog transporta su Zagreb, Split, Metković, Pelješac i Korčula.
Hvala!
Ima i u Veloj Luci veliki Tommy. I to nam je najzgodnije za shopping jer smo mi na jednom otoku udaljenom 20-ak minuta od Vele Luke i Blata. Znam da nije loše opskrbljen, ali obično svu kupovinu obavlja MM jer se ja grozim gužve, tako da nisam baš sigurna kakva je ponuda zdrave hrane.
Ali, svejedno, hvala! Ako ih i nema, nećemo umrijeti :)
To malo možete ponijeti i iz civilizacije. Inače pred dve godine sam po privlaci i viru uzaludno tražila par dana puretinu, nisam dovoljno uzela sa sobom jer sam znala da je malu frižider, a dve godine ranije je bilo u svakom ducsnu
Ma da, da... Ali već imamo spakiranih 6 velikih kutija, a još se nismo niti počeli pakirati. :) A budući da ostajemo više od mjesec dana, sve bismo morali nositi u većim količinama pa obično izbjegavamo nositi ono što se tamo može kupiti osim ako su cijene astronomske...
Nisi astronomske. Korcula je otok blizu kopna i valjda jedini na kojem imam osjecaj da su cijene u ducanima kao npr u Zagrebu ili tek neznatno vise
Da, u pravu si. Većina robe široke potrošnje (brašno, šećer, pića itd) koja stoji na policama je iste cijene kao u ostatku zemlje, ali kad se sjetim da je prije par godina kila junećih šnicla kod mesara bila 120 kn :roll:... Pa nije biftek. I sve je puno bljutavog belgijskog povrća u dućanima pa na kraju kupujemo od "kumica" duplo skuplje, ali je bar fino...
Kad smo živjeli u Splitu, puno smo toga teglili sa sobom. Sada to baš i nije moguće :)
Ma ništa od ovog za što sam pitala nije nužno za preživljavanje...
Uglavnom, hvala!
A mene zanima na kojem to otoku ljetujes. Moze i na pp.
Mi smo na drugom kraju Korcule i domace zene prodaju svoje povrce. I drze prilicno visoke cijene, ali stvarno uzivam u okusima tih paradajza, tikvica, patlidzana