za one koje su na gammi :mrgreen:...
bar je ovako kod mene bilo...
https://www.facebook.com/shauntfitne...type=3&theater
Printable View
za one koje su na gammi :mrgreen:...
bar je ovako kod mene bilo...
https://www.facebook.com/shauntfitne...type=3&theater
Nažalost, ne, bojim se da je u tom problem (MM je u zg, sama sam s mamom koja je već stara i bolesna i ne može puno oko djeteta). Počelo je sa zglobovima na kojima još uvijek imam upalu tetiva, ali sam naučila služiti se njima da me ne boli koliko-toliko. Zbog bolnog zgloba sam napravila i ovaj krivi pokret (da ulovim dijete koje mi je htjelo iskočit iz ruke dok ga podižem) i eto belaja. Super mi je nakon plivanja i kad me sunce prži u kuk, nadam se da će pomoći.
MB, plivanje i čitanje je sasvim OK za ovo doba godine ;)
zaboravila ti odgovorit :oops:
to je 5 tjedana do super forme program od fitnessangels. Obzirom da me rastavi, nadam se da će i rezultirati obećanim :)
Jutros 2 kruga oko Cmroka + još jedno penjanje po Mesničkoj koja je u potpunosti raskopana. Digli su one "kamene kockice" i prekopali je. Koji je to gušt bio penjat se po raskopanom!!!!! Jest da su me malo čudno gledali, ali nemaju oni pojma koja je to zabava!! Kad sam završila 2 kruga, vrijeme mi je bilo isteklo (ono sama s klincima pa mi treba pola sata više za sve pripreme što je automatski manje vremena za vježbanje, a dignut se ranije nisam mogla, umorna ko pas od "3. djece", puta, vikenda kod naših... ionako sam se digla u 4,45h) ali jednostavno sam se morala još jednom popest i spustit. Jedna teta baš bacala psu loptu po Mesničkoj pa joj nije bilo nikako jasno kog vrapca ja to radim, a ja smile od uha do uha. Vjerojatno je pomislila da sam na nekim drogama :lol:
ajoj vikki, čuvaj se i štedi koliko god možeš :love2:
larmama bekerova cista, je nesto s cim zivis, ali jedini medikament koji radi bez frke je voznja biciklom. MM ima to cudo i kad ga pocne boliti vozi bicikl, zbog toga smo kupili i kucni.
ostali svima pozdrav. idem raditi
danci tnx, pogledam obavezno kad se vratim u ured!
Konačno se opet prijavljujem! Držite mi fige da tu i ostanem! :uteg:
Budući da sam probala kombinacije:
- vježbanje doma - ne ide, lina sam i nemam mjesta
- pilates - prekomplicirano mi se organizirat za točne termine, čim mi ritam životni postane intezivniji odustajem :(
a malo mi se smirio životni tempo pa sam krenula u teretanu.
Radim na spravama i 10min se zagrijavam na bicikli i s njom i 10min završim.
Sve skupa sat vremena, tek sam počela, moram se uslikat i izmjerit da vidim napredak.
Trenutno stanje: 70kg (nikad u životu nisam imala toliko, ako ne računamo trudnoće) i ne stanem u skoro ni jedne svoje hlače od prošle godine a od pretprošle da ne govorim. Trbuh mi je velik, mišići opušteni i trebam sve to dotjerat.
Cilj - smršavit i vratit si mišićše u formu.
Osim teretane plivam, vozim biciklu i planinarim, ne na redovitoj bazi.
Problem je što jedem svašta :roll: pa kili samo idu gori.
Probleme sa štitnjačom sam isključila.
Najprije ću izbaciti kruh i slatkiše, s tim sam već počela, a lako zabrljam :roll: pa ću onda dalje vidjet što izbacit ili ubacit jer se u principu hranim zdravo, sa puno voća i povrća.
Eto, dakle danas:
20min bicikle (140kcal i 5km :D )
3 x 10 ponavljanja na 6 sprava, mišići cijelog tijela
leđnjaci i kosi trbušni sa pilates loptom po 10 ponavljanja
Popodne se još nadam i plivanju.
Pišemo se!
p.s. summer, zaboravila san ti reć da super izgledaš! <3
zhabs, :-*
i ja jos uvijek imam bar 3+ kg u odnosu na proslo ljeto
srecom sta sve vise manje (manje se odnosi na stomak) cvrsto stoji pa nije neka katastrofa, ali nisam zadovoljna
bas sam odlucila ovaj tjedan i sljedeca tri godisnjeg poostrit prehranu jer tu najvise grijesim
a vjezbam prilicno redovito
gamma mi je super, sve osim speed 3.0 - j-la je stavila ooodlicnu slicicu
mislim da necu odraditi samo cetiri tjedna, vec vise, al o tom potom, mozda mi i dosadi :)
o zhabice dobro dosla!! drzim fige za ciljeve!
summer uvik dobro izgleda :)
Summer je divna :zaljubljen:
Zhabs, jeeeee, tko ti je kriv kad dobro kuhas?! :mrgreen:
Super si smislila sve, uz tebe sam!
joj flopice hvala ti, dok ne objavim da sam počela vježbati kao da se nije dogodilo :)
neke dane se ubijem od hodanja s kolicima ili nosiljkom pa preskočim vježbanje, ali ne bih smjela, sve što mi drži gornji dio tijela uspravnim pod ovim kilama je nužno
Cure, danas sam prvi put dozivjela planinsko trcanje! Koji gust! A koji tek napor :D
Isli smo od lagvica do kraljicinog i prema gore sam umrla :lool:
Neusporedivo je s trcanjem po ravnom.
Anci, svaka cast na planinskom trcanju, zvuci mrak, a vjetojatni je jos veci mrak :-D i to zaista napraviti.
Hvala spajalice za info o cisti, da na biciklu nemam taj cudan osjecaj, a vozim se svakodnevno oko 15km. Nista vidjet cu jel to to.
Dobro dosle nove vjezbacice ili stare povratnice :)
I da dodam da ja ne znam kako summer izgleda, ali vam vjerujem na rijec da je super :)
Povratak Shaunu je bio malkice teži nego sam očekivala, al brijem da je to zbog vrućine. :kbell:
Hvala cure. Ovih dana ću lagano krenuti sa treninzima. Čitam vas i pratim. :-)
TBC alpha
ghhhhhrrrrrrrrrghrrrrrrrrrrrrr
isto kao i marti koma okolina 29C i ne znam koliko vlage
fuuuuuuuuuuuuuuj
ozljedjene odmorite se ipak ja vrijeme GO :pivo:
ajme stvarno je prevruce! a nebi tila u klimi vjezbat :/
danas opet zwow60 ali 4 runde umisto 3.
anci bravo za trcanje, i to planinsko :klap:
i svim curama koje vjezbaju po ovim vrucinama :klap:
E majke ti, jedva cekam da zahladi pa da mogu normalno vjezbati :mrgreen:
Ma volim ja ljeto, zapravo, obozavam
Samo, do sada nisam vjezbala :lool:
Crkla sam maloprije...
Trcanje uz breg, fijuuuuu, bravo!
Ma bas, bravo za sve koje su digle dupe po ovim vrucinama...
Zhabice, bravo za plan!
Anci, bravo za brdsko trčanje, super je kad malo promijeniš rutinu :klap:
Danči, tebi bicikl uz takve vožnje ne može dosaditi :mrgreen:
Ja jutros plivanje, popodne isto, ali ciljano: kraul 6x150 m (izmjerila sam endomondom na plaži i odrađivala rutu uz obalu) s disanjem na svaki treći zaveslaj. Nakon svakih 150 m radila sam pauzu da izbacim vodu iz pluća :lool: Brzo se umorim, zadnje dvije dužine već nisam dizala ruke koliko treba, a ni valovi ne pomažu. Moj kuk je bolje, godi mu plivanje i prženje na suncu, stare kosti :mrgreen:
vikki bravo!
i jednu po turu za stare kosti....tcccc....
e da, zaboravih komentirati Danci - LOL
ziher djelujes ko da nisi sva svoja :lool:
cure :*
(kako me hvale, a sve od mene vitkije :mrgreen:)
ja pauziram, perioda i grozni grcevi
radovala sam se vecernjem izlasku, a morala odgoditi
uf
i ja disem na skrge dok vjezbam zadnjih dana
al poseban ponos je kad sam sva mokra kasnije, osjecam se, onako, kao s reklame za sportsku opremu :mrgreen:
summer, a meni slikice?
Je, i ja se osjecam ko s reklame, samo ne izgledam tako :mrgreen:
sad ce nas summer zadavit :mrgreen:
aj da se izvucem (i zhabs i anci isto)
nije dilila nove slike nego sam sam summer vidila uzivo
vise puta :)
vikki je je bas su ti stare kosti :P
al super da je kuk bolje!
Ovako i kod mene. Samo sam ja sigurna da nije od vrućine...
Nakon više od mjesec dana pauze, jučer sam ponovo počela vježbati i krenila s betom (core cardio). Jer, jel'te, tako mi je bilo po rasporedu. :facepalm:Katastrofa! Nisam sigurna jesam li uspjela odraditi polovicu kako spada. A prvi "odmor" mi je trebao već nakon 5 minuta.
Djeca su kod bake i dide pa smo sinoć MM i ja išli vozit bicikle: ali to je više bilo iz gušta nego za trening, jer cilj je bio sladoled na rivi. :-) Kako mi je ovo prva vožnja bez opterećenja nakon dugo vremena, iznenadile su me neke uzbrdice koje i nisu tako jako strašne. Ipak, jutros osjećam noge, jako.
Danas po rasporedu speed 2.0. Valjda ću barem nešto upratiti.
~~~~ za čim brže zacijeljivanje ozljeda!
Pikula dobrodošla natrag i čestitam na malom smotuljku!!!
Jučer je bio katastrofa dan, probala sam t25 cardio ali nakon 10 minuta odustala, noge kao da su od olova. Sinoć sam se nekako natjerala na zcut, ali samo pola programa.
Jutros vrtlarenje i alpha cardio.
inače potpisujem summer
Citiraj:
al poseban ponos je kad sam sva mokra kasnije, osjecam se, onako, kao s reklame za sportsku opremu
Mene je mm-ova bolest kostala tri kila ... jutros 48.8kg. Moze me spasit samo kucna pomocnica :(
imam ja bolji prijedlog,
pozoves nas s povecanom tjelesnom masom, dodjemo malo trcati za tvojima, jos u krasnom Gradu. I predamo ti malo svojih kila i eto nas svi sretni
S2000 :love:
summer super si!!
bas se vidi razlika!
jesi inace na nekoj posebnoj prehrani ili samo pazis?
Danas drugi dan yoga meltdown lvl1. To je moj workout za ljetovanje. Pase mi da nešto radim, a da nema cardia i da ne treba nikakv gadgete.
Skinula sam si i yoga inferno. To cu u osmom mjesecu, u drugom dijelu ljetovanja :)
Summer, imas nesto novo, neke slike?
i ja bi slike :mrgreen:
i ja bi slike
ma nemam, nego neke cure nisu bile u djiru kad sam prvi put dijelila
nisam ja sramezljiva glede slika, kad se budem imala cim pohvalit zatrpat cu vas i bez da pitate :mrgreen:
trenutno me idu samo selfiji iznad struka :lol:
ginger, izbjegavam lose ugljikohidrate
sladoled brojim u dobre, zato i nema slika :angel:
Maruška, i ja sam jucer počela betu ispočetka jer pojma nemam gdje sam bila stala. Danas mi je speed išao solidno. Od jučer me boli dupe. To je valjda ipak valjan dokaz da ga imam. :lol:
Summer je komad :zaljubljen: Uopće joj ne treba neka transformacija, samo održavati to što ima :)
Ja danas ništa, ni plivanje, nije imao tko pripazit na dijete, a sad mi se više ne da.
ni ja danas nista, glava me ubija cili dan
Summer i ja bi slike.
Ja danas nisam stigla na vjezbe, znaci sutra me ceka fat drill. tu su izmedju svake serije vjezba sprintovi...a vjezbe su koma ubitacne, cucnjevi, sklekovi, trbusnjaci, skokovi... kucne vjezbe cu ovaj tjedan pauzirati, ako mi je zivot mio :)
Odlicno summer, odlicno. Bas vidljiva transformacija. Kako su mi trenutno glavna preokupacija ruke, moram primjetit da su ti se one najvise izdefinirale. Good job!