katka22 prvotno napisa
Hvala ti Aska...upravo sitiacije poput tvoje su me nekako drzale u uvjerenju da idem na jednu, ali cijela ta moja situacija jucer s kojom sam ustvari bila neugodno iznenadjena me bas izbacila iz takta...prvo sto mi je proslo kroz glavu je da ni ta druga ne bi uspjela docekati smrzavanje da sam je ostavila pa sam se nekako prepala...i odlucila uzeti obe. U prici s njima, trazila sam razloge kako i zasto. Sami ET je bio malo kompliciran s obzirom da je dr jedva ista na uzv vidjela od povecanih jajnika pa sam se cak bojala da nista necemo obaviti... biologica je jednom rekla da godine ipak cine svoje i da je to ipak prirodna selekcija. Slazem se, nema se smisla sad unistavati s preispitivanjima, ali valjda to tako sad treba biti. Znas, u nekom trenutnku, dok sam jos bila uvjerena da cemo ih imati bar 4-6 za smrzavanje razmisljala sam samo o tome sto cu sa svim tim silnim bebicama koje ce mi ostati, jer eto, znam da cemo uspjeti iz prve... I da, zelim vjerovati da ce ipak uspjeti. Kao sto sam rekla, mislim da iz raznih razloga nisam spremna na ponovne pokusaje... ali mozda se to samo sada tako cini...