deaedi i ja imam slicne dileme kad djeca idu na rodjendane, mrzim poklanjati novce. neman pojma koliko je pristojno dati, koliko su bliski? na zadnji rodjendan na koji je maza isao dala sam mu 100 kn i cokoladu.
Printable View
deaedi i ja imam slicne dileme kad djeca idu na rodjendane, mrzim poklanjati novce. neman pojma koliko je pristojno dati, koliko su bliski? na zadnji rodjendan na koji je maza isao dala sam mu 100 kn i cokoladu.
Vezano za imunitet, ne znam je li netko probao beta glukan; navodno odlično djeluje?
mb, proguglaj tablete melatonina, mislim da je to na prirodnoj bazi, a djeluje dobro na san.
taman htjedoh napisati kako mi je kolegica preporucila melatonin, da je njoj pomoglo
joj, drzite se svi bolesni
i zao mi je sta stomacic muci najsladje obrascice na svijetu (curica od tang) :heart:
Deadi imam isti problem s kosom nakon jutarnjeg trčanja jedino što je ja vežem u rep svaki put jer je ne mogu dovesti u pristojno stanje u tom vremenu koliko mi ostaje. Možda je ok ta stvarčica ali ja nekako nemam povjerenja u taj topshop, mama jednom kupila neki parni čistač, to se raspalo prije nego ga je pošteno isprobala. Imam ovu četku ali ni nju baš ne koristim pretjerano jer ne stignem.
Viroza je izgleda gadna kad se proteže cijelom lijepom našom.
Moja starija još na rođendane nosi majicu i čokoladu ev.neke tekice i olovke. I ona je sad dobila hrpu majica, super mi je došlo. To za cure, za dečke ne znam, lovu dajem samo nećacima ali ok mi je ideja u principu, što drugo poklonit 12-godišnjaku?
Dobila je i nešto kozmetike, morat ću vam poslikati njenu kozmetičku torbicu, može konkurirat summer i mb :loool:
studiozna uvijek :-)
i ja ko j-la u kuću ne bi ulazila da ne moram:lol:, pravi Strijelac a super je kad su takvi i ostali članovi obitelji.
inače taj dio ispod ti se popularno zovu "podguzi" :-)
Joj baš mi je žao :hugs: daj se probaj naspavat, i ja sam čula za taj melatonin, prisili se piti tablete jer bez sna i sama znaš nema zdravog organizma pa bolje pit tabletice neko vrijeme i oporavit se, vratit imunitet nego takvim tempom dalje. možda ako nemaš ništa bar da Persen popiješ. Čuvaj se draga!
Boxice šteta za taekwando, a jel možeš trčat i plivat dok su oni na treninzima?
Mi smo isto napokon služili naš raspored preko tjedna, objesit ću ga na hladnjak da štogod ne zaboravimo.
summer bravo za uživanciju!
Deaedi ne znam ti za tu četku, nije nužno loše sve preko Top Shopa. Ja imama sjeckalicu, jako je dobra.
Lili kad ćeš ispobat kompresijske?
mi smo nećaku za prošli 12 rođendan kupili dvije majice iz C&A - s nekakvim mrtvačkim glavama, uglavnom bio je totalno
oduševljen!
(+playboy, ali to možda nije baš pametno za slati dalje :lool: )
mogu plivati dok je mali na plivanju i to planiram ubaciti difinitivno...Citiraj:
Boxice, šteta za taekwodo, a jel možeš trčat i plivat dok su oni na treninzima?
trčanje nije moj sport, to je ovako samo povremeno za tvrtkina druženja
vidim da ima tu Strijelaca, tko je sve u igri? ja sam 7.12. 8-)
Opa i ti, ja sam 3.12. a i rahela nam je Strijelcica . Cool :-)
sutra ivana s na 10 km, imamo neki ludi mix: 2 km (5:15) - 7 km (4:55) - 1 km (5:25)
pa di mi se neće ubrzat metabolizam od na ovaj način složenih treninga :-) kad ćeš ti?
Ljudi moji,
kako ja volim to trčanje, jedva čekam sutra:-D, trčanje me drži normalnom, živom i punom energije (ok malo preuforičnom :-P), nema više umora, malaksalosti, onaj trenutak kad osjetiš lučenje tih endorfina tijekom/nakon treninga uh ludilo.. 8-)
Lili je komad, definirana, vitka! Baš sam je tako i zamišljala!
Melatonin su neke tablete pretpostavljam? Pitat cu u apoteci
I ja sutra 10-tku! Ali štedljivim tempom.
Ovaj drugi dio apsolutno potpisujem, ustanem prije 6 i imam energije za cijeli dan, više nego da sam spavala do 10. Jednostavno za ne povjerovati dok ne iskusiš sam.
Mb, vidjela sam da ima one žute, to su Natural Wealth čini mi se.
Deaedi, kod topshopa valjda kako naletiš na koji proizvod. Taj čistač što nije valjao je mama mijenjala za neki drugi koji je bio bolji ali meni ipak lošiji od nekog mog prastarog.
Ja prekosutra 10-ku, tempo 5 km na 6:00, a onda 5 na 5:45.
I to je to: do drugog vikenda samo turbo easy running, no stress.
Što se trčanja tiče - doslovce me (psihički) održava na životu, a kako trčim ujutro onda sam puna energije cijeli dan. Jedino mi ovaj tjedan čak ni trčanje nije pomoglo kod nekih stresova, baš sam koma.
O tabletama ništa ne znam, sorry.
Kjb
dodju takva razdoblja kad nista ne moze pomoci nego samo cekas da prodju. Bit ce bolje.
bas mi je drago da nas ima sve vise koje se punimo trkackom energijom jeeeaa ...
Ja imam upalu. Finu :-)
Al ajd znala sam pa me nije iznenadila.
Summer, lijepo te citati. Malo me ljubomora hvata ;-) posebno kad spomenes zgodne kolege.
Pusa i vibre svim bubancima :-*
http://3sporta.com/promo-otvoren-eas...centru-zagreb/
ajme meni sta vise otvaraju ovakve ducane, gotova sam.Bankrotirat cu. Moram zaobilazit Arenu :mrgreen:
Kjb, bit ce lakse uskoro. Meni osobno krece od slijedeceg tjedna teze razdoblje na poslu...Sreca da nisam cesto u Areni. Ali, dogodio mi se neki klik u glavi pa sam nekidan izasla vani u sportskim tajicama i tenisicama, doduse od kuce do vrtica, 5 min ali svejedno nije meni slicno :?:
Ja mislila tko zna kakav klik ivana s :-) ja sam po kvartu stalno takva evo i sad +prasnjave Mizunice od bijele prasine s nasipa.
aaaaand i'm back!
black fire weighted tabata
4 vjezbe, 8 rundi, 20-10 sec tabata
push press 2x5 kg, dumbbell swing 5 kg, bent over row 2x5 kg, thruster 2x5 kg
u 16 min, 96 od svakog osim thrustera, njih 64
jedva sam vratila utege na policu :aparatic:
joj koji dobar osjecaj :uteg:
sani je mrak mrakova
Summer bravo :klap:
Prijavak: 7km, pace 5:57
Volim povratničke prijave :-D!
Lili još kad te u toj trgovini dočekaju iskusni traileri pa ti uvale robu i za koju nisi znala da postoji a kamoli da ti treba :lool:. Al vjerujem da je super stvar kad ti neko iskusniji da savjet pri odabiru opreme :-).
Danas lower focus.
Evo mene, pokosila me neka viroza pa onda i djecu ali srećom bez povraćanja. Malo sam zapostavila treninge snage ali trčim, večeras je bilo 12km skroz lagani tempo.
Žao mi je što ima toliko bolesnih :ghug:
Bravo svima za vježbanje i trčanje, sad dolazi ono hladno vrijeme za zatvoriti se u kuću i jesti :njam:
Ja sam 15.12.
sani,ne bi ni mene zamarao celulit na tvom mjestu,ne bi da ga ko' primjeti od svega ostalog...:-)
zamislite,MM skupio crijevnu virozu...nama su prestali simptomi još krajem prošlog tjedna,sad smo doduše šmrkavi,ali ne mogu vjerovat da smo ga zarazili...eno ga vegetira jadan na kauču,možete mislit...nije mu jasno kako sam ja ishendlala dvoje djece u tom stanju..cccc...
MB, ovaj enterosgel ti služi za detox organizma/crijeva i od alergena (ne samo viroznih stanja),a da provaš? ja sam ga danas odmah MMu uvalila da popije...
ja sam uzela još samo C vitamin u obliku tbl za žvakanje,ne volim one što se tope...beta-glukan smo uzimali svi preklani kad nas je isto pokosila neka prehlada svih...ali trebalo bi to sve pit pred sezone viroza isl...i to na malo dulji period...
ja sam odradila Zuskin fit slide sa rasporeda,sada klopam grožđe i čičimke...a sve me gleda šipak...:mrgreen:
Skulirana znaš da mi muške ne možemo razumjeti koliko je njima teško kad dobiju virozu i temp 37,5 :lool:.
Sad sam išla guglati sta ti je cicimka, prvi put čujem, a po gugulu izgleda da to nikad nisam probala.
Puno Strijelaca imamo ovdje :-). Ja sam se dugo družila s jednom strijelcicom, svaka druga rečenica ja je bila: ovo je avantura, a svaka prva:hajmo u avanturu. Nikad mira i vječito smo zapadale u neke čudne situacije.
Jeste me nahvalile. Sad se sramim :-)
Skulirana, sad sam pregledala fotkice. Lijepa si mi i bas fit, sva si mi medena, njezna...
Moj trbuh nije bio priblizno takav 10 mjeseci od poroda. Svaka cast :-D
Ma bolesni muski su prica za sebe.
Imam i ja prijavak. Kcer je zakurila i zali se na grlo.
Prije mazenja, kuhanja caja i skidanja temp sam uspjela odvjezbati ab ripper i yogu.
Sutra cu rest, nedjelju dynamix.
Ugodan i zdrav vikend svima :-*
Bravo svima za odvjezbano i otrcano!
Nakon druzenja s girjom pojela komad pizze i pogledala Alexandra Velikog, naparila oci na C. Farrellu i J. Letu, ne znam koji mi je bolji ovdje!
U trbuhu mi jos kuha, morat cu kupit taj gel, koliko sam vidjela na netu nije bas jeftin, skoro 200 kn.
Zanimljivo koliko srijelaca ovdje, ja s jednim nikako nisam uspjela zajednicki jezik naci! Prva i velika ljubav, a ja u kupe on u spade :mrgreen:
Ja sam upotrebljavala taj gel kod mala bezuspješno, bolje probati s probiotike i rogacem
ja sam jednu rodila :heart:
avanture nam u životu ne manjka :mrgreen:
dobro se slažem sa Strijelcima, ma ja se sa svima dobro slažem :-P
ivana koji gel?
nešto kod stomačnih tegoba?
što sam aj škrta davati novce za to :lol:
probiotik je zakon, još po mogućnosti domaći kefir!
danas opet imamo neku akciju oko kuće + svekije na ručku
tako da ću se prištediti od vježbanja
a sutra jedan dugački šumski trk, jedva čekam! :heart:
kbj bravo, 12 km nakon viroze...
ma bravo za sve vas koje ste bile vrijedne!
e da, još malo o spavanju- kod mene je situacija generalno loša
zato što moje mlađe dijete neprekidno sanja pa place
pitam je o čemu sanja
o tome kako je ujela pčela, pojeo medvjed, napale vještice itd itd...
tako da se budi, place...
I priča
I hoda
I ja sam uglavnom luda od toga...
sad još za top shop
imam parni čistač - genijalno
imam I onu neku električnu metlu - 0 bodova
nutribullet - zadovoljna
razmišljam da naručim tu četku za ravnanje kose, moja je nakon pranja žbun...
joj, moram danas srediti temu. Previse postova.
Dobro jutro cure!
Kod mene danas rest day - dakle samo kucanski poslovi, usisavanje, pranje podova, kupaone, prasina... Grad, Prirodoslovni muzej, shopping...
Brzi oporavak svim bolesnima! Sani, nadam se da nije streptokok!
brz oporavak bolesnima zelim :love:
cimavica je bolje jutros, jucer je imla fibru i bila sva bezvoljna, nije ni jela. jutros je bolje.
ja planiram malo posao, malo ciscenje, mozda i vjezbanje uguram, a veceras pice s prijateljicom. bas se veselim malo izac!
uzivajte u vikendu cure :kiss:
Jutros 10km, 5:53. Sad uzivati u ostatku lijepog dana!
Flopi ovo. Inace djeci dajem biogaiu u kapima a ja uzimam one u tabl za zvakanje.
ivana s, ma uzmi ovo, to je oko 50-60 kn a djelotvorno, 100%
http://www.jglprobiotici.com/prolife...fe-suspenzija/
sani, ajd šalji slike, kaj se to uopće mora tražiti :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
brz oporavak bolesnima, baš je krenulo.... valjda je i pretoplo pa se virusi kote...
Summer bravo za povratak!
odlični trkovi kjb, MB, plima i ivana s!
A e super je samo odoše pare :lol:
baš mi je drago da imate iskustav s nama Stzrijelcima baš kako netko reče avanture su nam stil života :mrgreen: znači plima i flopičina kćer, jel starija?
skulirana mazi svoga "bolesnika" da se prije oporavi :-)
ja jutros 10 km onih 2-7-1 a na tih 7 km pejs 4:55, bilo je dobro ali zahtjevno tih zadnjih 500 m, vodio nas je kolega, on je to izvrsno odradio. Mi same ženske sumnjam da bi to uspjele držat. Uglavnom ostatak dana uživancija i šećer na kraju druženje s forumašicama večeras :heart: veselim se jeeee...
Ja na Jarunu, mala na rolama me lovi - bit ce neki fartlek. Veselim se druzenju