Sutra.
Printable View
Sutra.
Kiara nadam se da je sve dobro,
Sadie sretno ti bilo sutra!!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Sadie, sretno sutra!
Sadie sretno sutra. kiara takoder i tebi sretno. Mi danas 28 tt. u zadnjem smo tromjesjecju. Sutra takoder imamo pregled. Jedva cekam.
Pusa svima...
tu sam cure, sutra ću znati..uglavnom i dalje pijem utriće i normabel, i sad je krvarenje postalo samo roza trag na papiru kad se obrišem..bolova nema, zapravo ko neki lagani PMS..
oko podneva mi ispala 2-3 komada zgrušane krvi nalik na pileća jetrica-sorry na opisu..
stvarno se nadam da će sutra doc reći da je bebica OK..:fige:
Saide, sretno sutra!!
Sretno i tebi sutra! :fige:
Mene ubila moja dr. :-( Bas me izbedirala... Ne znam uopce sta da jedem vise! Ajd rucak jos to povrce kuhano, meso, juhice ovo ono, dorucak zitarice, voce medjuobroci blaa ali ova vecera... ja nemam pojma sta da jedem!
Sadie, sretno sutra!!
Kiara, nadam se da je sve ok, javi nam..
Svma koje imaju preglede sutra, puno puno srece! Moj je za tjedan dana, taman nakon navrsenih 30 tjedana! :-)
Drage moje ...
Imam jedno pitance...trenutno sam u 14tj...
Zna mi se cesto desiti vecinom dok lezim ako se zakasljem ili krivo okrenem da me uhvati ko nekakav grc u predjelu kukova onako s unutarnje strane ...blizu jajnika ali nisu oni jer ipak cini mi se malo nize uz samu kost kuka...i to me zna uhvatiti na obje strane...
pa neznam od cega bi to tako moglo biti?...
Imam ponovni pregled u petak pa cu pitati doktora...za sada ne smatram nesto opasno jer ne desava mi se bas cesto vecinom nekako u noci...dok spavam pa se nekako okrenem...
kiara, vibram da sve bude ok
sadie, sretno sutra
ja ujutro zovem bolnicu vidjeti jel mi se ginekolog vratio s odmora
al čak i ako nije, ići ću popodne da mi konačno krenu davati dexametazon
valjda će u ta 2-3 dana i ginekolog doći
Ma samo da ti kazem da se snaga vrati, posebno u tom nekom nadnaravnom stanju kao sto je porod.
Kada sam u prvoj T strogo morovala, ja bi svako dva tjedna imala upalu misica u listovima, smo sto sam se popela stepenicma do ginekologije (a znas koliko ih ima).... misici odu, to sigurno, li to se u tren vrati :) na porodu sam bila kao najveci snagator :lol:
Drzim fige za sto duzi 2u1 :-)
Nemogu spavat.svaku noć.zaspem oko 23h i evo naspavana sam.sad cu se muciti do 07.
Draga Sedie sretno :)
Kiara držim palčeve da sve dobro prođe na pregledu!
Ivana.sky i ja sam natukla kila ovih zadnjih mjesec dana da me ni strah stati na vagu. Svaki dan kažem od sutra prestajem jesti kruh i slatko i tako već 7 dana. Prestala nisam naravno. Trebala bi mi jedna doktorica kao što je tvoja, da me stavi na mjesto ;)
Sadie mislim na tebe - sretno!
lidac raste ti materica, to su propratni efekti i nije nishta strasno.
kiara drzim fige da sve bude ok! :fige:
Ja sutra idem u Knin na prvi pregled u rodilistu, jedva cekam da viudim sta ce mi dr reci! :) Inace juce su mi prvi put noge otekle ali bash bash! I to nakon dosta hodanja i posla. Dragi me izmasirao i evo jutros je malo bolje ali i dalje oteceno. Usla sam danas u 38. tjedan i bas citam opis ovog tjedna i bas se spominje to oticanje...valjda je ok sve. Idem sutra na pregled, kao sto rekoh, pa cu i za to da pitam.
Srecno svima! :heart:
Muma sretno danas!!!!!!
hvala svima na odgovorima...
ovo mi treca trudnoca no s prve dvije me nije tako "grcilo"pa mi je zato bilo malo cudno...
Sadie nadam se da je sve prošlo super i da već držiš svoj mali najljepši smotuljak :zaljubljen:
Muma i Kiara držim fige :fige: da danas sve bude ok
Ja sam prošli petak bila na pregledu i sve je ok, bebica raste, vec se vide rukice i nogice. Cijela sam se rastopila kad sam ugledala to malo slatko stvorenje. Još nisam ni svijesna da se to meni događa. Teško mi se opustit i uživati. Valjda ću s vremenom biti smirenija i opuštenija kako trudnoća bude napredovala. Mučnine su mi se malo primirile pa mi je lakše. Sljedeći pregled imam za tri tjedna.
Imam 2 problema: nuhalni nabor je 1.9 - uopće ne znam što da mislim o tome :unsure: i šećer 5,2 :-x Više mi je puna kapa stresa. Došla sam na posao i na kraju se rasplakala. Nije mi uopće važan taj šećer, ali brine me unaprijed taj vražji 21. kromosom. Kod Lovre je bio problem s njime.... :cupakosu:
joj draga Muma, držim fige na najjače da sve bude ok!!! zaslužili ste ti i tvoj dragi! vjerujem da vas i bebicu maleni lovro čuva! hoćeš ići na amnio?
Upravo smo dogovorili biopsiju korionskih resica - prebacili su nas za srijedu u 8h (a ne sutra)!
kudri to smo i planirali radi Lovrine bolesti... samo nam se ne čeka toliko dugo pa idemo s biopsijom
joj muma, samo da bude sve ok! ma mora biti!!! drž'te se!!!!
Muma bude dobro, kaj nije to normalan nalaz nn?
Sadie nadam se da je sve super prošlo.
Muma držim palčeve da sve bude ok i kao i Kudri vjerujem da mora biti ok!
Čuvaj se :*
muma, nije li to sasvim ok nalaz nn?
A ne znam ribice. Imam dojam da formalno stoji granica 3mm, ALI neki doktori uzimaju granicu 2mm. Eh što volim biti na granici :evil: Grrrrr. Ne mogu vam ni opisati koliko sam već na rubu s takvim stvarima....rubu ruba...
Meni je dr rekao da je do 3 sasvim ok. Draga Muma, toliko si stresa prozivjela, nemoj si unaprijed stvarati dodatni. Pokusaj ici korak po korak i misliti pozitivno. Znam da je lako reci, a tesko tako osjecati nakon svega. Ali ovaj nalaz mi se doista ne cini ni po cemu alarmantan. Znam zene koje su imale nn 3,5, pa i jednu preko 4 i sve je bilo ok.
Nadam se da sadie već grli svoju princezu!!
Kiara javi se, nadam se da je sve dobro:-) mora biti...
Muma draga stvarno se nadam lijepim vijestima za vas dvoje:-)
Svim finalisticama želim sreću!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Draga Muma meni je nn 2,2 i dr je rekla da je sve ok. Istina je da sam se malo zabrinula ali s obzirom da je rekla da je sve u granicama normale ne zelim si priustit jos stresa i brige vec sam se opustila i nadam se najboljem.
Muma, meni je dr rekla da je sve do 2,5 ok. Očito svaki dr ima svoje mjere.
Nadam se da će sve biti ok. Ljubim vas puno :*
Ajde, sad ste me utješile :-) :-* sad se mogu prebaciti na temu šećera :mrgreen:
Sadie, kiara?
curke ja ću se pozdraviti sa vama, moje bebice više nema.. sve je jučer otišlo, ne moram na kiretažu. Sutra vadim betu, i idući tjedan ponavljam, pa tako sve dok ne padne ispod 5..
Osjećam se tako tupo i prazno, ne mogu vam opisati :(
muma, držim fige i želim od srca da bude sve OK..
sadie, nadam se da ljubiš svoju bebicu..
svim trudnicama želim mirnu i školsku trudnoću, a terminušama brz i lagan porod... ljubim vas, pozzz!!
kiara79, žao mi je :love2:
sadie sretno!
muma, i ja mislim da je 1.9 ok nalaz
Klara79 :love2:
Muma meni je čak rekla da je NN do 3,0 ok! A šećer je isto malo povišen imala i Sanja_S pa se njena dr na to nije ništa posebno osvrnula. Znam da te je frka svega, ali misli pozitivno, znaš da ti je Lovro poslao utjehu i bit će sve dobro! :heart:
Kiara jako mi je zao. Drzi se.
Kiara, žao mi je ...:-(
Muma, ma biti će to sve ok. Znam da ti nije nimalo lako i da strepiš, ali proći će i ta neizvjesnost pa ćete se maziti sa svojom mirišljavom štručicom. ♥
A taj šećer.. pa kaj to nije normalna vrijednost?
kiara79 ,jako mi je žao zbog bebice....grlim te najjače!
Baš me bila razveselila tvoja lijepa vijest..i sad ovako. Bem ti i sve...:love2:
Kiara jako mi je žao.
Ovaj put nije bili suđeno, mislim da ništa doktori ne bi pomogli ni da si znala par dana ranije da će se tako nešto desiti.
Muma hoće šećer skočiti malo i od stresa a toga si se na uživala. .
Napokon sam dobila labaratorij SD i sve hotmine koji mi trebaju mogu izvaditi bez naručivanja. Samo ne znam da li trebam bit nataste.
Muma
ajme kiara...:(