Kiara jako mi je zao :-( :love2:
Muma bit ce sve ok, samo opusteno i bez stresiranja, secer to jako voli :heart:
Mene nervoza i strah dobrano tresu jer mi lijeva ruka od jucer trne.. nemam pojma od ceg to moze bit uopce
Printable View
Kiara jako mi je zao :-( :love2:
Muma bit ce sve ok, samo opusteno i bez stresiranja, secer to jako voli :heart:
Mene nervoza i strah dobrano tresu jer mi lijeva ruka od jucer trne.. nemam pojma od ceg to moze bit uopce
Hvala vam cure, od :heart: Nisam nikad imala šećer 5. Jedva da je 4 na tašte. Čak ni u trudnoći s Lovrom. Ma vidjet ćemo. Kontrolirat ću ga. Sarfila za trudnice se tolerira gornja granica 5.1... tako je meni danas gin rekla. Ali ne diže paniku. Kaže da ćemo vidjeti s ogtt-om.
kiara draga, sad mi se tek plače! Pa nakon svega?! Kako život nije fer!!! :cry: Ali pa to je već bila velika beba! Ti nisi ništa "u tom smislu" primijetila, kad kažeš da je sve otišlo jučer? Strašno! Čemu to sve? Nakon toliko godina zatrudniti i onda takav gubitak :-( :cry:
Kiara draga plačem i šaljem ti zagrljaj, sad sam pročitala...;-( Nema pravde na ovome svijetu, nakon svega da ti se ovak neke desi.... Žao mi je :-(
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Muma ne sekiraj se za šećer ja sam na inzulinu ali mi je šečer bio ohoho visok s tvojim vrijednostima ako na ogtt-u bude povišen morat ćeš samo prehranu regulirat.....Kiara :love2:
Muma što se tiče nuhalnog mislim da je to dobar nalaz, a što se tiče šećera jesi ga vadila nakon mjerenja ili prije mjerenja nuhalnog...stres jako utječe :(
Kiara zao mi je, bash :(
Muma, cure su sve rekle - probaj izbegavati stres!
Sadie nadam se da ti je bebica vec u narucju :heart:
Ja cure imam jedno pitanje. Dobila sam nalaz na streptococcus agalactiae i nije mi jasan. Obicno kad su bakterijski nalazi pise je li izolirana ili nije izlolirana bakterija a na mom pise ovako:
Mikroskopski nalaz: Nesto bakterija, rijetki leukociti
i onda tabela sa osjetljivoscu na razne antibiotike.
Sta sad to znaci? Ovo "nesto bakterija" wtf? Kakav je to naucni termin "nesto"? Ili su izolirane ili nisu! Ima li streptokoke ili ne? Kojih bakterija? Mislim, sve mi imamo bakterije dole jel? Stvarno mi nije jasno sta im znaci to "nesto bakterija" i pitala sam ovu sto mi je predala nalaz i ona mi rekla da ne smiju komentirati nalaze :evil:
Nervira me ovo jer hocu izbeci antibiotike ako je ikako moguce jer zelim nemedikamentni porod - znaci bez ikakvih ljekova a ako imam ovu beshtiju onda valjda moraju dati antibiotik tokom poroda da se bebi ne bi nesto zakompliciralo, aaaaa :cupakosu:
Ima li neka cura sa slicnim iskustvom mozda?
Violinchek, ja radim u bolnici..kad nam dođe nalaz iz laboratorija UVIJEK piše, bakterija rijetko/mnogo/masa..i isključivo uvijek dajemo antibiotik-ovo vrijedi za obično biokemijski lab.
kad šaljemo mikrobiološki, dobijemo izoliranu bakteriju imenom i prezimenom, i antibiogram- tablicu osjetljivosti ili rezistencije dotične na antibiotik, pa možemo ciljano ići na antibiotik...
muma draga videla sam oko ponoći, kad sam išla na WC, osjetila sam da nešto izlazi pa sam stavila papir..na njega je ispala posteljica i hmm fetus... o Bože koji trenutak..sjedila sam na WC-u, nisam mogla ispustiti ni glasa, suze su tekle jedna za drugom, prestrašno mi je bilo..zamotala sam to sve skupa u gazu, stavila u kutijicu sa šlapicama koje sam kupila bebi(to je prvo i posljednje što sam kupila), i zakopala u vrtu ispod bijele magnolije.. kopala sam u 1 sat u noći ko luđakinja sa rukama tu zemlju da mogu zakopati bebicu..možda će vam se činiti da sam luda, al meni je u tom trenu to bilo najprihvatljivije rješenje.. nisam mogla baciti u WC.. :(
ajme kiara draga :cry:
ne mogu ti opisati koliko mi je zao
zivot je ponekad tako okrutan :-(
drzi se draga, mislim na tebe
Mumice moja draga, i ja mislim da ti je to ok nn
Drzi se :-*
Jao kiara, ne želim to ni zamisliti! Mislim da si napravila najbolje što si mogla! :heart: Oprosti ako sam ti sad ukrala još suza bespotrebno :-(
Ma u redu je draga.. ionako ne prestajem plakati, užasno sam tužna i teško mi je. Toliko je bilo željeno i voljeno, pazila sam na svaki detalj i svaku sitnicu, neki ne bi obraćali pažnju na stvari na koje mi gledamo jer "prelako" dođu do bebe..
Trebat će mi vremena da se naučim nositi sa time, zaboraviti neću moći.
kiara :cry: :cry: :cry:
Ajme Kiara draga tako mi je zao...
Muma meni je nn 1.8 u ovoj trudnoci inace mi je bio 1.6 u prijasnjim i to je sasvim normalan nalaz...
Ja se evo vracam kuci na otok sa pregleda, sve super, bebac se okrenuo glavom doli...zatvorena...dobila sam 1.5 kg zadnji mjesec...nije strasno..ocekivala sam 3-4 kg s obzirom koliko jedem...
kiara, baš mi je žao draga :love2:
Muma, nemoj se unaprijed uzrujavati previše. Znam da je lako nama reći koji nismo prošli sve što i ti
Ali pokušaj se smiriti dok odradite makar biopsiju. jako je bbitno i zbog tog šećera da si smirenija, koliko to možeš biti.
a recept protiv stresa - njega nema nažalost jer bih ga i sama konzumirala
drži se mila, sretno :love2:
Kiara jako mi je zao, to je tako tuzno :(
Kiara tvoja priča me tako rastužila! Želim ti brz oporavak uz nadu da nećeš izgubiti snagu da se borite dalje. Moje misli su s tobom :*
kiara, grlim te najjace. Nema tu rijeci pravih... :-(
Kiara ,jako tuzno,zao mi je zbog gubitka
Kiara, ne znam ni sto reci. Covjek nema rijeci u ovakvim trenucima. Nikako nisi luda. Bitno da si napravila ono sto si osjecala da je ispravno u tom trenutku. Moje misli su s tobom. Drzi se.
Muma, kao sto je ja mislim Stork se sjetila, meni ti je secer nataste bio cak 5.5. Isprepadala sam se citajuci po internetu da je to definitivno dijabetes i da mi nema spasa od dijete i ne znam cega ne. I onda sam dosla kod doktorice koja je mrtva hladna rekla da to nije nista i da ne brinem. Istina da je meni pozlilo prije vadenja krvi i da sam navecer jela slatko, ali mislila sam da mi to nece uzeti u obzir. Rekla je da secer zna biti povisen od stresa koji prozivis, a i da se taj secer od vecer prije nije stigao razgraditi. Tako da eto valjda sam prva s 5.5 kojoj su rekli da je sve ok.
hvala vam cure na podršci, predivne ste.. isplakala sam more suza, i samo naviru.
Ali imam doma dvoje predivne dječice koja me trebaju i jednostavno se ne mogu prepustiti, moram ići dalje.. danas sam ih stalno grlila, ljubila, a suze su samo tekle.. T. me pitala, zašto plačem i objasnila sam joj da je bebica sad na nebu, da je mali anđeo koji će nas čuvati i paziti, a ona mi je odgovorila, da sad moram puno papati da mi naraste druga bebica u trbuhu jer ona želi jednu seku :(
a srce moje malo :(
Kiara tako mi je žao :(
Ajme kiara,srce mi puca.. :-(
Kiara plačem i za tebe i bebu i za tvoju dječicu.. :cry:
I moja je mlada takva, toliko jedva čeka bebu a kako sam krvarila stalno samo sam molila Boga da beba ostane.
Ne znam jesi li vjernik ali ću se za vas pomoliti da što prije dođe dječici seka ili braco.
kiara79 tvoja curica je rekla nešto predivno! Imaš anđele na zemlji i jednog na nebu... Na starohebrejskom riječ "anđeo" znači glasnik, a ti glasnici nam dolaze i kao bližnji i kao nepoznati ljudi. Mislim da dječica zbog svoje neiskvarenosti potpuno iskreno i otvoreno komuniciraju s Bogom i malena ti je samo prenijela poruku da puno papaš, a Bogu ništa nije nemoguće! :kiss:
Kiara :love2: slobodno placi i otuguj, treba naci snage za dalje, ali dopusti si i tugu i bol :-( puno ljudi misle da samo srecu treba prozivit, ali svaki nas osjecaj koji nosimo ako ga sakrivamo, guramo ga u sebe ili ga se sramimo, "sjest ce" di ne treba i izac jos gori... bilo prvo ili sedmo, prestrasno je izgubiti dijete i ne zelim ni zamisliti koliku bol osjecas... :cry: ja ti saljem puno snage i zagrljaja... rijeci utjehe tesko je uopce napisat jer vjerujem da ne znace puno sad... :heart:
Jel netko pozna sadie izvan foruma mozda? :-/ ima kakvih vijesti?
Ma mene boli ta nepravda. Žena se već napatila sa samom činjenicom da nije mogla doći do vlastitog djeteta, pa posvojila dvoje, našla svoju sreću napokon. A sad ovaj "šamar" fakat nema smisla i nije fer!
Ja danas izmjerila šećer kućnim aparatićem, bio je 4.3. Još ću ga koji put provjeriti. A nuhalni ću žicati da izmjeri doktor sutra kad dođem na biopsiju.
Kiara ... zaista mi je zao :( :( :love2:
ma znam da tesko da ce se ona javit... al misla sam mozda ju netko ovako pozna pa je cuo nesto... ja isto vjerujem da je sve super proslo i da uziva sa svojim smotuljkom :heart:
koja nam je ono iduca?
Kiara, jako, jako mi je zao :(
Cure, ja sam u 30tt i ponovo su krenule mucnine. Ne povracam, ali mi bude stvarno mucno i zlo. Jel imala koja tako nesto i da li je to normalno i u trecem tromjesecju? Moze li biti neka reakcija na ovo zeljezo koje po novome uzimam?
Inace, maternica mi je tako visoko vec iznad pupka da su mi rebra, zeludac, osit, sve skupa zguzvani. Bez daha sam i u zgaravici stalno.. Imam osjecaj da ce ovaj momcic, za razliku od Pikulice, biti mali div..
Fakat, koja nam je sljedeca da postane mama?
ValaMala, meni je bilo slicno u otprilike tim tjednima. Sve ti je to normalno. Zgaravica, mucnine..
TTil ima 25.4., Violincek ima cini mi se 26.4. termin, ja imam 2.5.
ValaMala probava ti je sigurno usporena i želudac pritisnut pa nije čudo da imaš mučnine...meni se iza svakog obroka hrana "vraća", baš podrigivam i imam plinove...žgaravicu za sada sam imala samo jednu večer ali vjerujem da ću kroz ova dva mjeseca što još imam do kraja još koju noć provest sjedeći...
Ima par dana da imam užasnu grlobolju, noćas me uništio kašalj...baš onaj suhi nadražujući...
Kiara bas mi je zao. Drzi se...
i mene zanima sto nam je sa sadie.
muma i meni se cini ok nn.
mi jucr imali pregled. Super napreduje decko, onaj veliki hematom na posteljici ne radi probleme hvala Bogu. Veliki smo skoro1,2 kg na 28 tt. udebljala sam se 9 kg. Cini mi se dosta ali veli dr da je ok.