kiara...koja tuga, žao mi je, što reći osim da sve sama nepravda oko nas :(
Printable View
kiara...koja tuga, žao mi je, što reći osim da sve sama nepravda oko nas :(
Kcerkica se rodila jucer ujutro cr-om. Mala ima 48 cm i 3300g, Apgar 10/10. Mazimo se, od danas i papamo. Da nije nje, ne znam kak bih podnijela bolove.
Sad mi tek sjeda da imam dijete.
Hvala svima koje ste mislile na nas.
Cestitke Sadie na majusnoj curici!! Brz oporavak i uzivajte do maksimuma ♥
Sadieeee :-D :-D :-D
Kiara, jako mi je zao.Nemam riječi. Drži se...
Sadie, cestitam! Prva dva dana su najgori bolovi, sutra ce ti vec biti bolje, barem se nadam, tako je bilo kod mene. Ja sam isto rodila u ponedjeljak carskim rezom, u cetvrtak sam sama odlucila ici doma jer mi je bilo dobro, a isto su mi pon i uto bili katastrofa.
Tako da samo misli na sutra i prekosutra, jos malo i bolovi ce nestati.
Uzivaj sa svojom curicom!
Sadie cestitam na curici
Sadie čestitke
sadie čestitam!!! :-D
Čestitam Sadie!
Sadie cestitam:kiss:
Sadie čestitam na princezi!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Sadie čestitke od srca :)
Sadie čestitam :-D
Sadie, dobro dosla princeza!
Sadie cestitam na curici!
Sadie cestitam!!!
Sadie cestitam na princezi :-D :klap: uzivajte i drz se!! :love2:
Cure da vas pitam, radila sam nalaz ogtt koji je u redu i kks. Sve mi je u granicama normale, jedino su leukociti malo povišeni, vrijednost je 9,9, a interval (3,4 - 9,7). Znači blago su povišeni. Malo sam guglala pa piše da su povišeni leukociti normalni u trudnoći do 15 (tako sam negdje našla). Inače su povišeni leukociti znak neke upale u organizmu, al ja se nekako ne brinem previše jer su skroz malo povišeni iznad intervala, a u petak imam pregled pa ćemo vidjeti što će dr. reći na nalaz. Da li je koja imala slično iskustvo, malo povišene leukocite?
To je normalna vrijednost leukocita za trudnice.
Sadie, čestitam na curici :)
Sadie cestitam! :-D
Sadie cestitam! Maloj curki zelim dobrodoslicu...
čestitke od srca!!!
Sadie čestitke od srca !!!
Cure mene ovaj kašalj ubija, kad se zakašljem zaboli me sa lijeve strane stomka,negdje u razini pupka, recite mi da je to nekakav misic i da nemože naškodit bebici....a taman sam se bila malo opustila i počela uživat u iščekivanju...
Mi obavili biopsiju. I umjesto olaksanja samo sam jos vise potonula. Nuhalni je danas 2.1mm.
Fala curke na cestitkama. Puse od mene i male maze. Drzim figice da i vi uskoro zagrlite svoje smotuljke.
Koliko si ti sad tt muma?
12+6. Evo nisam imala mira pa sam pitala dr. On je uvjeren da je sve to ok s obzirom da je beba duga 70mm. Da je manja, onda ne bi bilo ok. I kaze da on vidi po bebi da je sve ok, ne znam kako ali neka mu je. Rekla sam da cu ga doci tuci ako nece biti dobro. Dobili smo dosta materijala za obradu iako nije bilo lako jer posteljica nije vise toliko kompaktna. I falilo mu je malo spekica na trbuhu da ima duzi put dok uvodi iglu a ne da je odmah unutra. :) Posto kriogram rade tu, kazu da bi prvi nalazi mogli biti kroz 3 dana :)
Muma, zar se može u par dana nn promjeniti toliko? Možda i nije dobro izmjerio, no još uvijek je u granicama, zar ne? Kad su vam nalazi gotovi? Ja ipak vjerujem da će biti sve dobro.
Prekjucer je beba bila 58 mm i nn 1.9 a danas je beba 70mm i nn 2.1. Prema njemu, to je prakticki ista stvar posto je beba veca. Nadam se da cemo znati barem nesto za par dana.
Muma sad sam se i ja zabrinula. Meni je sa 11+2 bio 2,2 a bebica je bila 4cm. Jos sam odbila Harmony test. Rezultat naseg kariograma je stigao prije 10 dana i sve je ok. Ajme, brige nikad dosta. Ne znam jesam li pogrijesila sto sam odbila harmony.
A sto si onda radila posto znas kariogram? Ako je kariogram ok onda je ok.
Muma ma vide oni odmah sve. Samo nekad ne zele reci. Kako je meni vidio u drugoj t odmah da ne stima nekaj. Rekao je da mu se cini da se pravilno ne razvija beba...u cca 5 tt. Sve oni vide.
Ne brini . Ak je rekao da je ok onda je ok.
Mislila sam na moj i MD kariogram.
Muma bit ce sve ok, budes vidjela, samo smireno
Nama nikad nisu mjerili nuhalni, amnio i biopsiju sam odmah u startu odbila, iako me je dr nagovarala na to, na kraju potpisala da odbijam, jedino fet eho sam pristala napraviti. Samo se nadam najboljem, dat ce Bog zivu i zdravu bebicu..
Ribica vas kariogram nema puno veze s bebinim. Eto vidis, neki odbiju a neki prihvate pretrage. Ja sam prihvatila. Ali nadam se najboljem za sve nas!
Nisam vise pametna. Jedna dr mi predlozi harmony a druga mi kaze da nije potreban jer sam trudnoce izgubila u ranom stadiju i u obitelji nemamo nasljednih bolesti. Muma razumijem zasto nisi odbila pretrage jer bi na tvom mjestu i ja tako postupila.