lina, podsjetila si me na piskanje svakih 10 min, ovisno kako beba sjedne na mjehur, al ipak ne bi trebalo bolit, kazu da je ok kad bolovi prestanu kad se legne
Printable View
lina, podsjetila si me na piskanje svakih 10 min, ovisno kako beba sjedne na mjehur, al ipak ne bi trebalo bolit, kazu da je ok kad bolovi prestanu kad se legne
jutro,evo i mene na kavici!
vatrice nadam se da je sve ok,javi se!
lina,meni beba leži na mjehuru tako mokrim često i boli,tako da se vjerovatno i tvoja smjestila tamo.
Jutro komadi!
vatra, nadam se da je sve ok
Argente ~~~~~~~~ da se malac sto prije pokrene i da bude sto lakse
seka35 lijepo te vidjeti! ja mislila da si nam dosla objaviti novu trudnocu :-)
:-* svima
dobro jutro cure eto i mene na kafi
sto se tice tih bolova i meni se to desava i stvrdne se , medjutim kod mene je to normalno postalo ja samo odmah legnem ili sjednem nadjem polozaj i smiri se.
Mi danas na pregledu jedva čekam vidjet svoje zlato sutra punim 15 tj valjda će me skinut s utrica ,,,
Cure moje evo mene, usrala sam se jutros i zaputila u bolnicu na pregled u 6 sati.isla sam piskiti malo prije 5 i kad sam se obrisala vidim sluz i crvenkaste boje.srce mi je skoro stalo. A te kontrakcije nisu se smirivale ni dok sam lezala. Ugl doktor je rekao da je to najvjerojatnije od rastezanja jer inace imam sve tegobe kao linalena, urin mi je dobar, i da je vjerojatno pukla koja kapilarica, dao mi je Duphastone i pp Normabel 2mg.ali da moze biti i neka bestija i da napravim briseve,ako se ne smiri onda hospitalizacija. Plakala sam ko kisna godina, jos kad sam dosla kaze meni sestra:e bas smo primili jednu takvu i sad je u radjaoni na abortusu...a ja gotova... Joooj kako mogu nesto tako reci... Isto me sve steze i piskim svakih pola sata ali to mi je razumljivo, ali bolovi kao M i jos se trbuh stvrdne..hmmm...e da i jos mi je rekao da sam u dovoljnim tjednima i da tijelo nece samo izbaciti plod, to su kontrakcije drugog uzroka...idem spavati sad..
Pusa svima, hvala sta se brinete... :-*
Sretno na pregledu! Sigurno će biti baš lijepo vidjeti razigranu bebu danas :) Jesi na pregledu kod svog doktora ili kod L. (čini mi se da si i ti bila kod njega u postupku)? Tko te skida s utrića? Mene još drži na 2x2 (ja u srijedu punim 15tj). Spominjao je nešto da bi možda došla i kod njega na pregled, ali mi to nema smisla kad 20. idem na anomaly scan kako mi je preporučio, a 24. opet kod svoje doktorice.
Vatra, smjesti se sad u krevet i odmaraj! Držim fige da sve bude dobro. Mora biti. Ja sam prošli vikend imala obilni krvavi smeđi iscjedak s ugrušcima i baš sam se uplašila-odmah zvala doktora, rekao je odmarati, nastaviti s utrićima i sve bude ok. Tako je bilo-već za dva dana se sve u potpunosti smirilo.
vatra drago mi je da sve ok, odmaraj i čuvaj se. a za sestru koja te splašila mogu samo dodati :evil::oklagija: baš nam još i to treba pored svega.
poslužujem se kavom jer ovaj moj malac me cijeli vikend kažnjavao skakajući po trbuhu po noći što sam u petak išla na proslavu obljetnice od firme i bila u štiklama od 20:30 do 03:00h, malac se od buke nije mogao namjestiti za spavanac :lool: a meni baš bilo lijepo među ekipom opet.
Drage moja moja mala je prije dva dana bila jako jako aktivna. Osjećala sam je cijeli dan. I to kao da se cila ispremještala, to je prvi put da sam je bas kako osjećala i bili su jasni udarci. Sad je mirna osjetim blago lupkanje tu i tamo ali ni upola kao onaj dan. Jel to normalno ? Trudna 22tt.
vatra draga čuvaj se i samo odmaraj leži i ne mrdaj!:love2:bit će sve uredu! joj šta bi tu sestru :voodoo: baš je bezobrazna.
Corina moguce da je vec zauzela stav glava dole?noge gore,meni se malac isto tako rano namjestio pa se vjerojatno zato tako zivahno okretala!
Vatra morat ces se malo vise pazit,odmaraj sto vise i zaboravi na vecinu kucanskih poslova. Ja kad sam imala kontrakcije naredili mi 4 dana strogo mirovanje,lezanje na lijevom boku.Drzim fige da se sve umiri,ipak bolke lezat doma nego u bolnici! A za sestru nemam rijeci! Cuvaj se !
Cure,hvala na kavci,ja isto puno mirujem,mm me nista ne pusti da radim. Cuvajte bebice i mazite buse!
cure, sjećate li se kad ste najranije čule otkucaje?
U srijedu ću biti 6tt, mislila sam u četvrtak ili petak doktoru. Ne mogu više izdržati. :roll:
vatra drži se. Vjerujem da će sve biti ok, ali lezi, miruj, surfaj i pričaj s bebom :-)
I meni se čulo srce na 6+1. Rekla mi je gin da se srce čuje 4tj od začeća
hvala!!!
Već imam dvogodišnjaka doma, i sad sam bila ponovo u postupku, beta je bila ogromna pa sam prije tjedan dana bila kod dr-a. Dvije GV! :-o još sam u šoku!!!
Sad me zanima razvoj događaja dalje... prije 3-4 god sam imala par neusješnih T (izostanak otkucaja i krvarenje).
ajme, vatra, onu sestru bi oklagijom! užas!
corina, sve je to normalo - imaju oni periode divljanja i mira, a koliko osjećaš bebu ovisi i o tome kako se okrene (možda je sad leđima prema tvom trbuhu).
linalena evo i ja se moram priključiti ekipi s problemima piškanja. Nikad nisam imala nikakvih problema, ali sad mi je svaki put tako čudan osjećaj, pritisak koji graniči s kontrakcijom dok idem piškiti. Valjda bebač čiča na mjehuru.
vatra dakle, za sad je sve ok, imaj to na umu...ništa strašno, sve se rasteže, smiri se s normabelčekom i odspavaj. Prvo to a onda odradiš briseve...step by step. A ovakve NEprofesionalce treba tući! Kaj joj je došlo da ti tak nešto govori? To je stvarno neprofesionalno i glupo. Zanemari!!! Nadam se da sutra budeš odlično!
Zima77 sretno!
Bluebella i ja sam do sad odradila 2 dooobra izlaska u štiklama, djelim osjećaje (a i moj bebonja suosjeća s tvojim). Doduše, sad sam definitivno rekla štiklama doviđenja, 2 izlaska su bila dovoljna. Dalje mogu u papučama :lol:
m2b bit će to duplići :ban: Čestitam!
Ja sam u petak kuma na vjenčanju. Kad sam nakon par mjeseci sad probala štikle, ostala sam u šoku :lol:
Lina, i meni je sad mokraća nekako svijetla, čini mi se od elevita. A stolica naravno prema crnoj boji, valjda od željeza...
ja ih nisam nosila od onog kobnog dana na poslu kad sam prokrvarila a to je bilo prije 6mj.... i kad sam ih obula bilo je kao da ih nikad nisam ni skinula.
inače... obožavam štikle i jedva čekam strpati malca u kolica i u štiklama šetati špicom 8-) iako se svi smiju na to, jer eto kao nema šanse da ću ih htjeti nositi :roll:
Ja ih rijetko nosim, uglavnom ravno ili lagana peta. Zato mi je ovo neobično sad, dok se ne naviknem
Ma Bluebella nosi ih! Moj twin brother uvijek kaže "nema ništa ljepše od zgodne mlade mame" :mrgreen:
Malo sam spavala, a uzasno mi se spava i kad hodam ili stojim malo duze opet me uhvate, tako da sam na relaciji kauc-wc.. A i glava me boli od stresa valjda, sad sam uzela normabelcic pa me mozda malo uspava...
Citam vas, fora ste s tim stiklama i kako se bebice bune.. :-)
Zima javi kako je proslo
M2b cestitam ti na twinsima!!!! Nek bude skolski do kraja!!
Vatra ❤
vatra samo lezi odmaraj i drzi se , proce i to.
zima sretno danas
meni se vratila žgaravica :-(
e cure pronasla sam bolest od koje moj muz obolio , pa reko da vi preispitate svoje mozda su i vasi bolesni
zove se Couvade sindrom :lol: znaci kad sam procitala shvatila sam da moj muz ima sve simptome ovog sindroma.
je moj jede ko i ja, i začudo raste ne trbuh istim tempom
hvala na čestitkama!:-)
Ja sam još u šoku... pusta pitanja... Kako ćemo? oću li to moći?
Postoji li negdje tema o višeplodnim trudnoćama???
Da se priključim temi, ni meni nema ništa ljepše za vidjeti od zgodne mamice.
Boss mi spadamo tu... mm raste trbuh u duetu samnom
Cure dali imate nekakav dobar popis za rodiliste i bebu,one prve stvari koje su bitne. Ne mogu nigdje naci nesto konkretno, sve mi izgleda jako opsirno i sa puno stvari koje se na kraju nece koristit.
m2b imas na izazovi roditeljstva pa tu podtemu blizanci .
moj dragi ima i zelja sto se hrane tice znaci ja jedem ko svinja sve sto mi se servira a on ima prohjeve ko kakva trudnica.
butterfly ja ti mogu reci samo iz svog iskustva sto se tice iznosenja beba da nikad nisam koristila kapicu za glavu, pelene, benkicu , jaknice i ostale glup[osti koje se kupuju samo obucem u odjelca koje donesu pokrijem cebetom a ostalo vratim u vrecici kako sam i dobila , al to je sve od osobe do osobe sta ce iskoristiti i sta ce sve navuci na bebu pri izlasku , mada ja iz svog iskustva nagledala sam se nepotrebnih stvari gomilu.
cebe ili dekica ili deka
ja kontala sad se sprema iscekuje,a ono 12 mjesec.
a sto se tice kapice ja nijednom djetetu to nisam stavljala i nijedno mi se nije vratilo, jer nema ga sta naduvati nece u grad ici vec u auto ugrijano iz auta u kucu ugrijanu.
ja se moram prešvercati i ovo potpisati jer jednostavno ne stignem ništa pisati,na brzinu sam pročitala i krečem dalje sa čiščenjem i sređivanjem kupaone a i čekanjem majstora,opet,ma več sam luda i jedva čekam sve ih izbaciti iz stana!!!
pozz svima od mene i mog malca :kiss:
Samo da se bacim kao padobranac nakon 10ak dana. Moja je princeza rodjena 01.09.2013. Teska 3670 i 53 cm, inducirani porod, proslo brzo i bol se zaboravila isti čas kad sam ugledala lice svoje druge mezimice !!!!!!!
Svima sve najbolje, bezbolne porode i uzivanje u trudnickim čarima. sad je malo zahladilo pa se nadam da vam je svima lakse !