Nema :)
Printable View
Nema :)
ja jucer nista,
danas vjerujem onaj duplic. a joj, nekako sam ljena, ali sta se mora kazu da nije ni tesko LOOL
betty sretno s poslom! drzim fige!
veceras nesto od zuzi taman se natjerala!
a ko ce docekati sad tu betu, nahvaliste je, a ja jos dva tjedna moram drljiti po alfi, a onda idem na more, valjda :uteg:
:lol:
Maruška, danas sam odradila Upper, drugi trening nit stignem nit bi mogla. To ću u nedjelju. Sutra, tralala, na otok na kupanje!
Pa jel za kupanje? Moja sveki ukljucila grijanje :lool:
Ja stigla u Slavoniju i vecerala pohani kruh :lool: a djeca sad hoce gledati Draguljarevu kci :D
je, je, u nas je danas bilo za kupanje :)
doduse ja nisam isla jer sam dobila a i ne volim kad je vise oblacno nego suncano. al more je toplo :)
danas opet (!!) zwow 60 i tri runde zwow 57 (umisto 4).
nego, zadnjih dana me stalno boli glava. ja mrzim tablete i pijem ih kad stvarno vise ne mogu izdrzat. ne znam jel to manjak neceg
u organizmu ili jednostavno stres i promjene vremena :unsure:
Prijavak, uto i sri ludnica na poslu pa nisam stigla, jucer sat teretane, od čega 20ak min bicikle, 5 sprava x30 ponavljanja i leđnjaci.
Danas pilates.
Imam upale - nema di nemam :mrgreen:
Vikend cu vjv odmarat ili nešto u svom aranzmanu.
ja imam bolna leđa od jučerašnjeg 6w6p.
danas rip't circuit.
Spajalice pa probaj štogod iz bete, ako ti ne paše prebaci se na alfu i dobro.
summer ti si prava zgodnica :mljac:...i mogla bi na fit mamu u motivacijske priče...želim tvoju volju za promjenom...svaki dan obavim vrlo ozbiljan razgovor sa sobom po pitanju prehrane, ali sve padne u vodu kad dođe vrijeme pauze na poslu ili kad sasvim slučajno na moj stol "zaluta" čokolada...i to otvorena :facepalm:...
maruška i ja sam se iznenadila, a valjda sam se samo tjerala preko granica...danas osjetim na većini mišića da sam juče nešto radila...imam puno kila, ali i dosta čvrstih mišića pa mi je valjda se lakše vratiti na vježbanje...u srednjoj sam trenirala rukomet, a poslije sam uvijek imala neku aktivnost, pa mi je, vjerujem, to sve pomoglo na početku vježbanja nakon trudnoće...
j-la :lool:
zhabice :klap: bravo, bravo! samo nastavi tako!
kosjenka, kombiniras jillian sa focusom?
danas neman pojma, neman inspiracije. ajd nabacite nesto :mrgreen:
anci, zhang? ko jos ono radi zuzi?
kombiniram focus sa svim i svačim. Nastojim ubaciti barem nešto, najčešće bude zcut ali nekida mi je baš pasao 6w6p (mislim da bi ga morala češće raditi zbog mojih kržljavih i zgrbljeni leđa).
Danas ništa, eventualno malo vrtlarenja ako vrijeme bude dozvoljavalo.
super! i ja kombiniram svasta, radim ono sta mi se taj dan radi. jedino mi je nekad tesko odlucit sta je to tocno :lool:
ako nista, bar cu plivat malo danas :)
Malena beba, meni je zwow 66 dobar, ako se dobro sjecam.
Danas, do sada, plivanje sa vikki :-D :heart:
Ponela sam i girju :kbell: pa mozda ubacim neki trening danas. Razmisljam o x rundi:
25 ktbl swings
8 elevated reptile push ups
12+12 ktbl one led dead lift
8 dive bombers + pike press
popodne opet plivanje i onda ovisno kako budem imala energije neki hiit/tabatu, malo vise otijentiran na cardio.
Kroz ovaj tjedan nisam vjezbala i jela sam prepre lose. Treba se sada vratiti u normalu :-)
Mb, vidi 59: http://litealloy.com/workouts/669
odradila onja dug od jucer, duplic
TBC i ABS intervals.
sutra stretch.
Kosjenka ja sam ti streber, pise 5 tjedana, onda ja takva tupka glupka odvalim 5 tjedana.
dakle 2 radim jos sigurno, a onda cu na more, pa ce beta ipak sacekati.
anci tnx, taj mi je rezervna varijanta, taj sam bas puno puta radila :)
jutros odradila 10 minuta core speed iz t25, pa odustala jer nisam baš u kondiciji...onda se vratim mojoj dragoj beti i odradila core cardio...ovi kardijasti treninzi s mi baš teži...
klikom na fit mama web sam skuzila zasto mozda nema kavofob....stranica joj je potpuno redizajnirana, ima i bannere!
cestitam,super izgleda!:klap:
Danas sam završila lvl1 yoga meltdown. Bacila sam pogled na lvl2. Jedva cekam sutra :) Ne mogu se odlučiti hocu li od jeseni BR ili clalene extreme.
cubana :klap:
bravo za kavofob i fit mamu, moram pogledat :klap:
anci, ipak sam napravila ovaj koji si linkala :) i jos dodala zwow 60 jer sam imala jos vrimena. i plivala sam malo :)
Ja danas malo planinarila do pustinje Blace. Dole sam skakutala ko divokoza :-) A i uzbrdo su me noge lagano nosile :sing: 30 minuta strmine. Jedino sam bila crvena ko rak
Jucer sat summer body mixa, danas sat fat drilla. Apetit se vratio, iza treninga navalila na kruh i nutellu. Weeee
Bila na kupanju s frendovom curom, instruktorica fitnesa u Zg...odlicno, odmah sam je zaposlila da mi pokaze na sto paziti kad se swinga girjom... pa smo se tako malo naguzivale po plazi bez girje, srecom nije bilo nikoga ( osim gorih polovica i djece).
Vidim sve ste tu i jako vrijedne, cak se i skulirana javila prije nego sam ju ocekivala.
Vikki i zhang se druze na plazi? Ljubomorna sam :)
S2000 :-*
Danas sam vec odradila 3 runde:
15 kettlebell swing
10 wall shoulder tap
15 kettlebell swing
10 kick through push up
15 kettlebell swing
20 alternating ktbl pass under backward lunge
3+3 ktbl shoulder press
Super je bilo.
Jedva cekam sutrasnji trening.
Sto je dobro na godisnjem :-D
Pa ti imašm skuliranu :-)
Vježbačice s girjama na moru :-D
Inače, zhang ima super kvadricepse i gluteuse, vidi se da radi s težinama :uteg:
Ja jučer ujutro plivanje i navečer trčanje 8,5 km, previsok puls (vrućina, a i stalno sam na nekim uzbrdicama), mislim da će trčanje pričekati do hladnijih dana i povratka u zg.
Večeras četiri runde: pistolsi (8), side lunges (12), reverse lunge with kick up (12), čučnjevi (20).
Larmama, ako si se crvenila od napora, a ne od sunca, to je dobar trening!
Vikki, podsjeti me, sto je previsok puls?
Previsok za mene i za taj tempo: pejs je bio 6:04 min/km, prosječan puls 167, maksimum 193. Kad sam trčala 5:45 min/km prosjek bi mi bio 157 do 163.
I trebalo mi je puno da se spusti (što mi se ne sviđa), inače mi nekoliko minuta nakon što stanem dođe ispod stotke, a sinoć je oko pola sata nakon što sam završila bio još uvijek oko 120 (s tim da ja to baš i nisam osjetila, tj. ne osjetim osobitu zadihanost).
danas zwow57 iako su me prekinuli bezbroj puta
Vidi se da sam na godisnjem. Od 7 postova 5 je mojih :mrgreen:
Danas:
1 combo, 3 runde:
20 goblet squat
6 diamond push ups
2 combo, 3 runde:
15+15 side lunge
10 T-star push ups
3 combo, 3 runde
30 alternatig dragon lunge
10 push back push up
Na pocetku svakog comba 10 burpeesa.
Nozne vjezbe su sa kettlebellom od 12 kg.
Cardio,
zhang ti imas raditi na necem?
OK razmisaljt cu o tome hladnog mozga :-P
cca 15 minuta speeda 1,0 deset minuta beta cardio i jedna runda 6w6p.
Dobra si :lool:
Zhang, lajkam tvoje kombosiće! Ak se ustanem na vrijeme, mogla bih bar nesto.
Svidja mi se princip kako si slozila runde.
Ja sam danas pola trcala, pola brzo hodala do nadstresnice prema puntijarci. Opet krepala, ali sve vise gustam u tom brdskom trčanju. Mučenju.
Kod mene danas tri runde od:
20 deadlift 40kg
20 pull ups
20 wallballs
20 kb single arm push 8kg
Vrijeme 19'30
Na kraju tabata bicycle sit ups
Super super! Prosla sam ono krizno razdoblje kad me je svaki CF trening ostavljao satranu i bolnih ledja, sad bas uzivam
Imam neke goste jos do sutrapa se nadam kad odu da cu rupe u rasporedu popuniti focusom, nadam se betom.
Zhang, kakav je to dragon lounge?
Iskorak unazad, ali dijagonalno. Zovu ga i courtesy lunge.