napravila 100 swingova za zdravlje malog zmaja :)
Printable View
napravila 100 swingova za zdravlje malog zmaja :)
tang, lol, u cetvrtom mjesecu
tako da stignes :mrgreen:
plima, majketi, nemoj 100 burpija, ja sam se salila :lool:
ja cu sutra...kasno smo dosli...pomazi se, nahrani, operi kose, provjeri zadacu, pripremi za sutra i mogu u krevet, krepana sam
rahela bravo :sp:
Jadranka čestitam na malom smotuljku :heart:!
Sutra odradim nečeg 100, za malog pisulinca!
Kasno smo i mi došli, čeka ne spremanje za radnu sedmicu.
Rahela čestitam, bravo :-D!
5 km, pace 5:57 i 100 swingova za malenog!
U planu je bilo 7 km ali pretoplo sam se obukla, naocale su mi se maglile i ugazila sam valjda u svaku lokvu :roll:
Jadranka čeeeeestitaaaaam!
dobrodošlica malom zmajiću :heart:
blago ti se
kad imaš sad za mirišati :lool:
sutra zorom 100 swingova odrađujem!
jutros 5 km, lagano ali baš mi je pasalo
sutra ću se podružiti s girjom...
Jadranka, čestitke :)
Kjb i Dijana, evo malo materijala dok odbrojavamo. Joj kako mi je frka kad se sjetim, jedva cekam ali me i strah.
Jadro, cestitam na zmajceku :heart:
Rahela, bravo za trku!!
Swingam sutra s 12-icom :-)
Sad usla u kucu. Guzva na rotoru kooooma.
Jadranka cestitam od srca.
Sutra cu za malca. Nema sanse da se sad uhvatim girje.
Hvala cure :heart:
Skroz ste lude! Pozitivno!
Odrađeno 100 dumbbell single leg squata za malca, u tri serije. Ležim, uživam, a tebi Jadranka i malcu želim puno mirisnih zagrljaja ovu noć.
rahela bravo, 5:48 je uvijek super rezultat. Strpljenja i skinut ćeš ti još puno sekundi.
mb, flopi, bravo za trkove
idem još pročitati priču za laku noć po Ivaninoj preporuci
Polumaratonke je l sljedeću nedjelju trčite?
Sad i mene malo drma trema za vas, ona pozitivna :-). Kao i kad je MB trčala u Dubrovniku.
Vjerujem da ćete sve super otrčati jer će vas masa povući da date i više nego ste znale da možete.
Tu smo za vas cijelu sedmicu da vas hrabrimo i tješimo :-).
a mislila sam se između čučnjeva i burpija pa zaključila da su čučnjevi prelagani, treba ipak proslaviti s nečim žeštokim :bouncing:
morala sam malo odmorit nakon prvih 60, imati ću super upalu ramena sutra ali ću se oporaviti do četvrtog mjeseca, možda i nabavim girju :mrgreen:
Joj ivana bas je lijep text.Samo si vi vizualizirajte da ulazite u cilj, ja vec zamisljam da vam dizem palac gore kad se mimoilqzimo tamo negdjepo Av.Dubrava nakon okreta.Sigurno cemo se srest ne znam kolika bude guzva.
Prezivjet cete vas tri i doci do cilja a feeling je malo reci fenomenalan :heart:
J-la polumaraton je iducu nedjelju u 10h i meni je to 1.pm u Zg da trcim pa me malo trema hvata.
Jadranka,
odradjeno 100 swingova i 100 i nesto trbusnjaka (ja se malo zamislim pa za oravim brojat) :-)
Puno srece i zdravlja malom sportasu tebi i cijeloj obitelji
Rahela bravo jos jednom, postala si opasna trkacica!
A moje nove gleznjace idu u svoju 1. setnju i to po Becu :-)
Sad cekam prijavke za Jadranku.
Curke, jutro!
Najprije link, da ne zaboravim; ako ste se ikad pitali čemu služi ekstra rupica za vezice na vrhu tenisica, evo odgovora:
https://www.youtube.com/watch?v=IijQyX_YCKA
Rahela, bravo, ti si zbilja opasno zagrizla, ideš možda i na cener?
ivana, fora su tekstovi.
odrađeni svingovi za jadro, jadro, uživajteeee!
mb, bravo!
Ja jutros po ovoj kišurini išla malu odvest u vrtić, pa vadit krv, pa na posao:sve na biciklu; baš pada, ali neka se ispada sada što mora da nam u nedjelju ne pada.
lili, nadam se da je u beču bolje vrijeme nego u zg!
jutro djevojke!
odrađeno
100 swing
100 deadlift
100 figure 8 squat
100 hand-to-hand swing
odoh pod tuš pa za poslom!
:*
Flopi rekli smo samo 100 swinga :lool:.
Ja sam zaboravila da poslije posla danas idem zubaru, imam popravak i vađenje :-(. Valjda ću bar nešto stići, moram za pišulinca!
Flopi, ti pošteno odradila, sve da su i blizanci! Bravo!!!
Dijana, pa jesi mokra? Po ovom pljusku ja s autom razvezla djecu pa tramvajem na posao i isto sam malo pokisla.
Slažem se u ovim dijelu neka pada, samo da u nedjelju ne bude baš pljusak.
J-la, da u nedjelju je dan D.
Lili, nadam se da će ti biti ipak nešto bolje vrijeme u Beču!
kod nas je provirilo sunce
jucer sam imala bas lijen dan, ali trebao mi je
samo sam stavljala i vadila sudje i robu iz masina, i gledala seriju i citala
al bio je neki gadan pocetak ciklusa
trening mi je trebao biti gymnastics strength, al nisam se vidila kako radim stojeve i donkey kicks u tom stanju :aparatic:
danas cu ga odraditi plus swingove za malog zmajica
Ivana, pa jesam bila mokra naravno, nema šanse ostat suh po ovom pljusku, ma kako god se zaštitio. Presvukla sam se i malo ugrijala i sve pet. Važno da se noge ne smoče-ostalo, manje-više.
j-la, drž' se, što se mora, mora.
summer, i ti si only human, iako se nekad ne čini tako. :D
hvala cure :heart:
Dijana, nisam sigurna da sam spremna za cenera, a i nemam broj
j-la, sretno danas
Flopi, majstorice, ti si bome odradila trenenig i te kakav :naklon:
Lily, uživaj, nadam se da će kiša stati, da bar malo prošetaš cipelice
summer, obožavam kad mi uleti takav lijeni dan, a sigurna sam da je i tebi baš i trebalo i pasalo :-)
kjb jesu ovo pistolsi samo pod drugim nazivom? "Odrađeno 100 dumbbell single leg squata za malca, u tri serije."
jadranka čestitke za malca!
rahela bravo za trčanje!
ja prijavljujem subotnji trening: plesanje na svadbi 20:00 - 4:15 u štiklama 10 cm...
bila je folkloraška svadba pa je podrazumijevalo plesanje drmeša, bunjevca, valpova i inog...
jučer bolile noge (listovi, nadkoljenice), guza i ruke - podlaktice, trening samo takav!
baš je bilo lijepo vratiti se u te vode! :-D
ako ima koja folklorašica, zna o čem pričam... :-D
danas planiram na pilates, ako propadne, odraditi ću doma nešto...
bravo za sve odvježbano!
Hvala svima!
S takvim docekom, ovom malcu nema druge nego bit sportas!
:heart:
Napokon sam uspjela istrčati petaka ispod 30 min. Uspijem ja to na utrkama, al sama sa sobom ne.
Cijelo vrijeme sam si mantrala: Pojačaj tempo! Možeš ti to!
I uspjela, za 29 min. :-D
Bravo Nera!
Ja još ne znam hoću li danas popodne ili sutra trčati.
rahela, za cener znaju dijeliti startne brojeve na fejsu pa prati. Spremna si svakako, što ne bi bila? Inače, ne volim baš trčati 10km, jer mi nije u kategoriji kratko kao 5km pa da potegneš full a nije baš ni ono da ideš laganini kao što planiram na pm. Baš me zanima kako će biti na ceneru.
Ja sam svoj prvi cener istrčala na utrci za 61 min. Do tad redovno trčala petaka 3x/tj.
Nera bravo!!!
Ajmo trkačice: Kad trebam stati s treninzima da odmorim za petaka na zg maratonu?
Morti moje klinceze istrče dječju trku po trgu, ak buju zainteresirane.
Bravo trkacice!
Kod vas se napredak moze bas mjeriti, to je sigurno dodatni poticaj!
Odradila teretanu - pokusala smisliti nesto sto se moze odraditi na 100, pa sam danas napravila 10 raznih vjezbi po spravama: 5 sprava x 10 ponavljanja x 2. Valjda se i to broji, barem mi je bilo zabavno kombinirati.
Lili, ma da, glavno da smo mi dobro, tek kasnije mi je kroz glavu proslo sta da se to desilo dok sam brze vozila, ovako bas na skretanju, kad sam skroz usporila. Uglavnom, problem sam prebacila na MM, ja dobila njegov auto, a on moj da sredi stvar.
Prijavak iz subotnjeg shoppinga: tenisice x 3, ali za klince. Za mamu na kraju nije ostalo limita na kartici, glavno da su nozice opskrbljene. Curka nosi sada moj broj, pa ćemo moći mijenjati cipele. Barem one na vezanje ili cizme, ima dosta tanje stopalo od mene, pa joj moje natikace ili klasicne cipele spadaju. Inace, stare tenisice koje je imala do sada su joj bile adidas 33,5 i tvrdila je da su joj OK, ali meni se cinile male. sada joj uzeli 37 !!!! Asics (ok mali je kalup, kao da su 36). Ali koji skok!!! Kako je nisu tiskale, nije mi jasno!!!
sad kad sam jučer odswingala, tražim šta bih mogla danas radit
odabrala sam ova 3, pa ću navečer odlučit koji mi se radi:
https://www.youtube.com/watch?v=Hu8L...AIsSnxt4kBaeD7
https://www.youtube.com/watch?v=S9QW7NEbm4w
https://www.youtube.com/watch?v=nIh1hJ9_T80
Tang, meni su dragi ovi iz zuzkini ktb serije. Recimo ja bih ovaj prvi odabrala.
Baš odavno nisam s njom vježbala.
Nera, za 5 km mislim da se ne trebaš pretjerano planirati kad ćeš zadnji trening otrčati. Ja ću vj. u četvrtak, pa odmarat do nedjelje.
kako ne, ja bar par mjeseci odmaram prije svakog trka na 5 km :lol:
dijana, cuj nje, sad sam ja human, necemo se vrijedjati :aparatic:
odradih glavninu dana i sastanaka, sad se bolje osjecam
Teško bit među nama smrtnicima, ha:mrgreen:.Citiraj:
dijana, cuj nje, sad sam ja human, necemo se vrijedjati :aparatic:
tang, ovaj drugi od zuzi mi se čini ubitačan, možda bolje odabrat neki od ova druga dva, ali opet ovisi koliko ti se da..
nera, bravo za trk!
Pa ti si već iskusna u utrkama, za peticu ti stvarno ne treba neka priprema.
uh deaedi, dobro do je dobro prošlo..
Vani se vedri, baš lijepo..