možda je pala u nesvjest od sreće :dancingfever:
Printable View
možda je pala u nesvjest od sreće :dancingfever:
ne dođe li M, opet možeš ponoviti test jutarnjim urinom u ponedjeljak
djevojka00, jesi uspila jutros???? :cekam:
Mozda kasni zbog sresa mozda zbog necega ne znam ni sama ali test je negativan dakle trudnoca nije vjerovatno jer vec je dosta proslo mislim da bi se na tetstu sada vec vidjelo trbuh me znao onak ostro zaboliti na momente pa prestane eto dana nista ni to mozda samo truncicu me zaboli ali jedva osjetim grudi me bole nenormalno i napuhane su onako .. Ne znam sto da mislim vise ..
Stres,ili se jednostavno ciklus pomakao.mozda jevi neka upala.
Koji ti je dan
mozda jednostavno anovulacijski ciklus? dogodi se i super zdravim zenama bez ikakvih problema nekad... :unsure: ako bude kasnila jos vise ili ako osjecas preveliku zabrinutost, odi kod dr.
Dame mojee , pozdrav. Ja opett imam imam istu situaciju :) M kasni opet imem sve simptome da cu dobiti, iako me glava zadnjih par dana uzasno boli i pocela me zgaravica par noci zezati ...
kak je proslo zadnji put? Si isla kod dr? Kolko ti kasni? Jesi piskila?
test jos nisam radila mislim da je mozda malo pre ranooo :))
to ti je normalno ;-) drzat cu ti fige za + pa ces i sama vidit, dok ne rodis trcat ces u wc jer te boli ko da ces svaki cas dobit :mrgreen:
Pridruzi se na odbrojavanje. Tamo ti pisu sve cure o svim tim "mukama"
Djevojka00 jesi pishnula?
:love2:
doci ce i tvoj plusic - uskoro sigurna sam!
Nemoj se opterecivat simptomima i sta sta znaci, jel pms ili rana t, samo se opusti, to je najbitnije :-)
i svakako se prikljuci curama na odbrojavanju, brze ce ti proci vrijeme i znat ces da nikad nisi sama jer tamo zbilja svatko ima podrsku i danju i nocu :-)
djevojka,kolki su ti inače ciklusi? I kolko ti traje lutealna faza,odnosno kolko dana nakon ovulacije dobiš mengu? Obično menga dođe 12-16 dana nakon O.
Vidim da su ti zadnja dva ciklusa duži,ili možda imaš samo kasnije O,pa ti se čini da ti kasni...
Jer vidla sam da si bila pisala da očekuješ mengu 11 dana nakon O,uvijek ti je tak kratka lutealna?
Sori na pitanjima,pokušavam skužiti.
Dođi nam na odbrojavanje ako želiš,tamo tipkamo o ovakvim stvarima :-)
Cao cure. Prvi put sam ovde. Zanima me dali je neko imao ovakvu situaciju. Trebam dobiti za dva dana,juce uradim test pojavi se druga linijica koja nestane nakon pet minuta. Dali je to trudnoca
Ponovi test ujutro, drzim fige za plusic :)
Ako bude plusic jupiiiiii mada vec ja imam troje :)
meni moja "vjestica"(zvana odmilja) trebala doc 27.1...naravno vec drugi dan sam posumljala jer mi NIKADA ne kasni..
svako malo sam imala osjecaj da sam dobila i trcala na wc (jos uvjek trcim) ...no nista...
pocele su mi grudi biti osjetljive i "napuhane"...trbuh me cijelo vrijeme bolecka kao da jos uvjek treba stici...(uvjerena da umisljam)..
napravila sam testic u petak popodne (nisam mogla docekat jutro)...iiiiiiiii pojavile su se dvije crtice...:/
lidac2 to je razlog za cestitke! osim ako nisi bas planirala...