-
Dobar dan,
molila bih vas informaciju.
Ako bi se suprug i ja uključili u bračno savjetovanje u Obiteljski centar koji spada pod Centar za socijalnu skrb (nije obavezno neg je svojevoljno i nismo u postupku rastave) dal se onda i naša malodobna djeca nekako nadziru i stavljaju pod nadzor, dal nas zavode u neki vaš dosje ili nešto?
Hvala na odg.
-
Poštovanje
svjestan sam da su na ovom forumu većinom žene baš zato mislim da ću moći dobiti bolji savjet.
Prvo ću napisati nešto o svom profilu da steknete neku grubu sliku:
Imam 30 godina, završen master studij i radim u njemačkoju u struci, imam dvoje djece i prekrasnu suprugu u koju nisam prestao biti zaljubljen ni do danas (već 10 godina) bez obzira na sve. Član sam mense i pripadam među 2,1% najinteligentnijih ljudi na planetu. Po prirodi sam mirna osoba i imam jako veliku razinu samokontrole.
Mislio sam da imamo savršen život i da konačno mogu opušteno živjeti do kraja života nakon što sam završio faks i dobio dobar posao, kupio stan u njemačkoj. S dolaskom korone supruga je ostala bez posla, a meni je plaća reducirana, te smo tako ostali bez 1800 eura prihoda mjesečno, u tom periodu je ona i zatrudnila. Postalo mi je jasno da trošimo više nego što zarađujem i počeo sam projektirati dodatno navečer honorarno za druge firme, ne svaku večer nego prosječno 2 večeri u tjednu. Moja supruga se počela dopisivati s jednim susjedom, preko noći, ujutro bi bila umorna i svaki dan govorila da se nije naspavala i to zbog bebe, meni nije bilo jasno kako se beba uspije naspavati koja treba 40% više sna, a ona ne, uostalom i ja sam tu i 50% bebinih buđenja sam ja pokrivao i opet sam se uspjevao naspavati iako sam išao kasnije spavati jer sam projektirao do kasno u noć (ponekad), kasnije je tražila da idem spavati u drugu sobu, "da se naspavam jer moram sutra na posao" ali mi je ipak donosila bebu preko noći već pri prvom buđenju. Kad sam saznao za to dopisivanje rekla je da tu nema ništa da je to samo bezveze i da je to uradila jer nije imala dovoljno pažnje, rekao sam ok oprostit ću ti, ali nemoj da se ponovi, no kasnije sam saznao da je opet nastavila samo preko druge platforme. U međuvremenu sam saznao i prije 2 godine kad je mene poslala u hrvatsku da odvedem starije djete da je dovodila nekog vozača viljuškara u stan da ju zadovoljava. To joj još nisam niti rekao da znam. Savjet što uraditi? Inače vjerujem u boga i prema kršćanskim pravilima je zabranjeno imati drugu ženu nakon propalog braka, samo ljubav i oprost, ali stvarno ne razumijem zašto bi ja čekao da se ona razvede i poklonio 200 000 eura (pola imovine) vozaču viljuškara koji mi je dolazio imati intimne odnose s ženom.