~~~~~~~~~~~~~ :love: ~~~~~~~~~~ :heart: :*
Printable View
~~~~~~~~~~~~~ :love: ~~~~~~~~~~ :heart: :*
Virkala sam jucer cijeli dan, virkam jutros... pa sta se jos nista ne zna? Nije valjda da ta indukcija jos traje?
~~~~~~~~~~~~~~~~ da su se vec upoznali i da se naveliko maze :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hajde Vedrane cekamo te :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je Vedran u maminom zagrljaju! :love:
čekamo... :cekam: :raspa:
Jos su u komadu!! Gel bas ne djeluje. Nocas je spavala, a ako porod ne krene do sutra ide na CR.
kata.klik, samo nas obavjestavaj , :*
pozdravi ih puno od svih nas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da sve prodje dobro :heart:
za Vedrana i sretnu mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
xCitiraj:
a72 prvotno napisa
Naravno da ne, to ovisi isključivo o drugim faktorima (kod mene su započeli indukciju jer sam već bila otvorena jedan prst, tlak je bio više manje Ok to jutro, bebica lijepo spuštena itd.). Iako su kod mene neki dr-i pretpostavljali da će završiti carskim rezom, to se nije dogodilo.Citiraj:
Andream, jel to po defaultu rade indukciju ako je dijete začeto potpomognutom oplodnjom?
Sretna kaže da je i njen dr D zagovarao prirodni porod još na kontrolama, a i jučer se očekivalo da će ne nešto dogoditi... No kako god, vibrajmo da završi na najoptimalniji i najbolji način za oboje.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebu i mamu ~~~~~~~~~~~~
Mislim da je to tako u Zg, nažalost. Možda bi mi mogle nešto poduzeti da se i tu višepažnje posveti prirodnom porodu, porodu u kadi, na stolčiću...i da se malo više slobode da rodilji i bebi da odlučuju o sebi.
Na jednom forumu sam vidjela kako je par čekao bebu i htjeli su potrefiti baš određenog doktora, pa su pričali bebi dan prije kako bi oni htjeli da im dođe, da ju oni čekaju i stvarno se ostvarilo! :) Možda da i Sretna malo porazgovara s Vedranom, mislim da se pokuša dogovoriti s njim?
sretna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve će biti dobro :*
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za SRETAN porod ~~~~~~~~ za mamu i malog Vedrana ~~~~~~~ :heart: :heart:
:love:
Uh, da se mama što manje muči i da nam Vedran stigne što prije!
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz susret
nije mi jasno zakaj računaju termin po zadnjoj mengi
moja ginekologica je uvijek računala po transferu
kako god :/
žao mi je što forsiraju,iako je (koliko sam shvatila) sve u redu
nadam se da će sve proći što bolje za sretnu i lupka :heart:
Uf, to forsiranje poroda me strašno ljuti :evil: Kao i računanje termina po ZM ...
Nadam se da su mama i Vedran dobro i da će se uskoro vidjeti :heart:
Za Sretnu35 i Vedrana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i što brži i bezbolniji susret!
veli sretna da sada ništa ne forsiraju - danas je odmor - sutra slijedi nastavak (ako se Vedrić ipak ne predomisli ranije pa krene mami svojoj spontano - čemu se od srca nadam :heart: )
Super, nek im daju šansu da Vedran dođe kad on bude spreman. Pusa i njemu i Sretnoj i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da se otvori i da sve bude što prirodnije, spontanije i lakše, da joj to bude najljepši događaj u životu. :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje ok
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Za Sretnu35~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve budeOK :heart:
:* :* :* :* :* :* :* :heart:Citiraj:
romanica prvotno napisa
Andream, drago mi je da si izbjegla carski rez! :love: Ni kod tebe nisu trebali forsirati, ali očito nema po tom pitanju poboljšanja u našim rodilištima! :(
I mene! I žao mi je svih žena i bebi koje to moraju prolaziti.Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Hajde, hvala Bogu da su odustali za sada! I ja im od srca želim da Vedrić dođe spontano i bez puno muke! :heart: A o carskom rezu ne želim ni pomišljati! :(Citiraj:
BHany prvotno napisa
za lupka i mamu :*
:* :* :* :* :* :* :* :heart: :heart: :heart: :heart:Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Za Sretnu35 i Vedrana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ima li novosti o našoj Sretnoj i njenom lupkiću? :*
Ninči,nemoj baš tako, nekada je i carski opravdan, bitno da mama i beba budu dobro.Citiraj:
Ninči prvotno napisa
Ja sam nakon 20-ak sati trudova, pokušaja vaginalnog poroda, završila na CR (zar ne bi bilo bolje da je to bilo par sati prije a ne 21 sat :? ),a htjela sam potpuno pirodni porod ali fakat nije išlo,neću ići sad u detalje jer nisu bitni,al je bitno da naš Vedran dođe živ i zdrav svojoj majci i svome taji koji su ga tako dugo čekali i da se naša sretna što manje namuči kad već toliko traje.
Sretno draga, ti to možeš i sve će biti 5, hrabra majko! jedva čekamo svi zajedno s tobom da ti Vedran dođe u zagrljaj!!!
ne mogu dočekati lijepe novosti!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna35 i Vedrane~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretnu i Vedrana :heart:
Ne govorim o carskom rezu općenito, nego o carskom rezu u ovom slučaju. Jer ako ovdje dođe do CR-a, doći će iz razloga jer forsiraju, a ne iz nekog drugog opravdanog razloga.Citiraj:
Lili75 prvotno napisa
Kako nam je Sretna? Ima li kakvih novosti? :heart:
Ne govorim o carskom rezu općenito, nego o carskom rezu u ovom slučaju. Jer ako ovdje dođe do CR-a, doći će iz razloga jer forsiraju, a ne iz nekog drugog opravdanog razloga.Citiraj:
Lili75 prvotno napisa
Kako nam je Sretna? Ima li kakvih novosti? :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mamu i sineka :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret s Lupkom :heart:
poslala mi je poruku oko sedam navečer...i dalje se ništa ne događa...ali ako sam dobro svatila ne drilaju je sa gelom dripom i ostalim, nego se čeka hoće li se početi otvarati i krenuti porod prirodno...ako se ništa do sutra ne desi ide na carski rez...
to je sve što znam, jedino mi je žao što nemože muž biti s njom jer valjda zbog gripe i ostalog su posjete zabranjene, pa su bili vrlo kratko zajedno...
još jednom pusa i mislimo na Vas...
go, Veki go go go
go Veki, go, go, go! :D