Što je ovo Snješka i Maruspilami a??? Šutite i onda paf, meni kasni, kasni i meni??? :lol: :* E od srca vam želim da vam kasni sljedečih pa ajde godinu i nešto :mrgreen: I dobro cure kažu, ajte po te testiće!
Bzarice :love: Ja isto jedva čekam da dođe 4 mjesec da idemo Ivanu i Oliveru na groblje. Jest da je beskrajno tužno, ali je velika utjeha kad znaš da si svojim bebama odnjela nešto...nažalost jedino što im možemo odnjeti, ali svejedno, utješno je :heart: Špirek šalje veeeeeeliku pusicu i još čeka vesele vijesti od frendu ili frendici ;) E i da, i njemu je favorit Nia :mrgreen:
Choco :love: I meni nešto u zadnju sve leptirići u stomku kad promislim da ču skoro upoznati svog dečkeca! Ne mogu još vjerovati, sve mi to djeluje kao san i strah me da ču se opet probuditi u nočnoj mori...samo da bude živ i zdrav! A i hrabro draga! :heart:
Bambus :love: nadam se da ne puštaš muža "iz kanđa" :mrgreen: Svi smo u slatkom isčekivanju skupa s tobom!!!
Mi smo danas OK, mene neka tjeskoba i nervoza čopila jutros, ne volim to prenositi na Špireka, al nekad jednostavno ništa ne pomaže. Danas sam mu puštala malo Mozarta i Haydena, brijem da če biti pijanist :mrgreen:
Ljubim vas sve i nadam se da uživate u vikendu :*