Onda neću niti isprobavati.:-)
Printable View
nessmijete se tako zezati, preprozirne ste :lol:
meni su iz Lidla ok, ali je goldica od J neuporediva s nijednom.
Monarch mi je prejaka, kisela.
Glede mesa... odkad nam se otvorio Lidl meso kupujem iskljucivo tamo, svjeze, izgledom privlacno i prefino sve od reda! Citala sam i ja to o starom mesu ali si kontam da ono sto bi potencijalno bilo stetno za zdravlje jedan poznati lanac kao Lidl nikad nebi stavio u prodaju.
Danas smo "otkrili" one gotove cokoladne muffine i odusevili se! Preeefini su!
Od dubokosmrznutih apsolutno obozavam Mozarelu i Camembert pohane!
Ja ću meso ipak u mesnici...
Ali spisak za Lidl ipak stalno nadopunjavam zahvaljujući i ovom topiku.
Formil za veš, toalet papir, kuhinjske role, sredstva za ručno i strojno pranje suđa, mlijeko (ono bosansko mi je super fino i jeftino), ulje, sol, gel za tuširanje, vlažne maramice, brašno Castello za kruh, sokovi...
i slatkiši:oops:
Što se tiče lidla zadovoljna sam, a kupujem sve i svašta od slatkiša i grickalica do mlijeka, vrhnja, sireva, sredstva za čišćenje, preparate za osobnu higijenu, a najviše mi se dopada velik izbor voća i povrća.
I da javim svima iz okolice Ludbrega, da u Ludbreg dolaze lidl i plodine (počela izgradnja) ne znam kad će otvorenje al ćemo barem imat malo veći izbor trgovina. :-D:-D
Ja tamo kupujem i kečap, u staklenoj boci, bez konzervansa, samo rajčica, sol, šećer, ocat i začini.
Pilos mlijeko, kiselo vrhnje, tortelini sa špinatom, W5 sredstva za čišćenje
Meni se Lidl sve više sviđa u nekim namirnicama. Neki dan MM kupio one knedle sa šljivama,meni su prefine,ali ipak mislim da ima malooo previše cimeta za moj ukus...mogu pojest dvije kao za desert ali nakon više njih nije mi dobro :lol: inače su mi jako fine.
Choco Nussa nam je neizostavna, isto kao i sirevi i sirni namazi te pudinzi i jogurti... to mi je sve super...
W5 sredstva za čišćenje - ono narančasto čudo za masnoće na špricu mi je savršeno, isto kao i sredstvo za čišć.kupaonice i tekućina za pranje podova...
Gumeni bomboni oni medeki skoro kao Haribo a prilično jeftiniji ... super
Čokolade me obaraju s nogu... ama baš sve :yes:
jedino još nisam probala prašak za veš ali i to ću uskoro...
Meso tamo ne kupujem, rađe kupim u mesnici....nekak mi sigurnije
Dječja odjeća Lupilu im je fenomenalna, kupila nedavno malom piđamicu za 50 kn,predobra je, operem na 95 čak i posušim u sušilici, nit je izblijedila nit se skvrčila. Samo šteta što količinski te robice ne nabave više jer se sve jako jako brzo proda.
To što se tiče robice, stvarno bi trebali nabavljat veće količine...jutros sam poslala mm-a da ode kupiti one vreće za spavanje i dekicu (patchwork), a on kupio još i skijaško odjelce za dogodine (tj. ono nepromočivo), par pidžamica, hulahopiće.....stvarno jeftino, a kvalitetno. Kaže muž da do 8 i 30 skoro ničega od robice više nije bilo :-o, on došao u 8 za 5, red ispred vrata :mrgreen:
Inače kupujem tamo lisnato, kore za savijače, mozzarelu i ostale sireve, mlijeko, katkad voće (imam domaće), slatkiši, kuhinjske role, kava- ona 2u1 dok sam radila, sad onu u zrncima, više mi paše i tak.....
Uglavnom, svaki put otkrijem nešto novo............;-)
MOji su ovisni o jaffa keksima koji su prefini a koštaju samo 3,19 kn...iza njih su im Milka na ljestvici :)
I njihov ala knopers nam je bolji od originala
MOji su ovisni o jaffa keksima koji su prefini a koštaju samo 3,19 kn...iza njih su im Milka na ljestvici :)
I njihov ala knopers nam je bolji od originala
od danas imaju ono zimsko sniženje
mi smo kupili 3 para termo čarapica za male nožice za 18kn
imamo već njihove termo čarapice i najbolje su nam
na sniženju smo još našli i 2 majice za 25kn obje i termo štramplice za 15kn
Živa istina, robica je prva liga, a jeftina! Djeca (i muž) mi nose njihove traperice, peri-deri. Dječje smo platili 30-40 kuna svake :-D
Jaknice, majice, čarapice, nemam nikakvih zamjerki.
Jednom me iznenadilo kad su stavili natpis iznad tekstila, nešto kao nekakva robica je bila najavljena u letku, ali nije prošla njihovu kontrolu kvalitete pa se ispričavaju zato što je nema u ponudi. Puno mi znači eko certifikat na tekstilu.
Danas smo kupili jednu vreću za spavanje i našla sam američke muffine, ali, iskreno rečeno, očekivala sam da su jeftiniji... ipak je to Lidl (al da su fini, jesu!)
Meni super W5 maramice za čišćenje, koristim za kupaonicu.
I sva druga W5 sredstva su dobra, nismo sva ni isprobali, ali što god sam uzela, bilo je odlično...
meni je fascinantno kolku maržu imaju drugi centri, kad je u lidlu npr. maslac 5kn jeftiniji nego igdje drugo.
jogurt 20posto
mlijeko isto
posni sir
sirni namazi
voće
tuna
lješnjaci
orasi
čokolada crna
zob
odlična riža
špageti
sve je po 20-30 posto jeftinije nego drugdje
to je ono što mi uglavnom kupujemo
eh, da i robicu, naravno
jučer 2 majičice za djevojčicu-25kn.
a majice su stvarno perideri.
krumpiric gdje im stoji zob? nikad nisam vidjela da je imaju, a godinama idem uglavnom samo u lidl! mora da mi je moć opažanja na zavidnoj razini :mrgreen:
ah, da, tema je kupnja u lidlu - ma kupujemo skoro sve. osim mesa, koje uvijek volim uzeti kod svog mesara.
inače, lidlu smo vjerni godinama. osim što sam zadovoljna većinom proizvoda priznajem da su me dobili isto toliko svojim stavom prema kupcu!
nikad nema dugog čekanja, uvijek ima sitnog, uvijek ima cijena i uvijek odgovara proizvodu kojeg označuje.
požderala me neorganiziranost u plodinama a i konzumu!
pa mi se neda za svoje novce još i stres proživljavati, dosta mi je stresa što ih moram potrošiti a nemam ih...
u plavoj vrećici sitna zob.iskreno, svaki put ju nadjem drugdje :)
nekad sam ju našla kod pure i griza i inog. JEdnom na onom srednjem štandu blizu frižidera...
baš ću danas pogledati, hvala ti!
e, hvala za info, nisam znala da je drže!!!Citiraj:
u plavoj vrećici sitna zob.iskreno, svaki put ju nadjem drugdje
I to je baš zob ili zobene pahuljice??
Vidjela sam blagajnika u konzumu (jedan od 20 doduše :lol) i u kozmu :)
Tamo ne kupujem ništa, točnije nisam nikad ni ušla tamo.
i meni je bilo fora za blagajnike , samo pravi razlog je malo...hmmm...
muške primaju jer oni ne odlaze na porodiljni
pahuljice, žao mi je ako sam kog navela na krivi trag zato što sam napisala samo zob.