ma ne znam, da se ne mozes nasmijati kad pozdravis, ne znam da za to bas treba uhodavanje??????
i ja radim u zdravstvu , gdje te ljudi izivciraju katastrofa, pa znam da moram uvijek sve uz kakav, takav smijesak...
Printable View
ma ne znam, da se ne mozes nasmijati kad pozdravis, ne znam da za to bas treba uhodavanje??????
i ja radim u zdravstvu , gdje te ljudi izivciraju katastrofa, pa znam da moram uvijek sve uz kakav, takav smijesak...
Pa ne znam, čudna je ta nova sestra! Prvi put sam ju vidla dolje u prizemlju, kad sam došla da me netko pikne (Choragon), a to je bilo prije 3 mjeseca. A tak me je piknula da sam sve zvijezde vidla! Sad zadnji put mi je bila na inseminaciji i bila je full ljubazna, čak mi je nasmiješeno rekla da im javim pozitivan rezultat!
ma ko zna, mozda semoramo samo priviknuti na nju.....:roll:
venera, čekamo da nam javiš lijepe vijesti :):):)
Ja sam vann sebe!!! Zvala dr Tomića da ga pitam koliko gonala da uzimam i tako to, a kaže mi on ništa ovaj mjesec jer nema biologa. ja mu kažem pa dobro, nisam jpoš dobila mengu, trebala bih u nedilju ili pon, kaže on ništa, da bih trebala dobit najranije 07.05. da bih mogla u postupak...Uopće nije spomenuo novu biologicu! Kad je skužio da ću počet plakat reko mi je da uzmem dabrostone da odgodim mengu, i to 2 puta po jedan, ako mi krene da povečam dozu...Međutim, kolko ja vidim njega nema od 24. što znači da ću past u ruke Kuni ako uspijem tolko prolongirat ciklus a to mi je noćna mora...Tresem se od živaca. Petra je dobila dabroston da bi joj menga došla ranije-ništa ne kužim!
Kinki, bit će sve ok. Stvarno je lijepo od njega što je predložio odgađanje m. Dabrostoni služe i tome, odnosno, oni su isto što i utrogestan (progesteron) , služe i za reguliranje ciklusa tako da se piju od 15.do 25.dana ciklusa, nakon čega slijedi krvarenje (u roku 2-5 dana nakon 25.dc.) Dakle, odgodit ćeš m.dabrostonima do 7.ili 8.5. i imat ćeš punkciju-transfer onaj tjedan između 17.5.i 22.5. Biolog dolazi 17.5. a Tomića nema od 24. Vidiš da će sve biti ok :-)
AuroraBlu ti si pravo :heart: sa svim svojim informacijama i smirenim tonom :-)
Aurora daj Bože da tako bude jer stvarno više nemam snage borit se s vjetrenjačama...Danas mi je 25. dan ciklusa, inače mengu dobijem 28. dan, nekad 27. Već me puca pms...Ako danas počnem sa dabrićima misliš da imam šanse nategnit bar do srijede, kontam ako dobijem u srijedu punkcija bi mi bila 17.05. (13.dan ciklusa)????????????????????????????????????
Kinki, počni ih odmah uzimati, i ja bi ih na tvom mjestu pila do srijede, 5.5. obično m.dođe 2 dana nakon prestanka uzimanja. Sretno! I javi kakva je situacija...
Marnie :oops: Ima li simptoma kod tebe? Možda nam ipak dođeš na kavu u utorak :-)
nema nikakvih simptoma osim bolnih cicka, a to mi je uvijek od utrića. Imam još tjedan dana za izdržati do bete :-). Za kavicu u utorak ću još vidjeti kako se budem osjećala :-).
Ako dođeš dovedi i peseka :-)
Aurora hvala ti, baš si srce. Evo čučim na balkonu i čekam suprefact. Zvala gin-a radi recepta za dabriće kad ono on na godišnjem. ništa, kupit ću ih. Kod mene funkcionira murphijev zakon. Ako ikad ostanem trudna javit ću vam da se oprostite od familije jer taj dan će garant bit smak svita:-))
:lol:cure totalno ste otkačene! Kad smo već kod smaka svijeta to je i interni crni humor mene i mm, kao još se trebamo truditi samo dvije godine, a onda će i tako doći smak svijeta 21.12.2012.:lol:
A jel bi bio smak svijeta kad bi dogovorenu kavicu pomakli s 4.5. na 5.5??? Javite se jel vam to paše (vi koje ste i mislile doći) :-) Dragi mi odlazi 5.5.na dulje vrijeme, 4.5.zadnji dan pred odlazak, pa mi je bez veze da sam taj zadnji dan vani do navečer.
joj curke ja ne mogu u srijedu, najbolja frendica (i kuma) mi ima rođendan i pozvani smo na roštilj...
ako ostane srijeda lijepo mi se provedite pa ću vam se pridružiti na drugoj kavici...
ej cure, i meni bi mozda bolje pasao koji drugi dan....al ako ce ostat ovaj smislit cu nesto, da dodem...
A četvrtak? :-)
Obzirom da se sve zakompliciralo, a da odgodimo kavicu za tjedan dana?? Pa neka bude npr. ponedjeljak 10.05.???
Ja ovaj sad tjedan osim utorka ne mogu ni jedan drugi dan (nisam iz Zagreba pa mi je teško iskombinirati), pa ako vam paše 10.5. dolazim, a ako ne vidimo se nekom drugom prilikom :-)
Haj curke mene zanima da li uzimate bolovanje kad ste u postupku. Ja drugi tjedan pocinjem s klomifenima pa nemam pojima kak cu reagirat na njih.Da li mogu radit il ne u dilemi sam
Možeš radit, imat ćeš 2 ili 3 folikulometrije ujutro u 8-9. Tek od punkcije na dalje ćeš vidjet kak ećš se osjećati. Ja nisam radila na dan punkcije, i nekoliko dana nakon transfera (uključujući i dan transfera, naravno).
10.5. je ok što se mene tiče. Gabi, pa važno je da nam i ti dođeš :-)
Cure,ja bih isto došla na kavicu..ali ni meni ne paše srijeda,ali ponedjeljak 10.5.bi bio super-za sada..pa ako me primate...;-)
... s obzirom da radim u centru, meni odgovara bilo koji dan, samo da se dogovorimo ;), baš će mi biti drago da se upoznam s vama ....
Meni isto paše 10.5
Onda 10.5. u 18h u Maraschinu
I naravno, sve ste dobrodošle, što nas više ima biti će veselije :-)
Mm je 10.05. rođendan, tako da ja preskačem ovu kavicu. Lijepo se izbrbljajte i vidimo se na idućoj kavici :-).
ja sam 10.05.dezurna tako da i ja preskacem ovu kavicu, al nadam se da cete brzo ponoviti drugu....
... baš sam zvala bolnicu :( , veli meni sestra da ništa od ovog puta jer biologa nema od 4.-17.5., meni bi punkcija trebala biti 11-12.5... spomenula sam novu biologicu, međutim rečeno mi je da to nije 'ništa sigurno', tj oće li stvarno biti tu 10.5. Na kraju sam inzistirala na folikulometriji, pa ako dođe biolog, dođe, ako nije, čekamo lipanj.... sada sam baš down...
Ogla,kako misliš sestre su ti rekle da nije sigurno da dolazi nova biologica!!!!!
Pa kako sada:evil:???
Ne kužim...svako brije svoj film i šiba neke "svoje"informacije...
Postaje komično...:-(
Baš me briga,ja sljedeći tjedan trebam dobit i onda od 3.dana klomifeni,pa u biti,kad ću ja i trebati biloga,on će se već vratiti-kad bolje promislim...:idea:
Ma sigurno će biti nova biologica, primljena je, samo nije sigurno da će već obavljati postupke... ne znamo dolazili li direktno s faksa (u tom slučaju sigurno neće bez Dejana sama početi raditi).
Ah, kako mi je žao za ovu kavu da neke od vas ne mogu... Zadnji prijedlog, ako svima paše utorak 11.5. pijemo kavu tada, a ako nekome ne paše ni tada, onda vraćamo na 10.5. :oops:
hahahaha, ovo vec postaje smijesno, meni utorak pase.....
meni paše utorak :-).
:lol::lol: meni ne paše utorak
ali nema veze, nemojte više mijenjati jer nikad neće svima pasati
lijepo mi se provedite:-)
ja ću umrijeti od smjeha :-). Odite 10.05. kako ste se i dogovorile, ja ću se pridružiti na idućoj kavici :-).
ovo je sad stvarno vise smijesno....umirem od smijeha, ajd vi ljepo na kavicu 10.05.pa cemo se mi vec pridruziti koji drugi put....bez brige....