evo, da ja ovdje zaokružim svoju priču: išla rodit s 15 kg manje, na porodu otišlo još 5 kg te sam trenutno u minusu 20 kg.
puse svima i puno sreće u (ne)debljanju :*.
Printable View
evo, da ja ovdje zaokružim svoju priču: išla rodit s 15 kg manje, na porodu otišlo još 5 kg te sam trenutno u minusu 20 kg.
puse svima i puno sreće u (ne)debljanju :*.
toliko o debljanju,upravo sam smazala tople sendviče :-) hahaha
Danas ušla u 25. tjedan i u plusu 5kg
danas 20+1, prije tjedan dana bila u plusu 3 kg, tada postavljena dg gestacijski dijabetes i preporučena dijeta, u tjedan dana izgubila 2 kg, trenutno na +1 kg.
22+5 i 4 kg u plusu.
sve otišlo u trbuh i grudi.
Danas 23+4 u plusu smo 4 kg...baš sam ponosna na sebe s obzirom na to da nosim blizance :)
Rodila sa 40+6 i 9kg viska, na porodu otislo 7 :) Još dvije i na staroj kilazi smo, a trbuh mi sad izgleda bolje neg prije poroda :D
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
rodila prije tri tjedna, u trudnoći dobila 8 kg, na porodu otišlo 7 kg i ova kilica kaj je ostala otišla je prije tjedan dana. sada još imam višak od prve trudnoće i kad to skinem na konju sam.
trbuh je ravan kao da nisam bila trudna. ova druga trudnoća mi je bila genijalna.
Pozdrav!
22+5 I - 2kg...tj sad sam 51kg kao I prije 4tj. Prije trudnoce TT 53kg. Sutra kontrolica, nadam se da me nece grditi...ishrana redovita bez promjena kao I prije trudnoce.
ja punih 18 tjedana na + 3,5 kg sam. Zadovoljna sam, ali i pazim vrlo! ne pojedem ništa što nema neku vrijednost..rijetko kad koji komadić keksa koji deblja ili slično, baš za dušu, radije uzmem ili voćku, ili integralni kornfleks ili nešto slično, baš sam dosadna, ali nisam tako ni mlađahna pa se bojim nagomilanih kila..... tako da je za sada ok.
Ja sam 27 tjedana, +5 kg.. Nemam pojma jel to puno ili malo.. nadam se samo da necu dobiti vise od 5 do kraja.
35+3, 10kg
22+2, i dalje +1 kg ali se baš striktno držim dijabetičke dijete...
al ste sve mršavice :-) ja sam natukla jedno 9 kg hahahaha sad sam na 63 mislim :-)
Sutra punih 15 tj i + 2 kg
Bas sam zadovoljna.
Pazim sto jedem iako nisam opterecena s tim. Pazim da je vecina toga zdravo ali cesto si dozvolim i male slatke grijehe, za gust!
Ja sam 16+1 i još sam u minusu ( -3 ), ali ja zadovoljna, s obzirom da sam bila -7 sad je to ok....
neki dan bila na pregledu, punih 25 tjedana i + 5 kila.
Sa 21+4, na +0 kg sam
36+6, oko 11kg
Nakon dvije hospitalizacije, u 35+6 trenutno stanje je -2kg (nešto sam uspjela vratiti, bilo je -3,5kg).
Tek sam u startu,pa sam još na početnoj (4 tjedna trudna).Ono što me čudi je to što uopće nemam snažniju želju za hranom kao u prvoj trudnoći...Možda je to zato što sam u prvoj pobožno uzimala prenatal vitamine,a u ovoj sam odlučila da ću uzimati samo folnu kiselinu. U prošloj sam trudnoći,takoreći,već dan nakon plusića imala +3 :-D
20+1 u plusu 4 kg!
kod mene pozitivna nula na 24+0 :-).
24 TT u plusu 8kg
nakon rođenja ukupno -10kg
39+5, 12.5
29 tt, +8 kg
34+5 tj. , + 8,5 kg
32. tjedan + 8kg
Sve drukčije nego u prvoj trudnoći. 8 tt, još na staroj kilaži, ali mi se apetit užasno povećao i stalno bi nešto žvrnjala! Čudi me da mi težina nije išla gore, jer ako ovako nastavim, Bože pomozi!
da, i mene sad počelo hvata !! samo bih jela, jela, jela...slatko, slano , svakako!! strava! sad sam punih 24 tjedana, i +6,5 kg. nisam baš zadovoljna, moglo bi bit i manje!
14+3 -1 :)
sa 25+1, na +2kg sam
ja sam 24 tt + 12 kg :-)
Sutra 31 tjedan... Zasad 7 kg.
Žene me plaše da ću se sad tek početi debljati... :-o
Ne mora biti. Mene je u proslim trudnocama toliko mucila zgaravica i trbuh koji je bio visoko zadnjih mjeseci da sam najmanje dobila bas u tim, zadnjim mjesecima. Nisam mogla puno jesti radi pritiska na zeludac, a vecerati nisam smjela ni pod razno jer bi me zgaravica " ubila" kad bi legla i isla spavati.
Tako da ako i nemas zgaravicu, a pripazis koliko i sto jedes ne znaci da ces neminovno u zadnjim mjesecima dobiti najvise kila.
Ja sam sutra punih 20 tt, tako da cu se bas malo izvagati. I podnesti izvjestaj