Giselle čestitam beta je suuuuper
Printable View
Giselle čestitam beta je suuuuper
vraćaju mi po dva embrija :-(, a ja bi da mi vrate tri ali dr.uvijek samo dva,
stvarno sam nekao prestrašena
nemoj se bojati. ja sam ti dosta citala o toj teratozoospermiji. gle jednostavnu racunicu: 1/4 zenine stanice su ok zdrave, plus muski faktor, neka im je sansa da odaberu normalan spermij 50%=0.25*0.5=12.5% ovo je upper limit uspjeha! znaci da ti trebaju vratit 10 embrija da bi imala realne sanse. ja sam od svih 9 stanica iz stimuliranog dobila jednu beticu za 1 bebicu (mislim). trazi 3 embrija, to je tvoja odluka. meni je biolog predlozio 2 blastociste 1.put (jednu smo bacili), a sad sva 3 embrija.
uspjet ce, ma ja sam 100% bila sigurna da meni nece, to je tako kad si u tom modu, i zelja ne nevjerojatno jaka pa mislis da se ne moze ni ostvariti. No ipak je to stvar vjerojatnosti, tako eto oplodnja funkcionira. ne znaju se tocno razlozi, ni kvaliteta stanica, ni kvaliteta embrija/blastocista, ni endometrij,,,,al se zna statistika. samo pokusaj vise puta!!! drzim palce da cim prije upali!
Giselle čestitam!Lijepa betica.:-)
Giselle hvala ti na pomoći i ptpori, stvarno sam već mislila promijeniti dr.jer sam počela sumnjati u njega, kao sve super odlično još dr.kaže evo trudni ste, a ono ništa
Ej!!! Mi čekamo danas.....u 11 ćemo znati dal imamo transfer. Ovulacija je bila, jučer su odmrzavali js.
Svud na papire su mi pisali ICSI....jel to normalan postupak kod sekundarnog???
hjojjjj!!! Evo imam prvu informaciju! odmrzli su svih 5......dvije nisu bile dobre....tri su se oplodile. Sutra u 10 opet zovem da čujem dalje.
zrinkič, čestitam i navijam za veeeeeeeeeeeeliku betu :-D
sutra transfeeeeeeerrrrrrrr!!!
bravo zrinkič, čestitam i navijam za beturinu :-D
zrinkič mraaaak!!! Sretno!
zrinkič, kako je prošlo?
Bok cure...treban savjet od vas...ubrzo idem, ako sve prođe kako treba na transfer u Split (inače sam iz istre - 500 km udaljene) što mislite koliko bi trebala ostati u Spliti? doktor je rekao samo prenoćiti pa da se drugi dan vratimo? meni to izgleda malo prerano.
suncica, "oni" kazu da mirovanje nema nikakve veze..... a za duuugu voznju autom sam svasta cula.... ja sam nakon 1.transfera (2 super blastice) isla na 900km put dan poslije, i 0. 2.put, sek+prir, sam odlucila ne vozit se u autu, nego sam bila u istom mjestu s mamom 3 dana....pa na avion. u potpisu vidis kako je proslo. Split je predivan, sto ne bi ostali 2 dana i setali po rivi i nasuncavali se :) sretno!!
ej!! evo i mene!!! na poslu sam od danas...pa do bete!!! u srijedu je bio trenasfer tri super zametka!!! mislim da ću u subotu napravit testić. simptoma nemam nikakvih...a i prerano je za bilo koji!!
bolucka me trbuh....tupo..ko pred mengu.....počelo je već dan-dva nakon transfera koji mi je isto bio bolan!!!
ZRINKIČ navijam za tvoju betu i želim da nam popraviš prosjek sa smrzlićima :-D
u kojoj si poliklinici?
ja sam ti u Petrovoj! nisam ni pomišljala mijenjat......baš zbog onog kaj mi se desilo....mislim da će mi oni neku buduću-narednu trudnoću znat najbolje voditi.
Cure može mi neko pomoći ,naime u trečem mj.sam išla u postupak sa zamrznutim jajnim stanicama no nažalost nije došlo do transfera.Koristila sam estrfeme i sad mi kasni 11 dana da li je to normalno hvala unaprijed pozdrav
meni su ti se ciklusi skroz promjenili nakon stimulacije za par dana i sad jos za par dana nakon estrofema, ali ako ti uskoro ne dode, definitivno nazovi doktora i odi na pregled
I meni su se promjenili prošli mjesec mi je kasila tri dana a sad nakon estrofema tak puno šta bi to moglo biti
majahu jesi ti napravila testić za trudnoću?
Da se i ja javim nakon dužeg izbivanja...
Idemo po naše preostale smrzliće kojih ima sve skupa 6 u dvije slamčice - jučer prvi UZV folikul od 13,6 mm i endić od 7 mm, pa ćemo vidjeti hoćemo li doći do transfera. S obzirom da imamo dvoje djece iz IVF-a odmrzavamo sve pa što bude.
Navijam za sve cure u postupku:-)
vesnare super, ovakve priče dižu moral, navijam i ja za tebe!:-D
eto me.......biokemijska trudnoća :cry::cry:
bit će drugi put!
prijavljujem transfer u utorak (5. dan - blastice)...
prošao transfer dvije blastice, a ostale su nam 3 js u rezervi za slučaj da ovaj put ne uspije imamo još jednu šansu za bebu br. 3:lol:
Bok cure...vidjela sam da se kod dosta njih poremetio ciklus nakon stimulacije ali ja poslije neuspjelog postupka koji je bio u 12 mjesecu uopće nema ovulaciju i doktori kažu da bi se to trebalo izregulirati ali po mojem mišljenju prošlo je previše vremena. da li ima netko slična iskustva ili neka saznanja.
evo da se i tu prijavim :-)
u četvrtak tj sutra(12dc) prvi UZV za sekundarni postupak iz zamrznutih, imamo 6js zamrznutih
i ovdje prijavljujem negativan test - idemo nadam se uskoro po preostale smrzliće
Evo i ja ču po drugi put u sek.IVF krajem ovog miseca kad dođe druga M. Sve sam se dogovorila sa dr. Poljakom i jedva čekam opet krenuti.
jučer bio uzv, dr.rekao rekao da je sve ok, rekao je da misli da bi ovuloacija mogla biti u srijedu, sutra ponovno na uzv :klap:
Evo i mi idemo u pon na transfer ako je doslo do oplodnje.rekli su da ce odmrznut 3 komada 2 ostavit za jos jedanput,u pon moramo bit gore oko 10:00
tomek,anaši sretno!!!
ja čekam transfer u srijedu, ako sve bude ok!!!
pravim se 8-) i želim sretno našim stanicam u lab-u!!!
:klap: za najbolji tulum do sada!!!
corina,vesnare jeste vi krenule dalje u sekundarni??
:suncica, meni su se ciklusi skratili za dva dana nakon stimulacije, ali događa se ovulacija,
samo šta jedan mjesec kasni, jedan na vrijeme, jednom folikul pukne, drugi put su mi dali injekciju da pukne...svaki put drugačije..