Andream,super za mališana:klap::klap:
Printable View
Andream,super za mališana:klap::klap:
andream, BRAVO za junaka! A da se tako sve poklopi, to je pravo čudo već sada. I još je nevjerojatnije kad znamo da istu priču ima i Ginger. Znači očekujemo od mrvice da ostane kod mame~~~~~~~~
andream :klap::klap:
Andream, držim palčeve! A propos broja primljenih ampula, obično je on "po ženi" sličan.
Mare, kako tvoji simptomi?
Taca, kad su ti nalazi briseva gotovi?
Kod mene potop, nadoknađujem zadnja 3 mjeseca polipiranja kad mi je m.bila izuzetno oskudna. Već 3.dan sam na kontracepciji, još 3 tjedna i počinjem s pikanjem :-D
vikki, Glacova, Gričanka, Mimek, Andream i ostalima, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Mislim da bi bilo jako lijepo da se sutra kucnemo Glacovinu betu, a u srijedu za Marinu! Bit će to veliki tjedan za ovaj klub! :)
...X ...~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrice za sve:
* Glacova - za tvoju betu sutra
* Andream - za ET odličnog embrija i sudbinske podudarnosti
* Mare - za tebe i tvoj angažman oko dogovora za kavice (naravno da sam za srijedu ;-) )
* AuroraBlu - za skorašnji start ... vidim da si napunila baterije
* Vikki - Samo ozdravi nam ti :sing: i navrati malo u srijedu
* Mimek ... vama dvjema mah, mah
Drage koke, svakoj želim bezbrižnu i vedru nedjelju s finom papicom (fali slourrrpsmajlić )
:heart:
Super za srijedu.
(ne volem mislit o simptomima, al rado bih se odmorila od pms-a, ovako ili onako)
svima kiss
evo zvala malo prije biologicu pa da podijelim i s vama - embrijić je "jako lijep", 4-dijelni i sutra je transfer u 11.
jaaaako sam sretna (malo je reći), već govorimo maleckoj da ima seku ili bracu (poblenavili i mi, što ćemo drugo)...
AuroraBlu, dobro zvuči :klap:
andream, mrvica se razvija baš kako treba~~~~~
Drage cure, približavaju se neke bete pa da zavibram iz petnih žila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Svima u svim fazama čekanja i postupaka ~~~~~~~~~~ :heart:
Mene je ovaj put dosta pokosila viroza i visoka temperatura, no nisam stigla pošteno ni odbolovati, gužva na poslu. Ne znam hoću li stići na kavu, imam jedan kratki poslić u gradu, pa ako mi se povrati dobar glas do sutra, mogla bih vas poviriti.
Svima big hug i :*
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Drage moje,:love2:čekamo sutra skupa,javim pa što bude bude!
Malo sam "poremećena" što od umjetnih što od pravih hormona,ali ova dva dana su mi duga kao ovih 16 prije!
Znam da ste uz mene sada i da ćete biti i dalje i to mi daje snagu da izdržim!
glacova, mila, još samo malo...drži se
Glacova draga, cijeli dan se pitam kako si i mislim na tebe... Još malo, malčice. Vibram, vibram... :)
Glacova, vidim veeeeliki tulum sutra ovdje.
andream za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
glacova, ne mogu dočekati sutra. :-):heart:
Glacova, sretno!!!
Mare, mislim stalno na tebe...
Najbolje da stavim x na sve što je gričanka napisala :).
Za betu Glacove ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Glacova, za današnju betu :-D :-D
Mare, za plusić na testu :-D :-D :-D
Glacova, za današnju betu http://forum.roda.../images/smilies/yay.gif
Mare, za plusić na testu http://forum.roda.../images/smilies/yay.gif
potpisujem i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za andreamin transfer http://forum.roda.../images/smilies/yay.gif
malo se švercam... cure svima sretno... bit će veselih Božića
:heart: Glacova i Mare :heart:
Andream :heart:
Glacova, nestrpljivo čekam... :heart:
Navijam za sve drage koke!
:-D
Drage moje,evo usprkos vašoj i našoj pozitivnoj energiji i svim dobrim željama beta je pokazala da ipak nismo uspjeli ovaj put!
Nastavimo i dalje vibrati i veseliti se ostalim čekalicama!
Mi nakon pauze krećemo po smrzliće,valjda početkom sljedeće godine! Ima ih još četiri i ako vratimo sve postoje velike šanse da sljedeći put upecamo barem jednoga!
Svima :love2::heart:
I? Ja jurila doma iz Vinogradske samo da vidim plusice i velike bete a kad tamo... :cekam:
Vidjela sam se sa andream :heart:
:cry: neznam što napisati, žao mi je draga Glacova
Glacova, žao mi je :-( za smrzliće u 2011 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Glacova:love2:, ljubim te
Glacova, a baš nisam čak imala ni dvojbe, bila sam sigurna :-( ... 2011.je tvoja!
Andream, javi se :cekam:
Tikice, kako je gore? Šta je doktor rekao na tvoj prijedlog s cetrotidama?