Hvala Kiara, da jesam
idem danas raditi a sada kada vidim vani ovaj vjetar joj, još radim u centru i nemrem autom
Printable View
Hvala Kiara, da jesam
idem danas raditi a sada kada vidim vani ovaj vjetar joj, još radim u centru i nemrem autom
U ponedjeljak se vade moja jajca iz frizidera, juhu!
hej Bugaboo, da se lijpo polagano odmrznu
koja je vaša dijagnoza?
MM oligoasthenozoospermia, ja hiperprolaktinemija i mozda blagi PCO (hormoni uredni, to samo na temelju UZV-a). Vec 2,5 god pokusavamo i corak.
da li kada ideš u postupak s odmrznutim js iskoriste i onu prirodnu taj mjesec??? hmm ak sam se dobro izrazila
Ne iskoriste prirodnu (nis ne punktiraju), samo odmrznute...
...ali tebi to ionako nece trebati jer si trudna:love2:
Punkcija u ponedeljak. Moram se dobor nadrogirati
Samo ti drmni par tabletica i bit ce sve ok. Jel imas puno folikula?
Predzadnji put je rekao oko 10, danas nije ništa reko. Preživit ću.
pozz rodice sa sv.duha imam par pitanja dali ko novi pacijent za ivf mi priznaju stare nalaze koje imam sa vv,dali uzimaju cure koji imaju malo više kila nego inače,meni dr.l preporučio dr.baumana pa me zanima koliko se čeka na prvi razgovor i kako uzimaju za postupak dali oni koji imaju malo više godina imaju prednost,inače sam na sv.duhu čuvala trudnoču i tamo se porodila nažalost beba nas je napustila imam samo pozitivna iskustva s tom bolnicom,ali eto želim čuti i kako stoji odjel za ivf,hvala
jo draga,dobro nam došla ovdje...nalaze ti priznaju sa VV,možda ćete trebati napraviti njihov spermio,mi nismo trebali...
na prvi razgovor ti se čeka po novom oko mjesec dana,približno,ako imaš sve nalaze u postupak ideš odmah(prirodnjak)ili kad ti dođu lijekovi,opet po novom se lijekovi čekaju oko 2-3 mjeseca,ali mislim da ti je tako sad svugdje...mislim da to nije predugo...
jesi već bila u postupku,koliko imaš godina,koju imate dijagnozu...
uhhhh,sad sam ko baba sve bih htjela znati...:mrgreen:
kiara ja sam 74 god. kao u mom potpisu bila sam več u 2 postupka stimulirana kod dr.l ,prošli mjesec sam bila u postupku koji je završio sa biokemijskom trudnočom ,pošto nema više para da nastavim kod dr.l privatno moram tražiti drugu kliniku jer vv sada spada u drugi plan,od dijagnoze usporeni plivači a ja nemam jednog jajovoda zbog van materične trudnoče,inače nisi mi odgovorila kao se ponašaju prema debelim :) ja sam malo više od debela imam oko 95kg.za sada, koji planiram ih malo stesati do sljedečeg postupka,ostalo sve u redu,početkom sljedečeg mjeseca planiram iči napraviti nalaze na trombofiliju pa kad dobijem taj nalaz onda planiram nazvati i naručiti se na sv duhu za prve konzultacije
he,he imam i ja viška kila...svaki doc,bez obzira na njegovu užu specijalizaciju će ti reć-skidaj kile,pa tako i oni...
nitko te neće zbog toga potjerati,samo će te svako malo podsjetiti...
ja sam ti gore jaaako zadovoljna,a inače sam picajzla što se tiče zdravstvenog osoblja,tražim dlaku u jajetu(i sama sam zdrav.djelatnik)...pa valjda zato..al stvarno su fer i korektni..
super ti je to da napraviš pretrage na trombofiliju,ali ja bih ti preporučila da ako misliš krenuti na SD na se naručiš već sada,jer se malo duže čeka na red,a i nalazi ti nisu baš brzo gotovi...ako se naručiš sada,doći ćeš na red vjerojatno početkom veljače,jer do 10.01.ne rade...
dogovori konzultacije,a nalaze na trombofiliju uvijek možeš odnijeti gore...
onda ćeš još 2 mj.čekati lijekove,pa nećeš u postupak prije ljeta(pa će onda godišnji)....
hvala kiara :)
eto da se malo javnem, sutra je valjda 5dnt ak je kaj prispojilo se prispojilo, sada čekati
pitanje: jel moram vaditi gore betu ili se može gdje god, ono negdje privatno
linalena,betu vadiš gdje god želiš..:-)
Bok cure.
Ja sam vam malo bila odsutna ovih dana jer sam imala frku na poslu (svi se digli na noge jer idem na bolovanje. Samo nas je dvoje i radimo specifićan posao tako da se zamjena dugo obučava)
Bila sam gore na SD i u srijedu i u petak i bile su baš velike gužve. Bila sam gore i danas. Jadan naš dr B. Bio iz dežurstva. Vidjelo se da je jako umoran. Svaka njemu čast koliko on puno radi.
Na punkciju idem u ponedjeljak i to u opću anesteziju jer imam jaaaaaaaako puuuuuno folikula. Zaboravila sam ga pitati jel trebam ponijeti sa sobom i uterogestsne. Ništa mi nije rekao?!? Ima li tko kakvu ideju što da radim???
Pozz svima.
ponesi ponesi, ja dala sestri kutijicu, i ona mi lijepo vratila s 2 utrića manje
Bravo za anesteziju, da te ne muče - jer treba kakve priprema u vidu pretraga za anesteziju????
Pitala sam za pripremu rekao da ne moram raditi nikakve pretrage, a i ja sam zdrava ko dren i nisam na ništa alergična.
E, a šta sada da radim jer nemam doma niti jednog uterogestana. Jel se mogu kupiti bez recepta??? A one priče o andolu ili aspirinu 100. Jel se i to uzima nakon punkcije???
evo i mene ..i ja bila jučer na folikulo. moram doći opet u pon ,,punkcija najvjerovatnije u srijedu dr me sam pitao dal želim pod anesteziju ,,tako da će biti lakše ,,stalno me bole jajnici ,čak ni pregled nije baš bio ugodan
joj blago vama, mene nije pito za anesteziju a rado bi drogu
Utrogestani se mogu kupiti bez recepta, koštaju oko 40kn i ima ih u apoteci kod bolnice, dexamethazon tamo košta oko 5 kn.
Mene joj kako pika jajnik lijevi, imam neodoljivu potrebu da se gegam i da se ponašam ko prava trudnice, da pazim kako sjednem, da ustajem onak pažljivo i tak, eeeeeeeeeeee, sise i dalje bole, umor i dalje velik i tak, svakaj/nikaj
večeraju mi se žganci s masnim crvenim kiselim vrhnjem, mmmmm
ma ti si prava trudnica i tako se i ponašaj :-) još malo do tvoje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kerolajn a koliko ima jajca???? Jel ti ovaj put kaj drukčije nego u prethodnim postupcima????
nije mi rekao samo kaže da još trebaju rasti ... na papiru mi piše e7-8mm d12mm 2-3 nije valda da ih ima samo 2,3 ????
ovaj put me više bole jajnici ,prvi puta me nisu uopće boljeli do poslje punkcije ..sad ih stalno osjetim
ma to oni tak naškrabaju da se nemreš pouzdati u to, sigurno će ih biti puno kada ti je rekao za anesteziju, a meni za 19 komada nije, ko zna koliko sam ja imala folikula???
nije mi jasno kak to.. ?? jel u svakom folikulu 1 js nijedna ili ih može biti više??
iva mia dali se vidimo u ponedeljak?
Neće te vjerovati šta mi se danas desilo. Sjedim ja za kompjuterom i igran se, čekam 22:00 da si dam inekciju. Reko idem ja to pripremiti tako da si točno u deset dam. Uzmem ja kutiju otvorim je, i dok je otvaram vidim da je zaštitna folija skinuta, I šta mislite šta sam ugledala? Da tako je - praznu štopericu. Panika. Budim MM idemo do dežurne ljekarne u Zaprešić, oni nemaju ni ovitrelle ni bevat.... Teta bila dobra pa zvala okolo i imali na trgu, i ja i moj dragi marš na trg. Plati ja štopericu 300,00 i dade si je sebi u 23:00. Naravno bilo je suza.
Ja sam se sva tresla, ****te propademi postupak. Oprostite na izrazu, u živo je bilo još gore. Idem sad spavat ukoliko će to biti moguće, jer sam ljuta....
Sany7, mislim da se ne trebaš brinuti, neće ti zbog toga propasti postupak, samo naglasi doktoru da si je dala u 23:00. Na Sv.Duhu je nedavno bilo sličnih iskustva pa bi bilo dobro da si injekcije provjerite čim vam ih predaju u ruke, jer ovo je prestrašno...eto, sreča u nesreči je da je bilo otvorenih ljekarni i da sis eipak uspjela snaće. da se to desilo meni u Poreču, e to bi već bio propali slučaj, jer mislima da nama ljekarne nemaju takva dežurstva...(jedva da i nedeljom netko dežura i to neko skračeno radno vrijeme). Ne mogu ni zamisliti kako si se osječala jučer! :evil: A nije mi jasno tko to zapravo konstantno vrača praznu ambalažu umjesto da je baci u smeće!
Btw. ja sam isto imala nezgodnu situaciju sa ljekovima (ali ne u tom smislu). Ja sam si decapeptyle davala ujutro u 7 h, a menopure navečer u 21:00 h jer mi se činilo da mi je za rano jutro malo previše svega (onako natašte). Ne znam kako smo uopče došli do te teme sa sestrama (bap na dan kad bi trebala biti štoperica), ali kad su one to čule digle su takvu paniku da sam mislila da je sve gotovo (nešto u stilu pa tko je tebi rekao da se ljekovi daju odvojeno, pa zašto, pa kako, pa što ćemo sada????) Ja u šoku!!! Kad sam sve ispričala doktoru samo je slegnuo ramenima i rekao pa kakve to veze ima. Produžio mi je jedan dan decapeptyle, pomaknuo štopericu na sljedeći dan i to je to, sve bilo za pet!
Havla. nadam se da neće biti problema. Nisam znala da nas cenzuriraju, Kao na tv
Sany 7 i ja sam jučer krenula sa štopericom u 22. Znači zajedno smo na punkciji u ponedjeljak ujutro? Ovo što ti se desilo je koma. Nemrem vjerovat, ali to se već dešavalo gore na SD. Daj kad dođeš u ponedjeljak odmah im reci što ti se desilo i pokaži im račun. Moraju znati za taj propust da se u buduće nebi to nekom desilo tko živi daleko od Zagreba. Ništa se ne sekiraj, to što si si aplicirala štopericu u 23 sata ništa ne mjenja. Znajuć za propust takve vrste, kada sam došla doma sa ljekovima odmah sam ih sve izvadila iz kutije i gledala jel sve uredu s ljekovima. Da se to meni desilo ja bi dobila živčani slom i mislila bi da mi je to netko namjerno napravio jer sam takva osoba, sve primam previše osobno.
sany 7 da li i ti ideš u ponedjeljak u anesteziju?
Cure zelim vam sutra bezbolnu punkciju sa puno kvalitetnih JS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TRUDNICE
Sivka
FionaM 7.12 11dnt ß=184, 13dnt ß=522
Simona :heart::heart:
Tetka (iznenađenje na UZVu)
ČEKALICE BETE
Linalena 17.12.
Pinki 17.12.
U POSTUPKU
Sany 7 (menopur) 13.12. punkcija
Sonječka 13.12. punkcija
Kerolajn5 (gonali) 15.12. punkcija
IvaMia 2009
Bugaboo
ČEKALICE
Kiara79
Mary26
Palcicazg
Cannisa
TeddyBearz
Kaj samo ja i Pinki čekamo betu,a i Pinki di si??????~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje blastice da već lijepo rastu