Marival :love2:
Marival :love2:
Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, i da dobijete holter ranije!
obavili krvnu sliku i Mariu - sve savršeno :)
holter 2.12. u 09:00 ... nema prije .... zvala i rebro dječju ( imaju 4 holtera grr ) i klaićevu i vinogradsku - no comment
ali kaže dokica da bi se na krvnoj slici vidjelo da je nešto ozbiljnije ( bubrezi ili nešto ) ovako vjeruje da je samo jedna prolazna pubertetska faza - uz napomenu manje soli
:love:
pratim i čitam i vibram i sram me pisati "pekmezasto"
sjećam te se sa prve rasprodaje na kojoj sam bila i tvojih dugih šarenih noktiju :-)
sad sam te i vidjela i tvoje šarene nokte :-) i zasuzila što se moraš sa svime time boriti i ponosna što si tako hrabra,ustrajna....žena stijena
vibram i dalje i sigurna sam da ćeš "birati" snahe i čuvati unuke
:heart::heart::heart:
hvala MIJA :love2:
uh bilo mi je neopisivo teško to odraditi, ali dužnost mi je bila odužiti se na neki način ljudima koji su mi pomogli i ukazati na prevarante koji koriste dobre ljude koji daju sve od sebe da pomognu
pa i ne izgledam tako loše na teveju :roll:
a nokti su moja slaba strana i hvala bogu na prijateljici koja mi jednom u mjesec dva od srca uljepša moje noktiće :oops: mada su sad svi polomljeni i crni od kemoterapije ... onda ih ona zamaskira :mrgreen:
:heart:
marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Joj, Romana, po riti buš dobila ;) !
Znaš zakaj?
Zbog toga kaj si se išla naprezati i mučiti umjesto da se odmaraš.
Pa znaš da nama tu ne trebaš ništa dokazivati ni oduživati se :love: !
A noktiiiiiii - ne mogu se ne primijetiti :yes: !
Nego, daj ti meni javi kad Đole ponovno stiže u ove krajeve pa da me
počastiš svojim društvom :heart:
P.S. Poziv za društvom vrijedi i za Mukicu - kaj nismo bile dobra ekipa
na prošlom koncertu :-) ?
super izgledaš!
o daaaaa - čak sam prvi puta namazala moje mini trepavice nakon što su ponovo izrasle
Bože, Romana moja (na brzinu sam pročitala članak na ovom linku),
ne mogu vjerovati čega sve ima :-o !!!
(Pretp.da si skužila da sam ja zbilja "hlebinska škola",
Generalićka samo takva, kao da nisam s ovoga svijeta...)
Ali, TI se tu, na Rodi, ne trebaš dokazivati - svi smo tu na tvojoj strani :heart::heart::heart:
Puuuusaaa veeeeelikaaa :-) !
P.S. Tako bih rado s tobom popila kavu, od srca!
Romana, super izgledaš! I evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:rasplakala si me...znaš da tebe i žene poput tebe trebao tu na zemlji!!:) samo da znaš!!!
p.s. mamika je dobro (bila ovaj tjedan na kontroli), svi se potajno veselimo!! za mjesec dana idemo u poljsku sestrični na svadbi (ona joj je poput prve kćeri jer je starija od mene, pa je puno vremena provodila snjom, pazila je dok se rodila...sad joj taj izlet poklanjamo za 55.rođendan, koji je nedavno proslavila!) i da, ja isto trebam svoju mamiku da mi čuva i drugu dječicu koju planiram imati!
zato da vam slučajno nije padalo na pamet išta!:heart: :love2:
:love2::love2::love2::love2::love2:
Romana za tebe jedan big:love2:!
ma super izgledaš zbilja,takvu te pamtim s te rasprodaje iz tvornice
i hrabra si,prava žena stijena :love2:
drage moje .... inbox će mi eksplodirati :love2:
ne stignem svima odgovoriti pa eto za one koje me pitaju isto pitanje - da, blokiran mi je tekući račun
tako da sam otvorila tekući na Ivana, Maria i Luku - Ivanov je za sada jedini aktivan ( od Maria i Luke čekamo kartice )
a podaci su :
Ivan Dubajić
Brune Bušića 36
Zagreb
Zagrebačka banka
2360000-3239492545
cool tekuci racun za mlade
hvala svima ... znate da nemogu naći riječi kojima bi VAM zahvalila:heart:
što će te mojim klincima uljepšati ove blagdane kao i prošle godine :love2:
i kako kaže jedan moj obožavani kantautor ... Postoje u nama neke neprevodive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodive u riječi :love2:
Nemam riječi za tebe,, svako malo čitam ovu temu i uvijek me dirne tvoja priča. želim ti od srca i najiskrenije svu sreću i da sve ovo kroz što prolaziš brzo bude iza tebe, da nastaviš živjeti u zdravlju i miru sa svojom obitelji. Baš si jaka i posebna.
jako mi je zao ovo sve cuti...drzi se budi jaka...
Dali se na navedeni giroracun potpora iz inozemstva moze doznaciti? Ako je ok, postiraj mi SWIFT ili IBAN code.
Napisi mi podatke o kojem HP racunalu se radi, mozda mognem nesto izmudrovati.
Sve najbolje.
Davor
Marival, obriši inbox, pokušavam poslati pm
DavorS - molim te javi mi se na marival3@gmail.com ili skype - romana-3
ne mogu ti ovdje poslati PP
Romana, čitam te stalno, pogledala sam i prilog, stvarno si super:heart:.
I Tomislav iz udruge "Mali Zmaj" je simpatičan dečko, vidjela sam ga nakratko kad je došao kod nas po neku robu koju sam spremila, super da su se umrežili i da provjeravaju te profesionalne žicaroše.
Pratimo te i podržavamo dalje, svima trebaš ovdje dolje, dobro si rekla!:heart:
marival, ti si nadahnuće :heart:
Marival, stvarno si komad! čovječe, kako ti je super ova kratka frizura :heart: Drži se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~
jedva čekam da ti se snaha ulogira!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
E sad imam i sliku i tekst i govor! Još fali kava :-) (noktiće sam ti skužila još na slici u novinama ;-))
e da .... i ti noktići koje meni moja Duda radi gratis ... jer zna da je to sitnica koja me razveseli i prekrije ružne crne mrlje od kemoterapije .... tj. ja joj glumim model ako treba nešto za svoju internet stranicu ili ako isprobava nove gelove .... i ti noktići su izmamili sumnju hrvatskog naroda pa su odmah zvali NOVU - TV .... tj. novinarku da pitaju kako ja nemam novaca, a idem na geloranje noktiju ah ... što reći ...
ima moj Luka i jaknu tj. dvije jakne - jednu Nike, i jednu Champion ... ali su 8 godina stare iz doba kad smo imali za normalan život, kad ja nisam dobivala crkavicu od bolovanja ... kad svega ovog što nam se kasnije izdogađalo nije bilo .... i to je naslijedio od braceka, a baka je to marljivo čuvala - tako da kad vidite Luku u tim jaknama znate da imamo para pune vreče
:roll:
p.s.
hvala svima na vibrama i srčekima :love2:
marelice ... pa jedino ovdje će i moći naučiti biti prava mama :heart:
anchie... odoh ja u manikenke ... sam da se pofarbam - al se bojim da je i to luksuz
nena - jabuka ... ekipa malog zmaja je stvarno super i imaju srce ko kuća
pa vas i ovdje molim ako imate viška slatkiša, igračaka, hrane ... javite im se jer ste 100% sigurni da će doći u prave ruke ...
optimistice - držim te za rijeć " kava "
odoh se zdrogirat ... samo sam ih 9 popila danas , još 7 ... bljaaaaaa
Onda idemo u najskuplju birtiju s najskupljom kavom pa nek' nas i tamo poslikaju i kažu - gle ih, sve se nema :-)
Dobar tek s tabletama, zamišljaj da su najukusnija hrana na svijetu - one nam te liječe :love2:
joooooj ovo moram odmah podjeliti sa vama ...
tekst je napisao prijatelj od mog Ivana
i sad u garaži gdje vježbaju, - komponiraju muziku
i sad se ja cmoljim .... i neka mi netko kaže da naša djeca nisu naše najveće blago
i da sve ono što im pružimo vračaju stostruko
1
Bolest uzela je maha
Ima li što gore od raka
Nikad nema predaha
Nikako doči do zraka
2
Teški dani slijede
Mi smo tu za tebe
Potrebna je borba
Potrebna je snaga
zbog nas i zbog sebe
jer mi smo tu za tebe
Ref
Spas više nije stranac
Više ne postoji lanac
Uvijek postoji nada
riješit ćeš se tog' gada
3
Mi smo tu za tebe
vjeruj nisi sama
Ovo je svijetlo a ne tama
Ovo je tišina a ne galama
Ref
Spas više nije stranac
Više ne postoji lanac
Uvijek postoji nada
riješit ćeš se tog' gada
3
Mi smo tu za tebe
vjeruj nisi sama
Ovo je svijetlo a ne tama
Ovo je tišina a ne galama
Ref
Spas više nije stranac
Više ne postoji lanac
Uvijek postoji nada
riješit ćeš se tog' gada
4
Teški dani slijede
Mi smo tu za tebe
Potrebna je hrabrost
Potrebna je želja
zbog tebe i zbog njih
zbog nas i zbog svih
Uvijek postoji nada
nemoj stati, kreni sada
Ref
Spas više nije stranac
Više ne postoji lanac
Uvijek postoji nada
riješit ćeš se tog' gada
.................................................. ....
to su prijatelji mog sina ... to je naša budućnost i to je moja nagrada
Svaka bolest se ušulja lagano... gotovo neprimjetno u naše živote i sruši sve..... ima snagu najgoreg čudovišta iz naših noćnih mora...oduzima životnu radost...razara i uništava svaki komadić naše duše.. nemilosrdno odnosi živote....ali ja joj se ne dam....borim se...i boriću se dok dišem....imam tisuću razloga za to....
I da ....ja se uopće ne bojim svoje bolesti...kao nekada......Prije sam se pitala...zašto baš meni se to dogadja...i trebalo mi je puno vremena da shvatim da nitko od nas ne bira svoju bolest i da je bolje da je prihvatim takvu kakva je i da se borim svim raspoloživim sredstvima protiv nje....
Teško je..dakako.....i samo oni koji se bore s njom znaju koliko ju je teško pobjediti....borba zahtjeva neizmjerno puno snage i energije...i opet velim..teško je ali nije nemoguće....bitka po bitka...pa na koncu možda dobijem i rat...
Imam ja svoju ljubav ..svoju obitelj...prijatelje....koji su uz mene...koji me vole...bodre...jest da je moja borba očajno teška ali kad vidim i osjetim u svim mojim dragim licima ponos što me imaju tako hrabru....kad vidim kako strepe nadamnom svojom brižnošću i pažnjom....isplati se....vjerujte mi......♥
Plačite....vrištite...urlajte od boli...ali ne odustajte...nikada...jer moguće je pobijediti bolest...pa makar na kratko vrijeme....a kada se i ako vrati...bit ćete dovoljno snažni da se ponovno uhvatite u koštac s njom.....Ja se ne dam.....znam da moram izdržati.......a onda...jednog dana postoji nada da ću je se zauvijek riješti.....bilo to moguće ili ne.....želim se nadati.... :)
:love:
A za kavu, molim da se poštuje red prijave ;-) !
Moja malenkost se prva prijavila tj. napisala da bih taaaaaako radooo
popila kavu s tobom!
:heart:
joj, Marival, klinci su divni :heart:
to sada žicaju mislost za buduće snahe, kupuju tvoju naklonost.
rei im da su manipulatori!
naježila se čitajuči.. i sad mi apricot uništi dojam s manipulatorima :mrgreen: :lol:
Predivni su ti klinci!