cure evo da se prijavim da imam punkciju u nedelju ili ponedeljak, trenutno imam 10 velikih folikula, i par manjih koje nece ni punktirati. i prema dr misljenju folikuli fino rastu.
Printable View
cure evo da se prijavim da imam punkciju u nedelju ili ponedeljak, trenutno imam 10 velikih folikula, i par manjih koje nece ni punktirati. i prema dr misljenju folikuli fino rastu.
Kiki30 za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! !!
Sutra na pregled i buduci da ne znaju sto sa zakonom i hoce li uopce i da se sprema navala krajem svibnja i morat ce odbijati ljude, od sutra na yasminu i pripremi za postupak
Curke, imam pitanje...zanima me, jel vi pijete nešto tipa Elevit, Prenatal i sl.? Jel uz to potrebno još dodatno pit i folnu ili je to dovoljno? Ja pijem Elevit, pa me zanima jel bih trebala možda još i folnu? Molim Vaša iskustva.
Hvala puno svima i sretno!!!!
14 dan jucer je bio,hvala
Lovekd,folacin,ide na recept.
Evo teksta:
Nemojmo zaboraviti da je prvotni prijedlog ovog zakona imao obvezu pravnog i psihološkog savjetovanja za sve parove i ograničenje oplodnje na 8 jajnih stanice - sada su te stavke izmjenjene - ne, nažalost u potpunosti kako smo tražili, ali ipak jesu.
Svega toga nebi bilo da ne izlazimo u javnost.
Zato, MOLIM VAS javite se da im pokažemo da želimo bolje za sebe!
Ima li netko tko s minimalnom stimulacijom dobiva velik broj stanica?
Ima li netko čiji su put samo prirodnjaci - koji će možebitno - po ovom modelu zakona biti zapravo ograničeni i pacijenti će ih morati plaćati?
Imamo li nekoga tko je tek na početku cijele priče i želi optimalnu pomoć?
Imamo li nekoga tko je u dvije Milinovićevog zakona puno izgubio, nadao se boljemu, a sad je opet razočaran?
Imamo li nekoga tko se veselio donacijama u RH, a sada je svjestan da zbog neanonimnosti donora od svega toga neće biti ništa?
Ja vjerujem da nas ima.
Molim vas javite mi se na pp ako se voljni reći da niste zadovoljni!
ako sutra ides gin, on(a) ce ti onda najbolje savjetovati :-)
Ok, hvala svejedno :-)
;)
mala emma ...čestitam!
kiki sretno sutra na transferu
ja sam danas postala pikalica kratkog protokola, prva folikulometrija 4.04
Butterfly, sretno! Mimoilazimo se, ja sam gore 03.04.
cure,evo i ja od danas odbrojavam dane do bete :-) danas vraćene dvije mrve i sad čekamo...
sretno svima!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice, neka se čvrsto uhvate za mamu!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bilo čega!!
cure, imam pitanje, 20.3. sam dobila štopericu, sad ne znam točno kak se zove, al neka na B, 5000 toga nećega, koliko tome treba da izađe iz tijela? hvala
10.icsi beta je 291.jeeeeeeeeeeeee
Nadam se da ce sve biti u redu,vucem sve za nos i saljem trudnicke vibrice......:-D
Beilana sigurno si dobila 5000 brevactid,od 7 do 10 dana u zavisnosti od kilaze..
Kiki30 sretno u iščekivanju bete!!!!
Samosvoja čestitam na prkrasnoj beti!!!
samosvoja čestitam!
cure sretno svima!!
Samosvoja, čestitam na beti! :-)
Kiki, nek se bebe lijepo prime i nek bude lijepa beta.... :-)
Sretno i svim ostalim čekalicama.... :-)
danas smo završili jedan dio priče, još jedna stepenica je uspješno savladana, pa se prijavljujem među čekalice bete 10.04. :heart:
Kiki30 i BB, sretno iščekivanje!!! :klap:
samosvoja čestitam na beti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepo duplanje!!!
samosvoja cestitke!!!!!!!!!!:-D
samosvoja :heart::heart:
kiki ------- :shykiss: da se mrvice čvrsto uhvate i da imate najljepši Božić ikada!!!
BigBlue očekujem veeeliku betu!
Svim trudnicama čestitke, čekalicama živce, tužnicama hug i pikalicama da se sve posloži kako treba!!!!
Ja u 5mj 2 Aih!!!!
Evo da se i ja prijavim: 29.03. je bio ET, čekam betu 13.04. Mislim da ću do onda pojesti sve nokte!! Svim curama želim puno sreće i nek nam se ostvare želje!!
želim ti da ti ovo čekanje proleti, makar znam da neće...
meni postaje teško od 8 dnt, 9dnt kupujem test a 10 dnt ludim i pokušavam se nagovorit da još malo pričekam,ali ne uspjevam...testovi su uvijek neg. pa u startu kupim dva,za svaki slučaj...ali sad sam u novom postupku i mogu reči da sam si zaprijetila i mora uspjeti, mora....
Weda i BigBlue sretno u iščekivanju bete!!!!
Ja prijavljujem punkciju 02.04. u prirodnom sam ciklusu, jedan folikul od 15, nadam se najboljem!
Bigblue, vidim da smo isti dan imale ET a ti vadiš betu 10.04. a ja 13.04. Zašto ja moram čekati 3 dana duže?? Pa poludit ću tako dugo!! Cure kad se može napraviti kućni test?
možete me skinuti sa liste :(