:lol:
mjesanac crnca i kineza sa slovenskim drzavljanstvom :mrgreen:
edit: ...i s casicom u ruci!
Printable View
least meni se temp u par ciklusa kada sam mjerila nije poklapala s ostalim (sluz, zatezanje, lh trakice), a O bi mi bila potvrdjena uzv-om... mislim da ovisi o puno faktora - da li se dizes/vrtis po noci, da li je vrijeme mjerenja uvijek isto, kako se pokrivas, sunce u sobi ujutro, slaba baterija u toplomjeru i sl... ali neka iskusnije mjeracice potvrde ovo :)
Oooooo jos jedan + Alef cestitam!!!!
Vucice- vec te neko vrijeme zelim pitati kad cete krenuti na pretrage.. Bas mi je drago da ste se odlucili, a zelim vam svu srecu.. :-*
I samo da recem, mm je napravio s-gram 4 mj nakon pira, i to gin nas nije podrzao a socijalka je tako da je bez beda dobio up.
I malo ******************************************* da se izredate s tim plusicima :-*
Vezano za mjerenje BT čiji sam promotor 8-), ja nemam iskustva poput tebe, Sushi. Meni je svaki puta UZV potvrdio O u isti dan kad i BT - barem svaki put kad bi oko O bila na UZV. Meni je tempica pogrešna samo ako nisam mogla spavati cijelu noć - nijedan drugi razlog nisam primijetila u 23 ciklusa od kad mjerim. Ali svako je drugačiji - ti si Sushi vjerojatno osjetljivija za vanjske uvjete tako da tebi nema smisla mjeriti.
Least - i ja redovito imam jednodnevni pad temperature 3-8 dana nakon O - i uvijek se potajno ponadam da je riječ o implantaciji - a ono šipak. A možda kod tebe i je? Nadam se da je: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
slazem se anka, ocito je tako nazalost. btw sjecam se tvojih skolskih grafova iz jedne rasprave na ovu temu prije par mjeseci :)
htjela sam zapravo reci da nije nuzno bediranje zbog jedne nize brojke...pogotovo ako temp nije mjerena svaki dan citav ciklus. least sretno!
sushi i anka hvala na odgovorima, dale ste mi djelmična pojašenjnja, a ne da razbijam glavu. bitno je da nisu sve lađe potonule. jer nekako samo ovu ovulaicju baš jako osjetila i ja sma užasno osjetljiva na niske temperature i zapravo sam zimogrnozna, a prozori su mi još uvijek otvoreni kao da je ljeto
Vatra nećemo krenuti na sveobuhvatne pretrage, nemam vremena sad za to (kako god ovo zvučalo)..obavit ćemo samo taj sgram, bar da vidimo kakvo je stanje. Ali hvala na dobrim zeljama! ;-*
Vucice, pa svoje pretrage mozes napraviti u skopu pregleda, onih svakih godinu sta moramo.. I moj je samo sgram a na preporuku urologa kod kojeg nas je posla mpo dr radio ostale..samo polako... Pratim te otpocetka, mislim cak da smo u isto vrijeme i ukljucile se u forum.. ;-)
anka moja,pa nije ok pušit al malo pretjeruju!!!!!!koliko ih puši i pije i djecu slože bez problema!!!!!!!dao Bog da mu se poboljša nalaz kad se već toliko trudi prestat pušit!!!!!!!!!moj niti puši niti pije pa mu je nalaz loš i kaj da onda tu kažem?????
eto moja prva grozna jutarnja mučnina bila danas,mm me na posel vozil kad me čuo da mi se želudac diže ko pijancu,al nakon cornyja pojedenog mi se smirilo :-)
prijavljujem 4dc. Opet ništ..
lista za 26.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc +
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc +
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Siskica:love2:
Zuzy Dobrodosla u ljubicice!
Fala vučice,a baš si me mogla pričekati :-*
Al spuštam se i ja začas,test neg. i od danas čekam armiju da stupi na snagu,a drugi tjedan počinjemo pohod na Petrovu :-DTak da kad dobim,brišem se s listice.
Mary i Krojachica onda ste vi na redu za +! A Ljubi i ti stizeš...Ajmooooooo..........
pa sudeci po raspolozenju, mislim da i ja cekam armiju, zrela sam za "desetku" na otoku :lol:
Super sam si :mrgreen:
Zuzy falit ces, aaaaaaaallll citat cemo uskoro tvoje postove na topicu o trudnoci :fige:
Mary javi nam se
Krojachica ~~~~~~~~~~~~~
Jutrooooooooo!
Kavica je poslužena !
Jutreko!
MAMI vrijedna naša kavokuhačica,hvala na ranojutarnjoj!Vele da je hladna super dobra za ten,pa sam tu srknula i nanovo skuhala za ove koje duže spavaju,ko ja.A more mi se :mrgreen:
Moja armija odbija stupati,za sad.Ma garant je test bil prestarel,zato nije bilo druge crtice...:lol:
ljubilice,od danas si ljubičica i molit ću te da se zadržiš tamo a Sandra da ti se začas pridruži!
BTW,kak nam je Sandrić?
Mary,krojachica :fige::fige:
Zuzy ziher je star test ~~~~~~~~~~~~~
Vrlo rado ostajem u visinama ;-)
Idem i ja jednu :coffee: popiti. Bila sam vrijedna do sad a skoro nis se ne vidi
Hvala cure na navijanju, danas je 27 dc (ciklusi su mi inače 27-28), ali s obzirom na mojih dosadašnjih x mjeseci
pokušavanja nisam se ni sjetila testa dok me niste podsjetile.
prepuštam žužy i ljubilici da nas razvesele prije mene.
žužy, nebi bila ni prva ni zadnja kojoj se - 25dc kasnije pretvoro u veliki +
krojachica,a pošto ti treba stiči danas,sutra mogla bi zbilja probati s testičem :-),pusti ovih x mjeseci...zato i pokušavamo,i nadamo se svaki ciklus nanovo!
A moj test...a nekak si mislim da bi 14dno bil poz. da ima čega.Tak da..
Daaaaaaan...... ja ću kavu popiti sad-mogu uvijek u neograničenim količinama :lol:
ja sam ok, molim se da uopće stignem do ljubičica, tak se nekak osjećam.... možda sam se i uljenila na godišnjem pa se sad tak osjećam....
žužy test ti je bio star....
svima ~~~~~~~~~~~~~~
lista za 27.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc +
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc +
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
gornji dom nam se fino popunjava...to je dobar znak! jedino je mary nestala...
zuzy, ponovi ga :) krojachica, cekamo da nam javis...sutra? :fige:
siskica ne daj se...
svima kojima zatreba evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
srčeko kuca!!!!!!!!!!!!!!!
bravo za :heart: andeo!
:-D anđeo,super,čestitam na srčeku!!
Pa da,danas je utorak,kak nam je to promaklo!
New odbrojavanje?
da može naravno,samo dal se i Alef slaže??
Bravo za srčeko! Čekali smo ovu sretnu vijest!
Čestitke!!!! :-D Sad novo odbrojavanje!
otvaram jer ste rekle da ne želite doći do 20 str. a došli smo do 22 zbog čekanja mene