Pozdrav, ima li netko informaciju koliko se u Vinogradskoj čeka za HSG i za histeroskopiju?
Printable View
Pozdrav, ima li netko informaciju koliko se u Vinogradskoj čeka za HSG i za histeroskopiju?
MPO Rezultati za 2017. godinu.
Klinike nisu prikazane nazivom već kodom (šifrom)
Šifra KBC Sestre milosrdnice je HR001305.
https://zdravlje.gov.hr/UserDocsImag...za%202017..pdf
U 2017. godini KBC Sestre milosrdnice, "Vinogradska" je imao ovaj broj postupaka:
226 IUI
105 IVF
244 IVF/ICSI+sekundarni ICSI
85 FET
Iz gore izlistanih MPO postupaka rođeno je 119 djece a broj poroda nije dostupan.
Drage sve. Ako ste bile u postupcima u periodu od 19.03 do danas ( ovaj period epidemije) molim vas da nam pomognete i ispunite anketu.
Cilj ove ankete je prikupiti informacije o iskustvima žena u hrvatskom zdravstvenom sustavu za vrijeme pandemije COVID-19 tijekom postupaka medicinski pomognute oplodnje. Rezultati ankete koristit će se u svrhu objave zajedničkog tematskog izvješća udruge Roda i Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova te zagovaranja za zdravstvenu skrb žena temeljenu na dokazima u doba javnozdravstvene krize poput pandemije COVID-19. Hvala
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...mSWjw/viewform
Molim vas ako je koja s niskim AMH isla u Petrovu da napise iskustvo?
I kakav je dr. Bolanca?
Hvala!
BelleA, već sam ti pisala na temi sv. duh o mom amh (oko 3 šeta), ali sad vidim da pitaš za Bolanču, a bila sam kod njega na dva stimulirana i nekoliko (pokušaja) prirodnjaka. On je svakako izvrstan doktor sa ugodnom osobnošću (ako ti je to bitno). Mene je primio s niskim AMH-om, ali se jako zabrinuo oko mog FSH (šeta od 12 do 14).. i nježno mi na prvim konzultacijama rekao da mi ne može obećati da ću imat bebu, ali da će oni napraviti što mogu.. ali me normalno primio.
Ne znam koji ti je Amh i fsh, i imaš li druge probleme (meni se još prikačila i endomerioza, i godine i loš spermiogram), ali ako nisu baš jako loši nalazi, on će te primiti i bit ćeš u dobrim rukama:)
Hvala! Jeste uspjeli ili si jos u postupku? Oprosti sto nisam zaoamtila..
Pozdrav svima, malo podižem temu. Naručeni smo u četvrtak 26.05. na prve konzultacije. Inače MM ima azoospermiju te moramo ići na ICSI. Ima li netko da je nedavno bio?
Pozdrav svima, baš sam namjeravala isto tako pisati u svrhu podizanja teme. Dugo nitko ništa nije pisao o Vinogradskoj, a sve me zanima oko stanja po različitim klinikama... Vinogradska mi je trenutačno prioritet, imam neke preporuke, ali voljela bih saznati više toga unaprijed. Naime, nekad smo bili u Petrovoj, i tada se nisam previše raspitivala, neke stvari su bile super, neke baš očajne, pa se želim pripremiti barem donekle za ono što mogu znati unaprijed i želim iz tih preostalih postupaka na koje imamo pravo preko HZZO-a izvući maximum u svakom smislu, što u tom prvom definitivno nismo dobili...
Zamolila bih vas tko ima friška iskustva: kako funkcionira naručivanje, koliko doktora je na raspolaganju u klinici, kolike su liste čekanja na 1. pregled i onda na početak stimulacije, kolike su šanse da vas doktor kod kojeg krenete vodi kroz cijeli postupak (odnosno odradi punkciju i transfer), tko odrađuje folikulometrije, kako rade tijekom ljeta, rade li subotama/nedjeljama/praznicima... Puno pitanja, ali da sam išta od toga znala prije, a ne saznavala u hodu, vjerujem da bi mi bilo lakše i da bi bilo manje prolivenih suza, a više smijeha.. :sing: Hvala svima unaprijed na odgovorima!
Pokušala sam ti poslati pp, ali vidim da nemogu (vjerovatno nemaš još 10 postova za to). Mi smo tek krenuli u MPO vode, i ono što ti mogu reci da smo jako brzo dobili termin za konzultacije (u roku 10 dana). Čitajući ovdje po forumu vidim da puno hvale doktora Bolanču, a i moj ginekolog ga je spomenuo pa sam odmah sestru pitala mogu kod njega kad sam zvala za naručiti se. To je ono što ti zasad mogu reći. :*
Sretno❤️
Mi smo naručenu za petak 27.05.
Ja sam prešla 43.pa plaćam privatno
Ali se nadam uspjehu