Uh izludit cu od cekanja
Uh izludit cu od cekanja
Sve nove cure, dobrodošle!
Hellokitty, ima li kakvih novosti, npr neki plusic :)
Nivesa draga, drži se! Najbitnije je da ti budeš zdrava, a sigurna sam da će i s betom biti sve u redu. Mi smo tvoj čopor i držimo fige! :)
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
svim curama dobrodosle i sto prije osle :bye:
Nivesa, znam da ti je tesko u jednu ruku, ali nasi stari su uvijek govorili bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. Ono sto zelim reci je to da treba zivjeti u danasnjem danu. DANAS si trudna! DANAS beba u tebi rate. Pusti price sto ce biti sutra, makar, kao sto sam prije ponovila, na tvom mjestu bih cekala srce do kojeg 8 tjedna bar. Vjeruj SVOJIM instinktima. Tek sad vidim koliko sam sretna jer zivim u zemlji gdje niti ne spominju srce prije 8. tjedna. Napominjem i to da sam sa kceri bila trudna u RH, da bi zavrsila na kiretazi jer srca nije bilo do tog tjedna niti ga je itko spominjao tako da sam bila uvjerena do tad, kao i kasnije da je sa mojom trudnocom sve u redu.
Nitko ne zna sto ce donijeti sutra. Sutra, tko ziv, tko mrtav! Danas imas bebu u trbuhu. Raduj joj se, veseli se sa njom!
14 726
Nivesa :-D
Rasteeeeee, čitala si tamo da iznad 6000 beta treba više od 4 dana da se podupla :yes:
Rekla mi je ova u petrovoj da treba bit blizu 20000
Ma šta ona zna :-P
po nekoj mojoj računici tamo u ponedjeljak bi trebala bit oko 20000
koliko se ja kuzim nivesa - bitno da raste :-)
Mislim da je bitno premala
Moza je skroz mala trudnoca.kasna ovulacija.
Samobpozitivno.bitno da ne pada.
Premala je, trebala bi biti između 18-21000. Ali pazi sad: meni je bila 29000 pa nakon 2 dana 32000 pa nakon sljedeća 2 dana 33500, a srce poslije toga prokucalo i sve bilo ok sa T i zdrav bebać :) Puno kasnije je bila nevezano druga priča i nesretan kraj.
Neznam kaj bi ti rekla,neznam kolko je bilo pametno vaditi betu u tim tt...kad neznaš ni sam kolko je opče ispravno da naraste. Drugo je na početku trudnoče,tada po rastu bete več možeš otpr. znati jel sve ok..Ima svakakvih slučajeva,to več znaš i sama. Preživi nekako ovaj vikend,a u ponedjeljak palimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na najjače za jedno jako srculence. :love2:
Kaj onda u ponedjeljak ak nebude srca? Da cekam il ne.? Luda sam ! Prolupat cu do kraja!
Ja bi čekala do 8.tt.
i ja bi čekala
nivesa i ja bih cekala na tvom mjestu... bas mi je zao kad nejde sve kak bi trebalo...
Seatra od socijalnog gin veli da vadim 3 betu pa da ce se sve vidjet. I da je dobro da nije pala. I onda cemo u pon sve znat.
e da je živiti u onom neznanju, ovako te tisuću pitanja muce
ako te tješi meni se tek sa skoro 9 tt culo srce
ja bi na tvom mjestu čekala, tjedan dana je mnogo za tvoju mrvicu
:heart:
Nivesa mislim da te ovi previše straše. Uzmi par dana pauze od tih dr i uživaj u trudnoći. Beta ti je jako velika i raste, a računaj da je tvoja beba sada sastavljena od stotinu stanica. Daj joj vremena da naraste. Bože, pa ni u pubertetu se nismo svi jednako razvijali, vjerojatno ni u trbuhu ne možemo. Vjerujem u pozitivan ishod, a ostani i ti pozitivna. Trebaju toj mrvici pozitivne vibre, a ne stres.
ovo sam poslala nivesi ali bih podijelila sa svima vama:
https://www.youtube.com/watch?v=mWN295I34WQ
ovo je video u kojem je majcin zagrljaj vratio njezinog klinicki mrtvog sina u zivot. Ono sto majka kaze je to da ga je samo voljela i grijala i on je ozivio. Uzivala je u svome djetetu.
Nivesa, nitko ne moze reci koja je tvoja prica, ali iz ove price mozemo nauciti samo jedno: da je nasoj djeci od vitalne vaznosti da ih volimo i uzivamo u njima i svakom trenutku s njima. Uzivaj sad svaki tren kao da ce trajati vjecno. Na medicinskom osoblju koje zna tvoju pricu mogu samo reci da nemam rijeci.
Drage dame,
molila bih vas za pomoć!!
Danas mi je moj soc.ginekolog rekao bismo trebali ići na umjetnu oplodnju u Zagreb jer s klomifenima nećemo postići ovulaciju. Pošto sam vadila hormone na VV, rekao je neka se tamo i naručim za daljne pretrage.
Pa dajte molim vas, recite mi kako ide dalje postupak? Suprugov spermiogram sa Sv. Duha je uredan, moji hormoni sa VV nisu :( :( spomenuo je samo da bi se dalje stimulirala ovulacija injekcijama.
ako koja ima sličnu situaciju neka mi pomogne!!
Situacija je sljedeća:
PCOS,menstruacije samo uz Diane 35 (pila ih skoro 7 godina) il utrogestan. I kad smo odlučili raditi na bebi,ja sam odmah otišla kod svoj gina i pokušali smo s klomifenom. Ovulacija je naknadno utvrđena no moj gin je prerano odustao s folikulometrijama,a suprug je u to vrijeme išao na spermiogram pa smo "apstinirali", i naravno da nam nije uspjelo. Idući pokušaj s klomifenom totalni neuspjeh, nije se apsolutno ništa razvijalo.
I sad sam išla na vađenje hormona na vv i evo mojih nalaza:
*glukoza natašte- 4.8 (4.2-6.0)
*AMH- 116,9 (0-75,7)
*slobodni testosteron-57,6 (0,2-14,2)
*inzulin-104,2 (21-174)
*LH-14,8 (folikularna faza 2,1-10,9)
*FSH- 5,7 (3,9-8,8)
testosteron-3,7 (0,4-2,6)
*estradiol- 165 (99-448)
*prolaktin-190 (71-566)
progesteron- 2,4 (0,5-3,1)
*DHEA-S - 15,5 (0,5-10,6)
Unaprijed vam hvala!!
Draga suncokret, mislim da ce ti zene na odbrojavanju/potpomognuta oplodnja mozda biti od vece pomoci, posto vecina nas ovdje pokusava zatrudniti prirodnim putem.
Zelim ti puno srece i nadam se da ces uskoro ostati trudna!
Ah, oprostite, vidla sam da je ova tema "živa" pa sam samo počela lupati po tipkovnici :)
može link na tu temu? nemogu je naći
hvala :)
eto:
http://forum.roda.hr/threads/85920-Odbrojavanje-3-2014
I puno srece ti zelim! Slobodno nam se i ovdje javi da nam kazes kako se stvari razvijaju. Jedino, eto na zalost, nemamo puno iskustva ovdje sa umjetnom oplodnjom pa te ne mozemo tako dobro savjetovati kao curke na ovom drugom forumu. xoxo
Hvala ti puno, tek sam se pred par sati učlanila pa mi je sve još novo :)
i ja vama želim sreću od srca i da što prije sve ugledamo naše plusiće!!!!!!
Yummy video me rasplakao!! Divno :)
Ima i tema potpomognuta na vv, tamo ces dobiti sve info.
Tipkam u guzvi pa sad ne stignem u detalje, napisem ti sve kasnije.
Dobrodosla!!!
Ja ga nemam srca pogledat. Nemoj se ljutit...dosta sam suza za danas istulila...
Eh nivesa, ovaj bi te video mogao oraspoloziti, a ako ni to ne pomaze, onda cu ti ispricati i nadam se, nasmijati danasnjom dogodovstinom.
Danas sam se nasla sa prijateljicama i nasom djecom u restoranu, kad je moja, skorom 3godisnja kcer rekla da treba na toalet. Ja sam ju odvela ali je bilo zauzeto. Ona je pocela kucati po vratima wc-a i vikati: tko je? Da li kakas veliku ili malu kaku? Je li smrdljiva?
Bome me osramotila toliko da sam razmisljala da li da odem natrag do stola dok osoba, koja je okupirala wc, ne izadje. Na srecu je unutra bas bila neka mama sa djetetom, pa je razumijela :lol:
Hahaha mogu mislit kak ti je bilo!
Jutro cure..
Jutro...
Jutro...nudim vam svakakve napitke...i kavu i caj i kakao pa se sve poslužite! Nivesa, trudna si, uzivaj...sve je super, vidjet ces...cekaj malo kako ti cure savjetuju, pusti te bezosjecajne doktore pa ces čuti srčeko :)
Pozdrav curke! Nadam se da ste mi sve dobro. Nivesa, drzi se! Eto, ja isto pokusavam prezivjeti do iduceg utorka-srijede da napravim test. Opet me nocas probolo na podrucju zdjelice, vec ne znam da li umisljam da su to sve simptomi.
i ovo u potpisu "...ocito nema sreće ovaj put..." definitivno nije optimisticno i pozitivno - a to je sve sto ti sada treba! malo sunce za koje sam sigurna da ce ti zasjati nakon sve muke koje si prosla... samo glavu gore :-*