MAMI možda se obistini ono da ćete još jedan roćkas imati u isto vrijeme ;) Iscijedi mužeka, takva sluz se ne propušta :fige:
Printable View
MAMI možda se obistini ono da ćete još jedan roćkas imati u isto vrijeme ;) Iscijedi mužeka, takva sluz se ne propušta :fige:
oh s*anje
ja pila marulju dva dana za redom, nakon O
uh oh
al dobro, mislim da ništa od ovog ciklusa jer smo se voljeli jedino 5 dana prije O, poslije ne :lol:
idući ciklus nam je dobitan :mrgreen:
inače standrardno, ne znam jel nervoza jel me dere PMS ili šta već, grozno sam nervozna, baš ono ko pas.
bolje da me nitko ne zove na telefon, grizem i na dobar dan. b
ole me cice, inače me ne bole, ali to je vjerovatno od ovih čajeva kojima se natačem :roll:(vrkuta, marulja, konopljika)
nisam baš nešto :roll:
mami odkud ti sluz? odmah daj recept :D
Mislim da je za srceko još rano, bitno da je gv na mjestu koliko se ja razumijem :)
ladyB, ajde molim te otvori odbrojavanje
da nam se yummy više ne muči gledajući se ovdje...
ma bit će sve u redu, zašto ne bi bilo!
Ja sam isto za novo odbr.
Curke mojem...Kako me oprala neka gripa...imam cjeli dan temp. I užasno se osjećam, i još kud me svaka koštica boli još mi je i 3DC....imam osjećaj da ću se raspast...
Može li se otvoriti smo novo odbrojavanje bez imena jer nije fer ni Lady forsirati? Ili bar ovo preimenovati?
Cure,neznam dali se može..nisam upučena u to. Ako netko je,slobodno se javi.
Ali,brzo će petak a onda selimo. :-*
Situacija kod mene se promijenila. Nisam se stigla javit, ali vas popratim. Bila sam kod dr. i prepisala mi je dupaston 5 dana da izazove vješticu, te da od 3. dana ciklusa počnem s kolimfenom te da joj se javim 8. dan da pogleda ima li ovulacije na vidiku. Eto ako više nemam uvjete za listu slobodno me skinite.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 17.02.2015. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :fige:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Evo curke, da i ja hrabro napišem svoj prvi post ovdje...
Pratim vas već neko vrijeme, i ovaj ciklus smo MM i ja prvi put ozbiljno probali... Danas je dan kad vještica treba stići, ali još je nema, skupljam hrabrost za otići u ljekarnu i napraviti test...
ne znam je li mi lakše podnositi neznanje i iščekivati ili se razočarati :P
Jutro svima! :coffee:
Ja sam jutros bila kod gina, dogovorili smo za drugi tjedan cervikalne briseve,
radit cemo i folikulometriju. Kaze dr da cemo vidjet kakvi ce biti nalazi itd,ako ce biti potrebno
da ce me slati u kliniku(bolnicu) na daljne konzultacije i pretrage ...
Javljat cu vam sto se desava ... :dancingfever:
NiMi, i ja bi ko i LadyB već pišnila taj test prije 3-4dana :lol:
sretno!!!
Ajmo NiMi drzim fige za plus
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 18.02.2015. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Pozdrav NiMi ! Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić!
kudri,sretno u ljubicama! :-*
Kaaaaaavica... :coffee:
žužika piši jedan
:(
jučer predvečer krenulo, jel se računa jučer ili danas 1 dc?
nisam ni očekivala drugo zapravo, ali mi se ne sviđa što mi se poremetio ciklus, skratio na ni 26 dana. kako ću sada ciljati O, a moram, jer mm radi vani..
ah
i recite mi, jel treba onda akcija svaki dan ili svaki drugi dan? glupo pitanje, ali evo mi nismo nikada tempirali odnose, i baš mi je čudno ovo planiranje
kudri sretno!!
niMi ima li šta novo?
Ako je sa spermicima sve ok, možeš slobodno svaki dan, par dana prije O i dan iza, a ostalo vama za gušt :D
Ja i jutros radila test i negativan je, tako da od T sigurno ništa :( pa sutra idem kod dr da mi da dabroston, ipak ne bih na svoju ruku ništa.
Ola komadi!
Da vam poslužim kavicu i jurim na posao!
Gdje nam je kudri?
Xavii baš mi je žao.
Ljubav na 1pogled možda je samo ovaj ciklus kraći a ostali budu ok.
Evo skupih hrabrosti jutros i naravno ništa :( samo veliki -
Sad se samo nadam da će vještica brzo doći...
Malo me muka hvata od pomisli da će sad ovako biti svaki mjesec, svaki ciklus :P
tako da... ljubavna1poged suosjećam s tvojim planiranjem i tempiranjem :)
xavii - držim fige da se situacija brzo riješi ;)
Neko zatisje ovdje, ha? :) Evo da vam se malo pojadam, ugl kasni mi 7 dana danas i zvala sam dr, rekla mi da pricekam jos 10ak dana, ako ne dobijem da cemo izazvati M tabletama. Tko ce cakti da to prodje.. :cry:
Nisam, jer mi je to malo komplicirano sada, ali namjeravam u jednom od idućih ciklusa početi.. p.s. nije mi kompl mjerenje temp neko ritam zivota trenutno.
Meni je vece razocaranje vidjeti pad tempe nego negativni test. Danima temperatura na razini i nadam se da ce tako ostat dok jedno jutro ne padne a s njom i moje raspolozenje. Drugu trudnocu sam otkrila po tempi i to je bio jedini simptom i naravno cicobolja ali ona mi je i pms simptom.
Jel se temp mjeri uvijek u isto vrijeme i jel utječe na nju tipa ako večer prije ne spavam ili tako nešto?
Uglavnom u isto vrijeme nakon 6 sati spavanja i prije bilo kakve aktivnosti, rastezanja, ustajanja. Uzela sam digitalni i mjerim u ustima jer je najpouzdanije.
To je meni problem jer imam sada čudan ritam i ne bi mogla to sada pa cu pričekati da mi se malo situacija smiri, a do tada po starom.
Drage moje curke, da vas pozdravim!U zurbi sam zadnjih par dana...razapeta na sve strane..ali pratim vas :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutro dame :)
Evo ja pijem svoju jednodnevnu bijelu kavicu i spremam se otic vadit betu. Jel netko zna kad pocinju mucnine ako pocnu? I sto da imam pri ruci za prvu pomoc ako mi se to dogodi?
Maloooo sam nervozna oko sutrasnjeg pregleda..sto cu vidjet!? Sto ne?! Sto je normalno!? Sto ne!? Koliko sam ustvari uopce trudna!? I tako..nista novog kod mene osim toga :)))
mučnine počinje kasnije, još je rano. meni su u obje trudnoće bile oko 8-9 tjedna pa tamo do 12. njihovo ublažavanje je individualno, svakom paše drugačije. ja sam uglavnom žvakala mentol bombone i bademe. ali to sve tako brzo prođe, i slatke su to mučnine.
što ćeš vidjeti? pa vjerovatno gestacijsku vrećicu i :heart:!
koliko si trudna? pa to se lako izračuna po datumu zadnje menstruacije :mig:
Navratih samo da vas pozdravim i pošaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve za što vam treba! Puno je novih cura ovdje, starima koje me se sjećaju šaljem :kiss: :kiss:
meni su najjace bile tam 7,8 tjedan.. ali s obzirom na to sto druge cure prozivljavaju, ja ne mogu ni rec da sam ih imala... malo mi bilo onak ko mamrluk, sve mi je bilo bljutavo i 2 put sam povracala... vjeruj mi da pri ruci jedino sto trebas imat je wc! :lol: al one su tako podmukle i mogu iznenadit bilokad... ne pitaju jesi na poslu, s legicom na kavi ili u sred mise... ja sam uvijek furala jednu vrecicu u dzepu za ne do bog na sred ulice da me uhvati... ali eto nisam uopce imala problema s tim
mogu ti ja poslati sliku sa svog uzv da vidis sta da ocekujes tako rano, ili si proguglaj malo snimke s uzva... vidit ces mali baloncic, i ako uspije dr. uhvatit jos manji balnocic u njeu kak kuckara :-) neces vidjeti nista sto lici na bebu tak da nemoj da te to iznenadi... moja beba je pocela licit na covjeka tek tamo oko 12tjedna... do tad je bila baloncic pa crvic :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 19.02.2015. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Heeej curke!
ljubavna1pogled,sendam hug! Ako je baš krv krenula prekjučer predvečer onda ti se tad računa kao 1.dc..ako je tek jučer krenulo,onda ti sutra smanjim za jedan dan. :love:
xavii,a baš mi žao da te zeza vještica...nadam se da bude došla što prije,da ne čekaš tih deset dana još...a kaj se tiče mjerenja bazalne temp.,nije to neki bauk. A i kak veli i Ribica,i ja mjerim sa digitalnim u ustima,i za minutu je gotovo. Nemoraš ni mrdnut,nikakav posel..a drži ga pri oku da se sjetiš,meni je na ormariću.
I istina,najbolje po padu T znam da nije uspjelo,bilo u postupku,bilo ovak..
NiMi ,žao mi je zbog minusa. :love2:
Lady, :fige: da sutra vidiš sve kako treba! Ali pripremi se i da možda neće biti još srćeka..ako je O bila tako kako veliš i još možda kasnije implantacija,još je rano.