snovolovka,cestitam od srca da ti je ziva i zdrava curica!!!!
Printable View
snovolovka,cestitam od srca da ti je ziva i zdrava curica!!!!
bucka i blackberry, hvala vam od srca :heart:
Riječi vam se pozlatile!
Moja mama meni nije bila najbolja na svijetu.
Baka je odigrala ulogu mame.
I bila je najbolja na svijetu!
Svu majčinsku toplinu koju sam dobila kao dijete došla je od nje.
Možda je ona sad moj :angel: i čuva me s Neba.
Hvala vam cure, puno hvala, utješile ste me!
mala paničarka, čestitam od srca!!! :heart:
Jeste sad na adaptiranom mlijeku ili smiješ dojiti?
Jako mi je drago da ti je sad sa Zoloftom dobro!
ja dajem bebi mlijeko na flasicu al zato sto nemam mlijeka a ne zbog zolofta,dok.je rekao da smijem slobodno da dojim
Mala panicarka cestitke:-)
I mene zanima jel dojis?
Teice ne poznam te ,ali vjerujem da si super mama,svjesna si svega i boris se draga:yes:
Blackberry drago mi je da si uspjela bez tableta,ja sam ih u jednom periodu ipak trebala,jer su mi napadi remetili i sve zivotne funkcije.
Bas razmisljam o ovoj ljutnji Teice,ali kod mene nije bilo tako,ja mislim da sam ja bila prezasticeno dijete i stvarni svijet me pokopao;-)
Moja mama,moja baka su nezamjenjive i dan danas,iako su me previse stitile i cuvale od svega( nije ni to dobro).Tatina uloga je bila nekako iz sjene,cini mi se da ne zna odgajati djevojcice.......
Ja sam po prirodi durica,uvijek sam se svadila i danas volim stvari raspraviti na nesrecu mog muza koji nije takav,uvijek sam vjezbala,plesala,isla na masaze,kavice s curkama,ali neke zivotne situacije te jednostavno pokopaju koliko se god borio da ne bude tako.Ja se nisam i nikad se necu pomiriti s tim da moje dijete ima dijabetes i to je moj najveci problem.Zivim s tim,ali jako,jako tesko:-(
Pokusavam ne razmisljati da i ova beba u busi moze to imati.......,
Guram bez lijekova zasad:mrgreen.Danas nam je ravno 16 tjedana:heart:
mala paničarka ma bravo draga, tako mi je drago da je sve prošlo tako lijepo, brzo i bezpanično čestitam od :heart::zaljubljen:
jaaako jako si me razveselila :heart: uživajte!
Teice :love2:
blackberry :love2: i tebe
Mala panicarka pa ti si se porodila.Cestitke od mene a se pitam gdje si sta te nema.Bas sam sretna da je sve proslo tako lako.Ajde izivaj sa tvoim princom sad.Saljem vam puno polupca.
hvala svima na lijepim cestitkama bicu sa vama cure moje do kraja da vas bodrim.Eno moj momak vec 5.-sat spava,moram ga razbuditi da jede.
Mala panicarka !! Lijepo iznenadjenje,drago mi je sto je sve tako proslo, posle toliko stresa malo ,lijepo bambino :)).Sve najbolje ti zelim i da ti ova beba donese potpuni oporavak
Snovolovka i Mala paničarka,od srca vam čestitam! Želim vam sve najbolje,hvala vam što ste podjelili s nama iskustva,nemate pojma kolko me psihički ojačate čitajuči vaše iskustvo,i to što vam je sad bolje i dao dragi bog da na tome ostane,bez panika i anksioznosti. Nadam se da č i ja nakon poroda biti jača nego sad. .
Mala p....čestitam od srca :joggler:
Drago mi je da ti je porod prošao tako lagano i bez problema! Sad uživaj u novoj ulozi sa svojim bebačem.
Ja sam malo neaktivna ovih dana, al stvarno nemam vremena ni za šta osim za bebu...nemam baš dovoljno mlijeka pa sam joj uvela adaptiranu, ali sad je muče gasovi i jadnica se stalno grči i onda plače...evo već dva sata je pokušavamo umiriti i konačno je zaspala, a ja uhvatila trenutak da vam se javim.
Teice, smijem dojiti uz Seroxat...tako mi je rekla pedijatrica koja je provjerila sa farmakoligijom, ali problem je što mi je malecka bila 5 dana hranjena bočicom u bolnici, pa ja sad muku mučim da mi mlijeko nadođe. Čak sam u jednom momentu i odustala i kontala preći samo na bočicu, al onda su mi grudi opet "nadošle" pa mi žao ne dojiti.
Puno vas sve pozdravljam i budite mi dobro do slijedećeg javljanja :love2:
Neka je ovo posve van ovog topića, Snovolovka, ali moram napisati: kćerka ti je ...medena, lijepa, slatka, ma sve naj. Uživaj, mamice. :heart:.
drage moje devojke kako ste mi?kako ste snovolovka i mala panicarka sa vasim beba???
Meni ovo vrjeme ubija kako da sam zarobenik ne mogu izlaziti van uhvatile me jake panicne napadi i jedva cekam jos sutra da prodje i da odem kod psihijatra ali strah me sta ako mi neda ili ne poveca terapija sta onda:-(ne mogu da idem ni u marketu koju mi je da 20 cekori od moja kuca da si kupim ono sto mi treba juhhhhh mrzim ovo stanje mrzim.
teice molim te ako čitaš isprazni inbox!
kostadinka24, mora ti povećati terapiju!
Pričaj skroz otvoreno sa psihijatrom, ako ti se plače - plači.
(Važno je da zna tvoje pravo stanje.)
Nadam se iskreno nadam se Teica da ce mi povecat terapija a zelim i da mi da i ad ali videcemo sutra jedva cekam da odem ali i malo sam prestravljena.Javi cu se sutra da kazam kako je sve proslo.
Da, treba ti dati i antidepresiv!
Prestravljena = prestrašena= scared, jel tako?
hvala svima na lijepim cestitkama,ja sam super,sto od Zolofta a sto zbog mog najvoljenijeg sincica.imama zivaca i strpljenja za njega i raspolozena iako danima nisam spavala.inace je beba mirna,samo spava i papa-zasad.bitno da je ziv i potpuno zdrav i ne sikiraj te se zbog tableta da sam bila pametnija ranije bih pocela Zoloft-AD piti a ne sto sam se kao Isus patila.
kostadinka,nemoj se patiti idi po AD meni su i doktori sad na porodu rekli da sam slobodno mogla piti ad a i psih.vidjeces da ce ti biti super a i potrebna ti je snaga i strpljenje poslije poroda
Kao što znate, ja sam cjelu trudnoću pila Seroxat 20mg i Demetrin 5mg plus stavljala Olynth sprej u nos 3-4 puta dnevno zbog kroničnog rinitisa i bebica mi živa, zdrava, sa apgarom 10/10. Nemojte se patiti s anksioznošću i panikom jer time patite i bebu, više nego s propisanom terapijom.
I meni su probijali mozak, što zbog AD, što zbog kapi za nos, al ja sam se naklonila mišljenju američkih dr i nastavila s terapijom.
Ps
Hvala Beti3 :mrgreen:
Jedva čekam da se i kostadinka javi s dobrim vijestima!
Da joj psihijatar uvede AD i da poveća Helex (jer ovo je zbilja mini doza koju sad
uzima.)
Cure, ima li tko od vas iskustva sa Xanaxom SR (znači, s produženim djelovanjem)?
Pila sam ga jedno vrijeme i onda su jutra bila laka = bez straha.
U ponedj.trebam ponovno u bolnicu i nadam se da će mi ga uvesti.
Kostadinka koliko jos?
Snovolovka i Mala panicarka super da je sve dobro proslo:-)
Ja se danas nadam saznati spol,trema pred pregled kao i uvijek,al kod mene je trudnoca ocito relativno dobro stanje-zasada barem;-)
cure evo sam samo sto sam stigla i odma da se javim.Nista od ad i povecavanje na terapiju:(psihijatar je rekao da moram ovako da guram da nista nece mi biti:(kod ginekolog je bilo super bebe je super.Uzeli su mi krv iz prsta:)hemoglobin je namalen dale su mi neka terapija i eto razocarala od psihijatra.Sta sad da radim??????????ja cu se sad muciti ko Isusa ama cu se bas muciti:(
I da,čestitam što si prezivjela vađenje krvi! Vidiš da nije ništa strašno,bravo ;-)
I ja se nadala allie na ad ali eto nista.Bas mi je jos teze sad ocekivala ali nista.Oko krvi bilo je samo od prsta ne od vena ali moracu rekli su mi u 28 nedelju da proverim krvna grupa.Sta se tice ovih ljekove za hemoglobin dal je moguce da od njih mi se zasili tahikardija i pritisok mi je skacio.
kostadinka, ako taj psihijatar nije shvatio da ti treba povećati Helex, onda te ili nije ni
slušao niti gledao ili je zbilja neodgovoran.
Više ti šteti loše stanje nego lijek!
E bas sam se setila zaboravila da pisem da i ginekolog gde sam bila ne moj gdje idem svaki mjesec ispricala sam da pijem helex da imam napade panike i rekao mi je da nasatavim da ih pijemi da se ne brinem zbog toga a ovaj psihijatar ajde mislila ja da je neki strucnjak a on kaze ne mogu da ti povecam helex dovolno je juh kako sam razocarana.
vidim posle snovolovka i mala panicarka vise niko se ne javlja na temi.Nadam se od srca da ste mi svi dobro.saljem vam puno zagrljaja posebno snovolovka i mala panicarka i njihove beba.
Cure,kako ste?
TAllie kako si ti draga ovde nema vise niko ja od srca nadam se da svi ostali su u redu a meni samo treba poddrska ja bez sve vas ne mogu samo vi me ovde razumjete kako mi je i to meni daje sila da produzim kako si ti u kojoj si sad nedelji ja sam 25.Pocela po malo izadji iz kuce ali sad neznam sta mi se desava samo mi se place.Koja e sad na redu za poradjaj ili svi smo tu nekad ja ti i ellica svele i nju nema da se javi.
Curke ja sam dobro,osim sto sam uloziva za vrsak prsta ,pa koram sto vise mirovati.Danas smo 18 tjedana napunili.Beba nam je pokazala guzu na uzv ,iako dr.misli da je curka:zaljubljen:
Ja sam psihicki zasada o.k.nadam se da ce tako i ostati.Nekad me uhvati frka sto ako......ali nema to veze s panikom i anksioznoscu u kojoj sam bila.Soping,kavice bez problema odradujem:-)
Kostadinka zao mi je sto se mucis i sto ti ne daju ad.Saljem zagrljaj i drzi se.
Kostadinka,bas mi je zao sto se tako mucis,eto ja sam u 24t.t.bili smo na pregledu i bebica je podigla noge tako da ni mi nismo saznali spol..gin.mi je rekao da se cerviks skratio na 30 i imam kontrakcije,pa je rekao da moram lagano mirovati,malo me to zabrinulo jer me lagane setnje bas opustaju,mislim da bi poludila da moram strogo mirovat,sada sam na magneziju direkt ,nadam se da ce sve biti ok! Ja sam tak -tak,kako koji dan,ali molim se i to
mi pomaze!
Nadam se da su ostale cure ok
Kostadinka,probaj kod drugog doktora pitat za povecanje doze? Kako god da je,ovo stanje nije vjecno,imaj vjere ,sve ce se jednom posloziti na svoje mjesto ,vidjet ces ne moze vjecito biti isto
O Prozacu sam neki dan čitala u odličnoj knjizi o prevarama i izrazitoj nemoralnosti farmaceutske industrije "Nuspojava - smrt", autor je John Virapen.
Cure ajde sad savjet mi treba.Treba da idem na krstenje kod jedno bebe.Da idem ili ne sta ako me uhvate panicni napadi ako ne mogu da sedem a kako se sad osjecam ok zeljela bi da odam ali uvjek je tu ono sta ako mi se ovo ili ono desi? Recite mi da ste na mom mjestu sta bi utadili? Ajde javite se.
Idi! I meni je dosta puta u nekim situacijama bilo to isto pitanje u glavi,a onda sama sebe nekako proguram,jer sam znala toliko puta nesto odbiti bas zbog tog straha,panike i onog "sto ako" pa mi poslje bilo zao sto sam dozvolila da taj strah utjece na moj zivot,i sto sam propustila nesto zbog toga. Vjeruj mi znam kako ti je,ali ako zaista zelis ici ,idi. Ako budete negdje u crkvi sjedni negdje iza,da znas da mozes izac ako te pocne prati panika. Za svaki slucaj uzmi sa sobom tabletu,tek toliko da si olaksas ,ako te uhvati,znas vec sama kako to ide :-/ i probaj odvratiti negativne misli. :-*