kupi gravignost mini, 15-ak kuna
Printable View
kupi gravignost mini, 15-ak kuna
Prijavljujem se i ja na ovu temu. Danas je 4dnt, 5d blast. Napuhnut trbuh pripisujem stimulaciji i utricima. Jučer i danas u nekim trenucima grčenje i bol kao pred M. Grudi bolne i osjetljive ali to traje još od početka bockanja. Mokre gaćice, nema miris? -ovo mi je novo.
I ja sam odustala od skupih testova, evaporacijska crta skoro svaki put, isto kupujem Gravidnost mini i do sad su bili najiskreniji..
Sa sam vidjela da je na drugoj temi "nakon transfera" trebala ići moja poruka. Isprike!
Bila sam danas na kontroli kod ginekologa.. hiperatimulacija nije ni gora al nije ni bolje. Samo mirovanje i pokušati izdržati nekako te bolove..
Rekao je da se sluznica maternice lijepo zadebljava.. znači ima nade :-) :-)
Danasnja beta 16dnt - 1572,50
Bravo ljube!!! :-D:-D ~~~~~~~~~ za dalje
suncokret, sretno s hiperom!
Lagunas, :fige:!
Bravo, ljube, školska beta!
Kada ideš na prvi uzv?
Pa onda bi se trebalo lijepo vidjeti sve na uzv.
Držim fige!
Lagunas, sretno! Meni se svidjaju ti tvoji "nesimptomi" ;-)
Suncokret lezi i uzivaj, vrijeme vani i nije za drugo.
Ljube super beta!!!
ljube,super! Sretno dalje!:-D
Ljube, prekrasne brojke! Neka se sve sada nastavi školski!
Bubekica, hvala!
cure, puno hvala na svemu
Ljube555 super za duplanje, sretno na uzv :-). Uzv. ti je 30.7.,jesam li dobro skontala?
Suncokret, odmaraj i sretno, za betu ~~~~~
Lagunas neka iscekivanje do bete prode sto smirenije i ljepse, ~~~~~~za lijepu bet.
Cure sretno nam svima, tko got sto ceka~~~~~~~
Cure sretno svima u kojoj god da ste fazi!
Darmar kada je ono tebi uzv?
čestitke na pozitivnim betama!!!
hvala na pozitivnim vibracijama :-)
Sara10, meni je uzv.24.7. :-)
Kako si ti,jos malo i stize djecak:-)
Pozzz
Strahu sam .... Opet sam primjetila na wc papiru rozi iscjedak
dragi cure pomagajte, danas opet taj iscjedak rozi , i dosta sam strahu. isla sam kod svog gin.i on izracunao danas 5tt, ali na ultrazvuku ne vidi odkud ide taj rozi iscjedak ali ne vidi ni gestacijsku kao da nista nema..... pa mi kaze mozda to jos jako rano posto mpo trudnoca i prirodna trodnoca dvje razlicite stvari..... strahu sam jako ne valjda nista od trudnoci..... ali opet na osnovi cega bi beta lijepo duplala se svaka 48 sata.... pomogajte tko ima sa time iskustva ili nesto zna o tome..... zahvaljujem u napred :( :( :(
Hmmm, pa kažu da ako je beta preko 1000 da se vidi nešto na uzv pa sam sada zbunjena.
Meni su se na 5+5 vidjele dvije gv, jedna s odjekom ploda, a druga manja bez ploda koja se do 8tt apsorbirala i nestala.
Kada si imala zadnju mengu?
Mogla bi sutra ići opet vaditi betu, za sebe, da vidiš raste li kako treba.
Jesi li zvala mpo ginića? Jel ti ovaj tvoj pojačao terapiju?
ljube kod kojeg dr si u vzu bila? najvjerovatnije imas hematom!
http://www.roda.hr/article/read/horm...ovo-dupliranje
Bude sve u redu, samo se smiri.
Na 5+0 ništa se ne mora vidjeti.
Javi nam sutra betu, a mi drzimo fige.
saljem ti na pp mail od Radoncica pa mu posalji mail kaj si sve prosla pa budes cula kaj ti bude rekao!
cure ako mi jucer beta bila 1572,50 koliko bi trebala danas biti otpriliki???? ja bi sada isla vaditi na hitnu postu nemam mira
Ljube, stavila sam ti gore link.
ljube,pokušaj ne paničariti. I nema smisla vaditi danas...idi sutra da budeš kolko tolko mirna a bude oko 3000, no ni to nije pravilo. Pokušaj ne paničariti i malo se smiri...sa tolikim strahovima si samo škodiš. I kao što sam ti vec i napomenula,puno toga ovisi dal se bude vidlo kaj i na ovolku betu i na ovaj tt. Sve je to individualno. Kolkim curama se ne vidi ništ,a opet i kolkima se i srce vidlo samo par dana posle. To sve ništ ne znači za tebe. I puno ovisi o samom uzv-u. Znači,sutra beta da se smiriš i za tj dana uzv. Koje upute ti je dr dao?
A ovaj roskasti iscjedak,moguče i da je iz rodnice.
A eto...oče to,zbog čega neznam. Ali možda imaš osjetljiviju sluznicu koja se iziritirala pa eto. Kad baš striktno kaže da nije iz maternice. Neznaju ni meni objasnit otkud meni bilo onolko krvarenje... Da,sve što možeš je ležat,terapija i čekat. Kolko god teško bilo. A beta...samo se budeš sekirala jel dosta narasla,al kad si ju več izvadila- nek bude poštenska da te kolko tolko smiri.
Žao mi je, ljube, što si u tolikom strahu.
Ne mogu reći da je neopravdan, ali znam da ti nikako ne koristi.
Hoće li što promijeniti ako se živciraš i uznemiravaš?
Neće, stoga se pokušaj nekako opustiti, znam da to nije lako, ali probaj.
Joj ljube samo pozitivno drzimo fige !!!
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk