Nemam pcos. Valjda ce pocet pred O. Prvi put radim lh testice pa budemo vidli.
Printable View
Nemam pcos. Valjda ce pocet pred O. Prvi put radim lh testice pa budemo vidli.
Narancica vremenom naucis kad otprilike da krenes s trakicama..ja uradim jednu i ako je skrooooz svijetla crtica onda preskocim 2 dana pa opet radim i onda svaki dan dok ne uhvatim pik!! i onda nastavljam dok ne podje slabiti crtica, obicno vec slijedeci dan..
ali sve opet zavisi kad ti je ovulacija, uglavnom kreni s trakicama bar 2-3 dana prije ocekivane ovulacije
Evo ja danas radim opet i ocekujem da je danas dan D 8-) a za mm svaki dan spremam drugi outfit malo se trudimo da na razne nacine stimulisemo njegove spermice hahah :alexis:
Limeta ja sam se opskrbila trakicama pa mogu svaki dan piskit. Po uputama cura radim oko podne, to mi uglavnom bude 2 jutarnji urin, par sati razmaka od prvog. Negdje sam cula da neke zene stalno imaju svijetlu crticu pa onda pred O jace potamne, pa me cudi zasto se moja skoro pa ni ne vidi...
A za svaki slucaj pokrivamo svaki dan, nadam se da ce MM izdrzati haha, za sad je dobro... isto tako, outfit mjenjamo, mjesto, vrijeme radnje i ostale poze.:lol: Ovaj ciklus smo si posebno dali truda. Nadam se da cemo sve drzati do Bozica mali mirisni smotuljak u rukama :angel:
Curke da li koristite digitalne testove? Ako da koje?
Meni se ne da gledat pogotovo popodne! Doduse kod mene je to simptom skidanja s kofeina!
Nekaj me pika nutra (u mjehuru) nije valjda da sam opet mjehur nahladila! Jaoooo samo to ne!
Ajme koliko nas se skupilo na hrpu.. jao još samo da nam svima upali pa da razveselimo ovu listu rozim stupićima :bouncing::gumi:
Da... Ja cu onda ovdje biti kao u seriji "the last man on earth". Sama cu si pisati dane na listi i to sve. Hahah
Ajde držim vam figeeee... Bar 2 plusa ovaj mjesec :)
Ajde MonLi sad kad kreneš ne budeš ni ti dugo čekala. :*
Ja si vec vrtim film kak bi bilo lijepo u petak piskiti pozizivan testic, pa za Uskrs za rucak objaviti onim najblizima!
Jeste li razmišljale kako bi obznanile svoje trudnoće svojom polovicama ^^ .. sjećam se da sam na nećijem odbrojavanju bila zaljepila link sa par idejica..mislim na kudrinom :| hm.. tko bi znao više...
Ja imam doma jos od srednje skole neke male male male carapice! Stavit cu testic u carapicu! I mozda dudu kupim, ak nis bar onu lizalicu!
A ak u petak bude || onda cu negdje kupiti ona plasticna jaja suplja, izrezat otvor i ubaciti u jaja papirice "ponosna baka" (deda/stric/ujo) jer najblizima planiram reci i prije ginekologa. Tj nasim roditeljima i braci!
Al ono...nije da sam razmisljala.... XD
Ja sam razmisljala KADA reci. U prvoj T sam odmah poslije bete rekla starcima, a onda u 8.tj. Kad je srce prokucalo, svima ostalima. Dva tjedna od toga, vise nisam bila T. Na poslu odmah jer odmah idem na bo, a svim ostalima, kad primjete. Nemam pojma.
U prvoj t sam najblizima odmah rekla. A ostali su saznali usput.
U drugoj sam im rekla nakon prvog uzv i to samo najblizima. A ako dode do trece nece znati nitko osim mene i muza i naravno sefice jer me mora malo postedit na poslu.
Jagodice..mislila sam na onaj dio gdje si napisala "..nije da sam razmišljala" :lool:
Ja i mm smo se dogovorili da do uzv-a nećemo nikom govoriti a nakon njega će ionako svi znati..
I ako bi voljela da odem negdje gdje me nitko ne pozna i da se vratim kad mi beba već bude u rukama pa da im onda svima kažem..
Ja ću poluditi s ovim svojim jajnicima do 15dpo.. grozno kak boli.. kao da ću svaki tren dobit. :cupakosu:
Opaaaaa Ives? Mogla bi ti uskoro na taj uzv!
Ono kad kazu da u pocetku imas osjecaj isti ko prije M, ja opce ne znam kak je to jer me prije M nikad ne boli.
Al se uredno svaki dan po par puta ljutim na cice i spotam ih kaj nisu nis narasle (moje "velike" jedinice hahaha)
Bojim se i mislit da bi to moglo bit zbog trudnoće..
(Bolje mi je da se ne nadam.. )
Ja ne znam kako mi rekla dragom za plus, ali mislim da mu nebi rekla odmah. Smislila bi nešto fora :)
A bližima bi rekla nakon ultrazvuka. Kad i ja budem koliko toliko sigurnija.
Jagodice - vidim da jednako volimo svoje cice haha
Sva sreca pa si ti jedna hrabra zena koji strah nebude sprijecio.
Joook moja Ives ja si u jednom danu sto puta kazem i da sam trudna i da sam glupaca kaj opce mislim da sam trudna!
Sve smo takve....
Jutro, cure! Kava i caj posluzeni.
Ima li simptoma? :D
Kod mene sinoc zivcanoca na najjace, hladnoca i jutros mi curi nos. I jajnici me tu i tamo probodu. Eto, trudna 100 % :D
Jutro. Meni kavica.
Mozda zekan nekom donese stupice. Red bi bio za novo odrojavanje. Ja ovaj ciklus nisam ulovila O. Danas je dragi narucen na ultrazvuk u Os. Drzi te fige da sve bude ok.
Anka, fige na najjace za dragoga. A to sto ti mislis da nisi ulovila O...najbolje stari u zivotu se događaju neplanirano. Uf danas sam puna optimizma :)
Jutrooo!!! Evo ja jutros pijem caj i jajnici boluckaju :) jucer sam uhvatila pik tako da vjerujem da trenutno ovuliram :-D
najradije bih otisla s posla kuci i pozvala mm hahahahahah da mi se pridruzi
Anka cuvam fige da sve bude ok!! I moj mm danas ide s nalazima kod urologa tako da se nadam da ce proci dobro... uhhhh
Jutro!
Kod mene krenulo smeđarenje jutros tako da će i M danas/sutra, pa nisam test ni radila....
Neznam više di je problem :/
Fala na caju!
Anka srecu zelim!
Cure, vec jedno odredeno vrijeme razmisljam da podjelim s vama jednu pricu. Do sad nisam jer ne bih htjela nikoga uvrijediti ili povrijediti...
Radi se o mojoj mami.
Dakle ona i moj tata imaju dvoje dijece, mene i mog starijeg brata. Oduvijek su bas tako i htjeli, dvoje!
I nakon mene vise nisu radili na bebi.
Prije nekih godinu dana sam saznala da je moja mama imala spontani sa prvom trudnocom, prije mog starijeg brata.
I tada sam shvatila da svoj zivot i sve vezano uz njega dugujem tom malom andelu. Jer da je on/a dosao/la na svijet...ja nebi.
Nisam zahvalna sto se to desilo, ne zelim to reci. Ali zbog jednog andela danas ja planiram svoju bebu, a moj buduci muz je samnom a ne s nekom drugom. I otkad sam to saznala pa dok sam ziva necu nikad zaboraviti...
Ako sam ikoga uvrijedila, ili ako ikome smeta napisano, slobodno poruka bude maknuta. Necu se ljutiti!
jutro!! kava i caj! treba kofeina... :coffee: ipak je vec cetvrtak..
ja ne vjerujem svojim simptomima jer mislim da ih ili umišljam ili da su racionalno objašnjivi, tak da si ne dam ići u tom smijeru da se bez veze ne razocaram.. radje mislim da nije nis, pa me mozda ugodno iznenadi.
Ali ih imam, od slabije kondicije na treningu (kazem si da nisam trenirala 10 dana pa je to razlog), do curenja nosa (sigurno je prehlada), random bockanje u jajnicima (nemam objasnjnje pa ignoriram), ako mi se jede pizza to je PMS.. :lol: i tak...
jagodicabobica, meni je ovo bilo drugi put da me je tako specifično bolilo, prvi put je bio kada je gin. mislila da sam imala biokemijsku, samo nisam bila u Hr da potvrdim testom, ali tada me je isto bolilo pola sata-sat, grcevi kao na 1 dan M, samo sto se je dogodilo na 10 DPO, a M mi je dosla na 35D, a tada sam imala cikluse 25-26D. Sada me je malo iznenadilo što me je bolilo negdje na 6-7DPO, mislim da mi je O bila u uto (opet, specifično me boli jedan jajnik par sati, zato mislim da znam kada mi je O), a ovo grcenje je islo pon/uto, dakle 6-7 DPO. Od tada nis vise ne boli, ali je jes prerano reci da li se je dogodilo ikaj, inace si mi ciklusi na 28D, zadnja dva na 30D, tak da M (ne)ocekujem iduci uto. ako ne dodje, kroz par dana cu napraviti test.
Jagodice, nikako post nije uvredljiv, dapace, daje nadu. I vjeruj mi, koliko god tesko zvuci, a jos teze preboljeva, znam da se sve događa s razlogom, samo smo mi "premaleni" da ga uocimo. Bog/Svemir ima svoj plan, pa tako je bilo i kod tvojih roditelja.
Potpisujem!!!!
Jagodice sve je s nekim razlogom.
:love2: ovo što si napisala je zbilja utješno za sve nas. :ghug:
Curke kod mene sve isto... ne znam više jel mi trnu jajnici il prepone!! Ovo baš smara! Noćas sam sanjala čak da sam procurila..pa ni u snu ne mogu biti normalna :roll:
Tanita slazem se s tobom i s ovim napisanim!
Ives nek ta tvoja M ostane samo san!
Ja sam danas malo....ne znam. Nekak bezvoljna. Valjda zato jer bi pisala a opet nebi strah me onog bijelog polja na trakici koje ostane izdajnicki bijelo!
I nemam apetita bas od jucer a to mi bas nekak nejde uz mogucu trudnocu...
Kolko je pametno piskiti popodne poslje 16h?! cca 12dpo i 2dana do M? (First sign ili gravignost mini?)
Jagodice.. ne znam.. ja sam piškila ujutro
12dpo i dobila sam ||
Ne znam da li bi se išta vidjelo da sam popodne piškila kad mi je urin bio dosta razrijeđen.
Ja bih pričekala još malo.. dva-tri dana!
Ok hvala!
Ne..necu hvala.. hocu osmjeh i vedrinu!!!
Ti si jagodica i molim ponasaj se u skladu s tim!!!
Zivni malo... ajmo di su vicevi, smjesna iskustva, usporedbe... cekam te! I molim te vrati nam jagodicu.Hvala na razumijevanju :*
A micica! Neznam tak sva fuj! Mislim ne da sam neoprana nego ono.... Nisam cak niti tuzna ni u bedu! Samo me drzi nekaj a odbijam reci da je pms!! I vratio mi se isckedak nakon 6dana od zadnjeg geosti...kak se vec zove!
Al ono, sunce sija i dobro je! Kad izadem a posla i krenem sa svojom ljubavi po luk i rotkvice itd ce biti bolje!
Kak jajnici? Znas malo si sad razmisljam...mozda te bole jer stice Uskrs pa se tuckaju :P
P.S. Ima ko proverenu smjesu za punjena jaja? (ne ta jaja! XD)
Nego koja? :lol:
salim se.. najvise volim na 1-2 zumanjka (2 manja, 1 veci) 1 cajnu zlicicu majoneze, 1 kiselog vrhnja, 1 senfa, nasjeckati 1 zlicicu sunke (bavarska, prsut, taj tip) i 1/3 zlicice svjezeg persina, po ukusu posoliti i popapriti i to sve prognjeciti s vilicom i puniti polovice jaja :)
meni mmm fino za prste polizati! :njam:
Hahahah evo nje nazad.. tako treba. :*
Evo i moje prognoze za danas:
Ja sam danas sva neka napuhana a južno i vjetrovita..malo sjevernije s umjerenom naoblakom ali nadam se da će se s popodnevnim satima malo i razvedriti..očekujemo da je kišno razdoblje završilo i da će u idućih 9mj biti sunčano :lool:
Ninci ...super recept.. kradem!!!!
Ives, sviđa mi se kraj prognoze, nadam se slicnoj :D
Nego, kad ce ta lista? ja nestrpljivo cekam sluzbeno gornji dom, iako se "kao" nicem ne usudim nadati! :P
da bas... :fige::fige:
I ja ti želim istu :*
Eto samo da završim sa spremanjem.. za nekih pola sata! :mrgreen:
Brijem da sam u ljubicicama!
Ninci, prepisujem! Hvala!
Ives <3