Uf, nadam se. :)
U mom slučaju bi trebao srediti višak testosterona uzrokovan PCOS-om. Nadam se da će i višak dlakana donjim ekstremitetima onda otpasti...
Javi nam rezultate, Sarasvati!
Printable View
Uf, nadam se. :)
U mom slučaju bi trebao srediti višak testosterona uzrokovan PCOS-om. Nadam se da će i višak dlakana donjim ekstremitetima onda otpasti...
Javi nam rezultate, Sarasvati!
Dobro jutro:) Kako ste? Kod mene kava i zujanje, u početnom dijelu ciklusa sam uvijek opuštena i bezbrižna, kako se bliži sredina, počinjem šiziti i iščekivati...Sarasvati, nadam se da su ok nalazi.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Dobro jutro!
Munkice, zelja bi ti se svakako mogla osz atizi kad testosteron i dlake jesu malo povezani.
Moji nalazi su sutra. Sutra oko sedam ujutro sam vec kod doktorice jer me nakon toga ceka dugi radni dan.
A M mislim da ce svaki cas, bar se tako osjecam.
♥ lista za: 15.06.2017.♥
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~45.dc ll
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Jutro.
Samo da prijavim danas je 3.dc - pa bih molila ubačaj na listu :)
Curim ko luda, kao nikad, bolovi su koma.
♥ lista za: 16.06.2017.♥
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~46.dc ll
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~33.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutro, kavica. November, dobrodošla ponovo na listu. Cure u gornjem domu, ima kakvih novosti :)?
Jutro! Ja još uvijek smeđarim. Čak mi ni dnevni uložak ne treba. Vidljivo je samo kad se obrišem. Ja bih da to ili stane ili da počne pošteno curiti. Ovako nit' je M nit' ima seksa...
Uživate li u produženom vikendu? Kod nas jučer nije bio praznik :(
Sarasvati, kakvi su nalazi?
Munkice, ne bi bilo loše da pišneš (ili odeš na betu) i da odeš po progesteron ako je II. Kakav produženi vikend :(, ja sam najnormalnije na poslu.
Pišnut ću ponedjeljak-utorak jer su mi prije ciklusi bili 30-33 dana ako do tada ne procurim. Bila sam jučer u napasti da kupim test. Odustala u zadnji tren. Činilo mi se da ako ga kupim ću odmah procuriti.
Dr. je rekla da dođem vaditi betu u srijedu.
Meni je danas 3.dc.
Jutros sam vadila krv za hormone i amh. Jedva čekam rezultate.
Nema produženog vikenda ni kod mene. Ni ovaj ni sljedeći.
Dobila sam nalaze i pokazuju da imam virozu, povišeni limfociti. To i dalje ne objašnjava mjesečne temperature, ali ponavljam KKS u ponedjeljak da vidi doktorica je li to neko trajnije stanje ili su pali. Simptome nemam nikakve, samo te temperature (ali do 38-39).
Još 11 do sgrama! Koliko se čeka nalaz?
U moju glukozu je bila dodana limunska kiselina ili nešto okusa na detergent za pranje suđa. Mislila sam da će biti puno gore. Oko mene su isto trudnice rigale. Drago mi je da ne moraš piti ovaj grozan lijek.
Moja glukoza je bila mlaka, rekla bih da su ju tek napravili. I bez limuna. Puna casa od 2 dcl. :nope: Bar nek je nesto u redu i kod mene. :-P
Super da je dobro! Meni napokon nešto nije u redu. Koliko to god loše zvučalo, nadam se da je to zadnja prepreka. Jer nemaju više puno toga za pregledati.
Već me pripremila dr. da možda neću u istom ciklusu imati i pick-up i transfer zbog PCOS-a, ali ok. Nije kraj svijeta. Bitno da dječica budu u zamrzivaču na sigurnom :-P
Munkica to je najmanji problem da li ce transfer biti taj mjesec ili iduci. Bitno je da ih ima. Kod nas zamrzavaju iskljucivo blastociste. I poznanica mi je ostala trudna mjesec dana nakon sto je pocela piti siofor. Prije toga su 5 godina pokusavali i nista. Ja sam trebala na histeroskopiju u utorak, ali naravno kad nesto trebas, onda M kasni. Danas mi je krenuo spotting pa mislim da ce sutra biti 1 dc.
Nisam ni pitala u kojem stadiju se zamrzavaju. Samo mi je dr. napomenula da je tricky stvar ako mi da preblagu stimulaciju jer unatoč PCOS-u mogu ne dobiti niti jednu kvalitetnu jajnu stanicu, a ako da prejaku da bih mogla završiti na intenzivnoj.
Nadam se da ćemo u prvom pokušaju dobiti veći broj stanica jer mi osiguranje pokriva 5 stimulacija po djetetu, a nakon svake stimulacije mogu imati onoliki broj transfera koliko je pingvinčića.. Već sada računam hoće li to biti dosta :)
Inače me sve češće more filozofska pitanja u smislu - ako moje tijelo ne može samo proizvesti kvalitetnu jajnu stanicu, bismo li trebali odustati i kada jer očito evolucijski nisam stvorena za razmnožavanje. A planeta nam je ionako prenapučena...
Neće li ti još M trajati u utorak? Ideš na histero pod lokalnom ili općom? Ja sam bila pod lokalnom. Nije ugodno, ali može se izdržati.
Munkica - nema pravila za kvalitetu js, budeš vidjela. Eto i ja imam pcos i čini se da je dobra kvaliteta :)
Danas mi je 12.tjedan trudnoće i doktor kaze da misli da je dečko :) ali jos je kao rano pa ćemo vidjeti iduci put bolje :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako išta znam, onda je to da ništa nije sigurno :) Ionako ih pola ide na IVF, a pola na ICSI. Inače rade uvijek ICSI, valjda zato što su ga izumili :) , ali smo se dogovorili da ćemo pola-pola. Nekako mi se čini da je IVF manja intervencija i da samo sposobni plivači će biti uspješni.
Fala, curke na lijepim riječima :heart:
Dominikslatki čestitam na plusu!!kako si?
to je jedino što sam odmah vidjela od novosti,idem sad čitati zaostatke :)
meni danas 2dc
Hvala, Rominka :) , ali to ja samo filozofiram. Tek me prvi postupak čeka :)
Cure pratim vas Al nemam ništa pametno za pisat..
Vidim čekaju se razni pregledi i postupci pa svima želim sreću !
Mene zadnjih dana mučnina ubija jedva živim a tu je i bebacica (još uvijek , a vjerojatno će mi uvijek i biti bebacica) koja zahtjeva 150% pažnje.
I ja se pridružujem u čekaonicu za pregled, u utorak, nadam se srceku.
Pozdravljam:)
Kod mene ništa pametnog, uvijek isto svaki dan, mala traži baš tako, 150%.
Dogovorila se s mužem da u ponedjeljak zovem ginekologinju i naručim se na neki razgovor/pregled da vidimo što ćemo i kako ćemo poduzeti dodatno po pitanju djeteta, jer očito se (još) ne pojavljuje. Malo brzamo, ali i naručuje se na rok od mjesec dana i tako...
Čekam rezultate nekih natječaja za posao i nisam previše optimistična, ali možda se dogodi čudo. Bilo bi lijepo.
Lista za: 17.06.2017.
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~47.dc ||
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice:
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Cure, lista je tu...sutra ce biti kako treba...nekaj mi nije radilo preko moba pa je zato bez posebnih oblikovanja :)
:heart:Lista za: 18.06.2017.:heart:
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~48.dc ||
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice:
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Cure, evo liste, može sutra netko da je stavi :*.
Hvala:) Ja se javljam za sutra!
pozdrav zenske, evo mene da vas pozdravim, citala zaostatke nemam nista pametno za reci, lagano sam se iznenadila kad sam vidjela svoj dc...puno posla preko ovog produzenog vikenda...obisla sam pola drzave u 4 noci (po danu sam spavala)...
leda me ubijaju ali to nije nikakava novost...sad i vise vjerojatno od tolike voznje..
sto se tice liste ja to neznam BRZO urediti,treba mi vremena, bas sam smotana.....a vremena nemamaaaa
evo usput i kavica...caj...
Jutro svima!
Meni možete pisati 1.DC. Stigla tetka :(
Jutro!
Ajme kod mene danas već 6.dc, baš vrijeme leti.
Imala sam radni petak, pa onda užasno puno obveza za vikend, danas sam premorena. Mučile su me noćne more noćas, kao da uopće nisam spavala.
Ovaj ciklus ne pratimo ništa, jednostavno ćemo bebiti kad nam se bebi!
Ako nitko prije ne stigne staviti listu probati cu ja.
Ja upravo cekam kod doktorice taj famozni ultrazvuk na 16 dc. I pjenim se od ljutnje. Ne znam sta da kazem. Pustiti cu se iznenaditi a onda traziti novoga doktora ili odustati od svega. Vec sam pomalo umorna.
Pogodovo sto zadnjih tri dana me bole jajnici sto dugo tako dugo nisu
Stalni osjecam neku napetost.
Stavit cu ja danas, samo moram cekati da mi dijete spava. Kad me vidi kod kompa, vjesa se stalno po meni i po kompu, a nemam neki visoki stol pa da ju ignoriram i radim po svom.
Evo liste, isprike ako sam nešto pogriješila:
:heart:Lista za: 18.06.2017.:heart:
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~49.dc ||
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc