Propustila Kosjenkin prijavak, nadam se da je tati sada OK.
Printable View
Propustila Kosjenkin prijavak, nadam se da je tati sada OK.
Kosjenka, vibrice za tatu ~~~~~~, nadam se da je sve ok.
Bodulice, odlično za hodanje i jogu, samo tako dalje!
Lili i kjb, vas dvije ste mrak (da ne kažem lude :lool:), ali bravo u svakom slučaju!
MB, opet pada?!
Ja sam jučer baš bila tužna jer sam shvatila da ne mogu na Hendrix PM. Taman išla prijavit i skužim da taj datum imam dva važna obiteljska događaja na jugu. Cijelo vrijeme mislila da je to vikend prije. Ove godine me definitivno ne ide s planovima, prvo ZG PM sam bila na putu, onda ST pado na radni vikend, sad još i ovo što me baš veselilo. Na kraju ću odustat i od ovo malo utrka što odem.
Jedino mi žao buffa, Magriz, ako ćeš se prijavlljivati vidi pliz možeš li mi uzeti jedan!
snijeg pada od zadra put juga. s vjetrom. fuj.je vise
ivana s vec sam se prijavila :/
ivana s jel možeš na Krku ili Gradac? Gradac ti je za 1. maj, a Krka sredinom travnja.
Ma bit će tih utrka ne brini. Imaš i turopoljski polumaraton 24.3. to ti je maltene u ZG. :-) da probaš?
Lili, Krka je na isti dan kad i Hendrix, a Gradac mi ne odgovara jer pada na utorak, pitanje je hoću li moći dobit slobodno ponedjeljak, tako da mi je rizik prijavljivati. A ovo ostalo mi se ne ide, ne ide mi se na utrku tek toliko da idem, mora mi imat ono nešto :-)
Ma dobro, sad sam se već pomirila, otčat ću ja već pm po nasipu, u vlastitom aranžmanu.
magriz, nema veze.
http://www.utrka.com/utrke/zg5x5sb/2018/info/
po meni nedjelja
Sad cu hititi ovaj mobitel u smece majke mi :cupakosu:
Flopice :kiss: :kiss:
elem...
napisah post, sve provjerih a ono ćorak :durise:
mislim da ću kupiti alcatel za 200 kn, onaj s tipkama, bez ikakvih funkcija
ionako me živcira sve to silno piplanje, zvrcanje, sebe sama živciram, i tako...
skužili ste da nisam od volje danas :mrgreen:
kod mene opet snijeg, znači od trčanja ništa ni danas :gaah:
prijavljujem yogu for depression
Bodulice bravo za tvoj raspored!
Kosjenka drži se!
ivanas nemoj se bedirati, takav period dođe, bit će utrka
ideš ove godine na Wingse?
joj flopi... hajde ti nama pisi ina nizove, par recenica pa postaj
ili kopiraj tekst svako malo za svaki slucaj
kosjenka ~~~~~~~~~~~~~
bravo svima za sve odradjeno
ivana, bas mi je zao sta se sve tako bezveze poklopilo
ali nadoknadit ces ti to!
ovdje opet snijeg, doduse sad vec kisa
jucer sam imala trening, opet je bilo odlicno, ovaj put smo cak malo i plesale :aparatic:
nisam ja zadnji put zadavala ta istezanja za mucenje, to je bilo trenericino maslo :D
danas rest day, s malom u logopeda je plan
sutra sam na putu, ali cu pokusati izvesti da se vratim na vrijeme za trening
i ovde je preslo u kisu, bolje :mrgreen:
ivana s bas mi je zao :love: totalno te razumim. jos sam pod dojmom odustajanja od splitskog :/
bit ce trka :love:
ides na wingse?
bodulice super ti ide :klap:
flopi :love: nemoj se nervirat.
ja sam jucer imala CF, danas opet. sutra mi je uletila pedikura pa ne znam ocu li na trcanje, vjv necu stic :/
Ni ja nisam skuzila Nerinog petaka ;-)
Ivana s bit ce,toga, pricekaj malo toplije.
Summer divno je citat kako uzivas u treniranju sebe i drugih :-)
Tko nije postizao, bude. Polakoooo.
Flopice lijepi u segmetima inaniz, to ti je najsigurnija opcija.
Ja cu ipak otici iako sitno pada al ovaj put u Salomonkama.trener rekao ne gledat pejs samo trcat po osjecaju i sukladno uvjetima.
J-la jeste zgibali na put?
lili nadam se da si išla. predivno je. pogotovo kroz šumu na jarunu. 50 minuta čiste sreće (pejs 6:17, dakle nisam gledala na sat)
O da isla sam, stvarno je bio najljepsi snijeg dosad.Bez proklizavanja, fini skripavac. Nije bilo nikoga iz trojke, pa sam spicila s dvojkom na 5:14, nekih 11,7km.
Danas ce biti ludi dan pa se javljam sad, kroz dan ne znam jel stignem.
lili i kjb bravo :klap:
jucer CF, jutros jedva sjedim :lool: nadam se da cu negdi ugurat trcanje danas jer nisam 10 dana trcala :unsure:
Hvala cure na vibrama. Bit će bolje kad on skuži da je iza njega teška bolest i da se tako mora ponašati, a ne kao najzdraviji mladac.
Moj naklon trkačicama, nekako mi se čini da prijašnjih zima niste toliko trčale po minusima.
Flopi, bit će bolje :)
Summer ti si legenda, tolika energija divim ti se.
Ja sam propustila jogu jučer, ali doma sam dupli booty band izazov.
Summer je stvarno volja i uzor, ali sve ste cure jako vrijedne i svima jedan :naklon:.
Lili baš si jurila, ali i uživala sigurno.
MB, bravo za CF.
Kosjenka bravo za izazov.
Prijavak joge day 5 s Adrienne. Za Ivanu, ako čita, sutra 1 h na tempu 6:00 (idući vikend je Brescia, pa već polako idemo u tapering).
Kaže koelgica da se na cesti topi snijeg, bit će trčanja :-)
Samo da nam se ovaj led otopi do sutra :-)
Nadam se da je u vas otoplilo kao kod nas. Jucer snig a danas trcanje u kratkim rukavima :drama: 5 km@5:51
A sad prijavak, crossfit danas. Jucer 10 sati zuljanja guzice za volanom (danas samo 4 sata). Sutra ne izlazim iz kuce ako ne zatopli, a po prognozi bit ce ugodnih -1 :(
Opet padaaaaaa.
MB nema naznaka zatopljenu. Ok lopata i ja idemo u svoju jutarnju akciju.
Spajka, i u gradu pada. Sve razmišljam ne ići na trening, onaj led ispod i friški snijeg, hmmmmm.
Lili ti ideš?
Spajka kud ces ranom zorom subotom? Tad izlaze samo ludi trkaci :mrgreen: koji se vesele trcanju po snijegu koji pada a dole skripi pod nogama.
Meni vani sve izgleda preidilicno,bijelo je,ne topi se, i ne mogu docekat :-D
Kjb zimska sestro sogurna sam da si u istom raspolozenju. Ne zaboravi fen ako idete na kavu poslije.:-)
Sad vidim ppst od kjb. Ma moja ti idem, nisam ni razmisljala da je led ispod, ne izgleda mi, nije tako niska temp.vani. ja idem svakako. :trci:
Pa samo prilagodis tempo i to je to.
Evo sad sam izasla na balkon (slikat snijeg :-)) , nema sanse da je klisko, pa puno snijega je napadalo. Samo salomonke i to je to. Peglaj.
Bas se vidi da sam rodjena zimi. Sigurno cemo i neko sanjkanje s djecom.
E jbg :lool: :lool: ovde je sinoc bilo 12 a prekjucer 2 c :drama:
Ja sam bila vani i sklisko je. sledila se ona kiša ispod. Ja ipak mislim da ne idem trčati, ali na sanjkanje svakako
Lili ti uživaj
Di necemo poludit od tog vremena MB:lool:
Ajd vi cure koje ste ljetnice, uzivat cete ljeti na 35+ kad ja ludim i iz koze bi iskocila. Trsko podnoaim te vrucine.
Sad ipak malo uzivam po svom.gustu pa koliko potraje :heart:
Iduci vikend kjb i ja :trci: Brescia PM :brr....: prpa malo.
Edit: sta je kjb? Ja cu ipak ici. Imam i kavu poslije s ekipom.
Lili pa dodji na idilu. Lopatu ce ti pripremit cak i gorotex meke rukavice.
Kod nas mogu trcat samo oni s pticom u glavi. A sankati svi.
:lool:spajka
Bome Jarun isto nije bio ociscen, ralice viduo nije, sve bljestalo od bjeline, predivnooo :heart: nista nije klisko,
kjb trebala si doci , najljepse trcanje ove zime. Krasotaaaa!!!malo teze gazit al volim izazove.
Mi smo 11.4km na 5:18. Pure joy!!!! :heart:
Je legenda nasa, ja sam svojima na kavi bas govorila kako imamo pticu u glavu :lool:
Cudno su me gledali :-) nista im nije bilo jasno.
Naravno sad mi je žao. Ali vratila se se sa sanjkanja i grudanja, isto dobro, a sutra ću trčati. Nemam ja salomonke Lili.
Obiteljski u sumi bez traga i puta. A bome i uzbrdo. 6.5 km
Naravno snijega puno pa se prtio put. A djeci naziv prtiti urbenebesno smijesan.