Pozdrav svima... dal ima mozda tko iskustva sa bolnicom Petrova ????
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Pozdrav svima... dal ima mozda tko iskustva sa bolnicom Petrova ????
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
e neznam sto da ti kazem,,,,umorna sam vjecno, noge mi pomalo/malo vise naticu, zadnji par dana i ruke mi trnu uzasno/šake..
stalno imamm bH kontrakcije....malac je hiperaktivan u trbuhu, ponekad toliko da me bolii kad se koza rastegne(to u 1.trudnoci nisam dozivjela),,, kad sjedim lezim, pa pokusaj ustajanja ravno kao da kita dizem na noge kojih nema....i stalno osjecam neku bol(kao upala misica) u doljnjem dijelu trbuha...prepone me znaju boljet toliko da si rukom pomazem podici nogu na tabure, ili prilikom spustanja nogu s taburea imam dojam da ce mi noga otpast od boli( a udeblljala sam se ravnooo mozda 5 kg)
ajde tjesi me aplikacija na mobu kaze jos 20-ak dana( a cisto bi mogla i ranije da se mene pita)
sutra idem doktoru(ah kad ju zatrpam pitanjima)
sto ima kod tebe? ostale cure? bome godisnji je uzeo mahaa kod svih
i ja bi na more,a muz nezeli ni cut!! kaze da nisam normalna!!!
jel se tko kupa u bazenima?? nisam jos nikako ali ovo je vise nepodnosljivoooo!!!
i ganjam majstora da dode ugradit klimu vec 3 tjedna ali me ignorira; imam da mu jačmenac spakujem!!! kako da to uradim?? zezam seee
i da pokvarila mi se ves masina(jos nisam sve oprala i popeglala) kinderbet nisam kupila, kolica nisam pripremila, ali idem danas pravit pekmez od šljiva( mozak na pasu)
i vise nisam zaboravljiva( nasla sam sve stvari sto sam zagubila tam oko 5 mjeseca trudnoce) sam mi je sinulo iako sam svu kucu prekopala 3 puta
i takoooo, nisam panicar ali bih mogla postati hahahahha, trenutno bih mogla neku knjigu napisati ovdje, ali stajem...
bonastraaaaaa, jel ima sto novo kod tebe?sto su ti rekli u ponedjeljak?
Prosirene ventrikula?jer sve uredu meni su sad u 29tt rekli uz to da i cistu imamo pa me zanima
To i mene zanima :(
Nivana, je l ono tebe tvoja dr stavila na neku dijetu u nekom tt?
Je li imaš tu neku dijetu napisanu ili? Ako imaš možeš li mi je poslati?
22 tt a već sam 6 kg dobila, stvarno trebam usporiti.
Da da od 18 tj tako nekako sam na dijeti, ima ma netu jelovnik od 1800 kalorija. Da sad netipkam.. aliii samo po preporuci dr.... u 18 tj sam bila već na 7.5 kg... od tad na dijeti i čak kilaža i pala.... što nije ni loše.... budem iz rađaone izašla lakša nego kad sam zatrudnila....
Danas na pregledu 35tj 6 dana... kilaža bebe 2786gr, dva prsta otvorena...i 5.5 kg u plusu od početka...
sad čekamo nestrpljivo...
sta ga mene sekira...gledam nalazeeeee...i pokusavam dokucist sta koji dio znaci i blago mi nista nije jasno...ako moze prijevod na naski
sta znaci??
cx za 2/3čl
za 1.5 do ovoja i gl-3-2
bonastra jel bilo stogod ovih dana.?? sretnoooooooo
i da kad ste vi krenuli u bolnicu na ctg i to(uredne trudnoce)
Beba je ok, guk mi je 3,3 bio prošle sedmice.
Ginger ti si zgodnica kojoj ne treba puno da skine višak, ja lako natucem ali teško skidam.
Zato mi valja pripaziti ;-)
Kako vas dr pregledavaju jeste li otvorene? Meni pogleda s onim L metalnim "nosacima za police" (ne znam kako ih opisati), malo razmakne i kaze sve ok. Je li to dovoljno? Vidim da se cesto spominju xxx prstiju otvorena. Je li gura prste kad vec ovako vidi otvorenost pa onda mjeri?
j-la daj, vidla sam i ja tvoje misice ;-)
ma nije lose pripaziti, al nemas razloga za brigu, nije to nesto puno kila
Meni u ovoj T jos nije gurala, a u prosloj mislim da je to napravila na zadnjem pregledu.
meni na svakom pregledu gleda ulozivost(to s prstima) i prepipava trbuh kao di pocima dije glava i tako to,,,poslje se oblacim i dolazim na uzv...
Meni je prvo uzv pa zatim skicne jesam li zatvorena. Zar glavu ne vidi na uzv pa je i tu mora trazit?
Moja ima siroke prste pa bolje da me ne dira.
Drage,
jučer, 09.08.2018. na svijet je stigla moja najdivnija curica ❤️
Od ponedjeljka sam bila u bolnici zbog supspektnog CTG-a, a u srijedu kada sam trebala doma je krenulo pomalo i otvaranje... porod nam se odužio, no vrijedi svake sekunde!
Divno, cestitam na kcerkici! Uzivajte, mazite se i pazite!
Vasa je dosla tocno 6 mj. poslije nase :)
Bornastra, čestitam na curici!!! Sad uživaj u svom smotuljku i mazite se i pazite!
Cestitam na curici!
Cestitam, bornastra! [emoji173]
Bornastra čestitke.... <3 sad uživancija na maksimalno....,
Pomalo, pomalo i eto mene na vrh liste,... iskreno jedva dočekala.... a sad nemoj da netko ode prije mene... pozzz svimaaa
Nivana 03.9.2018 / (M)
6xmamica 11.09.2018 / (Ž)
Ribica 1 15.10.2018 / ()
Isabel 18.10.2018 / (M)
little_angel 31.10.2018 ()
mabo1 02.11.2018 / (M)
V&NMama 17.11.2018 / ()
Ivy7 24.11.2018 (Ž)
sarasavati 12.01.2019 ()
leptirići 25.01.2019 ()
Mislim da kad prestanem sa svom terapijom iduci tjedan i dignem se da bu to zacas islo, obzirom da grlica nema i otvorena 3 cm... Samo da dođemo do 36.tj,poslije ima dozvolu za izac kad hoce(jos 4 dana :))
Cure da li znate tko u Zg osim dr. Harni radi 5d uzv???
Aaaaa čestitke bornastra.... Mazite se i uživajte ❤️❤️
Nivana brzo brzo si ti... Proć će za čas :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Jutro svima....
da li ima pomoći za mene
Kad ležim/ sjedim nemoguce mi se ustat kako me bole prepone i doljnji dio trbuha?
Noću da se okrenem to su bolovi u preponama za popiz.... kad sjedim i hoću da pomaknem nogu kao da nisu moje od bolova...
ovo je za plakat...
samo mi nemojte rec izdrži još malooo...
Nivana, da li bi ti mozda pomogli oblozi, kupka, lagana masaza? Vjerujem da se vec potpomazes s jastucima i sl?
Mene sram reci, no pojavili su mi se hemeroidi. Bili su mi i u prijasnjoj trudnici, no dosta kasnije. Sad sam tek 12 tt, no moram uglavnom mirovati pa mi valjda i to utjece... Svakako vrlo neugodno. Imate iskustva, mozda s nekim novijim preparatima na trzistu? Imam kod kuce neki na bazi propolisa i trenutno ga koristim, no ne osjecam mnogo olaksanje...
I jos bi nesto pitala. Kad ste i sto radili od pretraga u trudnovi? Meni su do sad gledali urin, kks, nuhalni nabor. Uskoro moram ponoviti urinokulturu jer su mi nasli Esherihiju coli. No nakon antibiotika mi nisu ponavljalu, rekli su da bi malo pricekali...