mama mi je predložila Deni....?
vidit ćemo šta MM misli
Printable View
mama mi je predložila Deni....?
vidit ćemo šta MM misli
kako vam se čini Flora?
prekrasno. nikad prežaljeno.
sad me Magda, koje mi se ne svida pretjerano, podsjetilo na Majda, koje mi je predivno
hvala, i meni su super :)
ali i flora mi je super i margita bi bila flora da se MM složio
a kombinacija jedne naše forumašice : flora i fiona, mi je jedna od najdražih kombinacija ikad :)
evo par imena sta su meni padale na pamet Gabriella , Alexsandra,Lorena ,Larisa , Laura ,Natasa, Arianna idt idt dalje da ne nabrajam jer je bilo dosta imena u opticaju al na kraju je presudilo ime Nicol ,koje je odabrala moja prva kci koja se zove Marina :)
Meni lijepa imena su Zora, Niniva, Lorelai, Magdalena, Margarita, Cecilia, Cvita, Sabina, Daenerys, Cersei, Zlata, Maja, Marina, Dajana, Eva, Evelina, Charlotte, Lote, Iva, Višnja...
Koje vam se ime vise sviđa Nicole (Nikol) ili Dora??? Meni i muzu nekako Nicole prevladava, ali jedini problemcic je taj kako ga pisati, Nikol mi se ne sviđa, Nicole bi bilo pravilno, a Nicol mi je najljepse ali nije pravilno napisano, i sto sada???
Meni se sviđa Nicole.
Nicol mi se ne sviđa nešto, ali ako se tebi i tvom mužu sviđa, samo naprijed. :-)
Ajmo žene, treba mi vaše mišljenje !!!
Nicole ili Nika ???
Bilo mi je lijepo, ali ohladila sam se.
moj izbor je dorja :-)
Iz knjige koju sam nedavno procitala, dopala su mi se imena Dedra i Eilan. :)
Od kad sam bila dijete govorila sam da će se moja curica zvati Marta, i tako je ostalo..ako bude kikica biti će Marta i danas nakon toliko godina nisam promjenila mišljenje
Marta :-)
Odgovarala sam Lutonjici.
Nicole mi je ljepše.
Nikol više nego nicol
Meni se Nika više sviđa.
Lijepo mi je i Tisa, nije često :-)
Kod nas će seka ipak biti Stela, MM nije imao šanse ;-)
Hvala cure, mislim da sam odlucila, bit ce Nika :-D
svakako Nika
jednostavno mi se ne sviđaju imena pisana na jedan naćin, a čitana na drugi ...
uvijek bude bisera u čitanju imena ...
Mirta već dugo nisam čula, i baš mi je lijepo ...
za cure je menoi osobno puno više onih imena koja su mi lijepa
makar još nemam "the ime"
recimo iva, daria,sofi, anika ...
Nikol, Sara,Sarai, Klara, Mišel, Naomi,Anika, to je ono što mi za sada pada na pamet
Naša cura je Laura, to ime mi je Ženstveno i Jako u jednom
potpis.
ne svidjaju mi se imena koja se pisu na jedan nacin, a izgovaraju na drugi. ali niti pretjerano vukaniziranje americkih imena poput stiven, đejms i tako dalje :)
moj prijedlog je bio Lara, no nije prosao ni kod muza ni kod male.
imam jos 3mj. za ime. koje MENI mora sjesti :)
i tvom MUŽU.
Nemam visoko mišljenje o majkama koje ignoriraju očeve želje i prave pritisak u vezi s dijetetom.
Vidim da si uvažila očevo mišljenje, pa ne govorim o tebi.
Ime bi trebalo biti zajednička odluka majke i oca, kao i sve vezano uz dijete. Naravno, uz uvjet da su oboje sposobni se brinuti za dijete i žele sve najbolje za dijete.
Ako majka misli da je njezin odabir bolji, to može argumentirati. U ovom slučaju, majka i otac moraju naći kompromis.
Lara mi je divno.
Mia isto.
Nikol mi se sviđa više nego Nika.
mama mi je predložila da dam ime Lana pa kad ih budem zvala mogu zvat NikoLana pa mi dođu obadvije:lol:
krivo si shvatila moj post.
da ignoriram zelju muza i djeteta, odavno bi se zvala Lara.
razlika je kako ko bira ime. recimo kcer bira ime po najboljoj prijateljici iz vrtica.
muz bira kako mu se koje ime svidi. ili odbija jer mu se ne svidi.
ja uz to, kako bira muz, biram jer mi to ime pase uz bebu koju nosim. da li sjeda.
ime za prvo dijete palo je iz vedra neba kad je u pola trudnoce od decka "postala" cura. njemu se odmah svidjelo, a meni i "sjelo". sva ostala imena koja su dosla na repertoar, bila su lijepa i bili smo oko njih suglasni, no kad je izgovoreno L. to je bilo to.
kad jednostavno ne mozes zamisliti da ti se drugacije dijete zove. ni sada nakon 6 godina, pa ni tada u trbuhu.
no hvala na poduci, narocito o odgoju:)