betty dobro došla na topic! :D
Printable View
betty dobro došla na topic! :D
naravno da je veća faca Betty, tu uopće nema konkurencije. Taj se Rex bacakao tijekom bombardiranja kamgod i slučajno pogodio najvećeg druga,jel', a moja je svjesno otvorila vrata špajze, ušla i ravno na zeca :lol: :lol: 8)Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Taj se Rex bacakao tijekom bombardiranja kamgod i slučajno pogodio najvećeg druga
Ajd bas mi je drago cuti da ima jos pasa koji su pojeli mobitel. Moja pokojna kujica je godinama cekala priliku da ga zgrabi (ne znam zasto joj je bas taj, i samo taj, stari Siemens smetao) i - pojela je vecinu plastike i pomalo zagrizla u bateriju.
Uginula je od starosti, ne od mobitela. :heart:
Sto se mene tice, stosta sam u zivotu pojela. Al' mobitel nikad!
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Cure, genijalne ste! :lol:
Ja sam jedna od onih kojima stalno govore 'ti'. Ma, mogu se obuć kako hoću... I našminkat kako hoću... Valjda je u pitanju visina od 152 cm :? . Sjećam se jedne zgode od prije par godina kada mi je na blagajni žena strpala par stvari u vrećicu i pitala: 'Još nešto, malena?'. Moooooliiiim?????!!!! :shock: A ja oko 25-26 godina.
Enivej, prihvatila sam to kao zezanciju pa kad netko sumnjiv dođe prosit na vrata kažem da mama nije doma i ne mogu otvorit :) .
I baš sam si super takva. I volim se mazit... Volim vježbati, ići na yogu, navući seksi sandale, otići u solarij... Sve što me veseli. I boli me dupe što imam celulit od 8 sati sjedenja za kompom i što imam jače listove od većine nogometaša. U principu, volim sebe u svim fazama. Bilo je vremena kada sam imala 45 kila, a bome i 55 nakon Vedranovog rođenja. A ja sam bila tako ponosna što je moje tijelo nosilo to malo biće 9 mjeseci i uopće nisam gledala debljinu nogu ili šlaufić oko struka. Moje tijelo je moj dobar prijatelj koji je pretrpio stvarno svašta, a dalje je tu i tako mi vjerno služi. Tako gledam i na sve druge žene. Vidim u njima brižne majke, pametne i sposobne poslovne žene, božice seksa... Sada sam u fazi od nekih 47 kila (ne zaboravite na visinu od 152 cm, da me ne svrstate u anoreksičarke :) ), imam mrak trbušnjake, jaka leđa, mišićave ruke i noge, čvrstu guzu, ali takav izgled je rezultat ovakvog svakodnevnog bioritma:
5.00 Budim se, poljubim dijete i idem meditirat i vježbat jogu
5:45 Kuham doručak i ručak (mi smo makrobiotičari i u principu kuham sva tri obroka)
6:30 Doručak i ručak pakiram jer ih nosim sa sobom na posao
6:40 Nabrzaka se oblačim, perem zube i umijem se (ne šminkam se jer ne stignem). Izliječem iz kuće i pješačim do posla
7:30 Počinje radni dan...
15:30 MM me pokupi s posla i idemo doma.
16:00 Vrijeme je za Maksimir. Obućeni smo za trening i treniramo tako da se MM igra u parkiću s Vedricom, a ja treniram. Nakon mog treninga slijedi njegov. Mali je dotle 2-2.5 h u parkiću.
18:30 Stižemo doma, ne stignem se otuširat jer kuham večeru.
19:30 Večera je poklopana, Vedrana vodim na kupanje, a muža pošaljem u kuhinju da pospremi nered koji sam ostavila iza sebe.
20:30 Nakon kupanja, priče za laku noć i nekoliko pjesmica, ostavljam malca u krevetu. Konačno idem pod tuš.
21:00 Seksam se ako nemam mengu
21:30 Malo pospremimo stan, zbrajamo dojmove dana na izmaku, čitamo...
23:00 Spavanac
Vikend je nešto drugačiji jer umjesto sate provedene na poslu provodimo u vrtu, družimo se i odvojimo vrijeme za osobne sitne radosti...
To znači da gotovo nikad ne gledam tv, ne znam friške tračeve i sl. I uživam u tome! Stvarno i iskreno. Na kraju dana kada sve zbrojim, zaključim da se hranimo zdravo, da smo fizički aktivni, da je dijete provelo puno vremena vani... Je li to vrijedno toga? Meni je.
Ako vam se da uložiti toliko truda i energije u fizičke aktivnosti, prehranu i sl, onda uložite, a ako ne onda uživajte u svom tijelu takvom kakvo je. Vjerujte, ne postoji čarobna formula. Ako želite promijeniti, promijenite temelje. I to prije nego što krenete na dijetu. ;)
I iskreno, najljepše žene su sretne žene. I ima ih tu na forumu, okruženih dječicom i tipičnim svakodnevnim brigama. Marta i Mara su jedne od nijh koje osobno poznajem. I njihova ljepota zrači iznutra. Nisu to isprazne riječi. Cure, super ste mi! :love:
Oprosti, anchi, što izdvajam samo taj dio u cijelom danu bogatom događajima, ali....ono u 21 sat-zar baš svaki dan :shock:
Osim onih 5, 6 dana mjesečno, naravno ;)
Svakiiiiiii??????
anchi, znaš kaj mene kod tebe najviše fascinira, osim što radiš lijepe rasporede kao i ja, sa razlikom što ja svoje nikada ne izvršim nego ih nakon par dana ignoriranja poderem i bacim u smeće - ovo:
1. pitanje isto kao i svimbalo: dal' baš svaki dan, jer ako je to tako onda :naklon:Citiraj:
anchi prvotno napisa
2. nakon sexa pospremanje stana i zbrajanje dojmova, ovo je za :naklon: :naklon:
Nisam ni sumnjala da ću biti jedana kojoj je 21h upao u oči! :lol:
Anchi, svaka čast na rasporedu i držanju istog. Ovo buđenje u 5h i odlazak na spavanje u 23h bi mi bilo premalo...
Umrla bih nakon par dana... :mrgreen:
:lol: Ne, ne seksam se baš svaki dan. Opisala sam svoj tipičan dan. Neke stvari se mijenjaju. Npr. u pon i čet idem navečer na jogu pa ujutro radim kardio trening, a ne jogu. Dok sam ja na jogi, MM stavlja Vedrana na spavanje. Ponekad imamo neki dogovor, ali to sve nije bitno. Bitan je takav način života. Znam što želim: zdravlje, sretno dijete, dobar brak, dobar i redovit seks. I to su stvari oko kojih mi se vrti dan. Ako vas baš zanima, seksam se barem 4-5 dana u tjednu kada nemam mengu. :mrgreen:
Bitno mi je da sam dosljedna i da sam zadovoljna. :)
Anchi :klap:
Apropos rasporeda, ovo je trebao biti moj jučerašnji lijepo ispisan na papiru:
6:00 buđenje
6:00-7:00 spremanje doručka + doručak + presvući i obuću malu
7:00-8:00 spremiti se za posao + prošetati Betty
8:00 krenuti na posao
18:00 doći doma i izvesti Betty
18:00-19:00 spremiti i pojesti večeru
19:00-20:00 okupati malu i staviti ju na spavanje
20:00-21:00 spremiti malo po stanu
21:00-22:00 okupati se + čitati malo knjigu
22:00 spravanje
Stvarni raspored:
7:30 probudila se u totalnom šoku koliko je sati (gledala dr. House do kasno)
7:30-8:30 u totalnoj panici spremam na brzinu doručak, presvlačim malu, mala jede, ja se spremam i vodim Betty doslovno deset koraka ispred zgrade sa rječima "pišaj, molim te, pišaj bog ti dao sve" Cucak :roll: i popiški se kao da zna.
8:30 krećem raditi
18:00 dolazim doma (opet na tragu napisanog rasporeda :) ) i izvodim Betty
18:00-19:00 spremam večeru i jedemo :D
19:00 show program počinje:
ona: "tuta"
ja odem po tutu i stavim ju na tutu - pokakila se lijepo u tutu; ja blistajući od zadovoljstva i hvaleći ju dignem ju sa tute i obrišem.
ona: "tuta" (jedva da sam ju pobrisala)
O.k. sad sam :/ stavljam je opet na tutu. Neće niti pod razno jer je drek još uvijek unutra. Niš, odnesem oprati tutu. Vratim se :shock: dva drekića stoje nasred sobe: jedan veći bliže vratima, drugi manji bliže krevetu. Bacam tutu, uzimam ju da ne uzme rukama drek. I sad ne znam kaj ću: prvo krenem u kuhinju (kog ću dreka tamo sa djetetom), pa unezvjereno u kupaonu, pa na kraju u dječju sobu - obrišem guzu i stavim je onako gole guze u krevetić da mogu pobrisati drekiće. Pobrišem drekiće sa poda i idem k njoj - popišala se u krevet, ali sve i jastuk i poplun...
20:30 dižem je iz krevetića i krećem po kući kam da ju stavim i onda je vratim nazad u krevetić (kaj već se popiškila, a i treba se kupati), napunim kadu vodom, stavim je u kadu i idem mijenjati krevetić (svu posteljinu).
21:30 spavanje zajedničko (kada ostala puna vode u dječjoj sobi, igračke posvuda, kaos u kuhinji).
Danas u jutro sam potrgala raspored. Kaj mislite da ipak pokušam sa yogom?
Anchi :naklon: ja nemam snage ni za pola toga sto si nabrojala
Elin :lol: :lol: Da, pokusaj svakako s yogom.
Kad mi dijete ili netko drugi priusti dozivljaj kakav je tvoj mantram: Molim te , budi dobra! Molim te , nemoj je/ih ubit! F, molim te budi dobra!!
I tako dok me ne prode! :saint:
XCitiraj:
bebelina prvotno napisa
:lol: :lol:
Ovde je nekakav tulum, činio mi se interni pa se nisam javljala, ali na ovo, anchie, ne mogu ne reagirati. :naklon: :naklon: Tebi se klanjam, duboko, ljubim ti stopala, čistim cipele, ti si oličenje mojih snova o savršenom rasporedu, ti si žena mojih snova, ne, ja bih bila žena svojih snova, ali u tvom liku i rasporedu.
Kad ovo pročitam shvatim koji sam nedosljedni idiot (mislim, znala sam i prije), svaki moj raspored je važio max dva tjedna, osam čaša vode dnevno sposobna sam piti jedno 4 dana, trbušnjake raditi valjda 5, a onda uleti nešto drugo, mackam integralni kruh u maslinovo ulje dva-tri dana, a onda "slučajno" uleti domaći špek, integralne žitarice aktivno kuham možda i dva tjedna, a nakon toga zaboravim na njih, sjetim se kad moram baciti vrećice jer su ih napali žižci...idiot, kažem, idiot...
A ti, koja žena... joga, Maksimir, seks u 9 :shock: :shock: :shock:
Da ne kažem kako se Kegelovih vježbi sjetim dva dana uzastopno, a onda svake prijestupne godine. Glede toga, tebi se, elin, moram tamo javiti na pdf Nakon poroda, jer imam šta napisati, a ti si me preksinoć natjerala da po kući vrištim, urlam od smijeha, bacam se po podu...
Što se spavanja tiče, toplo preporučam knjigu Deep sleep (mislim da se tako zove, moram pogledati). Važna ja kvaliteta sna, a ne kvantiteta.Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Ne biste vjerovale koliko energije imam. A zaboravila sam napomenuti da se bavim i reikijem pa i to pridonosi... A joga i vježbanje su od vitalne važnosti.
Da, vrlo sam disciplirana, ali to je samo stvar navike. Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem, ali rezultati su vrijedni truda.
:lol: :lol:Citiraj:
elin prvotno napisa
Ima i kod mene povremenog kaosa, da ne biste mislile da je sve savršeno, ali ja se na dam. ne daaam seeee. Opet sve vratim u ravnotežu i mantram 'All is well in my world!'.
Nenči, nikad to nije privatni tulum, pogotovo ne na ovoj temi. Odgovor na pitanje što radite kad ste stare, ružne i debele (neke su cure tražile smisao svega ovoga) - smijemo se same sebi.
Star i ružan je stvar nečije percepcije, a ne stvarni odraz, debljina se može izgubiti, a duh i humor je uvijek mlad i lijep i nikad ne umire. Svim mojim ovdje partnericama koje su "stare, ružne i debele" :love: :heart: (pa mogu i ja malo biti ozbiljna, zar ne, tek toliko da znate da je to moguće i kod mene :) ).
Tako je meni frendica objašnjavala da je u depresiji koja joj se odražava na brak i na seksualni život, pa se sada seksaju SAMO triput tjedno.Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Pitam ja, naravno, koliko su se prije depresije?
Kaže, isto triput, ali DNEVNO... :shock:
da, na ovo se i MM žali :mrgreen: . Pa ja pitam "koliko bi ti puta" - bar četiri dnevno.Citiraj:
piplica prvotno napisa
A bitno da nema energije za bacit smeće.
mene ovo zanimaCitiraj:
anchi prvotno napisa
da li djeluje u kombinaciji sa cico-obožavateljem uz uzglavlje (djetetom, ne mužem)
deep sleep meni trenutno zvuči prilično SF
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
elin prvotno napisa
Da ne zaboravim :lol: pa ću ovo prvo napisati!
Nije da ne volim seks, ali ga ne volim baš tako često... ne znam zašto... možda sam za psihijatra???
Nena-Jabuka - ma kakav privatni party! Ako I IMAŠ takve noge kao na avataru, ali se ipak osjećaš debelom, ružnom i starom, mjesta ima...
kao i za nedosljedne idiote :lol: (kako sam se nasmijala na ovo!) jer sam i sama takva...
Ja u glavi napravim neki okvirni raspored i drago mi je kada ga se držim, ali moj raspored se većinom vrti oko toga da skuham, operem i da ne zabušavam i ne ostavljam za sutra - što jaaaakoooo volim.
Sviđaju mi se rasporedi, ali stvarno volim i fleksibilnost, jer ako se u raspored toliko zagrize onda... s.r.m. jer pojma nemam o čemu pričam... :lol:
Anchi - zanima me - da li se vi seksate i u drugo vrijeme? Ono, ujutro npr. ili je to uvijek u otprilike isti sat! :lol:?
Rado bih pročitala tu knjigu. Meni treba sna od 22h-06/07h to mi je ok... Ovaj od 22h mi je najbitnije... mogu se onda dići i u 05, ali da spavam u 22h :mrgreen: jer mi tada nekako tijelo prirodno traži san i tada mi je najljepši i najbolji.
Elin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: x tisuću!
Joj tvoji postovi me uglavnom uvijek razgale! :love:
(btw ove smajliće nabadam napamet, jer mi se stranica nije učitala do kraja, pa trenutno vidim samo smrdeće-mirišućeg, veselog koji skače i onog koji se crveni)
Piplice, ovaj tvoj primjer me je sjetio jednog teksta pročitanog davnoooooooooo prije braka, kad sam se šokirala na statistički podatak da se parovi u braku u prosjeku seksaju dva puta tjedno. Tada sam pomislila da je to tiskarska greška i da su ustvari htjeli reći dva puta dnevno :oops:
Nije da mi je praksa bila baš takva, ali sve ispod svakodnevno je za mene bila tragedija.
Ah ti dani izgubljene mladosti :mrgreen:
Ajme, ajme, moje pune vena, mijenjam hitno avatar da ne zavaravam narod! Ne znam pravo gdje bih se prvo javila, na ovaj topic ili onaj novootvoreni - stari se... ili da samo copy- paste, pa haram tamo-amo.Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Meni je sve bilo jasno kad više nisam bila ista u albumu sa slikama.
Deset godina, ako ne i više, ja na svim fotkama ista!
Već sam bila rodila i drugo dijete, dakle, negdje oko 32 ,i još me u vlaku, na placu, oslovljavali sa "gospodična".
I onda, skoro pa odjednom, gospođo ovo, gospođo ono.
I neka druga faca na fotkama, džaba se ja okrećem, te ne valja svjetlo, te crvene mi oči, nisi me dobro ulovio, ćućni pa slikaj, šta si bezobrazan, ne tako izbliza, uzalud vam trud svirači! Idem ovo skopirati pa na topic Stari se...
Anchie... :shock: Ne znam kaj bi drugo rekla! Klanjam se. Ovo Deep Sleep cudo zvuci interesantno. Cija je knjiga? S obzirom na moje ustajanje u 5 zbog posla (istinabog svaki drugi tjedan), dobro bi mi doslo nauciti kako se naspavati u tek nekoliko sati.
Jos sam nesto htjela reci prije nego sam opalila po 'reply', ali, eto.. danas nisam osobito ruzna, debela i stara.. vec zaboravna. (Dobro, stara i zaboravna imaju nesto zajednicko. Valjda.)
da, zaboravih napisati, a vezano za onaj show program od sinoć, da me jedino u svemu tome čudi da Betty nije uletila u party i proždrla drekiće (ne bi joj bio prvi put), tak da uz sve to mogu još i vikati: "Fuj, fuj, fuj, glupačo jedna" dok je tuširam u kadi do ponoći. Kao što veli anchi "All is well in my world!" i ja dodajem sva sreća da mi je pas veći ždero od mene, pa se tako tješim na dnevnoj osnovi. 8)
Cure, stvarno me dobro zabavljate!
I samo da se zabilježi, danas sam si jako mlada, lijepa i mršava
Joj.. i ja. Pa sam si odmah maznula dva mala Lindtova uskrsna janjeta. Al', ajde, fakat mala, 10 grama svako (ostala mi jos tri... :mljac: ) . Donijela svekrva, a ja zaboravila sve do danas.Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Pa stalno si takva, kaj zmišljaš! :PCitiraj:
lucij@ prvotno napisa
anchi svaka čast!
A ovo kaj pišeš o obraćanju sa TI i sl. I meni je tako.
I moram priznati da sam ponosna na to što mi ljudi daju i do 7 godina manje nego što imam. I kad čuju da imam dvoje djece ne mogu k sebi doći.
Neki dan sam u nekom razgovoru spomenula da imam 11 godina staža pa me jedan čovjek pitao da kad sam ja to počela raditi, s 11, ako imam već toliko staža. Hehe.
Ali ja se tako i osjećam. I kada gledam neke žene, gospođe, svojih godina osjećam se 10 godina mlađe od njih.
Još da nema ovih sjedih...Sva sreća na farbama!
Cure, topic se zove ruzni, stari i debeli , a ne daju mi 10 godina manje! :P
xCitiraj:
bebelina prvotno napisa
jelda?
treba ih sve protjerati.
ajde, drago mi je ako vas ovaj topic ovoliko uveseljava.
pa vam ga ostavljam kao razbibrigu.
ali, ne širite se dalje :*
tako je, mršavi, ajmo! šu!
8)
ja sam mršava, al ovisi iz kojeg me kuta gledaš... sve je dobro ak nije profil... e onda se može vidjeti da imam krasnu trbušinu, ko zdrava trudnica u petom mjesecu 8)
vježbanje? trbušnjaci? počela bum nositi kapu da mi te stvari više ne bi počele padati na pamet, jer to mi se tak neda... ustvari, nemam vremena bolje zvuči (a stvarno je tak, časna riječ)
na pitanja znanaca koje sretnem šetajući svoje dvoje djece dal' sam opet trudna se više ni ne crvenim :mrgreen:
o celulitu po nogama nebum puno... sad si već i ruke gledam, i vidim da imam one "mlohave mišiće" 8)
a hebi ga... ipak su tu i godinice, mada se ja još uvijek osjećam ko da imam 25 (tak dugo dok se u ogledalo ne pogledam)
super mi je ovaj topic... ne znam kak sam ga tek danas otkrila... i evo, čitam već dobrih 45 min, cerim se ko blesava i umjesto da odem izgubit koji centimetar na trbuhu sexanjem, sjedim tu i tipkam...
Ja prijavljujem svoje žvrtvovanje i režanje na ukućane, u isto vrijeme.
Mm donio meni kulen jedan. I to nema... cijeli dan me zove da ga jedem, pa je danas bilo na meniju:
9h - doručak - kuhano jaje, kulen, sir
13h - nešto između - kulen, kruh
Između ta dva gore navedena, ili poslije toga
kakao kocke - nemilice utukla
2 kivija - da se osvježim
19h - kulen, kruh
2 kakao kocke - da se ne suše do sutra
1/2 jabuke - nije bilo više...
I sutra će opet biti na repertoaru, jer ja jednostavno ne mogu da podnesem da mi to čudo, fino, stoji u frižideru.
I uvijek sam bila pero ždero. Kada bi bile male onda bi mama napravila pohovane šnicle, izrezala paradajiz itd. za 10-to satni put do Zadra. Kretalo se oko 5-6h ujutro. Čim bi sjela u auto ja bih morala pojesti svoj dio inače bi ludila zbog šnicli.
Nažalost, to me i danas prati, pa tako kada idemo na put ako ima sendvića ili nečega ja to sve smažem odjednom - ni ne izađemo iz grada kako treba, jer mene to jednostavo vuče i zove i eto!
I da se pridržavam rasporeda?
Daaaaa....samo "objedovnog" bi mogla! :lol:
Evo sad idem napraviti raspored za kulen za sutra, da ga pojedem više! :mrgreen: ccccccccc
ana.m, iznuđujem komplimente :*
Ma stvarno ima dana kada se osjećam ne baš naj u svojoj koži. Ne znam zašto, valjda me sve skupa stišće jer se nagomilalo nekih problema. Uglavnom, i danas sam si super! :*
Samo ću ovo reći: ja se klanjam svim onim samohranim majkama (i očevima) i svima onima koji nemaju podršku svojih partnera. Lako je ovo kada MM ujutro sprema Vedrana za vrtić i doručkuju zajedno. Lako je kad on sudjeluje u kućanskim poslovima. Lako je kad ti je posao relativno blizu doma. Lako je kada je MM kondicijski trener :mrgreen: . Lako je kada sam se uvijek bavila sportom. Lako je kad on provodi vrijeme s djetetom kad ja idem na jogu, u solarij, kod frizera...Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
Što radim? Evo neki dan sam srela dugogodišnjeg prijatelja, nisam ga dugo vidjela. I gledam ga, gledam, nekako mi je čudan. Nije se specijalno udebljao, ali nešto ne štima. Poslije sam razmišljala, baš izgleda puno starije, ono kad ti se pojave "staračke crte lica". I onda ja u komi (a mlađi je od mene - istina nekoliko mjeseci), odmah pomahnitalo zovem prijateljicu da ju pitam: Čuj stara, reci iskreno da li smo se mi postarale?, Ona meni: Pa nemam pojma vidim te svaki dan. Ja: Nemoj glumiti, reci iskreno!, Ona: Pa čuj, malo smo ozbiljnije, ti si mama, ja budem,.. , Ja: Ma ne to, mislim izgledom, fizički,.. Ona: Ma kaj je tebi, izgledamo bolje nego ikad!I tako, mi izgledamo bolje nego ikad, ne starimo, ne debljamo se, sve je super, ali pitam se što bi moj prijatelj s početka priče rekao za nas.