Ma znam ja da ja to sve trebam, danas sam baš išla pustiti si malo krv :lol:i kod pravnika, a sutra idem kod psihića.
Jedva čekam da krene taj 5. mj. i dođe M pa da se krenem bockati...izgleda ćemo svi biti od prilike u isto vrijem u petrovoj.
Printable View
Bok zene i djevojke!!Danas obavili moj dragi iliti MM i ja,psiholosko i pravno savjetovanje na Šalati!Ne znam jel to jos zanima Nanu_bananu ili ako ima koja buduca kadetkinja koja ce to prolaziti-evo par mojih zapazanja i putokaza..Dakle,savjetovanje je u zgradI Klinike za uho,grlo,nos i pedijatriju(mi bili naruceni u 9 ujutro),cim udjete,popnete se par stepenica i odmah lijevo ,nasuprot saltera informacija,su vrata na kojima pise Klinika za psiholosku medicinu.Popnete se na prvi kat i stanete u red na prijemnom salteru s desne strane.Mi cekali 10ak minuta.dali smo sestri uputnice i zdrav.iskaznice(ne treba iskaznica dopunskog osiguranjai i ne placa se nikakva participacija-ja imala sifru 97,a MM 31) te je zena otvorila 2 kartona i uputila nas dr.Ladiki lijevo u hodnik.Sam razgovor s dr.Ladika je bio vrlo ugodan i opusten;pitala nas o dosadasnjim iskustvima u MPO,o dosadasnjem zdravstvenom statusu,o nasem misljenju zasto nam je potrebna MPO,interesirala ju je moja evaluacija boli kod punkcije radi neke njene statistike i to je trajalo 20ak minuta te smo se rastali u ugodnom ozracju uz njenu opasku da joj se u slucaju potrebe uvijek mozemo obratiti mimo klinike za pomoc..Kao sto je rekla Suzzie..Odmah smo se uputili do Upravne zgrade koja je 100tinjak metara dalje preko puta medicinskog fakulteta,na porti predali osobne iskaznice i odmah u hodniku s desna je ured pravnice Horvat.Ona je mlada,simpaticna i nadasve spontana.Trazila nas je ovjerenu izjavu o vanbracnoj zajednici sto mi nismo imali jer nam nije naglaseno da za pravno savjetovanje treba,no obecavsi da ce mo joj je faxirati,dala nam je i pravni blagoslov.AMEN. Jos nije bilo 10 sati,a mi smo bili gotovi sa svime.Eto sve za ljubav naseg ministarstva zdravstva!!!!!S tim potvrdama jedan smo korak blize stimuliranom ciklusu u lipnju(ako ce trebati,jer sam sad u prirodnjaku:-D)...Jos krvna grupa i HIV,hepatitis i WAR i mi na konju!!!!Pusa Petrovke;-);-)
Osijek pozdrav i tebi,imas moju potporu i vibrice..Apsolutno ti se divim zbog sveg sto si prosla,a tako smireno i hrabro zvuce tvoji postovi...Zelim ti uspjeh u 5.mj. iznad svega..
Sela hvala na vibricama tebi, a i svim ostalim curama sve skupa ste mi velika podrška.
Znaš onu narodnu pametnu " što te ne ubije to te ojača", a valjda ima neke istine u tim poslovicama.:roll:
Ma samo da ja uspijem danas riješiti i psihijatra i da sam gotova sa tom bezvrednom papirijadom, a onda na pravi posao :klap:.
Cure svima vam držim fige da uspijete što prije i da se sve skupa počnemo družiti na nekom drugom forumu, recimo nekih neispavanih mama.:mrgreen:
Čini mi se kao da nas stvarno dosta ima koje počinjemo u 5. i 6. mjesecu s postupcima i to me veseli, naravno i iz sebičnih razloga jer ću imati s kime podijeliti muke čekanja! :*
Držim nam svim fige i da ćemo podići prosjek uspješnosti u Petrovoj!!! :yes:
Sela vidim 8 stanični je!!! :-D :-D :-D i još 5 puta tako!!!!
Bravo!
Uživaj i mazi tibicu :)
Btw, prijavljujem prvomajsku punkciju!:-D
Da,curke,zaista sam danas bila van sebe od srece ali dalek me put jos ceka(treba prozivjeti 14 dana)a i ako malo ukljucim mozak,sansice su ispod 10 posto ..Ali svejedno,uzivam u osjecaju da se nesto moje malo i od MM spojilo u ljubavi i zaiskrilo zivotom..Snekica krasno!!Bit ce to pravi praznik!!!Koliki ti je folikulic bio danas?:heart:
Sela, hvala ti na podrobnim informacijama :shykiss:
Vidim da ma puno cura koje su u 5 i 6 mjesecu i svima vam držim velke fige i nadam se da ćemo imati puno pluseva. Vrijeme je da se i nama konačno osmijehne sreća.
Sela,Snekica bravo cure:-D:-D,bit će pluseva sigurna sam:klap:.
Sela, folikul 17, endometrij 9,9. Ako nisam krivo zapamtila jer su mi svi papiri na klinici. Za folikul sam sigurna. Večeras u 22.00 štoperica i gaaaaas!:lol:
Držim ti fige do bete, a nakon toga skačemo od sreće!!! Nisam skužila kvalitetu tvog zametka, sorry malo sam danas off...:yes:
Sanja1, ovaj ciklus smo mi na redu!
Uh Snekice, super zvuči!
Što drugo da kažem nego- sretan ti prvi maj! :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke sretno! Držim fige za betu, za punkciju.....
:zbunj:
16 dan nakon AIHa ja još nisam dobila m.
Jučer test- neobičan, donja crta se pojavila ali skroooz dolje.
Jutros test- negativan.
Boli me sve- jajnici, trbuh, bubrezi, prepone, kukovi... Ne odjednom :mrgreen: nego naizmjence. PMS x 5.
Mislim da cu predvecer skočiti do nekog privatnika i ipak provjeriti betu. Da imam miran vikend.
Tlatinčice držim fige da je to dobar znak! Testovi za trudnoću mogu biti lažno negativni, ali ne i lažno pozitivni (osim ako si uzimala nešto što sadrži hcg). Zato ti fino provjeri betu da budeš mirna!
Ja sam danas dala i posljednju kap krvi (mislim zadnje pretrage), imam sve papire i sad jedva čekam pravu akciju! :-D još samo da dođe menstruacija... :-x 6. mjesec here we come!
M kljukam raznoraznim vitaminima i sl. tako da njegovi momci budu što privlačniji mojim curama!:-P
Mantram za tebe Tlatincice!!!!Da,da,provjeriti betu obavezno!!!Sneki folikulic savrsen,endo fantastican,drzim palceve za sutra da punkcijica prodje ko vodu piti...da se nadje curica-stanica..Ajme same umanjenice..i ja pocela tepati:mrgreen:Nas embrij bio 8-stanicni,rekla biologica da ih je sve razveselio ujutro svojom kvalitetom..sad podrobnije mi nista nije rekla ali koliko sam shvatila nije bilo fragmentacija,i nije se izrazila u postotku..MM se popravio nalaz pa nas pitala sto je uzimao;nista,samo ogromne kolicine voca(ja vec neko vrijeme zivim na jabukama,a on je poceo odnedavno radit si smoothiese od raznoraznog voca).Suzzie hocemo li se hrabriti u lipnju u cekaoni?
Pila sam utriće dok sam bila na poslu. Higijenski razlozi. Možda je to utjecalo? Folna? Nemam pojma. Al je test bio fakat čudan.
Htjela, al nitko ne radi- predpraznično raspoloženje. :-PCitiraj:
Zato ti fino provjeri betu da budeš mirna!
Ti, ja, Sela držim fige da ćeš se samo trudnički ceriti :mrgreen:Citiraj:
Ja sam danas dala i posljednju kap krvi (mislim zadnje pretrage), imam sve papire i sad jedva čekam pravu akciju! još samo da dođe menstruacija... 6. mjesec here we come!
Tko je još lipanjka?
Što mu daješ? Da i ja svog našopam ;-)Citiraj:
M kljukam raznoraznim vitaminima i sl. tako da njegovi momci budu što privlačniji mojim curama!
Hvala, cure! Valjda ćemo uspijeti isčupati je i postati na spoj sa puuuuuuno dečkiju!
Sela, super embrij! Ma biti će sve ok, vidjeti ćeš, i za tebe ću kao i za jednu moju frendicu vrištati od sreće kad javiš betu!!! Naravno, i za sve ostale, da se ne uvrijede!:heart:
Tlatinčice, samo ti mazi svoju stomačić, u ponedjeljak čekamo tvoju betu! Nego, zašto je već nisi vadila???:-o
Prijavljujem m :-(
Neizvjesnost je grozna stvar.
Sredinom mjeseca idem na dogovor sa docom pa u nove pobjede.
Snekice sretno danas :)
Tlatinčice :love2:
mi smo prošli punkciju i sve je bilo dobro dok mi sestra nije rekla da je bila negativna!:-o U folikulu nije bilo stanice... :-( Sad smo u velikom razmišljanju da odmorimo do 09.mjeseca kad imamo dogovoreni stimulirani. Možda se stvarno malo odmorimo od svega!
onako usput da vam kažem, uspjeli smo maaalo popraviti spermiogram. još smo za ICSI ali ipak je bolje! možda ga u međuvremenu još poboljšamo pa bude i kućna radinost! ...ipak ide ljeto...
Snekica baš mi je žao da je folikul bio prazan ali super je što ste uspjeli popraviti spermiogram.
Tlatincice:love2:.
Eh Snekice, baš mi je žao :-(
Imaš pravo: ljeto dolazi, vitamini se piju, do 9og mjeseca nije puno vremena ali da se puno napraviti ;-)
Sanja1 ti sutra krećeš sa folikulometrijom?
Ne,sutra idem po ljekove iako sam to trebala obavit u 4.mj. ali sam morala čekati da vidim dali mi je otišla cista i na svu sreću je,tako da sutra uzimam hormone a za nekih 15 dana bi trebala počet sa pikanjem.
počela je neka akcija u petrovoj!
dali netko zna dali se doc. K vratio sa bolovanja?
Tlatinčica, Snekica :love2:.
Tlatinčice žao mi je što nije uspjelo ovaj put, ali mi ne odustajemo zar ne? Držim fige za trudničko cerenje! :-D
Sela definitivno se hrabrimo u lipnju!
Osijek čini mi se da si i ti uskoro na redu?
Držim fige svima!
Jos malo i guzvica u petrovoj pocinje i nadam se da ce nam svima biti sretno!!!I trudilicama i cekalicama.....:klap:
Sela drzim fige !!!!!
Suzzie2 Ja čekam M svaki dan, a nadam se najkasnije do 10.0g pa da krenem s bockanjem!
Evo mene iz Petrove,naš dr.K nam se vratio i radi punom parom.Hormoni su kod mene sad samo čekam m pa se pridružujem pikalicama:-D.
Opa, al će biti sretanja po hodnicima ;-)
Sanja1 jesi dobila injekcije?
Osijek ti si rekla da trebaju 3 uputnice da bi se odmah lijekovi dobili a meni sestra na telefon kaže da treba za bolničko liječenje i specijalistička...
Ja sam 12-og in da house 8-)
Dobila sam injekcije i trebaju ti 2 uputnice,za bolničko lječenje i spec.pregled.inače bila je totalna gužvancija,čekala sam skoro 2 sata jer je bilo puuuuuno trudnica za našeg dr.K,ja se nadam da su to mpo trudnice.;-)
Hej Snekica tek sad vidim kojim rezultatom ti prosla punkcija..i ne mogu vjerovati..bas mi je krivo zbog tebe..Ali mozda se akumulira ono najbolje za rujan!!!!!!Bit ces puna snage,zdrave energije,psihofizicki obnovljena nakon ljeta i nema nista drugo doli BINGA!!!!!!PUSA
Eto,ja se ne javljam danima i sad to moram odmah nadoknaditi desetostruko..Ljuta sam na sebe sto ne mirujem koliko bih trebala,ljuta sam na sebe sto me uopce nema kod kuce,landram ,pijem kave,nahodavam simo,nahodavam tamo,bila sam neki dan na TRANSFUZIJSKOJ MEDICINI sa dragim,pa po drugo misljenje(taj zadnji famozni dokument koji mi je nedostajao da bi sve bilo po Milinovicu),..i sto da ocekujem od moje mrvice..ocekujem puno,ali opet kao da zaboravljam na nju,pomirila sam se sa rezultatom jer ako i ne uspijemo ovaj put,velika utjeha ce mi biti taj lipanjski stimulirani IVF.Danas mi 4dnt,lagani osjeti pikanja i probadanja su iza mene,takodjer i unutarnji osjet kao da imam M danas nije tako izrazen..Osula sam se pristicima oko usta i brade i sve mi to ne mirisi na dobro..Ma sto bude,bude...Ali definitivno mi nista nije kao u prvom prirodnom IVFu.. cak sam i manje sam napuhnuta..Eto,sretno svima!!!!