DUga56 kada si ti radila kućni test, a kada betu?
Printable View
DUga56 kada si ti radila kućni test, a kada betu?
evo da vam se i ja pridruži...transfer sam imala 11.02..zanima me dali vi stalno mirujete i kako se ponašate nakon transfera, meni suprug ne da baš ništa da radim...danas sam išla primiti inekciju što mi je sestra dala i odjednom mi je počeo neki bijelo-žućkasti iscjedak, bez ikakvog mirisa...jel se to i kod vas dešava...
pusice :-)
Snow ja većinu dana provodim na kauču, ponekad koji sat sjedim za stolom i do sad sam svaki dan išla u desetominutnu šetnjicu. Imala sam transfer isto kad i ti. Taj iscjedak ti je vjerojatno od utrogestanea ako ga stavljaš vaginalno.
cure test sam radila 14 dan nakon et a betu vadila 16 dan. sutra je moram ponavljat (19 dan ) i hipotetski me zanima što se dešava ako se nedupla pravilno. snow ja sam skoro cijelo vrijema bila ili u ležecem ili sjedecem položaju i stvarno ništa nisam radila.
dani jesi ti bila na VV...taj dan smo nas 7 imale transfer... a ja nakon utrogetana ležim sat vremena da se to dobro upije...hoćeš ti prije bete raditi testić ili češ čekati betu
Ja sam ti u kbc-u u Rijeci.... meni su rekli vadit betu 4.3. :-o ...tako da ću naravno radit test prije. Najprije sam test mislila radit 12dpt i kako sam se odlučila vratit na posao nakon slijedećeg tjedna, a 12dpt mi pada utorak, odlučila sam test napravit u subotu, da mogu u miru prebolit - ili proslavit +.... da ne moram s tim emocijama ić na posao. To će mi biti 16dpt... KAd ti moraš vadit betu i kada planiraš radi test?
duga56 sigurna sam da će se lijepo duplat :yes:... javi nam rezultat. :*
neznam dali ću raditi test..a betu mi je rekao da vadim 27 a pošto je to subota otići ću dan ranije...tko će samo izdržati do tada...meni je ovo prvi puta pa sam sva uplašena...danas me nakon Chargona bole jajnici..a moram ga primiti još jednom...
čemu on služi?
Meni je isto prvi put, ali sam pročešljala ovaj forum pa znam da Chargon čuva plod.
Cure ja sam imala transfer prije pet dana. Nemam nikakvih simptoma, trbuh mi je ravan ko daska. Jedem i spavam, ali to je od utrića. Transfer sam radila tri dana nakon punkcije. Duga56...iskrene čestitke...javi dal si imala kakvih simtoma i koji dan nakon trasfera si ih primjetila.
Mene najviše brine što me (.)(.) uopće ne bole.... nakon ovulacije me inače rasturaju....i dalje nemam nikakvih simptoma:roll: danas mi je 4dpt.
Cure hoćete vi biti doma do bete? Ja planiram ić radditi slijedeći tjedan. Do tada ako se ima imlantirat, implantirat će se. A poslije mislim da nije tako jako potrebno mirovati.
dani meni je doktor rekao da ne idem raditi jer radim sa ljudima pa svi oni virusi i stresovi nisu mi potrebni...sad sam se uplašila:-o, inače imam tvrdu stolicu i sada kao sam bila na WC-u sve mi je izašlo nešto bijelo i gusto kao nešto sirasto...i sada poslje toga me dolje boli, ne mogu izdržati...sorry na opisu...što bi to moglo biti
Stavljaš li utrogestane vaginalno? Ako da onda ti je to iscurio utrogestane.
da, stavljam...toga je izašla hrpa, nadam se da je to...samo što me sada sve dolje pritišće...(.)(.) su mi mekane ...jel tebe tjera stalno na pi pi?
Ne uopće... kažem ti nemam apsolutno nikakvih simptoma :-x..... a možda je još rano. To ti je sigurno od utrogestana, toliko je puno bilo vjerojatno zbog toga jer si se jako napinjala:idea:
nije pi pi od utrića, provjereno, za pi pi kažu da je simptom T:-)
Ma nisam mislila da je pi pi od utrića :lol:.... već ono nešto bijelo što joj je izletilo ;-)
a to bijelo je misterija, obično utrići iscurkaju pomalo i to nakon ustajanja kad se malo odmiruje...
curke nemojte se obazirati na simptome. ja nisam od transfera pa sve do 6tj trudnoće imala nikakve simptome i da nisam radila test 11dan et-a ne bi ni znala da sam trudna. i u trudnoći osim mučnina nisam imala previše bolne cice,ni pritisak dole, niti sam često išla pipi,tako da je i bez simptoma moguće da ste trudne. držim vam svima palčeve i šaljem vam trudničke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da u potpunosti potpisujem andreju.........i šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ( naravno, trudničke, čarobne)
ja nakon utrića odležim nekih pola do sat vremena...sad sam bila malo prošetala i cijelo vrijeme osjetim neki pritisak..a mislila sam sama otići kod doktorice po inekciju, malo da prošetam, neznam kako bi mi to bilo pametno, to je nekih 15 min. laganog hoda...
Andreja i šniki :naklon: sad mi je malo lakše :*
Snow mislim da lagana šetnjica od 15 minuta ne može naštetiti ;-)
Andreja i šniki - vi ste naši idoli.
snow.ml, taj bijeli misterij ti je sigurno od utrogestana. baš si me nasmijala jer ko da slušam sebe, imamo isti problem. to sve nekako uvijek iscuri, više mi bude vani nego unutra pa ni ne znam iskreno dal šta ostane. a i meni se jako jako piškilo od utrića
meni se to vjerovatno skupljalo dok nije sve odjednom ispalo, to je bilo baš gusto...
meni je ovo prvi puta i sve me srah pa tako i otići van a i neda mi se raspravljati sa suprugom jer mi sve brani...vani je malo hladno pa me i strah otići van da još ne bi dobila neku upalu...kada će proći još ovih 12 dana...
loks jesi i ti imala transfer ili?
cure prijavljivam drugu betu od 2027
Lagana šetnjica je preporučljiva, dapače, dobra je za cirkulaciju, a to je ono kaj treba vašim dragim, lijepim maternicama ( moramo im laskati i tepati, da budu dobre volje i da prihvate svoje nove goste):-D:-D
Nemojte se brinuti za utriće-putriće, to kaj iscuri je sitnica ( s obzirom koliko ih stavljate8-))....ja čak nisam niti ležala nakon kaj bi ih stavila, pa nisam doma stalno bila pa da je to moguće......
Duga...beta je do neba...bravo
ajme duga56 čestitam...ti si dočekala svojih pet minuta...
šniki hvala na inf. i podršci...mislim da ću se ja sada spremiti i prošetati...samo moram o tome izvjestiti drugu polvicu :-)
Duga56 super :-D .....a ti si se brinula hoće li se poduplat.
snow.ml, jesam da ja sam bila u Postojni kod dr.Reša u postupku. imala sam transfer i prošla sve to, al na kraju negativan test. al idemo dalje. ja nisam niš odmarala, jedino bila dva dana doma nakon punkcije. transfer odradila i sutradan išla radit, po preporuci doktora. on smatra da se treba ponašat normalno. čak i nakon transfera doslovce možda imaš par sekundi prije nego te počne tjerat sa stola. još u kombinaciji sa giničkom koja ne želi dat potvrdu za bolovanje ludilo. sigurna sam da ću slijedeći put malo više brinut i borit se za sebe i za male mrve koje budu u meni. na greškama se uči. naravno ne smatram da se treba ukočit od ležanja, al opuštenost i odmoranje ne može biti loše i još u kombinaciji sa laganom šetnjicom...savršeno. čisto da se opustiš od svakodnevnih obaveza na poslu i razno raznih komunikacija i doticaja sa stresom!
ja imam sreće sa doktorima, ona meni sama odmah piše bolovanje i to 100% tako da nemam grižnju savjesti da ću dobiti manju plaću...a ovo ležim da poslje si ne bi nešto prebacivala...a i dobro mi dođe odmor od posla...premda sam na bolovanju već 15-tak dana... želim ti sreću u daljnim postupcima..
Što se tiče utrića ovako je nama savjetovala sestra sa VV da je terapijski učinkovitije kada se stavlja vaginalno ali ako žena ne može odležati pola sata nakon stavljanja da je bolje onda popiti ih, jer da nema niš od toga ako ti staviš i odmah odeš šetat okolo pa sve iscuri, ipak bi trebalo pričekati da se otope
ja prijavljujem da me 5 dana nakon transfera malo manje bole jajnici ali bole (tako da mislim da stvarno imam neku upalu) , npr nemogu čučnuti, sise su mi toliko napete da mi smeta spavaćica pa spavam u sportskom grudnjaku i da kad popijem šalicu čaja ili tri mandarine pišam svakih 5 minuta......ali i inače sam trčala na wc pa to za mene nisu nikakvi simptomi :), noćas me probudilo lagano "bušenje" ispod pupka.........i to je to, danas počinjem s laganim šetnjama do sad se nisam mrdala iz stana.
odlučila sam kućni test napraviti ne prije 24.02. a betu kako je dr. napisao 01.03.
pozdrav svim čekalicama bete
Šniki već sam se pitala gdje li si je??? :*
vinalina vidim ja da ti nedostajem.....ma strah me da ne postanem dosadna sa svojim savjetima8-)8-).......ma ja bi tak da svi ostanu trudni:zaljubljen::zaljubljen:.....
šniki :lol::lol:
mene danas rasturaju leđa i cijeli dan mi je neki pritisak u trbuhu, ne da me boli nego baš pritisak... sutra je dan D pa ćemo sve vidjeti:mrgreen:
Šniki
NIKADA. Nemreš ti biti dosadna, nego uljepšavaš svojim optimizmom moje dane, a nadam se i drugima. Samo nemoj da se opet zabrinem.:heart:
Ti si naš fiks optimizma!
šniki nisi ti dosadna...nama trebaju uvijek savjeti, pr. ja ih ovjde od pozanika ne mogu dobiti...
ja se vratila sa inekcije a lijevi jajnik mi je nateknut da ga sve osjetim ... sve me to muči..i malo osjetim probadanje dolje, ali je ne kao jučer...samo da ne postanem nervozna...neznam koliko sam od toga...