jednom sam pitala doktora A. kaj on misli kaj je gore pcos ili neki problem sa muške strane i kaj bi on radije odabrao...i on se definitivno odlučio za PCOS!!Citiraj:
lavko prvotno napisa
Printable View
jednom sam pitala doktora A. kaj on misli kaj je gore pcos ili neki problem sa muške strane i kaj bi on radije odabrao...i on se definitivno odlučio za PCOS!!Citiraj:
lavko prvotno napisa
I PCOS bi odabrao kao lakšu dijagnozu? Jel to?
Da cure, to je to, PCOS je jedna od ajmo reć lakših dijagnoza u MPO
Ak je pcos nije lav! :mrgreen:
da..a on valjda zna!!Citiraj:
lavko prvotno napisa
mene to ništa baš ne tješi jer znam masu slučajeva gdje je bio ogroman problem kod muževa pa su žene ostale normalno trudne.. a s pcos bez ovulacije jako teško odnosno nikako. ok kad netko tu i tamo ima ovulaciju , ja sam zadnju valjda imala sa 17 god.
Joj, nemoj tako crno..zato se stimulira ovulacija, na sto raznih načina..
Imaš masu i ovakvih i onakvih slučajeva..Ja sam sklona isto biti pesimist ali nakon što mi nešto ne uspije, ne a priori.
Draga evo teme za tebe a ima toga jos ako upises u pretraznik PCOSCitiraj:
ivkica28 prvotno napisa
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=27401
Meni baš moja dijagnoza daje nadu jer kad vidim kakvih cure sve imaju problema smatram se sretnom...Citiraj:
ivkica28 prvotno napisa
amyx :love: :*
Ma ne mogu vjerovati da bi stranacka pripadnos i podobnost mogle biti uzrok, ajme KOJA SAM JA NAIVCINA, Grrrrrrrrrrrrrrr!!!!
Lakse mi je kad vidim da nas ima s istom dijagnozom gore i da smo koliko-toliko pozitivne...Ma i ja sam bila optimisticnija kada smo pred par godina krenuli u sve to, no kako se stalno do- i od-gadaju neke stvari...hm, gubim entuzijazam...Ma, bicemo mi sve ok, posticemo svoje ciljeve:kad-tad! puse!!
Stranačka pripadnost je i uzrok novog zakona.
Ali usprkos svemu ja sada kažem-ain't no mountain high enough..
nadam se da me neće pustiti pozitiva..barem neko vrijeme.
:heart:
bok cure,
da li dr. L radi od 14.-18.12.?
Milivoje meni je dr A rekao da rade do 18. 12., mislim da to vrijedi za cijeli tim.
pozz cure moje
imali koja ovdje da je imala transfer 28.11 na vv neka se javi :D
pozz za rodicu --RUŽICU
a naša brođanka maja je trudnica sa vv nakon 1 ivf,čestitam ti maja i vibram za sve čekalice da budu veliki plusići :gumi:
a i moji kolo vode pa mazimo bušu i uživamo u zimskom prolječu :preskaceuze: :love: :D
Cestitam Maja!!!Samo sam to cekala da cujem!
Jo1974 tebi od srca zelim isti scenarij, mazi busu odemaraj i uzivaj mamice! :* :love: :heart:
jo1974 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
Radi do 18.12.Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
Ako si bila na punoj stimulaciji, onda 4-6 mjeseci.Citiraj:
andy prvotno napisa
sretno
da se nadovezem na hormone: ja sam bila u nekoj blagoj stimulaciji kroz 11 mjesec (barem ja tako mislim, naime to mi je bila prva i za sada jedina) potrosila sam samo 20 menopura od narucenih 30. Mozda netko iskusniji zna jeli to blaga ili jaka ili srednja stimulacija i kada mogu vaditi hormone.
Osobno bi htjela izvaditi hormon stitnjace jer sam izgubila 4-5 kg tijekom cijelog postupka. Vjerojatno atrofirani misici od odmaranja 2 tjedna nakon transfera, nervoza itd ali svejedno zelim se uvjeriti da mozda pojacan rad stitnjace nije negativno utjecao na implementaciju...
Mislim da ti je stimulacija bila "srednja"..
Moja je bila blaga, kutija Klomifema i 2 Gonala..
I ja sam smršavila premda trensvera nije ni bilo.. trenutno odmaram živce i kilice se pomalo vraćaju :D :D bila sam pala na 54.
nakon stimuliranog postupka,kad se može krenuti ponovno i da li se mora nešto nanovo vadit(mislim na neke nalaze)....
ja ne znam kak se vibra pa ću onda ovako: :love: :love:Citiraj:
jo1974 prvotno napisa
E, da, još nešto.
Od kada ujutro možemo doći za spermiogram - jel rade od 7 ako znate?
draga romanica mislim da ti ovisi od slučaja do slučaja. Kažu da organizmu treba 4-6 mjeseci da se oporavi od stimuliranog postupka, no u slučajevima kada je bila trudnoća koja je loše završila onda i duže (sve ovisi koliko je trudnoća trajala). Meni je dr. rekao da planiramo postupak u 5. ili 6. mj. što bi bilo godina dana od prošlog postupka. Što se nalaza tiče rekao je da ponovim briseve i papa test....Citiraj:
romanica prvotno napisa
najbolje bi bilo pauzirati 6 mjeseci...znam da se sad čini kao vječnost ali mi smo već dvaput čekali pa uvijek prođe...i eto nas iza ng u postupku opet :DCitiraj:
romanica prvotno napisa
imali koja ovdje da je imala transfer 28.11 na vv neka se javi
Imala ja transfer isti dan i znaš šta? Voljela bih biti ovako optimistična kao ti.
Bebel,hvala :*
također hvalaCitiraj:
andy prvotno napisa
informacija je točna...mi naručeni 18.12. kod dr.L...eto nas u postupku iza ng :D
Sretno Milivoj73!
Ja sam koristila po 24 Gonala i odmak od stimulacije do stimulacije je bio 6 mjeseci.Citiraj:
legal alien prvotno napisa
Također savjetujem da nema potrebe raditi pretrage hormona u prvih 4 mj. od stimulacije.
U svakom slučaju to spada u onu kategoriju za koju ja uvijek kažem: konzultirati se sa doktorom.
Sratno :love:
Ups. Sretno
milivoj73Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
:D za planove. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od :heart: da vam je ovaj dobitni
:bye:
Obzirom da si na žalost morala proći kiretažu napravi pauzu (za novu stimulaciju svakako moraš pauzirati 6 mj., a to je preporuka i kod kiretaža)Citiraj:
romanica prvotno napisa
Svakako odradi i briseve, ali tek kad se ciklus stabilizira.
Znam da se svima čekanje čini kao vječnost, ali mislite malo i na svoj organizam.
:*
podsjeti me koja si ti ja sam ti bila prva na transferu i puno sam se smijala jer me je lupio normabel,pa sam dr.l stalno govorila nemoj misliti na torticu :lol: ,i moraš biti optimist trudna si dokle god se nedokaže suprotno,a to što sam napisala da moji kolo vode to je zato što me već dva-tri dana jako boli stomak pa zato malo se šalim na svoj račun,draga glavu gore i osmjeh ti si trudnica :love: :*Citiraj:
jane79 prvotno napisa
Dobar opis, sad sve znam. Ja sam bila predzadnja iz ekipe dr. L. U crvenoj spavaćici.
da sad se sječam ajde budi jaka i vibram za veliku betu--kada vadiš betu inače :love: :*
Isto kad i ti, 14.12. Još je to daleko, daleko...
i ja bila 28.11.09. na transferu,
čekanje,čekanje :*
14.12.opet okupljanje gore :heart:
Nina09, ti vadiš betu na VV? Meni je dr. rekao da vadim u svom gradu pa javim rezultat, tako da mene na okupljanju definitivno nema.