karlo :-D:-D:-D:-D:-D
Printable View
karlo :-D:-D:-D:-D:-D
Dobro nam došao Karlo, Sandra čestitam. Uživajte
Karlo dobro došao,Sandra velike i iskrene čestitke,,,baš sam sretna zbog vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karlo dobro nam došao :-D:-D:-D
Cestitke od srca, a mamici zelim i sto brzi oporavak :heart:
uuuu koje lipe vijesti!!nema me par dana i sad kad čitam sve ove lipe novosti..Sandra draga čestitam ti od srca!!ljubni Karla u ime svih nas :heart:
Bambus vrime tako brzo prolazi,i već se bližiš 13 tjednu,predivno!!naravno da će vaša bebica ostati s vama,i bit će sve kako treba :love2:
Roza šaljem ti pusicu za Špiru :*..ozdravite brzo!!!
Uf koliko vas ima puno..ne želim ni jednu izostaviti pa vam svima šaljem velike poljupce, i trudnice naše nek se čuvaju i paze svoje bebice :heart:
Mi smo se danas vratili,išli smo autom,al vikend tako brzo prođe i bilo nam je savršeno!
Ne mogu trenutno se na ništa skoncentrirati ovih dana,misli mi lete 100 na sat,razmišljam o novoj bebici..a muka mi dođe kad se sitim nalaza,još nisu gotovi,tek krajem tjedna..nekako sam hrabrija kad razmišljam o svemu tome,vjerujem da će ovaj put sve biti u redu, više se ne brinem radi šećera jer sad sve praktički mogu jesti bez straha,inzulin mi je ful postao drag :mrgreen:..
a i završila mi je prva m posli kiretaže..sad su ostali samo nalazi i samo čekam petak da čujem, nadam se lipe vijesti..
ljubim vas sve puno puno...
Sandra, čestitam ti od srca! Karlo dobro nam došao!!! :-D
Višnja, samo hrabro draga, treba puno hrabrosti, ali u sebi sigurno znaš da iza sveg tog truda stoji neprocjenjiva sreća! šaljem puno ~~~~~~~~~~~ za nalaze! sigurna sam da će biti sve super!
Tibi, i ja jedva čekam da se upoznamo! baš mi je drago da je bilo super na Bundeku!
Rozice, jesi ti ležala u Petrovoj na patologiji? ne znam opće što me čeka! već sam se naoružala knjigama, ali htjela bi općenito znati kakva je situacija! ako netko zna može i na pp!
kako je Špiro? jel prehleda prolazi? pusu vam veliku šaljem!
svim curama šaljem veliku pusu, sve ste mi ovaj vikend bile u mislima i za svaku od vas sam se pomolila! bila nam je stvarno lijepo u Medjugorju, ali jako naporan put! uglavnom drago mi je da sam bila! :heart:
Sandra,cestitam i zelim malom djecaku puno srece!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drage moje dobro jutro!
Sandra mi je poslala sms jučer govori da se dosta namučila, više i duže nego s Emom, ali da je sve dobro i da se mazi sa Karlom, papaju i upoznavaju se :heart:
Tibi baš mi je drago da je tako dobor prošlo, vidjela sam slike, JOJ kako bi ja rado bila išla. Sljedeči put definitivno!
Višnjice neka si se ti nauživala Zadra, kako su tvoji reagirali na Maxa??? Prekrasno mi je čut da jedva čekaš trudnoču!!! :klap: Ja jedva čekam kaficu kad se vratimo!
Bzarice pusa Nii, jel se lijepo zabavila u Međugorju?
Pošaljem ti ja pp o patologiji, bila sam na istom odjelu na kojem češ ti biti. A kad točno ideš? Ja se vračam u ZG za kojih mjesec dana pa ču ti doć :heart:
Andjelak mene isto ko Boxicu zanima dal nam nešto želiš reći?? :mrgreen:
Mi smo ozdravili, jučer bili posjetiti pranonu, sva se rastopila na Špira. DAnas maleni guguče ko veliki, pa sad pričamo s njim.
Šaljemo vam svima velike puse! :heart:
Ajme Rozice koji krasan avatar :heart:
Ljubni mi malog smjehuljka :*
Evo cure i mene nakon par dana.
Sandra čestitam na mališanu i želim vam lijepo druženje...
Ja sam jučer dobila protokol i lijekove i početkom 5 mj. kad M dođe krečemo u akciju.
Tibi i ja se lijepo nakafenisale i nadružile, hvala što si mi prekratila vrijeme. Usput Tibi nam je jako dobar slušač i nadam se da ju nisam previše udavila svojom pričom.
Višnja čekamo te da nam se pridružiš u akciji.
Špiro prekrasna frizura!!!
Sve ostale cure koje sam preskočila :*pusa!
osijek super :kiss: ...znači za mjesec dana ćemo skakutati od sreće :-D
jedva čekam + :klap:
Tibi :love2: (glavno da postoji rezervni plan)
Osijek, draga šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaš novi početak!
baš se veselim zbog tebe, sigurna sam da će odmah jedno malo :heart: zakuckati pod tvojim!
Mandy, kako si mi ti? kakvi su vam planovi? šaljem veliku pusu!
Rozice, u utorak idem u bolnicu, točno za tjedan dana! rekli su mi da ću biti svega par dana tamo, tako da se nekako nadam da ću do petka izaći van! kad se ti vratiš iskreno se nadam da ću već biti doma, ali kod tih doktora nikad ne znaš!
jedva čekam izvještaj o Petrovoj!
najviše mi je žao što mi taj tjedan tata ima rođendan, i brat mi treba diplomirati a ja neću biti prisutna! :-( ali dobro već ćemo mi to proslaviti!
Tibi, :love2:
ova moja mala ritalica je tako mirna! javlja se ona meni ali to je tako nježno, za razliku od prve dvije trudnoće kad su me već oboje u ovo doba pošteno lupali! stvarno nježno se javi, kao da me pomazi!:zaljubljen:
polako mi se bliži period kad smo saznali da Matko nije dobro, i što sam bliže to mi strah raste, ali nekako se stvarno trudim ostati što mirnija, koliko mogu!
svim mojim trudničicama, a72, choco, tamagoči, veliku pusu šaljem
svim mamama, onima koji planiraju uskočiti u vlakić, i svim ovim ovdje divnim ženama najljepši zagrljaj!
mandy, bzara iz vaših usta u božje uši kako se to kaže. I ja bih bila najsretnija da upali od prve, ali bit će kako bude!
naravno osijek da si za mjesec dana trudna, uopće ni ne pomišljam drugačije :heart:
bzara jedva čekam da te vidim, znam da ti dolazi težak period, ali probaj biti pozitivna i samo se sjeti Roze što je sve prošla i da je ona dočekala svog Špiru. Tako ćeš i ti. Šaljem pusu maloj dobroj curici :zaljubljen:
rozice izljubi nam tog slatkiša i uživajte u šetnjama i prekrasnim zajedničkim trenutcima
mandy je li se u tebi budi želja? Ili još spavaš zimski san :mrgreen:
bambus sve je izglednije da ću ja tebe obići na ljeto jer evo moj MPO plan propao, ali svako zlo za neko dobro :yes:
drage moje sve vas ljubim i želim vam lijep dan :kiss:
Osijek, mi vjerujemo u tebe draga! samo hrabro, ti si naša velika hrabrica!!! :love:
ne mogu vjerovati da sam jučer zaboravila svoju najdražu trudničicu, bambus, draga šaljem ti veliku :kiss:
svima dobro jutro, i lijepi dan vam želim!!!
Osjek želim ti iskreno od srca da što prije se ostvari tvoj san o bebici,a našim trudnicama želim što bezbolniji porod a prije svega da im ostaci trundnoće prođu što ljepše::love2:
Hvala svima, zakon ste, da nema svih vas vjerojatno ne bih mogla uvijek biti tako hrabra!:naklon::kiss:.
bzara pazi ča govoriš. I ja sam se bunila kako me bebica nježno lupka, kako se moram skoncentrirat da ju čujem... tra la-la... par dana kasnije to je bilo sve samo ne nježno. A sada da ne pričam. Živahna bebica 100 na sat. Jučer sam bila u Rijeci na kontroli i kad si na CTGu moraš bilježit pojrete bebe, meni je bila crtica na crtici pa su mi rekle sestre neka malo preskačem. A na UZVu doktor se smija kako se nije htijela bebica sekundu umirit. Više se ne vrti jer je ipak veća, okrenuti smo za porod, sve je na svom mjestu i super. Hvala Bogu.
Nakon kontrole išli smo mm i ja kupit malo krpica za malog i bebu. Ja sam mislila kupit robicu samo za dolazak, jer imam robice ko u priči, ali nismo mogli odolit pa smo kupili još par bodića žuto - zelena kombinacija s obzirom da neznamo ča je.
Tako sam se rastopila dok sam kupovala.
Sve vas volim.... proljeće je.... neka vam se ispune želje koje god imale.... jer mi to zaslužujemo...
tamagoči to će biti neka vrtirepka :zaljubljen:
bambus, bzara,choco pusice mojim dragim trudničicama :kiss:
kod mene ništa novo, još sam "ni na nebu, ni na zemlji" , ne znam ni sama šta bih, samo mi je negdje u prikrajku da moram odlučiti, pa me to još više bedira, kao da mi vrime ističe... ne znam zašto imam takav dojam? MM isto nije oduševljen idejom,strah ga je, guta knedlu čim spomenem, pa mi je još gore jer moram i njega i sebe uvjeravati...samo djeca spomenu pokatkad kako će ostaviti igračke za brata ili sestru....vidjet ću, možda se jedno jutro probudim čista i bistra uma sa odlukom ispred sebe; najviše bih volila "slučajno", onda si rješen bilo kakvog opterećenja donošenja odluke, pripišeš to "Božjem prstu" i gotovo, ali pretpostavljam ako nisam proteklih 20 god. ostala slučajno trudna , neću ni sad :mrgreen:
osijek za tebe sam uvjerena da ćemo vrlo brzo poskakivati do neba
bzara baš ćemo se mimoići :-(
tibi draga , nemaš što izgubiti, raspitaj se za Petrovu i dok čekaš narednih 1/2 godine možda uleti koji postupak tamo, šta znaš, možda je sad baš pravo vrijeme za prebacivanje, možda netko odustane ili nešto slično ? traži i bori se za sebe ;-)
Drage moje, samo da vas izljubim za laku noć!
Osijek vibram iz petnih žila da nam prijaviš plusić kad krenete :*
Mandy najbolje ti je sve ostavit u Božjim rukama, a kako je Bzarica uvijek govorila, Bog nam ne stavlja u srce želje koje se ne mogu ostvariti. Zato hrabro naprijed, bilo bi prekrasno da se ti vratiš u ovaj vlakić trudnica, gdje ti je i mjesto :yes:
Tamagoči jedva čekam da proleti ovo do kraja pa da gledamo slikice tvojeg zlata! A za robicu mi ne govori, oči parim kad god prolazim kraj butiga, ima tako supr stvari!
Bzarice največi poljubac Nii i Koku, ekipi iz snova :zaljubljen:
Cure...pusa
opet kiša, hladno, ružno... grrr!
Mandy, znam točno taj osjećaj, želja postoji to je sigurno, ali strah je jako velik! ali evo mogu ti dati svoj primjer, sjeti se mene ove jeseni, nikako skupiti hrabrosti da krenemo raditi na bebici, i onda poneseni Božićnom čarolijom stvori se moja Nia :zaljubljen:
ne mogu reći da se bebica dogodila jer u ovim godinama to se ne događa slučajno, kao što si i sama rekla, ali spontano je nastala, i to mi je još ljepše u ovoj čaroliji!
šaljem ti veliki :love: znam da si ti jedna potpuno sabrana žena i znati ćeš kada je pravo vrijeme!
Rozice, kako se provodite dolje? jel uživate? pusu veliku Špireku šalje njegova prijateljica, i naravno pusa Rozi od Koka!
tamagoči, joj ja se jedva obuzdam kad idem kupiti nešto, stalno gledam što bi joj nabavila, pogotovo od kad znam da je curica pa se mogu usmjeriti i na suknjice, košuljice... išla sam neki dan u Beneton sebi pogledati neke hlače, morala sam brzo izaći van inače već sam bila na pol puta da kupim jednu haljinicu!
jedva čekam da nam se rodi tvoja bebica, baš me zanima ko nam stiže! :zaljubljen:
danas sam se konačno slikala, pa evo ako vas zanima pogledajte nas! :-)
http://public.fotki.com/bzara/naa-sreica/
pusa svima!
Ajme predivna si!!!!!!! :klap: Evo mi suze došle na oči, baš si me rasplakala od sreče!!! Mišica malena, mazi mi taj trbuščić, joj baš me oprale emocije sad kad sam te vidila. Jedva čekamo Niicu! :heart:
bzara, cestitke i aplauzi!!! prekrasna si!
samo da vam javim da i mi imamo plusić!!! tek 4+5, ali ipak...+! nismo još bili kod ginekologice, imam dogovoreno 10.05., pa vam javnem...inače, vi ste prve koje saznajete...
toliko smo sretni da vam to ne mogu opisati, a sa druge strane, više nego ikada svjesni smo svega što se može dogoditi! kako se vi nosite sa svim uzburkanim osjećajima? ja bih svima htjela rastrubiti, a toliko me strah prije ovog prvog pregleda...a onda sa druge strane razmišljam, da ova bebica zaslužuje sve što može dobiti i to od samog početka!
Bzara trudnice prekrasna si!!!trbuščić ti tako lipo stoji,a Kokić u pozadini mi je genijalan!veeelika pusa!!:heart:
Mala laia draga čestitam ti od srca i čuvaj se!i javi nam čim saznaš prve vijesti s pregleda!:love2:
koje lipe vijesti..baš su me razveselile na ovaj ružan i hladan dan!
:* svima!
bzara a di ti je trbuh??!! Ja sam tako izgledala sa 10 tjedana. Moje trudnoće odmah "izmame" trbuh na vidjelo. Ali baš si slatka. Ja izgledam ko da ću svaki čas explodirat. A ako ti dođe da joj nešto kupiš, haljinicu ili čarapice.. pa kupi, zašto ne? Počasti sebe i nju.
mala laia ČESTITAMMMMMM!!!!!!!!!! Sad se opusti i misli pozitivno. Znam da je teško jer i meni je bilo teško se opustit iz prve, pričat s bebicom, mazit bušicu.... da ne ureknem.. ali uspjela sam pobjedit sebe i od onda mi je trudnoća bila puno lakša, ugodnija.
roza kad gledam tvog Špireka ko veliki dečko mi je. Frajer i pol.
ej cure,hvala svima na čestitkama,puse velike!
došli smo doma danas javim se kad malo dođem k sebi!
mala laia i Kejt, koje prekrasne vijesti :-D:-D:-D
Presretna sam zbog vas, neka su vam trudnoce mirne, skolske i dosadne :love2: :heart:
Bzara, predivna si trudnica :heart:
Na pola puta a ona ko manekenka :mrgreen:
Pusa svim mamama :* i bebacima bilo da su jos u busama ili vec uzivaju u narucju :heart: :*
Ajme meni, ajme meni pa ovo je proljetno ludilo ovdje!!! Kejt van sebe sam od veselja! Ma cure uljepšale ste mi ne dan nego cijeli mjesec. Bodrit ćemo vas kako se reče every step of the way. Joj što volim kad dobijamo dobre vijesti na ovom našem pdf-u! :*
ajme meni, pa ovo je divno! :-D
mala laia i kejt čestitam vam od srca! ajme tako me je razveselilo ovo sada! jeeee!!!!!! ajmo cure naš vlakić kreće, tu smo jedna za drugu samo hrabro, možemo mi sve biti ko naše mame Roza, Isabel...
hvala vam puno na komplimentima :oops: rekla sam vam da je trbuščić mali, ali sad se barem već vidi, do nedavno nije bilo ničega! samo neka je ona meni živa i zdrava, a trbuščić sad mi je najslađi, tako mali okrugli ko loptica!
pusa svima!!!!
ja sam još mislila šutiti, ali kad su ostale krenule onda ću i ja prijaviti plusić... 8-)
Čestitam svim novim trudnicama.Uživajte:klap:
ajme meni, pa što je ovo danas! pa današnji datum treba zapisati negdje u arhivu našeg PDF-a!
Boxica, od srca ti čestitam draga naša! :-D
pa ovo je divno!!!! suze mi cure od sreće!
I ja plačem od sreće,pa ne mogu vjerovati!!Boxica čestitam ti draga!!juuupiii koja sreća!!:-D:-D
Cureeeeeeeeeeeee, pa nevjerovatan dan :-D Cestitam vam svakoj od srca i zelim uredne trudnoce i preslatke bebice koje ce vam donijeti srecu u zivot!
Bzara, prelijepa si trudnica, a trbuscic kp med! Tako sam i ja bila oko 20.tt a sad sam vec mali tenk, nabacicu sutra slicice !
AAAAA drage naše trudničice mala laia, kejt i boxica ČESTITAM VAM OD SRCA !!!!! JUPIIII
da samo znate koliko radosti vaši plusići donose u naše forumske vode (je`l ovo sad ima više trudnica od "netrudnica" ? jupiii)
:-D:-D:-D:-D:-D
ništa se ne brinite, tu smo sve jedna za drugu, kad zaškripi, samo polako i hrabro, vridnice naše
bzara prava si mala slatkica ( jesi ti sigurna da si punoljetna ? ha,ha) :cmok:
sandra23 dobro došli doma :cmok:
Špiri i Rozi cmokić (sve sam smajliće potrošila)
mandic, jasno je sto se "lomis" oko odluke, nije lako...ali ja bih tako voljela i tebe vidjeti u ovom nizu :heart:
Ma nevjerovatno!!! Ovo je prekrasno, ja sam u totalnom transu, koji dobar dan. Boxica draga, ma što da ti rečem, vidiš da smo sve ovdje presretne zbog vas.
Samo još da nam se Mandy, Tibi, Višnjica, Osijek i ostale cure pridruže, vibram iz petnih žila!
Poljubac svima....moram negdje zabilježit ovaj datum kao jedan od najsretnijih na našem pdf-u :*
Tibi ažuriraj listu :)