A ovdje je žestoka akcija! :-D
Čekalice bete (a imaaaaa vaaaaas :-D), od sveg srca vam želim da nas vučete za nosiće na sljedećim kavama! :heart:
Printable View
A ovdje je žestoka akcija! :-D
Čekalice bete (a imaaaaa vaaaaas :-D), od sveg srca vam želim da nas vučete za nosiće na sljedećim kavama! :heart:
Vaka bravo za akciju
Taca super!!! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ e evo i ja naučila pisati vibrice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
šaljem za sve!!! :heart:
Taca :klap: 6 je i moja brojka! koliko si ukupno primila menopura? Sutra zoveš da vidiš jesu li se sve oplodile?
Vaka, vidiš kako to brzo ide u Vinogradskoj :-)
Pozdrav svima, onima u akciji i onima koje su na stand by. :bye:
taca70 jaaaako dobro :-D
Sela, super to kod tebe funkcionira :klap: . Još malo pa + ~~~~
Vaka BRAVO za skorašnji start!
Koke :heart:
:klap: See you girls,
oko koliko se skupljamo sutra?
Vaka draga, konacno si nam se i ti pridruzila u pravoj akciji.Randes sutra od 16i30 nadalje.
AuroraBlu, ukupno 48 Menopura i 26 Decapeptyla.Mare41 jos drzi rekord ali i ja sam uhvatila niski start da mi ne bjezi.Nikoga ne trebam zvati nego doci u petak u 9 u Mb.
Taca, zaslužila si preksutra transfer 2 mrvice i zamrzavanje 4!
:love2:
Hvala svim curkama na podršci :heart:
Držim svima palčeve!
ja bi nagradu za rekord:-),
baš se veselim kavim, a onima koji su nam daleko šaljem puse
šaljem i ja jedan sunčani pozdrav iz slavonske ravni! :-)
nazdravit ću sutra vama s jednom ness na daleko! ;)
Zelim vam dobru zabavu na kavi sutra,di cete ono bit,u Old farmacy?Pozdrav:heart::heart::heart::yes::yes:
Sela, ti imas ispriku za nedolazak samo zato sto sutra u to vrijeme radis a sve ostalo sto si gore navela spada u neopravdane izostanke.
Da.Prihvacam:oops::heart:Sutra cete i prekosutra sve vi"jooj kak nam je bilo s
uuper",a ja cu vas samo tuzno citati...:-)Inace,glava me pobolijeva cijelo popodne i dobri stari feeling nadolazece, je i dalje aktualan.Idem tako daleko u promatranju same sebe da primjecujem i da mi jedan bivsi prist(ic)nikako ne zacijeljuje,stalno se otvara ranica..:mrgreen:Ko ce docekati petak:-)
Kad će taj petak...
Dosao cetvrtak;-)jedan manje:klap:dan ce mi nadam se brzo proc jer nisam doma i nebum si glavicu razbijala kojekakvim mislima...Sutra ujutarce odmah ja u Breyer da mi nalaz dodje do 14,a vi lijepo danas pamet u glavu,ne po stolovima plesat,ipak ste vi sve buduce majke i uzor svojim pilicima...:lol::heart:
Cure, evo, moja prognoza se obistinila, došla m.točna ko sat, jutros u 7, 12.dan nakon punkcije. Ne dođem danas na kavu, neću vam kvariti raspoloženje...
Aurora, žao mi je draga, ako poželiš popodne kukati u društvu umjesto samovati doma....:love2::heart::kiss:, baš mi je žao.
:kiss:Aurora dođi svejedno... idemo dalje :heart:
i ja sam danas primjetila nešto blago obojano, a obzirom na moje duge cikluse moglo bi to biti taman iza bete...
AuroraBlu, nemam ti nista pametno za reci, sve znam, ali ipak dodi danas jer se u drustvu sve lakse podnese.
Aurora, draga, žao mi je :love2: I ja sam se mislila prijaviti na kavu pod uvjetom da ne pričam, nego samo slušam, jer mi raspoloženje nije već tjednima nije nešto i nisam baš dobro društvo. Bilo bi mi drago da ipak dođeš :heart:
Hvala cure, baš ste :heart:. Sad je tek 10, možda se i predomislim do 4 :mrgreen: Potrudit ću se, a ako ovaj put ne dođem, sljedeći put ću sigurno!
AuroraBlu, žao mi je. :-(
AuroraBlu, žao mi je... :heart:
ako odlučiš ne doći mi ćemo te razumijeti, naravno... ali samo da znaš kava bez tebe neće biti ista :heart:
AuroraBlu :-( :-( :-(...ne znam što bi rekla :-(
Ah Tiki, i ti dobro znaš kako je to...
Ali eto, da citiram samu sebe: tužan kraj je istovremeno i novi početak :-) već osjećam novu punkciju za 14 dana.
Ja se kladim na Mimek, ona je naša prva trudnica!
joj Aurora ... vi ste moja najveća podrška:kiss:
AuroraBlu :love: tek sam na kavi saznala da si procurila :-(
...i dobila okladu... pa se više ne kladim protiv tebe, već kao i ti (za Mimek)
I da ... bez tebe ... kofijada nikako nije ista ...
za brzi povratak tvog općepoznatog optimizma ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Svim kofi družicama i ostalim kokama u klubu ..... :love:
( ...novodošlicama i onima koje će to tek postati )
AuroraBlu, znas da smo te malo otracale pa bolje da se pojavis na iducoj kavici da nam to ne prijede u naviku.Nadam se da si dobro i u planovima za nove pobjede.
Shanti, s dolaskom proljeca ocekujemo i tebe na kavici.Vec je krajnje vrijeme da nam se ponovo pridruzis.
I naravno, sve koje nas jos uvijek izbjegavaju podsjecam na onu staru "Ako nece Muhamed brijegu..."Spremne smo na sve.
Štucalo mi se cijelo popodne jučer... sram vas bilo :-P Neću vam više to priuštiti :-)
Taca, sretno danas na transferu, i čekamo s nestrpljenjem da nam javiš rezultat!
Mimek, sve pod kontrolom?
Mare, Gričanka, Vikki, m arta, Shanti.... i ostalima, za uspješno nam proljeće koje službeno počinje za 2 dana. Sezona je otvorena!!! :-D :-D :-D
Aurora opet skakuće, laknulo mi je :-)
Sjetim se, Aurora, jednom mjeečno, tvoje izjave da M nije kraj neuspješnog postupka, nego početak novog:-), i meni je drago vidjeti te s poskočicama:-). Danas čekamo Selu da javi betu, a dragoj taci držimo fige.
Mimek, dok nije crveno, dobro je. Samo nek ostane na smeđem još danas-sutra i onda nek sve boje nestanu :-)
Beta 0,100,nemam rijeci momentalno..nadu mi dok nisam mail otvorila potpirivala temperatura i neki madezici po bradavicama se pojavili,reko "pa nije valjda"i -nije...pozdrav