a draga moja, šta reć... :love2:
baš mi je žao!
Printable View
Vita zao mi je :love2:
samo hrabro naprijed,vidjet ces jednog dana ce se isplatit....:-)
Vita :love2: :cry: sve znaš
Ali ajde, bar odmah krećete u frišku akciju :klap:
Vita :love2: ...pripremi se za nastavak borbe...nema odustajanja!
Vita :love2: žao mi je...ali brzo ideš u nove pobjede!!!!
Vita :love2: isto sam ja to prošla ovaj tjedan, znam kako ti je.. Moje se uopće nisu oplodile, a tako sam bila ponosna na 4 jajne stanice poslje punkcije.
Vita :love2:
Vita :love2:
recite mi da li je bolje ići po inekcije 20 ili 21 dan mislim da mi je rekao 20 ali nisam sigurna kakvog ste vi iskustva imale
Vita, Ambra stvarno mi je žao. Sjećam se mog postupka prije 9mj kad smo ostali bez transfera, razočaranje i tuga su nemjerljive. Samo hrabro naprijed, vaše vas bebe čekaju!
Snekice i Sumskovoce ajmo po te bete!!! Ovo ljeto je trudničko kafe, a drugo proljeće imamo kafe i nema ulaza na party bez kolica i beba!! :-P
Ciao Dorina, dobrodošla :)
Pretpostavljam da imaš dugi protokol, meni je dr. rekao da počnem s pikanjem 21 dan ciklusa, pa ako to pada vikedom, neka dođem ranije. Malo si izračunaj koji dan u tjednu pada taj tvoj 21dc, pa si po tome narihtaj.
BTW ako dolaziš vikendom, oni rade samo ujutro. Koji protokol imaš?
Mare157 tek sam sada vidjela u potpisu tvoju betu, čestitam ti od srca na bebačima !! :klap::klap::klap::klap:
:zaljubljen:
Cure, sutra je kava!
međutim meni 20 dan pada u utorak pa mislim da ću tada otići po inekcije da započnem od srijede ali ću ga zamoliti da me pregleda prije svega.
Mare157, kafe može i ranije! Ili i ti ležiš do 12 tj.?
e, uljepšala si mi misec!!!!!! :-D:-D:-D
jezuš koja beta!!!! koliko su ti mrva vratili?
ajme, tako mi je drago, odavno nisam ništa sa potpomognute otvarala nakon niza crnjaka, ali ovo me je straaaaaaaaaaaašno obradovalo!!
čestitam draga i uživaj :heart:
evo mi dogurali do 16tt :mrgreen:
cure trebam pomoć, savjet bilo što!!
moja m je došla 03.02. i nakon sedam dan završila međutim 15 opet lagano krvarenje i to je stalo drugi dan, ali danas opet se pojavilo krvarenje s probadanjem. Što da radim??? U utorak trebam po inekcije a mislim da neće to stat, upomoć, pomagajte ako netko nešto zna???:-(
Cure, tako sam sretna...moje dvije cimerice (znaju one koje su :-P) sa transfera od prije godinu dana kad sam ostala trudna su sada postale trudnjačice...... točno godinu dana nakon mene!!!!! ....drage moje puno sreće vam želim i da imate školsku trudnoću...baš lijepim vijestima završava današnji dan....
Samo da čestitam svim novim trudnicama :-)
a svim čekalicama želim ogromne bete :-)
Pozdrav svima od mene.
Pinky hvala na čestitkama! :*
Beta je velika, ali je vađena 19 dana poslije petodnevnog transfera, tako da mislim da je riječ o jednoj mrvici (iako su mi vraćene dvije)... sve u svemu u petak imam utz pa ću tada više znati. Meni je iskreno svejedno, samo da u petak vidim otkucaje srca :) ... i da 16 tjedana, kako je to proletilo, kao da si jučer betu objavila!
Diabolica čini mi se da ću zbog tvoje poruke morat pisati privatnu poruku jednoj forumašici.:mrgreen:
dorina ne znam što bi ti savjetovala, osim da obavijestiš svog doktora o svojoj situaciji. Sretno!
Da li ti se ikad prije to desavalo?
Mozda ce ovo zvucat bezveze ali da nije slucajno ovaj ciklus bio dobitan pa da je ovo implantacijsko mrljanje?
Da napravis kucni test? Mislim cula sam i ludjih prica pa......
Inace, moj kucni test, 10-i dan nakon transfera-negativan:(
Koliko sam zalosna toliko mi je sad i lakse, mislim, jos uvijek se jako nadam i sve ali mislim da ce mi eventualna pojava krvi na wc papiru lakse pasti sad kad su mi se nade prepolovile.....
Prethodni dani su mi bili jedva izdrzivi......
LOTV prerano si napravila test!
dorina199 jesi zvala doktora?
Lilly ma prerano si piškala test!!! Da se nisi sad obeshrabrila!
lily mislim da si prerano napravila test kućni a da pričekaš još par dana pa da se veselimo?
pa dobro nakon današnjeg prvog povraćanja (i valjda petog u životu) mislim da mogu i objaviti sretni događaj :)
danas brojim 8+6, evo me ulazim u taj famozni treći mjesec i nadam se da ću ga progurati mirno kao i do sada..... ovo mirno mogu staviti pod navodnike :)
naš posl. IVF je bio u 10/2010 i rezultati od MM su bili poražavajući: 0 pokretnih spremija!!!!
sl IVF dogovoren za 02/2011, dugi protokol, čekam M u 01/2011 da uzmem uputnicu i ljekove
M kasni, križa rasturaju, treći dan kašnjenja skužim da me bole cice, četvri dan pišam test i imam što i vidjeti: +
34 dc vadim betu: 2186!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u 7tj prvi ultrazvuk, crčeko kuca, niko sretniji od nas dvoje!
sad idemo po malo, oprezno, jer još nismo sigurni da se netko tamo gore ne šali s nama
nadam se da sam vam makar malo uljepšala dan,
jer eto čuda se stvarno događaju i to NAMA koji se svaki dan suočavamo s lošim nalazima, negativnim betama, glupim savjetima, okruženi ljudima koji nas ne shvaćaju
cure želim vam puno sreće, snage i hrabrosti u borbi za zajednički cilj i da što prije okusite ove 24satne mučnine :)
Čestitke Vojvođanka.....evo dokaza da se čuda događaju svaki dan.......sretno do kraja
Ajme kakva priča :-) Od srca iskrene čestitke i samo hrabro naprijed :-D
obožavam ovakve priče jer se uvjek potajno nadam da ću i ja jednom svoju takvu ispisati na ovim stranicama. Vojvođanka čestitam ti od :heart: i želim ti i dalje mirnu i školsku trudnoću.
Vojvođanka bravo i ovdje iako sam te već izljubila!
Vojvođanka šaljem ti puno :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:!
Vojvođanka, bravo...zaista, vijest koja uljepšava dan!
uredan nastavak trudnoće ti želim i lijepu, zdravu bebicu u naručju:heart:
Vojvođanka predivnoo!! :zaljubljen: Čestitam ti od srca!! :klap:
I tamo gore se nitko ne šali, već te voli i dao ti je prekrasno čudo !! :heart: