Kinki : čestitke, čestitke,čestitke :-D:-D:-D
Printable View
Kinki : čestitke, čestitke,čestitke :-D:-D:-D
cure koje idete gore ovih dana je li možete pitati do kada rade u 12. mjesecu i kad se vraćaju sa godišnjeg?
kinki znali smo da si trudna, welcome to the club :heart: I ja bih voljela da me naši doktori prate do kraja trudnoće i na kraju porode, ali bojim se da to neće ići....
Rade do 23.12. Sestra će biti tamo 10.1. pa se može zvati, a nisam sigurna jesu li i ostali tada već gore ili tek 17.1.
Kinki čestitam :-D :-D!!!!!!!!!!!!!!! Baš si me nasmijala sa ovim vađenjem bete u kasne sate i pisanjem posta u praskozorje :lol:. Genijalka :-)! ~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje bete i školsku trudnoću :-)!
Meni su rekli da rade od 10. 1., i da ako dobijem m 5. ili 6. 01. da počnem s lijekovima
Zaboravila sam poslat BIG KISS Dr Grbavcu koji me nasmijavao tokom transfera(a ja se bojala da će mio dica ispast)!!!!
Bravo Kinki...čestitam od srca :-D:-D
kinki prekrasne vijesti kod tebe iskrene čestitke ti šaljem:-D:-D
Kinki, odlično, uživaj :-)
Kinki, pozdrav i čestitke.
Pa red je onda i pozdravit sestre: pozdrav! Predlažem da pitamo šefa da vam odgovaranje na forumu ubace u satnicu, pod administrativne poslove. To je u skladu s e-zdravstvom, možda dobije nagradu za inovaciju.:mrgreen:
kinki čestitam :-D:-D
Kinki, suuuuupeeeeeeeeeer!
kinki, čestitam, prekrasno....
Kinki, da ti i ovdje čestitam :-D
Konačno su te se ovi iz Vinogradske riješili, nećeš im više donositi zgužvane uputnice i zvat ih petsto puta dnevno jer nisi zapamtila što su ti rekli dok si bila tamo :lol:
Jutro sam išla u bolnicu vadit betu. Nalazi su mi u 13h, umirem od straha. Razmatram opciju da čvaknem jedan normabel od 2mg ufffffffffff...Majko mila, a ja mislila da će cili svit bit moj kad vidin tu drugu crtu na testu. Sad se tresem od bete do bete i naomraženije dvije riječi na svijetu su mi OPUSTI SE!!!!
pročitala sam tvoj post i stresla se od glave do pete..'bemti kako je to grozan osjećaj..a osjetit ćeš ga opet par sati prije prvog uzv-a, pa drugog, pa trećeg..al vjeruj mi ono olakšanje koje ti, sigurna sam, slijedi u 13.05 je, da prostite, još 'benije..
drž se.. i čestitam
BETA 149 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
izgleda da ipak nisu blizanci, ali nema veze, nek je jedno, živo i zdravo!!!!
Kinki,opaka ti beta!!!
Čestitam:-D:-D:-D:-D
Eto vidiš, brzo ažuriraj potpis :-)
Ajme meni, tek sam sad odahnila. Znam da tu još svašta može bit al ja sam presretna JA SAM TRUDNAAAAAAA!!!
Zvala sam Vinogradsku, javio se Tomić-malo me to zbunilo sva sam bila smantana, Isuse taj čovik garant misli da sam ja totalni idiot. Uglavnom,reko mi je u svom cool stilu (bez ikakvih emocija hahaha) da ponovim betu tek u srijedu i onda već u petak da idem na uzv. Srića pa sam se sitila da ga pitam za andol, reko da pijem i dalje. U petak će mi bit tek 29 dan ciklusa, možda sam mu trebala i to napomenit? Jel se može za 4 tjedna vidit gestacijska? Ma zvat ću ga ionako opet u srijedu kad izvadim betu. joooooj žene želim vam svima što i meni
:-DKinki, čestitam!:-D
Kinki, sretno.... sve mi je nešto neobično drago kada čujem ovakve vijesti, sjetim se kako je meni bilo kada je moja beta bila pozitivna, samo hrabro..... samo razmišljaj pozitivno
Kinki, ~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoću a smotanost dolazi sama po sebi pa neka i nje.
I naravno ~~~~~~~~~~~~~~~ za cool ekipicu iz Vg.
Cure, kad se vadi beta u Vinogradskoj, od koliko do koliko i kad je gotov nalaz? Jel ga salju mailom ili se u neko doba mora doci podici? Jel se vadi tamo u prizemlju ili gore na endokrini? TNX!
kinki ... čestitam :-D:-D:-D trudnice naša!!!
tikice, beta se vadi na endokrini na 2. katu, za slanje mailom ne znam ... možda ... ja sam dobila mailom rezultate hormona i onda još original poštom. kad sam tamo vadila betu, nalaz mi je bio gotov oko 13 sati!!!
ja sam prošli put rekla da mi je hitno i da bi htjela imati nalaz do 11 da ga pokažem doktoru, nije bilo problema, na upisu su mi napisali hitno i bilo je gotovo čak i nešto prije 11. za vađenje bete imaš inače prioritet, odnosno odmah si na redu (valjda se misli po defaultu da smo odmah i trudnice što je OK pristup).
Evo jutros konačno na testu dvi iste crte ajmeeeee da i to doživim:-)
Malo sam gledala kalendar, opet sam zabucala datume hehe. Danas mi je 28. dan od menge, što znači da sutra već ulazim u peti tjedan:-) Ja sam mislila da mi je tek četvrti, znači tjedan dana manje ću strahovat uffff....
Endokrinoloski vadi krv od pola 9? Tako mi je nekako u memoriji....
Kinki, bas mi je drago zbog tebe :yes:
Ja jucer radila test i nema nista....e sad jel rano ili ne, ne znam.... (11 dpt). Radila sam ga i 10 dpt u petak i to popodne i crtica je nakon 10ak min bila blijeda, biljeda....valjda od Brevactida koji sam uzela 5 dpt :roll:
Sutra cu ponoviti, a u utorak izvaditi krv reda radi ;-)
Od 8 rade endokrinci.
tikice nadam se da ti je taj drugi test bio pokvaren!!!
kod mene je turbulentno, emocije me ponesu do neba i onda me tresnu o pod svom silinom..uvik sam mislila da žene preteruju kad se vada na hormone haha! jučer sam pola dana proplakala jer mi je mater rekla da ne viruje u moju trudnoću dok mi ne izostanu bar dvi menge...mislim ono WTF??? znam da se još svašta može desit al brate mili mogla je i mučat...baš sam bila ljuta, zamislite da dođete na forum objavit plus nakon 6 godina pokušavanja, a ja vam kažem ma to ništa ne znači, ko zna oće li se održat???Pa mislim stvaaaarno!Rođena mater!
Osim toga, ne osječam se baš najbolje, želudac me muči, slabost, nemam uopće energije...Spava mi se po cili dan, jedva čekam prekinit sa utrićima. Danas mi se čak čini da ću se razbolit. Ufff...Čini mi se da niko ne viruje u moju trudnoću, jedino muž i svekrva. Baš me napizdila mater, sad stalno mislim na oca koji je bio presretan kad sam počela radit na bebi. Jako je želio unuke, a nije doživio ni moj prvi IVF. Umro je taman kad smo se spremali na Vinogradsku,50. godište...Jedan dan je došo kući osječajući se loše, drugi dan je već bio na Rebru sa akutnom leukemijom, umro u roku misec dana...Umisto da se sad veselim ja stalno na njega mislim. Inače rijetko plačem al ovo brate nije normalno, ne stajem već danima. Ko će me sastavit ako ovo loše završi mila majko. Ajme žao mi je šta vas pilam sad, mnoge od vas nisu još trudne i baš sam glupaaaaaaaaaaa što kukam.
kinki razumijemo te potpuno :love2: i mi vjerujemo u tvoju trudnoću i da ćeš za 8 mjeseci držati svoju bebicu u naručju :heart:
tikice javi nam obavezno kakvi su danas rezultati testa, ja se nadam da je ovaj prvi testić koji je pokazao blijedu crticu bio u pravu, a ovaj drugi da je bio neki bezveze. Držim fige najveće :heart:
svim curama u postupcima da čim prije ostanete trudne, a nama trudnicama školski do kraja :love:
kinki, potpisujem Tibi...nedaj se ti obeshrabriti pa makar i rodjena mater bila u pitanju :love2:
Moj test negativan...idemo dalje, nakon blagdana :yes:
kinki, jako mi je žao kad čujem takve ružne reakcije od rodbine, al pobić ne možeš, možeš se samo oboružat strpljenjem (i šta oni znaju-ti znaš da si trudna:-), i da, nema skidanja s utrića do 12. tjedna:-)
Evo sad mi je malo bolje i baš mi je krivo šta sam vam se išta žalila a šta bi vi dale da ste sad na mom mjestu. Sve su to slatki problemi sada i ne bi ih minjala za ništa...Samo da sve bude dobro! Al ako i ne bude preživit ću ko što su mnoge druge preživile prije mene. Bar znam da je moguće!